-
Ο χρήστης bujinkan[img έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/download/file.php?avatar=11886_1277395298.jpg[/img:x3i6u5tf]':x3i6u5tf]Mια ερωτηση στους ψαγμενους.Υπαρχει κανα καλο μαγαζι στην αθηνα που ναχει εγγυημενο beef tartar?
Εγγυημενο ε? μην παθουμε και τιποτα
Άσε το PC του αφεντικού σου ήσυχο και φάε την ξηρή τροφή.
-
ρε μπας και ανήκετε σε καμιά περίεργη αίρεση ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ρε μπας και ανήκετε σε καμιά περίεργη αίρεση ?Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι για αυτούς που τρώνε καρβουνιασμένα κρέατα. Ρε μπας
Υ.Γ. Αυτό το ρημαδόταρταρ πρέπει να οπλιστώ με θάρρος και να το δοκιμάσω
Υ.Γ.2 Εγώ τρώω και ωμά ψάρια -
Καλά και τα ωμά ψάρια αλλά για ορεκτικό μόνο ...
Πριν τη Μπριζόλα !!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ρε μπας και ανήκετε σε καμιά περίεργη αίρεση ?
Υ.Γ. Αυτό το ρημαδόταρταρ πρέπει να οπλιστώ με θάρρος και να το δοκιμάσω
Tην επόμενη φορά, θα κάτσουμε να φάμε μαζί με τη σερβιτόρα
-
-
Μαμιέσαι με αγάπη γε τγόμπα
ταρταρ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαμιέσαι με αγάπη γε τγόμπαταρταρ
-
μπουστοδιαλο ρε μεσημεριατικα
και φοράει και
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/download/file.php?avatar=11886_1277395298.jpg[/img:28v8f4hi]':28v8f4hi]Mια ερωτηση στους ψαγμενους.Υπαρχει κανα καλο μαγαζι στην αθηνα που ναχει εγγυημενο beef tartar?
Άσε το PC του αφεντικού σου ήσυχο και φάε την ξηρή τροφή.
Πάντως κι εγώ θέλω να το δοκιμάσω το ταρταρ... αν και εχω δοκιμάσει ωμό κιμά...
-
-
Ναι αλλά αυτό τους ψήνει κιόλας...
-
Ρε πάτε καλά;!
Ο Χριστός και η Παναγιά και οι άγιοι 40 (σαράντα)!!!Ο άνθρωπος ανακάλυψε την φωτιά για να ψήνει τα κρεατάκια και τα ψαράκια του και εσείς τα τρώτε ωμά;!
Θα πάθετε καμία λύσσα ρε!Α παπαπα!
Εγώ ήξερα ότι αν θες να ξεχωρίζεις από την μάζα, οδηγείς γαλλικό όχημα, βάζεις σκουλαρίκι στα φρύδια, κάνεις ταττού στο πουλί σου, αφήνεις το μαλλί μέχρι τους ώμους σαν καρέ, βάφεις τα μάτια σου σε έντονο μαύρο χρώμα, βάζεις χρυσό δόντι, ακούς Τερλέγκα, χαράζεις τα χέρια σου με ξυραφάκια, λες ότι είσαι σατανιστής (στην πραγματικότητα δεν είσαι γιατί είσαι κότα), πηγαίνεις κάθε Κυριακή στο γήπεδο να δεις Μπάοκ, τα σαββατόβραδα δεν βγαίνεις, δεν δουλεύεις, απλώνεις τα σώβρακα σου στο μπαλκόνι του σαλονιού κάθε τρίτη μεσημέρι, φοράς την ζώνη του αυτοκινήτου ανάποδα, βλέπεις Μπομπ σφουγγαράκι, σου αρέσει ο Φλωρινιώτης, τρως κονσέρβα ντολμαδάκια, κάνεις τηλεφωνικές πλάκες στους φίλους σου χωρίς απόκρυψη και πολλά άλλα...
Αλλά ότι τρώτε ωμό κρέας δεν μπορώ να το καταλάβω!
-
Μα δεν ξεχωρίζουμε απο καμιά μάζα...
Έχει τύχει να είμαι σε εστιατόριο με παρέα και το δικό μας τραπέζι να είναι το μοναδικό που δεν υπήρχε έστω και ένας που να μην έτρωγε ταρτάρ
Όσο για τα ψάρια μη σου πω πως είναι και μπανάλ -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Mια ερωτηση στους ψαγμενους.Υπαρχει κανα καλο μαγαζι στην αθηνα που ναχει εγγυημενο beef tartar?
Ελα ρε γκουρμέ είναι αυτό, κι εγώ που το είδα στο ψυγείο έβαλα χέρι στην τάσαινα πως πάλι βαρέθηκε να μαγειρέψει
-
Μα γιατί τρώτε ωμά πράγματα;!
-
Εσύ δλδ τρως μαγειρεμένα φαγητά μόνο για λόγους υγιεινής;
-
Τρώω μαγειρεμένα γιατί μου αρέσουν...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Mια ερωτηση στους ψαγμενους.Υπαρχει κανα καλο μαγαζι στην αθηνα που ναχει εγγυημενο beef tartar?
Ελα ρε γκουρμέ είναι αυτό, κι εγώ που το είδα στο ψυγείο έβαλα χέρι στην τάσαινα πως πάλι βαρέθηκε να μαγειρέψει
Ετοιμο μειγμα για μπιφτεκια ειναι ,ενα πλάσιμο θελει .Ενταξει τα αγγουρακια δεν ταιριαζουν αλλα δεν πειραζει .
-
Με τα δυο χεράκια, πλάθω μπιφτεκάκια!
ή
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)