-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια?
Καποιος με τρακαρει. Γινονται ολες οι απαραιτητες ενεργειες του φιλικου διακανονισμου. Επιδιορθωνονται οι ζημιες και παει μετα ο παθων απο τη δικια του ασφαλιστικη και παιρνει τα χρηματα πισω.
Συγνωμη αλλα αυτα τα χρηματα απο που προερχονται απο την εταιρια μου η την εταιρια του αλλου που με τρακαρε?
Δηλαδη, οσα χρηματα δωσει η εταιρια του φταιχτη στην εταιρια του μη φταιχτη, τοσα θα παρει ο παθων?
Μηπως η εταιρια του φταιχτη τελικα δεν πληρωνει τιποτα και τα πληρωνει η αλλη εταιρια?Η εταιρία του φταίχτη τα πληρώνει τελικά. Απλά οι λογαριασμοί κανονίζονται μεταξύ των εταιριών γιατί είναι πιο εύκολο (συμψιφίζονται οι πληρωμές μεταξύ τους)
-
Το θέμα είναι τελικά να μήν είναι η μέρα σου και τρακάρεις.....
Από εκεί και πέρα, πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάτι που δεν θα σε αφήνει σε ησυχία έτσι ώστε να πάρεις αυτά που δικαιούσαι......
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
.....Εκνευρισμενος σηκωνομαι απο τη καρεκλα και λεω
'αι σιχτιρ, σας πληρωνουμε και μας τη λετε κι απο πανω''ρε αι στο διαολο' μου λεει ...........
Αρε και να είμουν εγώ στην θέση σου και να έκανε το λάθος να με διαολόστελνε.....
Αριστερό ντιρέκτ-δεξί κροσέ-αριστερό άπερκατ;;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
'αι σιχτιρ, σας πληρωνουμε και μας τη λετε κι απο πανω''ρε αι στο διαολο' μου λεει ...........
Αρε και να είμουν εγώ στην θέση σου και να έκανε το λάθος να με διαολόστελνε.....
ΚΑΖΑΝΟΒΑΣ σού λέει μετά!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα!!! Καλό!
Όμως κατάλαβες τι θα έκανα;. Θα την γοήτευα με την ομορφιά μου (Μπορείτε να με φωνάζετε και Άδωνη ), θα τις έταζα γάμους κτλ. μετά θα την παρατούσα για την μικρή της αδελφή!!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
[
Χαχαχαχαχαχα!!! Καλό!
Όμως κατάλαβες τι θα έκανα;. Θα την γοήτευα με την ομορφιά μου (Μπορείτε να με φωνάζετε και Άδωνη ), θα τις έταζα γάμους κτλ. μετά θα την παρατούσα για την μικρή της αδελφή!!!Από εκεί βρέ βγαίνει τό...sado;
ΣΑΔΙΣΤΗΗΗΗ!!!! -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Θεια Δίκη.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=8190Καλο!!!
Αλλα τι φταιω εγω που το 307 CC ειναι πατατα στα 1600?
-
Γνωρίζει κάποιος πόσο παλαιό πρέπει να είναι το αμάξι για να σου κρατήσει παλαιότητα η ασφαλιστική??
-
Παλαιότητα υπάρχει μόνο στην αγοραστική αξία του αυτοκινήτου, όταν πρόκειται για ολίκη αποζημίωση (δεν επισκευάζεται).
Σε περίπτωση αντικάταστασης ανταλλακτικών για να έχουμε παλαιότητα πρέπει να αναφέρεται στο συμβόλαιο.
Για να σας δώσω να καταλάβετε, έαν εγώ είμαι τρελαμένος με το χρώμα του αυτοκινήτου μου, που ξεθώριασε από τον ήλιο επειδή είναι πέντε ετών, μπορώ να ζητήσω να μου βάψουν το αυτοκίνητο ακριβώς με το ίδιο χρώμα.
Θέλω να πως το αυτοκίνητο μου πρέπει να γίνει ακριβώς όπως ήταν πριν το ατύχημα. Προσοχή λοιπόν στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου. -
Επαναφερω το θεμα γιατι η υποθεση εχει παρει αλλη τροπη, αλλα για αλλους λογους
Οπως εχω ηδη πει η τριτη τρακα που μου εκαναν (το καπω) εχει ηδη επιδιορθωθει. Υπεγραψα ενα γραμματιο στη Ρενω (για να μου δωσουν το αμαξι και μιας και δεν υπηρχαν μετρητα 440 ευρω) που ληγει τελος Σεπτεμβριου. Πηρα τα τιμολογια απο τη Ρενω και πηγα στην ασφαλιστικη μου και περιμενα να μου πουνε να παω να πληρωθω.
Αμ δε!!!!!!Παιρνω ενα τηλεφωνιμα απο την Διεθνη και μου λενε να παω γιατι η ασφαλιστικη Εταιρια του αλλου που με τρακαρε δεν θελει να πληρωσει!!!
Πηγα στη Διεθνη και εκει μου εδωσαν στην κυριολεξια ολο το φακελο μαζι με την απαντηση της Εθνικης (η ασφαλεια του αλλου) οπου εγραφε οτι η πληρωμη απορριπτεται γιατι ο φακελος ειναι ακομα σε ερευνα.
Πηρα τα χαρτια και πηγα στην Εθνικη οπου προς εκπληξη μου μου ειπαν οτι πρεπει να παω να βρω αυτον που με τρακαρε, να συνενοηθω και με τον πραγματογνωμονα τους και να παμε στο σημειο που εγινε η τρακα και να βαλουμε τα αμαξια μας οπως ηταν οταν εγινε η τρακα για να τα φωτογραφησει ο πραγματογνωμονας.
Τελος παντον, το καναμε κι αυτο...
Απο τοτε που εγινε η τρακα εχει περασει πανω απο μηνας (μπορει και 2)!!!
Απο τοτε που φωτογραφησαμε τα αυτοκινητα εχουν περασει τουλαχιστον 2 εβδομαδες!!!
Πληρωμη ακομα ΤΙΠΟΤΑ.Ερωτησεις
Γιατι αφηνουν να γινει η επιδιορθωση αφου ακομα δεν εχουν κανει την οποια ερευνα τους?
Ποια ειναι τωρα εμενα η θεση μου απεναντι στη Ρενω οταν ληξει το γραμματιο?
Γιατι να κανουν αυτοι κουμαντο στη τσεπη μου?
Μηπως πρεπει να περασω και απο την Εθνικη να με 'ακουσει' (στη καλυτερη περιπτωση) και η γειτονια εκει?Στο κατω κατω της γραφης εαν ηξερα οτι θα ηταν ετσι τα πραγματα, ΔΕΝ θα εφτιαχνα τη ζημια αλλα θα περιμενα.
-
pantws an htan dhmosia ypiresia den 8a ton eixes ton fakelo pote kai 8a eixes faei to brisidi tis zois sou, oxi mono 'aei sto diaolo'.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μηπως πρεπει να περασω και απο την Εθνικη να με 'ακουσει' (στη καλυτερη περιπτωση) και η γειτονια εκει?Άστο φίλε...
Απορώ πως υπάρχουν ακόμη άτομα που ασφαλίζουν τα αυτοκίνητά τους στην Εθνική! Από πολλούς το έχω ακούσει, αλλά έχω και προσωπική εμπειρία.
Saxo 10 μηνών, μικτή ασφάλεια ενός έτους, αξία 3.600.000, ολική καταστροφή.
Αποζημίωση μετά από 6 μήνες με το ποσό των 2.100.000...
Αιτιολογία? Και μάλιστα του τότε δ/ντη του κεντρικού καταστήματος του Πειραια... Τόσα σου δίνουμε, αν θες πάρτα, διαφορετικά πήγαινέ μας στα δικαστήρια...
Δε βρίσκεις άκρη με αυτούς, απλά έμπλεξες!!! -
Δεν το κατάλαβα αυτό.
Τι δικαιολογία σου πάσαραν; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το κατάλαβα αυτό.
Τι δικαιολογία σου πάσαραν;Ότι το κόστος του αυτή τη στιγμή είναι 2.700.000, μείων 200.000 σώστρα, μείων το ένα μείων το άλλο... Υπόψιν ότι υπολόγισαν την τιμή 16 μήνες μετά την αγορά του και όχι 10 που έγινε το ατύχημα, ενώ λογικά το ποσό της αποζημίωσης θα έπρεπε να υπολογίζετε για την χρονική στιγμή που έγινε το ατύχημα και όχι για τότε που αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να αποζημιωθώ και φυσικά δεν θα έπρεπε (κατά τη γνώμη μου) να υφίστατε μείωση της αξίας (και μάλιστα τόσο μεγάλη) από τη στιγμή που τα ασφάλιστρα τα πλήρωνα για αξία αυτοκινήτου 3.600.000 και δεν είχε περάσει ο χρόνος της αρχικής ασφάλισης έτσι ώστε να γίνει νέα ασφάλεια με χαμηλότερη αξια αυτοκινήτου και φυσικά χαμηλότερα ασφάλιστρα!
Να συμπληρώσω ότι η τιμή των 2.700.000 βγήκε από 'επίσημο έγγραφο' όπως μου το παρουσίασε ο δ/ντης και ήταν φωτοτυπία από το AutoΤρίτη!
Για να δείτε τη σοβαρότητά τους...
Στην ουσία δηλαδή μου είπε (και έμεσα στην αρχή και άμεσα μετά), ότι αυτά μου δίνουν και αν θέλω ας τους πάω στα δικαστήρια... -
Είναι κι αυτή μια τακτική των ασφαλιστικών εταιρειών, να σε οδηγούν δηλαδή στην απελπισία του υπολογισμού του κόστους και του κόπου μιας δικαστικής διαμάχης προκειμένου να πληρώσουν λιγότερα. Συμβαίνει σε κάθε ασφάλιση, ιδίως στις ασφάλειες ζωής και ατυχήματος. Ορισμένες φορές μάλιστα το κάνουν ακόμα κι αν είναι σίγουρο ότι θα χάσουν σ'ένα δικαστήριο, γιατί βάζοντάς τα κάτω διαπιστώνουν ότι οι ασφαλισμένοι που αποδέχονται τον 'διακανονισμό' είναι πολύ περισσότεριο απ'αυτούς που ζητάνε το δίκιο τους δικαστικώς, άρα έχουν κέρδος από αυτή την τακτική.
Η μόνη λύση: μη αποφυγή των δικαστηρίων από τους ασφαλισμένους με ταυτόχρονη δημοσιοποίηση-δυσφήμιση της εταιρείας στα ΜΜΕ ή έστω έγγραφη διαμαρτυρία στο ΙΝ.ΚΑ.ΥΓ: Για τον 'Φοίνικα' έχετε ακούσει τίποτα;
-
Έχεις δίκιο φίλε μου αλλά δυστυχώς συχνά σε βρίσκουν στην ανάγκη και αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς. Κάτι σαν τα φακελάκια των γιατρών ας πούμε.
-
α συμπληρωσω οτι για αυτη τη καταντια των ασφαλιστικων αποκλειστικοι υπευθηνοι ειναι οι ιδιοι οι ασφαλισμενοι.
αν ολοι πηγαιναν δικαστικως,θα σας ελεγα εγω αν θα εφαρμοζαν αυτη την τακτικη.γιαυτο κυριοι με μια νομικη προστασια ARAG ειστε πληρως καλυμενοι με πολυ λιγοτερο κοπο και ακομα λιγοτερο χρημα....ρωτηστε να μαθετε για ασφαλειες νομικης προστασιας απο διαφορες εταιριες που προσφερουν αναλογα πακετα...
ειναι πολυ μεγαλη ανακουφιση να πηγαινεις εκει στον κυριο της εθνικης που σου ειπε παρε 2εκ απο 3 και αμα σου αρεσει αλιως πηγαινε μας δικαστικως,και να του λες ευχαριστω πολυ κυριε ταδε θα μιλατε απο αυριο με την ARAG και σε 3 χρονια να του παρεις τα διπλα λεφτα μαζι με ψυχικες οδυνες ταξι και οτι αλλο μπορεια να φανταστεις και δεν μπορει να φανταστει αυτος!!! -
Πάντως θα πρέπει να το δω το θέμα. Κανονικά θα έπρεπε η αποζημίωση για την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου να είναι αντίστοιχη των ασφαλίστρων που πλήρωσε ο ασφαλισμένος για το χρονικό διάστημα ισχύος της ασφάλισης. Ειδάλλως θα έπρεπε να αναπροσαρμοστεί το ασφάλιστρο με τον υπολογισμό της μείωσης της τιμής του αυτοκινήτου κατά το χρονικό διάστημα έως τη λήξη της ασφαλιστικής σύμβασης.
Αν πχ κατά τους πρώτους 6 μήνες το αυτοκίνητο κοστίζει 10.000 ευρώ και κατά τους επόμενους 6 μήνες 8.000 ευρώ, το ασφάλιστρο πρέπει να μειωθεί αναλόγως. Αφού όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται δεκτό από τις ασφαλιστικές εταιρείες, θα πρέπει αυτές να πληρώνουν ολόκληρη την ασφαλισμένη αξία.Δεν πάνε στο διάολο λέω'γω!
Η Ασφαλιστικη μου Εταιρια (Τα νευρα μου!!!)