-
pipinos1976.....αμα έχεις τέτοιους 'φίλους' , τι τους θέλεις τους 'εχθρούς'?
-
Προχθές το βράδυ σταματάω πρώτος σε κόκκινο φανάρι μισό μέτρο πριν από τη διάβαση. Δίπλα μου στο ίδιο ακριβώς ύψος σταματάει έτερο αυτοκίνητο και, αμέσως μετά, σταματάει ανάμεσά μας οδηγός μηχανής, ο οποίος φτάνει ακριβώς στο ύψος της διάβασης χωρίς να την πατάει. Πρακτικά η μισή μηχανή εξείχε μπροστά από τα δύο αυτοκίνητα. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται πίσω της 2η μηχανή. Ο οδηγός αυτής κορνάρει μια φορά. Ο 1ος αναβάτης τον αγνοεί. Μετά από λίγο ξανακορνάρει και φωνάζει 'κάνε ρε φιλαράκι λίγο πιο μπροστά' Πρακτικά, ένας μηχανόβιος βρέθηκε που δεν ήθελε να πατήσει στη διάβαση και το μ@λ@κιο του κόρναρε για να την πατήσει
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
pipinos1976.....αμα έχεις τέτοιους 'φίλους' , τι τους θέλεις τους 'εχθρούς'?Φίλος από την πλευρά της κοπέλας. Όταν έρχεται νέο μέλος στην αγέλη, λοιπόν, θέλει να επιβεβαιώσει ότι είναι το κυρίαρχο αρσενικό. Βλακείες, μικροπρέπειες, ανοησία κτλ. Δεν του κόβει όμως ότι με αυτοκίνητα παρόμοιων επιδόσεων, έχουμε έναν οδηγό που οδηγεί μόνο σε ανοιχτούς δρόμους και έναν στριφτερό που πολύ πολύ εύκολα προσαρμόζεται σε στριφτερό δρόμο 2 λωρίδων αφού οδηγεί χιλιάδες Km το χρόνο σε δρόμο στριφτερό με 1 λωρίδα. Την πάτησε, έστω και αν η κοπέλα ορθώς γκρίνιαζε ότι της δημιούργησα πρόβλημα στην παρέα της, απλά για να καταλάβει ότι είμαι ευγενικός τόσο καιρό και δε θέλων να προκαλώ, όχι λόγω αδυναμίας, αλλά λόγω διακριτικότητας.
Το ίδιο είχα πάθει με κολλητό φίλο στο χωριό του στην Εύβοια. Αυτός με Kia Pride, εγώ κλασσικά με το Astra και ένας άλλος φίλος με ένα Felicia 1.3 με τον παλιό, τον τσέχικο κινητήρα με τα 53 Hp. Ξεκινάει με το Pride να φεύγει στις στροφές, αφού είχε ισχύ, και ο φίλος με το Felicia δεν μπορούσε να ακολουθήσει με τίποτε. Αρχίζω να το πατάω τότε, του κολλάω σε 5-6 στροφές γεμίζοντας καθρέπτες και κάνοντας ουσιαστικά σήμα ότι μπορώ να πάω πολύ πιο γρήγορα, ανάβω φώτα, κορνάρω και τον κάνω να σταματήσει. Αφού είναι φίλος κολλητός, του λέω ότι πηγαίνουμε βόλτα και ότι ο άλλος έχει πρόβλημα να ακολουθήσει και λύνεται το πρόβλημα. Με το γνωστό της κοπέλας όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω το ίδιο, γιατί δεν είναι φίλος καρδιακός, ούτε έχει τέτοιες νοητικές δυνατότητες ώστε να καταλάβει το αγενές της πράξεώς του.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
+1 επρεπε να το πολτοποιούσε το μαμημενο το χελωνακι
Αποσταση αφαλειας ειχατε μεταξυ σας ?max 5m ο ενας με τον αλλο,κινουμενοι με 60-70χαω...
Δεν ηθελα να πατησει το χελωνακι προς θεου,στο παρελθον εχω κανει το ιδιο βγαζοντας φλας,παραμεριζοντας το αυτοκινητο εξω απο το δρομο,ΧΩΡΙΣ να εχω καποιον κολλημενο πισω μου.
Μιλαμε για κομβοϊ 50+αυτοκινητων σε στροφατη διαδρομη με χαμηλη ορατοτητα οπως ειναι λογικο σε τετοιες διαδρομες,απο θαυμα δεν εγινε μεγαλη καραμπολα...
Το εν λογω ζωο(οχι το ερμο το χελωνακι,αυτο με το μπλε megane),(αφου καλα-καλα δε σκεφτηκε) δεν πρεπει να καταλαβε τι προξενησε πισω του...Ποιος είναι το ζώο είπαμε;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Προχθές το βράδυ σταματάω πρώτος σε κόκκινο φανάρι μισό μέτρο πριν από τη διάβαση. Δίπλα μου στο ίδιο ακριβώς ύψος σταματάει έτερο αυτοκίνητο και, αμέσως μετά, σταματάει ανάμεσά μας οδηγός μηχανής, ο οποίος φτάνει ακριβώς στο ύψος της διάβασης χωρίς να την πατάει. Πρακτικά η μισή μηχανή εξείχε μπροστά από τα δύο αυτοκίνητα. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται πίσω της 2η μηχανή. Ο οδηγός αυτής κορνάρει μια φορά. Ο 1ος αναβάτης τον αγνοεί. Μετά από λίγο ξανακορνάρει και φωνάζει 'κάνε ρε φιλαράκι λίγο πιο μπροστά' Πρακτικά, ένας μηχανόβιος βρέθηκε που δεν ήθελε να πατήσει στη διάβαση και το μ@λ@κιο του κόρναρε για να την πατήσειπραγματικα,πρεπει να ειναι ο μοναδικος στην ελλαδα!
παντως για να δειτε ποσο ζωα και ποσο πισω ειμαστε σαν χωρα,
στο βελγιο που ειχα παει,ειχαν προβλεψει τα παντα
σε καθε φαναρι ειχε λωριδα που σταματουσαν τα αυτοκινητα,μπροστα ειχε ενα χωρο για νασταματανε οι μηχανες και πιο μπροστα ειχε την διαβαση των πεζων
και φυσικα παραλληλα με τον δρομο ειχε και λωριδα για ποδηλατα -
Ζωο ο μπαρμπας στη Πατησιων που πηγαινε ποιο αργα απο το τρολευ και επιανε και τις 2 λωριδες κυκλοφοριας, ΖΩΑΡΑ ο παπακουλας που εσφαξε Κοκκινο και παραλιγο να περασω απο πανω του , ζωο η κοπελιτσα στη Γαλατσιου που θυμηθηκε να βαφτει μεσα στο αμαξι και χαθηκε το ενα φαναρι.
-
Όταν κάνεις τέτοιες χρωματικές επιλογές , η παρουσία σου εδω είναι επιβεβλημένη..
http://www.autoblog.gr/2010/09/20/overkill-ροζ-porsche-carrera-911/ -
-
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Αποσταση αφαλειας ειχατε μεταξυ σας ?max 5m ο ενας με τον αλλο,κινουμενοι με 60-70χαω...
Δεν ηθελα να πατησει το χελωνακι προς θεου,στο παρελθον εχω κανει το ιδιο βγαζοντας φλας,παραμεριζοντας το αυτοκινητο εξω απο το δρομο,ΧΩΡΙΣ να εχω καποιον κολλημενο πισω μου.
Μιλαμε για κομβοϊ 50+αυτοκινητων σε στροφατη διαδρομη με χαμηλη ορατοτητα οπως ειναι λογικο σε τετοιες διαδρομες,απο θαυμα δεν εγινε μεγαλη καραμπολα...
Το εν λογω ζωο(οχι το ερμο το χελωνακι,αυτο με το μπλε megane),(αφου καλα-καλα δε σκεφτηκε) δεν πρεπει να καταλαβε τι προξενησε πισω του...μια χαρα εκανε αφου κατα 90% καποιος απο πισω θα το παταγε παντα ετσι γινεται..
στα δικα μας ζωαρα η τροχονομος σημερα που πεταχτηκε εξω απο την δ.δου πειραια με ενα ψιτροεν να μου κλεισει τον δρομο για να μην περασω λογο του οτι ειπαν για βομβα!
σταματησα στα 2-3 εκ απο την πορτα της και αυτη να με κοιταει με ενα κενο βλεμμα αγελαδας και εγω να ριχνω καντηλια απο μεσα μου -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το εν λογω ζωο(οχι το ερμο το χελωνακι,αυτο με το μπλε megane),(αφου καλα-καλα δε σκεφτηκε) δεν πρεπει να καταλαβε τι προξενησε πισω του...Ποιος είναι το ζώο είπαμε;
Δλδ εσυ ποσα μετρα αφηνεις απο το προπορευομενο 20?Πλακα μας κανεις?
μια χαρα εκανε αφου κατα 90% καποιος απο πισω θα το παταγε παντα ετσι γινεται..
Απο να γινοταν μια ζημια πολλων χιλιαδων €,με κινδυνο ανθρωπινες ζωες,ας το κανε πιτα το χελωνακι πια!
-
για μπες στην θεση του ζωου και πες το αυτο να δουμε θα σου αρεσει? πρεπει να δειχνεις σεβασμο σε ολα τα εμβια οντα οχι μονο στα ζωα με αμαξια
-
Σε επαρχιακό χωρίς ορατότητες όπως αναφέρεις και 60-70; Μόνο 5 μέτρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε επαρχιακό χωρίς ορατότητες όπως αναφέρεις και 60-70; Μόνο 5 μέτρα;Οι συμπατριώτες μας δεν σε αφήνουν έτσι κι αλλιώς να έχεις μεγαλύτερη απόσταση Με το που θα αφήσεις κενό στο οποίο χωράει αμάξι σε προσπερνάνε και σου χώνονται μπροστά και πάλι είσαι στα 5 μέτρα και φρενάρεις και σου ξαναμπαίνει επόμενος κ.ο.κ.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σε επαρχιακό χωρίς ορατότητες όπως αναφέρεις και 60-70; Μόνο 5 μέτρα;
Οι συμπατριώτες μας δεν σε αφήνουν έτσι κι αλλιώς να έχεις μεγαλύτερη απόσταση Με το που θα αφήσεις κενό στο οποίο χωράει αμάξι σε προσπερνάνε και σου χώνονται μπροστά και πάλι είσαι στα 5 μέτρα και φρενάρεις και σου ξαναμπαίνει επόμενος κ.ο.κ.
Θα έλεγα κάτι για τις μάνες αυτών που το κάνουν αυτό αλλά δίνω τόπο στην οργή...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω σου εχω πει, ο πιο τρελος κερδιζει. Σε αφησε μλκ να τον κοιτας κ εφυγε, πιθανοτατα γελωντας. Αν εκεινη την στιγμη του κατεβαζες τον καθρεπτη κ του κοβοταν το γελακι αποτομα, δεν θα ηταν πολυ καλυτερο? Ειδικα με το ποδηλατο, που μετα εξαφανιζεσαι κ τον αφηνεις να κοιτα τα 3 κατοσταρικα που μολις εχασε
Το πρόβλημα με αυτή τη θεωρία (το 'ο πιο τρελός κερδίζει') είναι ότι επειδή δε διαλέγεις τον 'αντίπαλό' σου, δεν ξέρεις αν είσαι όντως εσύ ο 'πιο τρελός' ή αυτός.
Το λέω επειδή έχει τύχει φίλος μου που σκεφτόταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πήγε να 'τιμωρήσει' τον άλλο να την πληρώσει με την υγεία του (ευτυχώς μόνο μερικά καρούμπαλα) και την περιουσία του (υλικές ζημιές στο αμάξι του, στο οποίο ο άλλος άρχισε να ρίχνει μπουνιές!) και ο πίθηκος, που έφταιγε 100% προηγουμένως, να φύγει χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.
Μ' αρέσει που έχουμε και 'τιμωρούς' ανάμεσά μας, αλλά να δίνουμε και συμβουλές στους άλλους του τύπου 'έπρεπε να του σπάσεις τον καθρέφτη' χωρίς να ξέρουμε καν σε ποιους αναφερόμαστε και πόσο τρελός/γομάρι/πειραγμένος/κλπ είναι ο καθένας είναι λίγο τραβηγμένο.
Συμφωνοι, αυτο που εννοω εγω ειναι οτι εφ'οσον αποφασιζεις να ασχοληθεις, ασχολεισαι με τον τροπο που θα εχει αποτελεσμα (=ο πιο τρελος κερδιζει). Δεν εχει νοημα πχ να μιλησεις σοβαρα σε μια τετοια αμοιβαδα, το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να επιβραβευσεις την συμπεριφορα του (αφου την αφηνεις να περασει).
Το πρόβλημα Κωνσταντίνε είναι το πώς αποφασίζεις αν αξίζει (και σε παίρνει...) να 'ασχοληθείς' με την αμοιβάδα, που τελικά μπορεί να αποδειχτεί και μεγαλύτερος ψυχάκιας από σένα....
-
Σάββατο βράδυ λίγο μετα το Πάος γυρνώντας προς Αθήνα φτάνω μια προπορευόμενη Scania τριαξονική που πήγαινε με 100+ σταθερ'α χωρίς φρένο για στροφές
Και εκεί που έλεγα θα μου την χαρίσει σε καμμια ευθεία να τον περάσω, ο τύπος δεν έκανε άκρη με τίποτα. Προσπέρασε κιόλας κανα δυο τρία αυτοκίνητα.
Μιλάμε έστριβε τάπα και τον κράταγε στο δρόμο η καρότσα η οποία έδειχνε σαν να τσαλακώνει.
Ήταν σκονισμένος ο δρόμος και σήκωνε ομίχλη. Στα 5 μέτρα πίσω του έτρωγα πετραδάκια στο αυτοκίνητο. Δεν έκανε άκρη με τίποτα ο λαμόγιοςΠριν το Λεβίδι που ανοίγει ο δρόμος και θα τον περνούσα, ήθελα βενζίνη οπότε μπήκα βενζινάδικο. Εριξα οκτανια και τον έφτασα πλέον ξανά στον κόμβο της Νεστάνης όπου τον σταμάτησε συνδικάλας νταλικέρης στο μπλόκο. Δεν έχω ξαναδεί νταλίκα να στρίβει έτσι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σάββατο βράδυ λίγο μετα το Πάος γυρνώντας προς Αθήνα φτάνω μια προπορευόμενη Scania τριαξονική που πήγαινε με 100+ σταθερ'α χωρίς φρένο για στροφές
Και εκεί που έλεγα θα μου την χαρίσει σε καμμια ευθεία να τον περάσω, ο τύπος δεν έκανε άκρη με τίποτα. Προσπέρασε κιόλας κανα δυο τρία αυτοκίνητα.
Μιλάμε έστριβε τάπα και τον κράταγε στο δρόμο η καρότσα η οποία έδειχνε σαν να τσαλακώνει.
Ήταν σκονισμένος ο δρόμος και σήκωνε ομίχλη. Στα 5 μέτρα πίσω του έτρωγα πετραδάκια στο αυτοκίνητο. Δεν έκανε άκρη με τίποτα ο λαμόγιοςΠριν το Λεβίδι που ανοίγει ο δρόμος και θα τον περνούσα, ήθελα βενζίνη οπότε μπήκα βενζινάδικο. Εριξα οκτανια και τον έφτασα πλέον ξανά στον κόμβο της Νεστάνης όπου τον σταμάτησε συνδικάλας νταλικέρης στο μπλόκο. Δεν έχω ξαναδεί νταλίκα να στρίβει έτσι.
(οκ, αυτό δεν είναι Scania)
-
Μήπως ήταν το σαραντατρίο;
-
ΖΩΑ και αλητες οι νταλικερηδες που ταλαιπωρουν χιλιαδες κοσμο με την απεργια . Σημερα μπλοκαρανε τα παντα και στην Αθηνων Κορινθου και στην Αθηνων Λαμιας.Εφαγα 3 ωρες μεσα στο αυτοκινητο , σπασανε τα νευρα μου , εκαψα την βενζινη μου και στο τελος μου την ειπανε και στην δουλεια για την αργοπορεια Αλητες γιατι αν αληθευει αυτο που ακουσα στο ραδιο μια γυναικα εκλαιγε και τους παρακαλουσε να ανοιξουν το μπλοκο στον Ασπροπυργο ουτως ωστε να παει τον αντρα της στο Θριασιο για αιμοκαθαρση και δεν της ανοιγανε τον δρομο
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]