-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Έτσι ακριβώς οδηγούσε και ένα πορνίδιο στην ταινία του Ταραντίνο 'Death Proof'.Ασχετο..ωραια ταινια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Έτσι ακριβώς οδηγούσε και ένα πορνίδιο στην ταινία του Ταραντίνο 'Death Proof'.
Ασχετο..ωραια ταινια..
Και επειδή ο Ταραντίνο μάλλον μισούσε έναν τέτοιο τρόπο οδήγησης, έβαλε στην θεαματική σύγκρουση του Στάντμαν Μάϊκ με το άλλο να πετάγονται κομμένα ακριβώς αυτά τα περισσευούμενα πόδια (στο 2:16).
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Έτσι ακριβώς οδηγούσε και ένα πορνίδιο στην ταινία του Ταραντίνο 'Death Proof'.
Ασχετο..ωραια ταινια..
Και επειδή ο Ταραντίνο μάλλον μισούσε έναν τέτοιο τρόπο οδήγησης, έβαλε στην θεαματική σύγκρουση του Στάντμαν Μάϊκ με το άλλο να πετάγονται κομμένα ακριβώς αυτά τα περισσευούμενα πόδια (στο 2:16).
εμ ηθελες lap dance χωρις κοκο κοπελια
παρτα τωρα! -
O επόμενος παπάκιας που θα εκβιάσει το οτιδήποτε θα βρεθεί χαλκομανία στην άσφαλτο._
Και ας ψάχνει το δίκιο του από το ΚΑΤ ή από την κάσα.
Α στα διάλα βλαμμένα... Αντί να φυλάγεστε εσείς, πρέπει εμείς να γίνουμε μέντιουμ για να μη μας τρέχουν πίσω από το κάγκελα.
E λοιπόν μαλάκες μαντέψτε....
Είστε το πολύ 300kg, είμαι 1,5 τόνος. Πούλο λοιπόν και τουμπέκα.
ΜΑΛΑΚΕΣ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
O επόμενος παπάκιας που θα εκβιάσει το οτιδήποτε θα βρεθεί χαλκομανία στην άσφαλτο._Και ας ψάχνει το δίκιο του από το ΚΑΤ ή από την κάσα.
Α στα διάλα βλαμμένα... Αντί να φυλάγεστε εσείς, πρέπει εμείς να γίνουμε μέντιουμ για να μη μας τρέχουν πίσω από το κάγκελα.
ΜΑΛΑΚΕΣ!
φαντάζεσαι να είναι το παιδί σου??
κόψε τις εξυπνάδες, αν δεν υπήρχαν οι καμικάζοι με τα 2κυκλα 8α ήσουν μόνιμα μοντιλιαρισμένος στην σταδίου... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
O επόμενος παπάκιας που θα εκβιάσει το οτιδήποτε θα βρεθεί χαλκομανία στην άσφαλτο._
Και ας ψάχνει το δίκιο του από το ΚΑΤ ή από την κάσα.
ΜΑΛΑΚΕΣ!
κόψε τις εξυπνάδες, αν δεν υπήρχαν οι καμικάζοι με τα 2κυκλα 8α ήσουν μόνιμα μοντιλιαρισμένος στην σταδίου...και τι μας κανουν και χαρη δηλαδη? δεν τους ανηκει ο δρομος
-
Η κλασική 'δικαιολογία' για τους απανταχού υποψήφιους αυτόχειρες παπάκουλες (& γενικότερα δίτροχους). Λες και είπε κάποιος να απαγορευτούν τα δίτροχα!!!
Πριν κανά μήνα κινούμασταν με τον αδελφό μου από Νέα Σμύρνη προς Γλυφάδα. Στην παρατεταμένη δεξιά στροφή στο ύψος του φαληρικού δέλτα ΑΡΧΙ-ΜΑΛΑΚΑΣ μηχανόβιος αποφάσισε να κόψει από την αριστερή λωρίδα τέρμα δεξιά για να βγει στην έξοδο προς Village. Όλα καλά αν εξαιρέσουμε το ότι θα τον είχαμε βάλει από κάτω αν ο αδελφός μου δεν κόλλαγε το πόδι στο φρένο. Το ανεγκέφαλο μαλάκιο ξεκίνησε τον ελιγμό από αριστερά μας (ήμασταν στη μεσαία λωρίδα) ενώ βρισκόταν σχεδόν στο ύψος των μπροστινών μας τροχών. Πραγματικά ήθελα να κατέβω και να κάνω αυτό που δεν έκαναν οι ρόδες του αυτοκινήτου: να τον λιώσω στο ξύλο. Έχασα πόσα χρόνια από τη ζωή μου τη στιγμή που έκανε την κίνηση αυτοκτονίας.
Ε ναι, λοιπόν, προτιμώ ο συγκεκριμένος να είναι μποτιλιαρισμένος δίπλα μου, παρά εγώ στης φυλακής τα σίδερα
-
κόψε τις εξυπνάδες, αν δεν υπήρχαν οι καμικάζοι με τα 2κυκλα 8α ήσουν μόνιμα μοντιλιαρισμένος στην σταδίου...Καραμελίτσα το 'χάρη σου κάνω που παίρνω το παπί'. Δεν τον αναγκάζει κανείς, όπως δεν μας αναγκάζει κανείς πέρα από τα όρια του ΚΟΚ να προσέχουμε τι γίνεται τριγύρω μας. Ας πάρει το αμάξι πρώτα και βλέπουμε. Σιγά μη ξεβολευτεί όμως.
Υποθέτω οτι αν ήταν παιδί του θα έκανε ό,τι θα έκανα και εγώ στο δικό μου αν οδηγούσε έτσι.
Θα το πέθαινε στη φάπα μπας και γίνει άνθρωπος από νεάντερταλ, και μάθει να κινείται ανθρώπινα μέσα στη κίνηση.
Προσοχή! Δεν λέω να κοπεί η διήθηση, ούτε το 'στέκομαι πρώτος στο φανάρι' ή τελικά το 'κοιτάω και φεύγω με κόκκινο'. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να κάνουν τις απίστευτες καφρίλες στο δρόμο!3-4 το πρωί πριν από 2 βδομάδες, μόλις έφευγα από τη καντίνα στη Μιχαλακοπούλου και πήγαινα προς Μεσογείων.
Έχω μπροστά μου ταξί, στα 8-9 μέτρα το πολύ και κινούμαστε με 60-70.
Σε κάποια φανάρια (στο Τζασμίν), ενώ είχαμε πράσινο από δε ξέρω πότε, περνάει βολίδα ανάμεσα μας παπάκουλας χωρίς φώτα. Ξύρισε τον προφυλακτήρα του ταξί και εγώ έκανα κωλοτούμπες για να μη τον πετύχω. Ο κακόμοιρος ο ταξιτζής σταμάτησε στην άκρη γιατί δε πίστευε τι είχε γίνει..
Πως είναι στις αμερικάνικες ταινίες το κυνηγητό με αμάξια στα στενάκια και όταν διασχίζουν τους κεντρικούς δρόμους γίνεται πανικός; Ακριβώς έτσι.
Ο τύπος ούτε που ήξερε τι γινόταν στη Μιχαλακοπούλου, απλά πέρασε αέρα. Ήταν τελείως τυχαίο το οτι δε χτύπησε σε κάποιον από εμάς, και όταν λέω τυχαίο δεν εννοώ 'άχ τι τύχη που δε χτύπησε', εννοώ τυχαίο από στατιστικής πλευράς.Αυτός ο μαλάκας άμα ήταν παιδί μου θα τον σάπιζα στο ξύλο τόσο πολύ που θα έβλεπε ποδήλατο και θα κατουριόταν από το φόβο.
Αυτοί οι καθυστερημένοι χρειάζονται αντιμετώπιση τύπου 'Pavlov'. -
+1
-
ρε παιδία δε λέω οτι έχετε άδικο... και εμένα που οδηγώ μηχανή μου δίνουν στα νεύρα τα παπάκια...
αυτά μαζί με τους ακράνοτους tdmαδες είναι οι χειρότερες φάρες...
ειδικά τα παπιά χωρις καθρέφτες... κινούνται με ροή και στα @@ τους... μπαίνουν μπροστά στα φανάρια, λες και μπορουν να ξεκινήσουν πρώτοι από τις μηχανές και γενικά είναι για πολλές σφαλιάρεςΑΛΛΑ δώστε τόπο στην οργή και μην οδηγείται επιθετικά ακόμα και αν σας νευριάζουν...
από μια κλωστή κρέμεται η ζωή τους... δεν νομίζω να θέλει κανείς να σκοτώσει συνανθρωπο του...
-
ρε παιδία δε λέω οτι έχετε άδικο... και εμένα που οδηγώ μηχανή μου δίνουν στα νεύρα τα παπάκια...
ειδικά τα παπιά χωρις καθρέφτες... κινούνται με ροή και στα @@ τους... μπαίνουν μπροστά στα φανάρια, λες και μπορουν να ξεκινήσουν πρώτοι από τις μηχανές και γενικά είναι για πολλές σφαλιάρεςΑΛΛΑ δώστε τόπο στην οργή και μην οδηγείται επιθετικά ακόμα και αν σας νευριάζουν...
από μια κλωστή κρέμεται η ζωή τους... δεν νομίζω να θέλει κανείς να σκοτώσει συνανθρωπο του...
δεν παει ετσι φιλε μου δεν δινεις τοπο στην οργη επειδη γραφει εμας και τους διπλα του στα @@ του..
για ψαξε δες ποσοι πεθαναν στο σχιστο απο αυτες τις μαλακιες εμπαινε ο αλλος με το glx 80ρι πιστονι φτιαγμενο για intergalactic travel στην στροφη και αμα εισουν διπλα του την ειχες κατσει -
Ένας αναβάτης με νοοτροπία καμικάζι μόνο τον εαυτό του ωφελεί στην κίνηση.
Η οδήγηση αντίθετα σε μονόδρομους, πάνω σε διαβάσεις και πεζοδρόμια, η πλήρης αδιαφορία για διπλές διαχωριστικές, η οδήγηση με +50χλμ/ώρα σε σχέση με τα αυτοκίνητα δίπλα τους ενώ κάνουν σφήνες, η κατά συρροή παραβίαση ερυθρών σηματοδοτών, η αλλαγή λωρίδων χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση για όσους ακολουθούν, όλα αυτά αποτελούν σαφέστατα μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης.
-
Ζωο ο τυπος με το Suzuki Jimny στη Γαλατσιου με τα καγκουροξενον του που με φωτησε ολοκληρο. Εχασα τα αυγα και τα πασχαλια. Τα φωτα δεν φωτισαν μονο και την οροφη του αυτοκινητου ακτινογραφια με περασε μαζεψτε τους!
-
από μια κλωστή ΚΡΕΜΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ την ζωή τους... δεν νομίζω να θέλει κανείς να σκοτώσει συνανθρωπο του...
Διορθωθηκε. Κ ακριβως για αυτο τον λογο, μην νομιζεις οτι ολους θα μας νοιαξει κιολας...Το μονο που με νοιαζει εμενα ειναι τα τρεχαματα μετα.
-
κόψε τις εξυπνάδες, αν δεν υπήρχαν οι καμικάζοι με τα 2κυκλα 8α ήσουν μόνιμα μοντιλιαρισμένος στην σταδίου...Αν το παιδί μου βγει τόσο μαλακισμένο, καλά να πάθει. Φυσική επιλογή λέγεται... Στην τελική, είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ δουλειά σαν γονέας να φροντίσω να είναι σωστός οδηγός/αναβάτης/άνθρωπος.
Καμία εξυπνάδα. Απλά βαρέθηκα να νοιάζομαι ΕΓΩ για τη σωματική ακεραιότητα του παπάκια. Σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, το ΚΑΤ δίπλα είναι._
-
ΑΛΛΑ δώστε τόπο στην οργή και μην οδηγείται επιθετικά ακόμα και αν σας νευριάζουν...ΟΧΙ (πάντα όταν έχω δίκιο εννοείται)
Από πότε έγινε αυτό δικό μου πρόβλημα;
-
κόψε τις εξυπνάδες, αν δεν υπήρχαν οι καμικάζοι με τα 2κυκλα 8α ήσουν μόνιμα μοντιλιαρισμένος στην σταδίου...
Αυτο δεν το ειχα δει, τωρα το ειδα μεσα στο quote.
Τι μας λες ρε μεγαλε, σοβαρα? Ε ναι σκυψουμε να μας πηδηξουν κ λιγο, αφου μας κανουν τετοια μεγαλη χαρη...
Κ για να τελειωνει: Κ εγω κυκλοφορω καθημερινα με μηχανακι, κ μαλιστα με παπι που χωραει παντου. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. Οποιος θελει μπορει να κυκλοφορει με οτι θελει αλλα ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΩΣΤΑ. Οποιος δεν κυκλοφορει σωστα, ψοφαει στην ασφαλτο. Απλα πραγματα.
-
Θεωρώ πως πρέπει να γίνει πάγιο αίτημα των πολιτών να καταβάλλει προσπάθεια η πολιτεία να βελιτώσει τις κυκλοφοριακές συνθήκες στο δρόμο.
Απ' όσο γνωρίζω, καμία πολιτική οργάνωση δεν το έχει σαν προτεραιότητα στα εκάστοτε προγράμματα. Μόνο έτσι μπορεί κάτι να γίνει.
-
Υπαρχει βεβαια εδω κ χρονια το 'Πανος Μυλωνας', ιδρυμα που νοιαζεται για την οδικη ασφαλεια, κ μαζεψε Χ χιλιαρικα για να δωρισει καμερα-ρανταρ στην τροχαια...
-
Εχτές ζωάρα κουβαλούσε με το αμάξι του ολόκληρη την εταιρία επίπλων (μέχρι και κοντέινερ είχε πάνω). Μιλάμε για ΙΧ και όχι φορτηγάκι. Φυσικά ήταν καραπαράνομος και εννοείται ότι από παντού εξείχαν πάρα πολύ τα πράγματα που είχε στο πόρτπαγκάζ και στην οροφή. Από κει και πέρα τι να πεις. Και μιλάμε για κοφτό αμάξι
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]