-
Ρε συ 12χρονα είναι αυτά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε συ 12χρονα είναι αυτά;ειπαμε κυριος απο 16 και πανω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα η εντολη που δινουν στους διες ειναι να κανουν βολτιτσες και να αραζουν για τις φραπεδιες τους, αλλα αν ειναι να το κανουν εξω απο καμια τραπεζα για να φαινονται..Εσυ αδερφέ που έμαθες τι εντολή δίνουν στους δίες?
-
καλα εδω κυκλοφορει μια ομαδα διας που καθε μερα τους βλεπω σταματημενους εξω απο μια οικοδομη
(περριτο να πω οτι εχουν και δυο γυναικες μαζι τους μπατσινες φυσικα..)μα καθε μερα.. τωρα το τι κανουν εκει σιγουρα ολοι ξερουν(αφου και ως πεζοποροι παλια οι ιδιοι εκει πηγαιναν..) θα φταιω καμια μερα να αραξω με καμια καμερα να τους βγαλω? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα εδω κυκλοφορει μια ομαδα διας που καθε μερα τους βλεπω σταματημενους εξω απο μια οικοδομη
(περριτο να πω οτι εχουν και δυο γυναικες μαζι τους μπατσινες φυσικα..)μα καθε μερα.. τωρα το τι κανουν εκει σιγουρα ολοι ξερουν(αφου και ως πεζοποροι παλια οι ιδιοι εκει πηγαιναν..) θα φταιω καμια μερα να αραξω με καμια καμερα να τους βγαλω?Έτσι όπως το λες είναι σαν να πηγαίνουν στην οικοδομή και να γ@μι0νται.
-
Kαλά κάνουν τα παιδιά, make love not war!
-
Η ομάδα Δίας έχετε δει να κάνει τπτ χρήσιμο πέρα απ το να γράφει επιδεικτικά τον ΚΟΚ στα αχαμνά της;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαλά κάνουν τα παιδιά, make love not war!Κατα βάθος τους ζηλεύουν...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Η ομάδα Δίας έχετε δει να κάνει τπτ χρήσιμο πέρα απ το να γράφει επιδεικτικά τον ΚΟΚ στα αχαμνά της;Ναι, έχει πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαλά κάνουν τα παιδιά, make love not war!
Κατα βάθος τους ζηλεύουν...
δεν εχουμε τετοια σκυλια εκει περα αμα ειχαμε θα ειχαμε γινει ενα απεραντο μπουρ....(οχι οτι δεν ειμαστε αλλα τεσπα )
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
μα η εντολη που δινουν στους διες ειναι να κανουν βολτιτσες και να αραζουν για τις φραπεδιες τους, αλλα αν ειναι να το κανουν εξω απο καμια τραπεζα για να φαινονται..
Εσυ αδερφέ που έμαθες τι εντολή δίνουν στους δίες?
εσυ πού λες?
-
μα η εντολη που δινουν στους διες ειναι να κανουν βολτιτσες και να αραζουν για τις φραπεδιες τους, αλλα αν ειναι να το κανουν εξω απο καμια τραπεζα για να φαινονται..
Εσυ αδερφέ που έμαθες τι εντολή δίνουν στους δίες?
εσυ πού λες?
Δεν ξέρω, εσυ που προφανώς ξέρεις γιατι δεν μας λές, καθως απο το στυλ μοιάζει έγκυρη πηγη...
-
παντως δε το βγαλα απο το κωλο μου, για αυτο να εισαι βεβαιος
τα στατιστικα που παρεθεσε ο zorz αλλωστε μερικες σελιδες πισω μιλουν απο μονα τους για το αν ειναι για φιγουρα ή αν οντως κανουν δουλεια
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/150.htmlα και τωρα προσεξα οτι δεν τα λεω μονο κι εγω, αλλα και συναδελφος τους
Όταν όμως οι διαταγές που λαμβάνουν είναι πχ.. καβαλάτε τις μηχανές και γυρνάτε σαν τις σβούρες για να σας βλέπουν...τι να κάνουν?
το θεμα ειναι βεβαια οτι τελικα καποια δουλεια απο μερους τους γινεται, αλλα το οτι 2000 ατομα κανουν οση δουλεια κανουν 50 Ζηταδες μαλλον δειχνει κι αλλα πραγματα
αλλα αφου καποιοι νιωθουν πιο ασφαλεις επειδη βλεπουν παντου και συνεχεια αστυνομια (λες και εχουμε χουντα για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι ) , αυτο ειναι που μετραει
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το να είναι ορατή η αστυνομία λειτουργεί αποτρεπτικά στους εν δυνάμει εγκληματίες.
-
ναι σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, απο την αλλη ομως εχει αυτο το πραγμα νοημα? ειδικα στις συλληψεις οι ζηταδες ειναι πολυ κοντα..
και απο ελεγχους παλι για να νουμερα τους κανουν πολυ λιγους
-
ναι σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, απο την αλλη ομως εχει αυτο το πραγμα νοημα? ειδικα στις συλληψεις οι ζηταδες ειναι πολυ κοντα..και απο ελεγχους παλι για να νουμερα τους κανουν πολυ λιγους
Αμα δρουν αποτρεπτικα δεν εχει νοημα;
-
χτες περασε απο διπλα τους μπαρμπας με χρεπι μηχανακι χωρις κρανος,και ουτε δωσανε σημασια...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ναι σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, απο την αλλη ομως εχει αυτο το πραγμα νοημα? ειδικα στις συλληψεις οι ζηταδες ειναι πολυ κοντα..
και απο ελεγχους παλι για να νουμερα τους κανουν πολυ λιγους
Αμα δρουν αποτρεπτικα δεν εχει νοημα;
δεν ειναι πολλοι ομως για αυτο τον σκοπο?
-
Ασε τον κοσμο να φαει ψωμακι βρε συ!
Μπορει και να ειναι, ξερω εγω; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ασε τον κοσμο να φαει ψωμακι βρε συ!
Μπορει και να ειναι, ξερω εγω;εγω το αφηνω αλλα ειμαι περιεργος να μαθω τι επιδοματα περνουν τα καμαρια μας..
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4