-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λιγο προσεκτικα βρε παιδια .Δεν χρειαζονται και ολα τα στοιχεια για εγκαταστατες και πρατηρια.Εχουμε ξεπερασει και την γκριζα διαφημιση πλεον.Πως θα ενημερωθει ο κοσμος αν δεν λεμε τα πραματα με το ονομα τους? Τον καλο πρεπει να τον εξυψωνουμε και τον απατεωνα να τον θαβουμε μπας και βελτιωθει η κατασταση εδω που ζουμε δυστηχως.
-
Η διαφημιση ομως απαγορευεται στο φορουμ.Υπαρχουν καμποσοι κομήτες/μελη σε αυτο το θεμα οποτε πρεπει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι.
-
εκει στην Τρίπολη BILL33
τι τιμή έχει ο hellas gas?? -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
εκει στην Τρίπολη BILL33
τι τιμή έχει ο hellas gas??Δεν ξερω καθως δεν το εχω ψαξει.Ουτε και θυμαμαι ποτε βγηκα τελευταια προς τα εκει
-
Τρίπολη δεν μένεις???
Αν δεν βάζεις υγραέριο στον hellas gas σε ποιόν βάζεις??? -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
Τρίπολη δεν μένεις???
Αν δεν βάζεις υγραέριο στον hellas gas σε ποιόν βάζεις???Παρεξηγηση.Δεν εχω αμαξι με υγραεριο.
-
σορρυ και για το
-
Παιδια Καλησπερα , Χαιρετιζω το Φορουμ ! Ειμαι new in Forum αλλα σασ εχω διαβασει ολουσ , ειναι σαν να σασ ξερω . Απλα την ερχομενη εβδομαδα βαζω ΒRC στο Τοyota μου , και αυτο που εχω να πω ειναι οτι στον Κορινο η τιμη ειναι 0.795 ,οπωσ και στην υπολοιπη Θεσσαλονικη τσιμπησαν αποτομα , και δεν μου αρεσει αυτο ! Μου κανει σε αρπα κολλα ! Και θα συμφωνησω με εναν φιλο οτι δεν βλεπουν το συμφερον τουσ ,και οτι απωθουν μελλοντικουσ πελατεσ που σκεφτονται την Υγραεριοκινηση . Αυτα για αρχη .
-
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
Εχει βάλει κανείς στον Κατσαμπέρη υγραέριο να μου πει εντυπώσεις
ενας φιλος εβαλε σε 2 κιολας αυτοκινητα κανενα δεν δουλευει σωστα
έβαλε στο πρώτο και του βγήκε μάπα και συνέχισε και στο δε'υτερο??
μάλλον τα ήθελε ο κ@λος του...σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την λογική...
μου φαίνεται τρομακτικό και αδιανόητο να εμπιστευτείς το σχετικά καινούργιο σου αυτοκίνητο στα χέρια έλληνα τεχνίτη...
αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά για την βενζίνη απλά αγοράστε κάτι πιο οικονομικό... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μάλλον τα ήθελε ο κ@λος του...σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την λογική...
μου φαίνεται τρομακτικό και αδιανόητο να εμπιστευτείς το σχετικά καινούργιο σου αυτοκίνητο στα χέρια έλληνα τεχνίτη...
αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά για την βενζίνη απλά αγοράστε κάτι πιο οικονομικό...πρώτα απ όλα δεν σε έχουμε προσλάβει συμβουλάτορα για να μας υποδείξεις τί θα κάνουμε, και με τί θα κινούμαστε Αν θες να πάρεις ενα απο αυτα τα κινούμενα κουτάκια που καταναλώνουν 4 και 5 λίτρα, οι μαντράδες είναι γεμάτοι απο αυτά και μπορεις να πάρεις ενα, για τον εαυτό σου όμως.
και δευτερον πρεπει καποια στιγμη να ξεπεράσεις το γεγονός οτι κάποιος τεχνικός αγγίζει το αυτοκίνητό σου για οποιονδήποτε λόγο. Είναι ψυχολογικό... ξεπέρασέ το. -
Παιδακια, καλημερα!
Σχετικα με το σχολιο του Bill33 συμφωνω οπως συμφωνω και με τον Cson...
το θεμα ειναι οτι αν δεν αναγαγουμε καπως τον φτηνοτερο (εστω και ονομαστικα) πως αλλιως ελπιζουμε να βελτιωθει ο σωστος ανταγωνισμος? Ειναι δηλ. καλυτερα να λεμε οτι υπαρχει ενα πρατηριο ανατολικα που πουλαει τοσο και τοσο το υγραεριο? Και αμα ειναι (που ειναι) 3 ανατολικα πως θα ξερει ο αμοιρος που θελει να βαλει φτηνο υγραεριο να παει εκει. Να γυρισει πρωτα ολα τα αλλα? Τι βοηθεια τοτε παρεχουμε στο να εχουμε ΟΛΟΙ φτηνοτερο καυσιμο...
Εγω ξερω οτι αν κατι το αφησεις (αφησουμε) θα γινει ερμαιο εκμεταλλευσης. Οχι πως δεν μπορει να γινει αλλα τουλαχστον να προσπαθουμε ρε παιδια...
Αυτο ειναι το σχολιο μου και δεν το κανω για καποιον ιδιαιτερο λογο απλα τυχαινει...
Μακαρι ολοι να πουλανε χαμηλοτερα...
Κατι αλλο σχετικα με το http://www.gasprice.gr που σε μενα δεν φαινεται να δουλευει (σε εσας?)
καταρχην η ενημερωση στο site αυτο (gasprice.gr) μπορει να ειναι οτι ναναι. Απο μια δυο ή και 3-4 μερες παλιες.
Μετα ειναι οτι τα φιλτρα ή δεν δουλευουν και δεν βγαζουν τιμες για υγραεριο ή δεν υπαρχουν.
Δηλ. για να καταλαβετε τι κανω μηπως και κανω λαθος.
-
Επιλεγω Νομο (Θεσσαλονικης).
-
Επιλεγω καυσιμο (Υγραεριο).
Μετα απο αυτο θα επρεπε κανονικα να μου βγαλει ΜΟΝΟ τα πρατηρια που λογικα εχουν υγραεριο στην Θεσσαλονικη.
Αμ, δε! Οχι μονο δεν τα βγαζει αλλα βγαζει δεκαδες αλλα.
Και το χειροτερο χωρις καμια τιμη υγραεριο ουτε τιποτα! Λεει κιολας Δωστε τιμη.
Βρε εγω θα σου δωσω την τιμη ή εσυ που εισαι και site...
Τελος παντων δεν ξερω τι φταιει (εγω ή αυτο) αλλα προτιμω να ακουω καθημερινα καποιον να μου λεει το φτηνο πρατηριο παρα να περιμενω να ενημερωοσυν το site τους...
Για τον φιλο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ να πω οτι να μην φοβαται και να αγχωνεται. Ολοι μας περασαμε αυτες τις φοβιες και τους προβληματισμους (ασφαλεια, κινητηρες, λειτουργια κτλ). Το θεμα του πρατηριου στον ΚΟΡΙΝΟ ειναι πολυ παλιο και ξερουμε ολοι οσοι παιρναμε απο εκει ποσο κλεφτες ειναι... Αποψη προσωπικη εκφραζω και οχι του site εδω. Και θα σας πω μια ιστορια και αμα θελετε πιστεψετε την .
Πριν 3 χρονια περιπου ηταν να παω Αθηνα αυθημερον (για αγορα τηλεσκοπιου - ασχετο) και παιρνοντας σκεφτικα να το γεμισω οσο μπορω και στον Κορινο στο Plazza πως σκ...α το λενε εκει. Ηταν πρωι κατα τις 0900 με 1000 και μπαινω στην εισοδο και κοιταω να δω την τιμη της βενζινης... Προσπαθω αλλα ματαια. Οι τιμεες ητνα σβηστες εξω στις μεγαλες οθονες τους. Τσατιστηκα γιατι με αναγκασανε να μπω μεσα, να διακοψω δηλ. την πορεια ου και να δω μια τιμη φαρμακη. ΤΟΤΕ - για ονομα του θεου - ειχαν την αμολυβδη 1.25 νομιζω αν θυμαμαι καλα. Τοτε η νορμαλ τιμη ηταν γυρω στα 1.01 κατι τετοιο...
ΤΡελαθηκα αλλα κυριως με την πονηρια τους. Μπαινω μεσα φουριοζος και λεω στην κοπελα γιατι δεν αναβουν οι οθονες των τιμων. Με κοιταει αυτη που ειμαι καπως και μου λεει οτι ειναι. Της λεω αυτην και μια ςαλλης πολυ νευρικα ελατε ΤΩΡΑ μαζι μου να δουμε τι γινεται εξω. Βγαινουν οι αθλιοι και φυσικα βλεπουν οτι οι τιμες ειναι σβηστες. Τους λεω 'Τι βλεπετε?' και φυσικα μουγκα. Αμεσως με υφος επιθεωρητη τους ρωταω και τους ζηταω αμεσα τον προισταμενο. Η κοπελα μου λεει οτι δεν εχει ερθει ακομα...
Οποτε καθομαι και σκεφτομαι, τιμη φαρμακη, οθονες τιμων σβηστες, προισταμενος που λειπει και δεν ειναι στο ποστο του. Τι αλλο να πω για να καταλαβει καποιος οτι ειναι να μην πω για τι... Τους λεω απαιτητικα οτι θα γυρισω απο γευμα και αν δεν δω τις οθονες αναμενες θα σας παω στον εισαγγελεα διοτι αποκρυπτεται τις τιμες σας και μαλιστα με δολο.
Φευγω παω Αθηνα και γυρναω στο καπακι. Κουρασμενος μπαινω τωρα για το γαμωτο απο την αλλη εισοδο του Rest Area πως το λενε και μαντεψτε.
Οι οθονες ηταν ακομα σβηστες. Α ειστε λιιιγο εξυπνοι θα καταλαβετε οτι το κανουν συστημα να μπαινει ο κοσμος μεσα , να μην βλεπει την τιμη παρα μονο οταν φτασει στην μανικα. Εκει αφου κατσει του ειναι δυσκολο (ντρεπεται ο ηλιθιος δηλ) να αρνηθει και τρωει την παπαρα.
Ετσι λειτουργει στην Ελλαδα το επιχειρην. Μονο με κλεψιες και ασυδοσιες...
Μπηκα μεσα για να σας τελειωνω και ζηταω μπροστα σε ολο τον κοσμο φωναχτα τον προισταμενο. Ο κοσμος ητνα αποσβολωμενος. Σου λεει ποιος ειναι αυτος ο τρελος που φωναζει εντονα... ετσι ειναι παιδια φωνη εν τη ερημω ημουν. Ετσι ειμαστε ολοι . Αντι να φωναζουμε ολοι μαζι φωναζει ο καθενας τα δικα του. Για αυτο δεν πηγαινουμε μπροστα.
Το τι εγινε και τι ειπωθηκε το φανταζεστε... Τους εκανα ρομπα και τους ειπα οτι αυτο δεν θα τους περασει και θα καλεσω τα καναλια και τον εισαγελεα.
την αλλη εβδομαδα ολα δουλευαν ρολοι! Γιατι αραγε?
Αυτα και καλη συνεχεια!
-
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
.................... Λεει κιολας Δωστε τιμη.Βρε εγω θα σου δωσω την τιμη ή εσυ που εισαι και site...
.........................οι υπολογιστές πρέπει να ξέρουν από μόνοι τους για τις τιμές .....
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Και το χειροτερο χωρις καμια τιμη υγραεριο ουτε τιποτα! Λεει κιολας Δωστε τιμη.
Βρε εγω θα σου δωσω την τιμη ή εσυ που εισαι και site...Μα τι νόμιζες ότι περνάνε κάθε μέρα από όλα τα πρατήρια και μαζεύουν τιμές;; Τζάμπα!; Κάποια εποχή προσπαθούσαν και περνούσαν αρκετές από τις τιμές που βγαίνουν στο site του Υπουργείου Ανάπτυξης. Αλλά η ιδέα του site είναι η συμμετοχή των πολλών για την πληρέστερη και άμεση ενημέρωση. Εσύ,εγώ όλοι εμείς, ο καθένας για όπου ξέρει είμαστε αυτοί που θα βάλουν τις τιμές για να τις βλέπουν όλοι.
Επειδή όμως κανένας δεν κάθεται να τις βάζει (και όπως εσένα περιμένει να του τα βάλουν οι άλλοι και να τα βρει έτοιμα) για αυτό και δεν υπάρχουν. Αν προσέξεις καλύτερα μετά την αναζήτηση που έκανες για υγραέριο πάνω πάνω βγαίνει σε κίτρινο φόντο λεζάντα σε όλο το πλάτος που λέει:
'Δεν υπάρχουν καταχωρημένες τιμές σε αυτή την περιοχή γιαυτό εμφανίζεται η λίστα των πρατηρίων.' Για αυτό και δεν το βγάζει το φίλτρο. -
Ε τοτε ρε Onyx τι μου λετε να δω τις τιμες στο gasprice.gr. Αφου δεν υπαρχουν.
θα τρελαθουμε δηλ..?
Διαβασε στο προηγουμενο ποστ μου επανω, εκανα update μια παλια ιστορια μου με τον Κορινο, ειναι αρκετα ενδιαφερουσα...!
-
Ο χρήστης Hierophant έγραψε:
αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά για την βενζίνη απλά αγοράστε κάτι πιο οικονομικό...πρώτα απ όλα δεν σε έχουμε προσλάβει συμβουλάτορα για να μας υποδείξεις τί θα κάνουμε, και με τί θα κινούμαστε Αν θες να πάρεις ενα απο αυτα τα κινούμενα κουτάκια που καταναλώνουν 4 και 5 λίτρα, οι μαντράδες είναι γεμάτοι απο αυτά και μπορεις να πάρεις ενα, για τον εαυτό σου όμως.
και δευτερον πρεπει καποια στιγμη να ξεπεράσεις το γεγονός οτι κάποιος τεχνικός αγγίζει το αυτοκίνητό σου για οποιονδήποτε λόγο. Είναι ψυχολογικό... ξεπέρασέ το.καλημερα κοκκινο τερας(ελληνιστι).δεν σχολιαζω την 1η παραγραφο σου αφου εβαλε και στα 2 αυτοκινητα ταυτοχρονα.σε πληροφορω οτι υπαρχουν και αξιολογοι τεχνιτες, Ελληνες στην καταγωγη που μαλλον δεν τους γνωριζεις γιατι πιθανον δεν εχεις ψαξει αφου μιλας γενικα και αοριστα για ολους τους τεχνιτες.φανταζομαι οτι φτιαχνεις μονος σου το αυτοκινητο σου.αν θελεις τελος προσδιορισε το κατι πιο οικονομικο για να παω να το παρω και εγω.εκτος αν εννοεις atos γιατι και αυτα αν πας με 140 θα καψει 8 και βαλε λιτρα.υπαρχουν και αλλες εναλλακτικες μορφες ενεργειας ???ενημερωσε μας.εγω οσο εχω καταλαβει σ αυτο το φορουμ ολοι προσπαθουμε να κανουμε οικονομια στα καυσιμα που εγω προσωπικα το θεωρω λαικο αγαθο.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
... και αυτο που εχω να πω ειναι οτι στον Κορινο η τιμη ειναι 0.795 ,οπωσ και στην υπολοιπη Θεσσαλονικη τσιμπησαν αποτομα , και δεν μου αρεσει αυτο !Γενικά τα πρατήρια καυσίμων πάνω στην Εθνική Οδό είναι ακριβότερα από εκείνα μέσα στις πόλεις. Κι αυτό δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο μόνο.
Εδώ μάλιστα που είναι ίσως το μοναδικό πρατήριο με υγραέριο πάνω στην Εθνική, λογικό φαίνεται να έχει αυτή την τιμή. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν πρατήρια με φθηνότερη τιμή σε Θεσσαλονίκη ή Λάρισα, τουλάχιστον υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, έστω και περιορισμένες.
Πάντως είναι πάνω από 6 μήνες που όλο ακούμε οτι 'ανοίγουν σύντομα κι άλλα πρατήρια υγραερίου' και φως δεν βλέπουμε...
Με αξαίρεση ένα πρατήριο που άνοιξε έξω από την Καστοριά, δεν έχει ανοίξει κάποιο άλλο, αν δεν κάνω λάθος. -
Ο χρήστης dti έγραψε:
... και αυτο που εχω να πω ειναι οτι στον Κορινο η τιμη ειναι 0.795 ,οπωσ και στην υπολοιπη Θεσσαλονικη τσιμπησαν αποτομα , και δεν μου αρεσει αυτο !
Γενικά τα πρατήρια καυσίμων πάνω στην Εθνική Οδό είναι ακριβότερα από εκείνα μέσα στις πόλεις. Κι αυτό δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο μόνο.
Εδώ μάλιστα που είναι ίσως το μοναδικό πρατήριο με υγραέριο πάνω στην Εθνική, λογικό φαίνεται να έχει αυτή την τιμή. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν πρατήρια με φθηνότερη τιμή σε Θεσσαλονίκη ή Λάρισα, τουλάχιστον υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, έστω και περιορισμένες.
Πάντως είναι πάνω από 6 μήνες που όλο ακούμε οτι 'ανοίγουν σύντομα κι άλλα πρατήρια υγραερίου' και φως δεν βλέπουμε...
Με αξαίρεση ένα πρατήριο που άνοιξε έξω από την Καστοριά, δεν έχει ανοίξει κάποιο άλλο, αν δεν κάνω λάθος.και ούτε πρόκειται...
μεγάλη επένδυση, μεγάλη περίοδος απόσβεσης και εν μέσω κρίσης... -
Αν κάνεις μεγάλα ταξίδια αναγκαστικά θα δουλεύεις λίγο με υγραέριο και πολύ με βενζίνη. Δεν μπορείς να το αποφύγεις και αυτό αυξάνει το χρόνο απόσβεσης της εγκατάστασης υγραερίου.
-
KALHMERA..MIA PLHROFORIA TEXNIKH AN KATEXEI KAPOIOS TO ANTIKEIMENO.(DEN BRISKO KAI TOYS TEXNIKOYS SAB/KO..DEN DINOYN OYTE KINHTO...)..EBALA YGRAERIO SE CITROEN C5 2.0...EFYGA APO 8ES/KH KAI DOYLEPSE MEXRI LARISA...META ESBHSAN OI ENDEIKSEIS STO TAMPLO..KAI DOYLEYEI MONO BENZINH..DEN GYRIZEI STO AERIO..AN MPOREI KAPOIOS NA BOH8HSEI....EYXARISTO
-
Ο χρήστης pkoukos@ έγραψε:
KALHMERA..MIA PLHROFORIA TEXNIKH AN KATEXEI KAPOIOS TO ANTIKEIMENO.(DEN BRISKO KAI TOYS TEXNIKOYS SAB/KO..DEN DINOYN OYTE KINHTO...)..EBALA YGRAERIO SE CITROEN C5 2.0...EFYGA APO 8ES/KH KAI DOYLEPSE MEXRI LARISA...META ESBHSAN OI ENDEIKSEIS STO TAMPLO..KAI DOYLEYEI MONO BENZINH..DEN GYRIZEI STO AERIO..AN MPOREI KAPOIOS NA BOH8HSEI....EYXARISTOΚαλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod]
Εχεις αεριο στην μπουκαλα;
Υγραεριοκίνηση!