-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Tι κονε πρεπει να κανω για να βαζω με 0,43 δλδ τιμη διυληστιριου? Εγω καλλιθεα βαζω απο ενα χαμηλα στην θησεως οπως στριβεις απο ποσειδωνος μετα τις μουσες με 1,38Απο το Avin? Νομιζω εκεινος ειχε κατηγορηθει για νοθεια.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό το γραφικό είχε μπει και παλιότερα. Ωστόσο οι αλήθειες του παραμένουν το ίδιο εκνευριστικές.
Οι 'φίλοι' βενζινοπώλες, όμως, δε μας εξήγησαν ακόμη αν το κέρδος που προκύπτει για το πρατήριο είναι με τα νοθευμένα καύσιμα και τις πειραγμένες αντλίες ή χωρίς.
Πιπέρι!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό το γραφικό είχε μπει και παλιότερα. Ωστόσο οι αλήθειες του παραμένουν το ίδιο εκνευριστικές.
Οι 'φίλοι' βενζινοπώλες, όμως, δε μας εξήγησαν ακόμη αν το κέρδος που προκύπτει για το πρατήριο είναι με τα νοθευμένα καύσιμα και τις πειραγμένες αντλίες ή χωρίς.
Μην τα μπερδεύεις. Η νοθεία και η κλοπή αφορά τον πρατηριούχο και τον εκάστοτε άτυχο οδηγό. Το γράφημα αφορά όλους μας. Γι' αυτό και η νοθεία διώκεται ποινικά ενώ το γράφημα μπαίνει ως προεκλογικό σύνθημα από την αντιπολίτευση.
-
Σημερα επισκέφτηκα για 2η φορα ενα πρατηριο (Shell) απο το οποιο περναω τουλαχιστο 2 φορες τη μερα εδω και χρόνια.
Εχει 'καλο ονομα' αλλα οι τιμες του ηταν αλμυρότατες.Εδω και μερικες μερες έριξε τις τιμες και πιθανον να τον τιμαω τουλαχιστον για πετρελαιο (το εχει 1.299 που ειναι περιπου ο ΜΟ, ενω οι φτηνοτεροι κυμαινονται γυρω στο 1.26)
Αυτο που μου έκανε εντυπωση ομως είναι η ευγένεια και η καθαριοτητα.
Ειδικα στο θεμα της καθαριότητας το συγκεκριμενο πρατηριο ειναι 'αλλου'.
Πλακακια που λαμποκοπανε, οι αντλιες πεντακαθαρες, το ποτιστηρι με το νερο και τα μακτρα που καθαριζεις το παρπρίζ είσης πεντακάθαρα. Τα λαστιχα των αντλιων τακτοποιημένα σε παραλληλα σχηματα.Οταν τελειωσε με το πετρελαιο που μου εβαλε, έβγαλε προσεκτικα τη μανικα, την σκουπισε(!) με ενα πανι που κρατουσε και αφου τακτοποίησε το λάστιχο την εβαλε στη θεση της.
Προσωπικά δεν κυνηγούσα ποτε την απόλυτα χαμηλότερη τιμή, πηγαίνω σε πρατηρια που (θεωρώ) οτι μπορω να εμπιστευτω. Αν συνεχίσει έτσι μαλλον θα με κάνει τακτικότατο πελάτη του
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Σημερα επισκέφτηκα για 2η φορα ενα πρατηριο (Shell) απο το οποιο περναω τουλαχιστο 2 φορες τη μερα εδω και χρόνια.
Εχει 'καλο ονομα' αλλα οι τιμες του ηταν αλμυρότατες.Εδω και μερικες μερες έριξε τις τιμες και πιθανον να τον τιμαω τουλαχιστον για πετρελαιο (το εχει 1.299 που ειναι περιπου ο ΜΟ, ενω οι φτηνοτεροι κυμαινονται γυρω στο 1.26)
Αυτο που μου έκανε εντυπωση ομως είναι η ευγένεια και η καθαριοτητα.
Ειδικα στο θεμα της καθαριότητας το συγκεκριμενο πρατηριο ειναι 'αλλου'.
Πλακακια που λαμποκοπανε, οι αντλιες πεντακαθαρες, το ποτιστηρι με το νερο και τα μακτρα που καθαριζεις το παρπρίζ είσης πεντακάθαρα. Τα λαστιχα των αντλιων τακτοποιημένα σε παραλληλα σχηματα.Οταν τελειωσε με το πετρελαιο που μου εβαλε, έβγαλε προσεκτικα τη μανικα, την σκουπισε(!) με ενα πανι που κρατουσε και αφου τακτοποίησε το λάστιχο την εβαλε στη θεση της.
Προσωπικά δεν κυνηγούσα ποτε την απόλυτα χαμηλότερη τιμή, πηγαίνω σε πρατηρια που (θεωρώ) οτι μπορω να εμπιστευτω. Αν συνεχίσει έτσι μαλλον θα με κάνει τακτικότατο πελάτη του
Αγαπαει τη δουλεια του!!
Μερικες φορες ηποιοτητα ενος αγαθου δεν κρίνετε απο την εμφανιση αλλα στο συγκεκριμενο αν ο 'κυριος' του βενζιναδικου ειναι σωστος και στα καυσιμα-τιμες κλπ, η διαφορα που κανει με την εικόνα της επιχηρησης του αξιζει να τον προσέξει κάποιος! -
Ας το γράψω εδώ. Πήγα και έβαλα βενζίνη σε ΕΚΟ πρίν μερικές μέρες.. Μου έδωσαν ένα'ξυστό', έξυσα έστειλα ένα κωδικό και κέρδισα 30 ευρώ ΕΚΟ 100άρα. Σήμερα μου ήρθε μέσω ταχυδρομείου το voucher πήγα στο βενζινάδικο και τους παρακάλεσα να μου βάλουν πετρέλαιο στον αγρότη και το δέχτηκαν.
Κουτί μου ήρθε!!! -
Βλέποντας τις αποδείξεις που έχω πάρει έως τώρα γράφουν μόνο το είδος 'Βενζίνη', τον ΦΠΑ '23% και την τιμή που πληρώνω. Δεν θα ήταν 'καλύτερο' ή 'σωστότερο' να γράφουν (και άρα και να καταχωρείτε και στο σύστημα τους) και τα λίτρα ή την τιμή του λίτρου?
-
Και εγώ το έχω παρατηρήσει σε ορισμένα πρατήρια, που έχουν το μηχανάκι αποδείξεων στις αντλίες. Δεν το θεωρώ και πολύ σωστό αυτό. Πολύ γενική και αόριστη η απόδειξη.
-
Σήμερα στη Βουλγαρία το λίτρο 2,21 Λέβα, ΕΚΟ 95plus (1 Ευρώ=1,93 Λέβα στο ανταλλακτήριο στα σύνορα)
-
Εγω το Σάββατο έβαλα μιας κ ανέβηκα για τις εκλογές χωρίο στο ΕΚΟ κ επαθα πλακα πόσοι βάζανε παράλληλα κ LPG!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βλέποντας τις αποδείξεις που έχω πάρει έως τώρα γράφουν μόνο το είδος 'Βενζίνη', τον ΦΠΑ '23% και την τιμή που πληρώνω. Δεν θα ήταν 'καλύτερο' ή 'σωστότερο' να γράφουν (και άρα και να καταχωρείτε και στο σύστημα τους) και τα λίτρα ή την τιμή του λίτρου?βρωμαει το θεμα με τις αποδειξεις...
οι τιμες αλλαζουν καθε μερα,ποιο το νοημα να μη γραφει τις μεταβλητες πανω στην αποδειξη? -
1.55 btw
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βλέποντας τις αποδείξεις που έχω πάρει έως τώρα γράφουν μόνο το είδος 'Βενζίνη', τον ΦΠΑ '23% και την τιμή που πληρώνω. Δεν θα ήταν 'καλύτερο' ή 'σωστότερο' να γράφουν (και άρα και να καταχωρείτε και στο σύστημα τους) και τα λίτρα ή την τιμή του λίτρου?Εγώ αντίθετα όλο και περισσότερο βλέπω να περιλαμβάνονται λίτρα και τιμή στην απόδειξη. Και πλέον προσέχω γιατί με βολεύει αφού γλυτώνω το να τα καταγράφω και αυτά (επιπλέον των χλμ,λτ/100χλμ και μωτ).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βλέποντας τις αποδείξεις που έχω πάρει έως τώρα γράφουν μόνο το είδος 'Βενζίνη', τον ΦΠΑ '23% και την τιμή που πληρώνω. Δεν θα ήταν 'καλύτερο' ή 'σωστότερο' να γράφουν (και άρα και να καταχωρείτε και στο σύστημα τους) και τα λίτρα ή την τιμή του λίτρου?Δεν είναι υποχρεωμένοι να γράφουν τα υπόλοιπα, αν και οι αποδείξεις που βγαίνουν από τις συνδεδεμένες στις αντλίες μηχανές μπορούν να γράφουν αρκετά περισσότερα:
-
Δωρεάν βολτούλα στα Σκόπια το σ/κ, 1.15€/λίτρο για 98άρα κέρδος τουλάχιστον 20-25 Ευρώ στα 50 λίτρα που έβαλα. Αμα το συνδιάσεις και με αγορά τσιγάρων/ποτών στα duty free αξίζει μια φορά το μήνα
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Δωρεάν βολτούλα στα Σκόπια το σ/κ, 1.15€/λίτρο για 98άρα κέρδος τουλάχιστον 20-25 Ευρώ στα 50 λίτρα που έβαλα. Αμα το συνδιάσεις και με αγορά τσιγάρων/ποτών στα duty free αξίζει μια φορά το μήναΑΝ υπολογίσεις τα 180+χλμ πήγαινε έλα, τότε μεγάλο μέρος του κέρδους εξανεμίζεται. Οπότε μόνο για βενζίνη δεν αξίζει.
-
Οχι αν π.χ το χωρίο σου ειναι παραμεθόρια κ πηγαίνεις 1-2 φορές το μήνα σταθερά
-
ΜΑΚΡΙΑ απο την shell στην λεωφόρο κυπρου στιν Αργυρούπολη! το καυσιμο ειναι στανταρ μη καλής ποιότητας! εκανα ελέγχο για missfires με vag com και κατέγραψα αρκετά! ....
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΜΑΚΡΙΑ απο την shell στην λεωφόρο κυπρου στιν Αργυρούπολη! το καυσιμο ειναι στανταρ μη καλής ποιότητας! εκανα ελέγχο για missfires με vag com και κατέγραψα αρκετά! ....Από διορθώσεις στο avance είδες τίποτα?Το λέω γιατί missfires μπορεί να έχεις και από αστοχία υλικού (πχ μπουζί ας πούμε).
ΥΓ:χωρίς να σημαίνει ότι κι εγώ δε θα έκανα ένα τέτοιο ποστ σαν το δικό σου αν διαπίστωνα αντίστοιχο θέμα με τη βενζίνη
ΥΓ2: Πήγαινε αργά και πολύ χαλαρά μέχρι να την κάψεις αυτήν που έβαλες ή να πας να στην αδειάσουν.Προσωπικά θα έκανα την 1η λύση απλώς και μόνο γιατί δε μου αρέσει να πετάω κάτι που πλήρωσα.Το πιο υγιές αν αποδειχτεί ότι φταίει η βενζίνη είναι να αδειάσεις την υπάρχουσα από το τεπόζιτο σε κάποιο συνεργείο. -
εγω τα blocks 014-015 elegsa! εχει ενα count που μετραει missfires! αστοχια υλικου δεν πεζει!! αφου εχω λιγα χιλιομετρα! 15500...και στα 10000 ειχα κανει το πρωτο σερβις! αν ηταν θα εβγαζε fault code!!..θα ειχε καταγραψει σφαλμα ο εγγεφαλος για την μηχανη!...
κ η βλακεια μου ειναι οτι τιν προηγούμενη βδομαδα το ειχα τσιτοσει λιγακι! πηγενα με 5000+ στρ/λεπτο
τι αλλο θα έπρεπε να κανω ελεγχο μεσώ διαγνωστικου!?(αυτο για το ανανσ που το βλεπω?)
Βενζίνη ώρα μηδέν!