-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έως τότε ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το φουλάρισμα με 25 ευρώ αντί με 50 που πληρώναμε με τη βενζίνη...Η πλάκα ειναι ότι πλέον έχουν αρχίσει με το υγραέριο να έχουν ξανα αξία τα 10λεπτα, 20λεπτά!!!
σου δείνουν ρέστα....
παω να βάλω υγραέριο και γεμίζω με 24,30....
Δείνω 25 ευρώ και μου δείνουν 50λεπτό και 20λεπτο!!!σε περίπτωση βενζίνας... όταν γεμίζεις με 60- 70 ευρώ (60λίτρα ρεζερβουάρ) τα 10-20-50 λεπτα, τα δείνεις μπουρμπουάρ στον πιτσιρικά!!!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και 1 ευρώ να πάει το υγραέριο, η βενζίνη θα έχει φτάσει 2...
Πόθεν προκύπτει ότι το υγραέριο ΠΑΝΤΑ θα έχει το ήμισυ της τιμής της βενζίνης?
Φαντάζομαι εικασία είναι.......
Λέμε τώρα....
Λόγου Χάρη.... -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και 1 ευρώ να πάει το υγραέριο, η βενζίνη θα έχει φτάσει 2...
Πόθεν προκύπτει ότι το υγραέριο ΠΑΝΤΑ θα έχει το ήμισυ της τιμής της βενζίνης?
Το ΠΆΝΤΑ δεν υπάρχει...μοιάζει με την ερώτηση που μας κάνουν οι γυναίκες : 'Θα μ' αγαπάς για πάντα;;'
Είναι οικολογικό καύσιμο το οποίο έχει ελάχιστους ρύπους και γι' αυτό υπόκειται και σε μικρότερους φόρους. Είναι πιθανή μια ανατίμησή του, αλλά εξίσωσή του με τη βενζίνη αντιβαίνει στις εξαγγελίες 'πράσινης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος, φορολόγησης με βάση τους ρύπους του αυτοκινήτου μπλα μπλα μπλα'. Θα πρέπει να σκεφτούν κάτι απίθανο για να δικαιολογήσουν κάτι τέτοιο.
Βέβαια στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά... -
Ενημερωτική Ερώτηση ......
Σε αυτοκίνητα που έχουν start&stop με το υγραέριο τί γίνεται????
Ποιό σενάριο παίζει???
Ξεκινάει με βεζνίνη και μετά από 30-40 sec γυρίζει σε υγραέριο? ή μήπως στο ξεκίνημα παει κατευθείαν στο υγραέριο?Απο προσωπική εμπειρία σε κάθε εκίνηση του αυτοκινήτου μου καίει 200-220ml βενζίνης...
αν ισχύει το start & stop μάλλον θα φάει όλη την βενζίνη και δεν θα υπάρχει οικονομία για μέσα στην πόλη!!! -
καλησπερα φιλοι.
γραφω σημερα για πρωτη φορα και σας συγχαιρω για το επιπεδο που κρατατε το φορουμ ολοι σας.
τοποθετω lpg εδω και 6 μηνες περιπου.σαν μαθητης τοποθετησα παρα πολλα συστηματα (τζαμπα δουλεια βεβαια) lovato-aldesa-tartarini-τους τελευταιους μηνες στο συνεργειο μου πια τοποθετω μονο brc και κατασταλαξα εκει για διαφορους λογους .δεν θα τους πω γιατι και οι αλλες εταιριες ειναι αξιολογες.
θελω να βοηθησω οσο μπορω βεβαια στα ερωτηματα σας οπως και να μαθω απο ολους τους συνφορουμητες εδω μεσα.
για καποια ορθ λαθη ζητω συγνωμη,ποτε δεν ημουν καλος στην ορθογραφια.
μ αρεσει που ειμαι μαζι σας.
φιλικα απο μακεδονια
doukias
ΥΓ στειλτε και πμΚαλώς ήλθες στο 4T-Forum και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Εχε όμως υπόψη σου ότι η διαφήμιση απαγορεύεται από τον κανονισμό [Mod]
-
Καλώς ήλθες στο 4T-Forum και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Εχε όμως υπόψη σου ότι η διαφήμιση απαγορεύεται από τον κανονισμό [Mod
ευχαριστω mod δεν ειχα τετοια προθεση.
φιλικα παντα
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
καλησπερα φιλοι.
γραφω σημερα για πρωτη φορα και σας συγχαιρω για το επιπεδο που κρατατε το φορουμ ολοι σας.
τοποθετω lpg εδω και 6 μηνες περιπου.σαν μαθητης τοποθετησα παρα πολλα συστηματα (τζαμπα δουλεια βεβαια) lovato-aldesa-tartarini-τους τελευταιους μηνες στο συνεργειο μου πια τοποθετω μονο brc και κατασταλαξα εκει για διαφορους λογους .δεν θα τους πω γιατι και οι αλλες εταιριες ειναι αξιολογες.
θελω να βοηθησω οσο μπορω βεβαια στα ερωτηματα σας οπως και να μαθω απο ολους τους συνφορουμητες εδω μεσα.
για καποια ορθ λαθη ζητω συγνωμη,ποτε δεν ημουν καλος στην ορθογραφια.
μ αρεσει που ειμαι μαζι σας.
φιλικα απο μακεδονια
doukias
ΥΓ στειλτε και πμΚαλώς ήλθες στο 4T-Forum και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Εχε όμως υπόψη σου ότι η διαφήμιση απαγορεύεται από τον κανονισμό [Mod]
Wel-cum λοιπόν.
Για τα ορθογραφικά σου λάθη αν χρησιμοποιείς Mozilla Firefox, θα κάνεις το εξής.
⇒ Θα εγκαταστήσεις το Ελληνικό λεξικό στον Mozilla σου.
⇒ Αφού κάνει επανεκκίνηση το πρόγραμμα σου, θα έρθεις εδώ.
⇒ Μόλις πατήσεις το κουμπί της απάντησης και εμφανιστεί ο χώρος για το κείμενο σου, θα κάνεις δεξί κλικ στον χώρο και θα επιλέξεις την επιλογή 'Ορθογραφικός Έλεγχος'. Στην πιο κάτω επιλογή από το 'Ορθογραφικός Έλεγχος' θα δεις ένα υπομενού 'Γλώσσες'. Εκεί θα κοιτάξεις να είναι επιλεγμένη η Ελληνική γλώσσα.Αυτά. Έτσι θα έχεις συνέχεια ένα ορθογραφικό έλεγχο στον κείμενο σου, όπου με ένα απλό δεξί κλικ θα βλέπεις τις σωστές λέξεις.
Σε κάθε πλαίσιο όπου μπορείς να γράψεις μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Το ενεργοποιείς μία φορά και μετά μένει ενεργό.
-
0,65 ευρώ / λίτρο σταθερά στη JetOil στο Χαλάνδρι (Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας).
-
Μπραβο για την ενημερωση dti!
Εδω Θεσσαλονικη 0.698 το λιτρο στο Aegean εναντι αεροδρομιου Θεσσαλονικης.
ΥΓ: Ειμαι σιγουρος οτι οι πρατηριουχοι διαβαζουν αυτο το θεμα που εχουμε ανοιξει...
-
Περιστερι το τσιμπησε 2 λεπτα..0,685 αν θυμαμαι καλα.
Ιλιον σταθερος στα 0,655. Μπραβο!
-
Mαγκεσ γεια χαρα ! Καταρχην να σασ πω την γνωμη μου για ,την βενζινη , Στην Ελλαδα υπαρχουν τα Ελληνικα Πετρελαια και η Motor Oil , τουτεστιν δυο εταιριεσ πολυ σοβαρεσ με πολυ καλη ποιοτητα καυσιμων ,ΕΚΟ ΚΑΙ AVIN Αντιστοιχα καθολα αξιολογεσ . Τα Διυλιστηρια ειναι τεσσερα Θεσσαλονικησ , Ασπροπυργου,Ελευσινασ, και στην Κορινθο. Shell , Bp , Aegean , Kaoil , και αλλεσ φορτωνουν ολεσ απο Ελληνικα Πετρελαια , για αυτο μην τρωτε παραμυθια , Μετα δε τισ τελευταιεσ εξαγορεσ η Shell παρηλθε στην Μotor Oil και η BP στα ΕΛΠΕ , Οταν τα Βυτιοφορα γεμισουν με 95 αρα , κατοπιν απο τισ εκαστοτε εταιριεσ βαζουν καποια προσθετα . Εχει φανταστει κανενασ τι κοστοσ θα ειχε να φερουν κατοσταρα απο την BP τησ Βρετανιασ ? Εαν θελετε την προσωπικη μου γνωμη η κατοσταρα ειναι πεταμενα λεφτα , Κλεινω με την Βενζινη και περναω στο παρασυνθημα , Μπραβο στα παιδια , στον Altus ,dti και cson , για τισ πληροφοριεσ σχετικα με τισ τιμεσ . Εγω εβαλα στον Δρυμο σημερα 0.749 και το πρατηριο στα ΚΤΕΛ και στο Δερβενι ιδια τιμη το εχουν. Δεν μου αρεσει γιατι μυριζει συνενοηση ,εαν αναλογιστουμε οτι οι τιμεσ του αργου διεθνωσ επεσαν, οποτε την επομενη φορα δεν θα βαρεθω να παω Αεροδρομιο και για το gamoto θα πιω και ενα καφε εκει αμαλαχει . Δηλαδη θελω να πω ,οτι αυτοι οι κυριοοι πρεπει να μασ σεβονται γιατι εχουμε το μεγαλυτερο οπλο στα χερια μασ ! ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ! Οποτε keep the good work !
-
Αυτοδιωρθωνομαι ! Οπωσ Αυτομαστιγωνομαι Στον Δρυμο , Δερβενι και ΚΤΕΛ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ , Οποτε .....δεν Μυριζει αλλα Βρωμαει !
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
.....Εγω εβαλα στον Δρυμο σημερα 0.749 και το πρατηριο στα ΚΤΕΛ και στο Δερβενι ιδια τιμη το εχουν. ..............Που εννοείς 'Δρυμό' ποιό πρατήριο είναι αυτό?????
Αυτό στην Λητή?? -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
Mαγκεσ γεια χαρα ! Καταρχην να σασ πω την γνωμη μου για ,την βενζινη , Στην Ελλαδα υπαρχουν τα Ελληνικα Πετρελαια και η Motor Oil , τουτεστιν δυο εταιριεσ πολυ σοβαρεσ με πολυ καλη ποιοτητα καυσιμων ,ΕΚΟ ΚΑΙ AVIN Αντιστοιχα καθολα αξιολογεσ . Τα Διυλιστηρια ειναι τεσσερα Θεσσαλονικησ , Ασπροπυργου,Ελευσινασ, και στην Κορινθο. Shell , Bp , Aegean , Kaoil , και αλλεσ φορτωνουν ολεσ απο Ελληνικα Πετρελαια , για αυτο μην τρωτε παραμυθια , Μετα δε τισ τελευταιεσ εξαγορεσ η Shell παρηλθε στην Μotor Oil και η BP στα ΕΛΠΕ , Οταν τα Βυτιοφορα γεμισουν με 95 αρα , κατοπιν απο τισ εκαστοτε εταιριεσ βαζουν καποια προσθετα . Εχει φανταστει κανενασ τι κοστοσ θα ειχε να φερουν κατοσταρα απο την BP τησ Βρετανιασ ? Εαν θελετε την προσωπικη μου γνωμη η κατοσταρα ειναι πεταμενα λεφτα , Κλεινω με την Βενζινη και περναω στο παρασυνθημα , Μπραβο στα παιδια , στον Altus ,dti και cson , για τισ πληροφοριεσ σχετικα με τισ τιμεσ . Εγω εβαλα στον Δρυμο σημερα 0.749 και το πρατηριο στα ΚΤΕΛ και στο Δερβενι ιδια τιμη το εχουν. Δεν μου αρεσει γιατι μυριζει συνενοηση ,εαν αναλογιστουμε οτι οι τιμεσ του αργου διεθνωσ επεσαν, οποτε την επομενη φορα δεν θα βαρεθω να παω Αεροδρομιο και για το gamoto θα πιω και ενα καφε εκει αμαλαχει . Δηλαδη θελω να πω ,οτι αυτοι οι κυριοοι πρεπει να μασ σεβονται γιατι εχουμε το μεγαλυτερο οπλο στα χερια μασ ! ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ! Οποτε keep the good work !συμφωνω απολυτα στο ψαξιμο των τιμων αν και εγω ειμαι λιγο τυχερος αφου μενω κοντα στο αεροδρομιο και βαζω εκει.οπως και να χει εδω θεσνικη εχουν ανεβασει ολοι ενω αττικη οχι.στο θεμα της βενζινης δεν συμφωνω μαζι σου οπως και με καποιους αλλους εδω μεσα.οταν ειχα προγραμμα της ρεβο στο αμαξι μου εβαζα 100αρα.οσες φορες επιχειρησα να βαλω 95αρα δεν ανεβαζε πιεση.τυχαιο?καθε φορα τα ιδια.συμφωνω οτι ειναι πεταμενα λεφτα για τα περισσοτερα αυτοκινητα αλλα οχι για ολα.μπορει ολα να δουλευουν με 95αρα αλλα.......επισης καποιος ειχε αναφερει κατι για δυναμομετρηση και δεν ειδε διαφορα.δοκιμαστε να κανετε δυναμομετρηση σε αμεσου ψεκασμου η υπερτροφοδοτουμενου με 95 και μετα με 100αρα και αν δεν δειτε εμφανεις διαφορες εγω ζητω συυγνωμη για την επιμονη μου δημοσια.την καλημερα μου
-
καλήμερα.
Κορινος σήμερα 0,795 -
καλημέρα Λαρισσα σήμερα σε αυτο παράπλευρα της εθνικής 0,729...
επίσης ψάχνω pois garmin για πρατήρια υγραέριου... -
Παιδια καλημερα σε ολους!
Χαιρομαι για την ιδεα που ειχα και που βρισκει ολοενα και περισσοτερους υποστηρικτες...
Τυγχανει και εγω να μενω κοντα στο αεροδρομιο οποτε μπορ ωκαι βαζω για την ωρα την τιμη που πρεπει να εχουν ολοι οι πρατηριουχοι. Δηλ. τιμη κατω των 0.70 ευρω το λιτρο.
Δεν μπορει να ανεβαινει ετσι χωρις λογο οταν τα πετρελαια εξω εχουν και πτωση.
Σχετικα με την συνεννοηση των πρατηριων δυτικα την πιστευω δεδομενη.
Εχω καποια σβησιματα κοντα στο ρελαντι οταν πατησω τον συμπλεκτη και μετα το φρενο στα φαναρια πχ. Το θεμα ειναι οτι δε νξερω αν οφειλεται σε φτωχο μειγμα ή σε ρυθμιση ποσοτητας καυσιμου στην περιοχη των στροφων του ρελαντι...
Καποιος απο τα παιδια που ξερουν απο εγκαταστασεις?
-
Altus , Φυσικα και υποστηριζουμε την ιδεα ! Μονο και μονο γιατι δεν γουσταρουμε την κοροιδια , και να μασ το παιζουν εξυπνοι ! Ακου λογικη τωρα κουτοπονηρη ! Οπωσ ερχομουν σημερα Θεσσαλονικη απο Κατερινη ,και Κορινοσ 0,7995 οπωσ προειπαμε , η βενζινη 1,599 εαν κανεισ την διαιρεση ειναι ακριβωσ το μισο ! δηλαδη ο αλλοσ στην Αθηνα που πουλαει ο,66 οπωσ μασ λεν τα παιδια απο κατω, εινα μαλακασ και αυτοι οι μαγκεσ και οι εξυπνοι ! Δεν υπαρχει ενασ ελεκτικοσ μηχανισμοσ ? Οτι θελουν κανουν ? οκ ξερω εχουμε ελευθερη αγορα , αλλα δεδομενησ τησ πτωσησ των διεθνων τιμων του αργου και αμα απο τα διυλιστηρια υπαρχει τιμολογιο με συγκεκριμενη τιμη πωλησησ τοτε μπορουν να ελεγχθουν ,Και κατι τελευταιο , οπωσ τισ τελευταιεσ μερεσ ειδαμε πρατηριουχουσ σε βενζινη να κατεβαζουν τισ τιμεσ λογω τησ πτωσησ του αργου , ετσι θελω να το δω και στο υγραεριο , οχι οτι ανεβαινει , να μενει εκει για παντα . Αυτα .............
-
Οσον αφορα για το αλλο θεμα Αltus , ο εγκεφαλοσ του Υγραεριου ειναι αυτορυθμιζομενοσ η εχει ρυθμιστει απο τον εγκαταστατη ? και αυτοσ τι σου ειπε ? Καλο ειναι να το ξερουμε και εμεισ μηπωσ το αντιμετωπισουμε στο μελλον ........
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Παιδια καλημερα σε ολους!Χαιρομαι για την ιδεα που ειχα και που βρισκει ολοενα και περισσοτερους υποστηρικτες...
Τυγχανει και εγω να μενω κοντα στο αεροδρομιο οποτε μπορ ωκαι βαζω για την ωρα την τιμη που πρεπει να εχουν ολοι οι πρατηριουχοι. Δηλ. τιμη κατω των 0.70 ευρω το λιτρο.
Δεν μπορει να ανεβαινει ετσι χωρις λογο οταν τα πετρελαια εξω εχουν και πτωση.
Σχετικα με την συνεννοηση των πρατηριων δυτικα την πιστευω δεδομενη.
Εχω καποια σβησιματα κοντα στο ρελαντι οταν πατησω τον συμπλεκτη και μετα το φρενο στα φαναρια πχ. Το θεμα ειναι οτι δε νξερω αν οφειλεται σε φτωχο μειγμα ή σε ρυθμιση ποσοτητας καυσιμου στην περιοχη των στροφων του ρελαντι...
Καποιος απο τα παιδια που ξερουν απο εγκαταστασεις?
καλημερα φιλε.
αν το γυρίσεις σε βενζίνη σου κάνει τα ίδια?
Υγραεριοκίνηση!