-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
H GL εκτός δρόμου κάνει παπάδες ενώ το Q7 απολύτως τίποτα.Κυκλοφορούνε κάμποσες ...δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια.Ναι, το φαντάζομαι, αφού έχει το G στο όνομά της, αλλά αισθητικά..... γούστα θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο!
-
Αυτή που είδα ήταν χωρίς πόρτες... αλλά ήμουν στην αριστερή λωρίδα στη Μουδανίων και αυτός στην δεξιά και τον προσπέρασα πολύ γρήγορα για να προλάβω να φωτογραφήσω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Νωριτερα sτο Ψυχικο ειδα ενa C6.... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτή που είδα ήταν χωρίς πόρτες....Εννοείς με τις πόρτες κατεβασμένες!
-
Για μαζευτειτε λιγο Αυτα κ αυτα βλεπει το ΔΝΤ και μας εχει ταραξει στις περικοπες
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτή που είδα ήταν χωρίς πόρτες....
Εννοείς με τις πόρτες κατεβασμένες!
Ναι... ανοιχτές ήθελα να πω...
-
Πώς και δε συνέχισε το πρότζεκτ με τις πεσμένες πόρτες σε άλλα μοντέλα;
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Πώς και δε συνέχισε το πρότζεκτ με τις πεσμένες πόρτες σε άλλα μοντέλα;Συνέχισε στο Golf IV
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πώς και δε συνέχισε το πρότζεκτ με τις πεσμένες πόρτες σε άλλα μοντέλα;
Συνέχισε στο Golf IV
Δεν είπα να σου ρίχνει τη λίμπιντο
Τις πόρτες τις πόρτες
-
Τι πόρτες, τι παράθυρα... το ίδιο project ήταν.
Π'αντως φαίνονται πολύ άβολες με απίθανα ψηλό κατώφλι. Για αυτό μάλλον δεν προχώρησε...
-
Εκτός αν εσύ είσαι ο συνοδός της και οι άλλοι τα λιγούρια που πετάνε εξυπνάδες...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τι πόρτες, τι παράθυρα... το ίδιο project ήταν.
Π'αντως φαίνονται πολύ άβολες με απίθανα ψηλό κατώφλι. Για αυτό μάλλον δεν προχώρησε...
Οταν επιβιβάζεται όμως ύπαρξις με στενή κοντή φούστα αξίζει....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
TVR.....
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θωμα ειδες 1 απο τις συνολικα 16 c6 που πωληθηκαν στην Ελλαδα απο ελληνικη αντιπροσωπεια..!! Δεν νομιζω να ειναι και πολλες οι εισαγωγης..
Η πρωτη φορα που ειδα C6 ηταν στην Πατησιων πριν 3 χρονια που πηγαινα στη σχολη, στο πισω λεωφορειο ηταν και ενας αλλος συνσπουδαστης και τον ρωτησα μηπως εκαναν πουλακια τα ματια μου εχει ενα ιδιαιτερο σχημα/σχεδιασμο (γνωμη μου)
Πριν 4 χρονακια στην γειτονια ειχα δει και ενα Vel Satis Renault αλλα επειδη μου φανηκε πανασχημο σχεδον το διεγραψα απο την μνημη μου
Στο παρκινγκ που βαζω το αμαξι παρκαρει και ενας μπαρμπας με ενα 607, αν τυχει και το πετυχω να το τραβηξω μια φωτο? Παντα με την φωτογραφικη κυκλοφορω οποτε δεν ειναι κοποςΕχω δει 3 c6 ,μια ασημογαλαζια στην κηφισιας πριν σχεδον 2 χρονια ,αλλη μια στον αγιο στεφανο πριν 1 χρονο (ισως και η ιδια) και μια μπλε σκουρο χαμηλα στη λεωφορο αθηνων πριν καποιους μηνες.. Μια μπλε σκουρο επιστρατευτηκε για το γαμο 2 μελων του gcc και μια μαυρη πωλειται στο βολο..Ειχαμε ενα μελος του gcc με μια μαυρη επισης..
Αλλη μια μπλε σκουρο μου εστειλε φιλος φωτο στην αγια παρασκευη και αλλη μια ασημογαλαζια εχει αλλος γνωστος δει σε παρκινγκ στο κεντρο και εχω δει και φωτο απο εκει..
Ισως βαση χρωματος να ειναι τα ιδια 3 αυτοκινητα στους τρεις αυτους χρωματισμους..Το vel satis οπως και το avantime (κι ομως μια φορα ειδα ενα μπλε) μ αρεσουν.. Πουλησε 58 κομματια..
Το 607 ειναι επιτυχημενο βαση κατασκευαστη-κατηγοριας για τη χωρα μας με 253 κομματια..
Το πιο επιτυχημενο γαλλικο αυτοκινητο του seg F την τελευταια 20τια για στην Ελλαδα ειναι η xm με 295 πωλησεις εκ των οποιων μολις 2 ηταν break..
-
Μια καλλιτεχνικη δημιουργια.. σε εκθεση το Abu Dhabi... με 0 χλμ στο κοντερ..
-
H πιο καλλιτεχική Z1 ήταν από τη σειρά Art Cars, το οποίο βρίσκεται στο μουσείο BMW στο Μόναχο
. Υπάρχει και σε 1: 18 από τη Minichamps
,
-
Η ανοιχτη πρασινη-λεμονι z1 που αναφερθηκε παραπανω(αν ηταν η μονη), μεχρι περσι τουλαχιστον την κυκλοφορουσε μια κυρια στη γειτονια μου...εχω να τη δω 1 χρονο ομως απο τοτε.
-
Πολύ συχνά παρκαρισμένη έξω από το ahoy στην Καλλιθέα στα 90'ς...
-
Απο www.car.gr
-
Carspotting [#7]