Mαγκεσ γεια χαρα ! Καταρχην να σασ πω την γνωμη μου για ,την βενζινη , Στην Ελλαδα υπαρχουν τα Ελληνικα Πετρελαια και η Motor Oil , τουτεστιν δυο εταιριεσ πολυ σοβαρεσ με πολυ καλη ποιοτητα καυσιμων ,ΕΚΟ ΚΑΙ AVIN Αντιστοιχα καθολα αξιολογεσ . Τα Διυλιστηρια ειναι τεσσερα Θεσσαλονικησ , Ασπροπυργου,Ελευσινασ, και στην Κορινθο. Shell , Bp , Aegean , Kaoil , και αλλεσ φορτωνουν ολεσ απο Ελληνικα Πετρελαια , για αυτο μην τρωτε παραμυθια , Μετα δε τισ τελευταιεσ εξαγορεσ η Shell παρηλθε στην Μotor Oil και η BP στα ΕΛΠΕ , Οταν τα Βυτιοφορα γεμισουν με 95 αρα , κατοπιν απο τισ εκαστοτε εταιριεσ βαζουν καποια προσθετα . Εχει φανταστει κανενασ τι κοστοσ θα ειχε να φερουν κατοσταρα απο την BP τησ Βρετανιασ ? Εαν θελετε την προσωπικη μου γνωμη η κατοσταρα ειναι πεταμενα λεφτα , Κλεινω με την Βενζινη και περναω στο παρασυνθημα , Μπραβο στα παιδια , στον Altus ,dti και cson , για τισ πληροφοριεσ σχετικα με τισ τιμεσ . Εγω εβαλα στον Δρυμο σημερα 0.749 και το πρατηριο στα ΚΤΕΛ και στο Δερβενι ιδια τιμη το εχουν. Δεν μου αρεσει γιατι μυριζει συνενοηση ,εαν αναλογιστουμε οτι οι τιμεσ του αργου διεθνωσ επεσαν, οποτε την επομενη φορα δεν θα βαρεθω να παω Αεροδρομιο και για το gamoto θα πιω και ενα καφε εκει αμαλαχει . Δηλαδη θελω να πω ,οτι αυτοι οι κυριοοι πρεπει να μασ σεβονται γιατι εχουμε το μεγαλυτερο οπλο στα χερια μασ ! ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ! Οποτε keep the good work !