-
Βλέπω και ξαναβλέπω την εικόνα και έχω ξυπνήσει όλη την γειτονιά από τα χαχανητά!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μου είπε κάποιος ότι στην Ιταλία αυτοί που καθαρίζουν τα παράθυρα στα φανάρια, στα καθαρίζουν με το ζόρι και αν δεν τους δώσεις λεφτά σου γρατζουνάνε το αμάξι
Ευτυχώς δεν έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο εδώ.. μέχρι τώρα.
Δε νομιζω ρε συ, μαλλον ετσι τα διαδιδουν για να δινουμε. Φανταζεσαι να γινοταν αυτο επι κανα μηνα πχ??? Ε με το που θα τους εβλεπαν στα φαναρια θα κατεβαιναν ολοι να τους πλακωσουν... Δεν τους παιρνει τους μαφιοζους να βαζουν χερι κ στα αυτοκινητα μας μεσω των δουλων τους
Και λυπαμαι που χρησιμοποιω αυτες τις εκφρασεις αλλα δε μπορω να βρω καλυτερες για να περιγραψω αυτη την κατασταση
μου το ειχε χτυπησει (σφαλιαριτσα και καλα) πακι που του ειπα να φυγει μια φορα..
γενικα δεν εχω θεμα.. αφηνω ενα μετρο κενο απο τον μπροστινο και μολις πλησιασουν προχωραω σιγα σιγα το μετρο μου
προχθες παντως τυπος ηταν ετοιμος να τους πλακωσει στη βουλιαγμενης επειδη του αγγιξαν το παρπριζ
παντως δεν τους παιρνει τους πακι να κανουν κατι με τους διες ολη την ωρα πανω κατω..
μαλιστα εχουν μειωθει αισθητα και οι γειτονικοι τουλαχιστον με θυμουνται οτι δεν τους δινω φραγκο
-
εχω ακουσει για σκηνικο που του καθαρισαν το παρπριζ ενος και επειδη δεν εδωσε λεφτα του το ξαναβρωμισε μετα
εμενα μια φορα ενα γυφτακι επειδη δε του δωσα με φτυσε,και βγηκα εξω να του τραβηξω κλωτσια αλλα ετρεξε και βαρεσα αερα -
Άντε να αρχίσει να βρέχει να αραιώνουν...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν έχει σημασία αν ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης αλλά αρκετά φαρδύς για να έχει νόμιμα παρκαρισμένα και από τις δυο πλευρές ενώ παράλληλα χωράνε 2 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα. Δεν έχει σημασία το ότι πίσω από το δικό μου είχε άπειρες θέσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να παρκάρουμε στη σκιά. Ο πεζός να πάρει τα κουλά του και να περάσει από τον δρόμο.Για κάτι τέτοια ζώα μια είναι η λύση:
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν έχει σημασία αν ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης αλλά αρκετά φαρδύς για να έχει νόμιμα παρκαρισμένα και από τις δυο πλευρές ενώ παράλληλα χωράνε 2 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα. Δεν έχει σημασία το ότι πίσω από το δικό μου είχε άπειρες θέσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να παρκάρουμε στη σκιά. Ο πεζός να πάρει τα κουλά του και να περάσει από τον δρόμο.
Για κάτι τέτοια ζώα μια είναι η λύση:
-
Λάμιες γυναίκες
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μου είπε κάποιος ότι στην Ιταλία αυτοί που καθαρίζουν τα παράθυρα στα φανάρια, στα καθαρίζουν με το ζόρι και αν δεν τους δώσεις λεφτά σου γρατζουνάνε το αμάξιΕυτυχώς δεν έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο εδώ.. μέχρι τώρα.
στη σερβια τουλαχιστον σπανε καθαριστηρες αμα πετυχουν καμια γυναικα η τπτ τετοιο...εντυπωσιακο θρασος, δε το κανουν αμα ειναι αντρας μεσα γιατι εκει οι καυγαδες ειναι σε ημερησια διαταξη
-
ΖΩΑ οσοι εχουν κινεζικα σκατορυθμισμενα μουφοξενον και ακομα μεγαλυτερες ΖΩΑΡΕΣ οι οδηγοι των μηχανων που το πρωι αναβουν τα μεγαλα φωτα
Καθε πρωϊ πετυχαίνω ενα καρο μ@λακες με μουφοξενον που σε στραβωνουν είτε ερχονται απο το αντιθετο ρευμα είτε ειναι πισω σου ή ακομα και στο πλαϊ , σημερα ομως πραγματικα ενιωσα λες και μου ριξανε λεϊζερ στα ματια, πραγματικα στραβωθηκα απο εναν μαλακα με μηχανη τοσο πολυ που αναγκάστηκα κανω δεξια απο την μεσαια που ημουν γιατι δεν αντεχα τα εκτυφλωτικα φωτα του , το φως ηταν τοσο δυνατο που εκανε αντανακλαση στους καθρεφτες μου και με σταβωνε στα ματια .
Μπορεσα και βγαλα φωτογραφια τoν ηλιθιο
-
εγω ευτυχως εχω τη δυνατοτητα να τους το ανταποδωσω και το κανω
βεβαια μετα μου αναβουν κι αυτοι τα μεγαλα τους φωτα και τυφλωνομαι χειροτερα
-
στην βραζιλια απαξ και μετα τις 10 θες να παρκαρεις ειτε δινεις ενα ευσεβη ποσο ωστε 'να ειναι ασφαλες το βραδυ'
ειτε το παρκαρεις καπου στο κεντρο της πολης..
φυσικα μιλαμε παντα για πολιτισμενα πραγματα -
Είναι φρικτή η οδήγηση τη νύχτα όταν σε στραβώνουν από τους καθρέπτες οι πίσω με τα φώτα τους. Ειδικά χτες το βράδυ κατεβαίνοντας την Κηφισίας μια μηχανή με ξένον με στράβωσε πραγματικά όταν πήγα να κοιτάξω τον αριστερό καθρέπτη και συνέπεσα με αυτόν να βρίσκεται λίγο πιο πίσω οδηγώντας -κλασσικά- επάνω στη διαχωριστική. Ούτε το πίσω φυμέ δε βοηθάει για να μη στραβώνομαι από τον κεντρικό κοιτώντας τι γίνεται πίσω, ευτυχώς που το αυτοκίνητο έχει κουρτινάκια και τα έχω ανεβασμένα και αυτά.
-
Οι περισσοτερες μηχανες απο αυτες που λετε το πιο πιθανο ειναι οχι να εχουν τη μεγαλη σκαλα, αλλα να μην εχουν ρυθμισει το φαναρι ωστε ακομα κ στη μικρη σκαλα να χτυπαει ευθεια. Το επαθα με φιλο που ειχε μολις παρει μηχανη κ καθοταν πισω. Ευτυχως εκεινου του το ειπα μετα κ το ρυθμισε δεν του ειπαν ομως απο την αντιπροσωπεια οτι δεν τα παραδιδουν ρυθμισμενα...
Οσο για τα αυτοκινητα με τα μεγαλα φωτα, τις προαλλες που ηταν ενας πισω μου κουνησα λιγο τον μεσαιο καθρεφτη γιατι δεν αντεχα αλλο και μολις το εκανα τα εσβησε... Μηπως φανηκε απο την αντανακλαση κ το καταλαβε, ή ηταν τοσο ζωο που τα ειχε τοση ωρα αναμενα κ τα εσβησε οταν καταλαβε πως ενοχλουσε???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν έχει σημασία αν ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης αλλά αρκετά φαρδύς για να έχει νόμιμα παρκαρισμένα και από τις δυο πλευρές ενώ παράλληλα χωράνε 2 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα. Δεν έχει σημασία το ότι πίσω από το δικό μου είχε άπειρες θέσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να παρκάρουμε στη σκιά. Ο πεζός να πάρει τα κουλά του και να περάσει από τον δρόμο.
http://www.funnypics.gr/images/katsikia ... aki-01.jpg
http://www.funnypics.gr/images/katsikia ... aki-02.jpgXαχαχα ισχύει η πινακίδα?
-
Φανταζομαι πως ναι.Αν παρκαρεις κατω απο δεντρο που ειναι βρωσιμο για τις κατσικες τοτε ανεβαινουν επανω και τρωνε
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σημερα το πρωι ζωο με daewoo lanos δεν ειχε λαστιχα και μας χτυπησε ελαφρα στο πισω μερος του αυτοκινητου μετα απο αποτομο φρεναρισμα του μπροστινου.Ελεος δηλαδη δε παει καλα ο κοσμος κινδυνευει για να παει μια βολτα. Παλι καλα ειχε ασφαλεια και ηταν ευγενικοτατος.
ε τοτε γιατι τον λες ζωο ?
Γιατι δεν ειχε ουτε λαστιχα ουτε φρενα..Πρεπει να την πληρωνουν οι προφυλακτηρες καθε φορα? >Γιατί δεν κράτησε απόσταση ασφαλείας
Και για αυτος τον λογο αλλα ακριβως απο πανω λεω τον λογο.
ζωο θα ηταν αν εβαζε την σωματικη σας ακεραιότητα σε κινδυνο , αν εφταιγε και σας εκανε καυγα ΄η δεν εκανε σας δηλωση ή ηταν αγενης , οπως ειπες και εσυ ηταν ευγενικοτατος και σας εκανε δηλωση αμεσως ,οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον λες ζωο μικρο ατυχηματα συμβαινουν .
απο περιεργεια που ξερεις οτι δεν ειχε λαστιχα και φρενα ? -
Μόνο τα Ford έχουν λάστιχα και φρένα!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σημερα το πρωι ζωο με daewoo lanos δεν ειχε λαστιχα και μας χτυπησε ελαφρα στο πισω μερος του αυτοκινητου μετα απο αποτομο φρεναρισμα του μπροστινου.Ελεος δηλαδη δε παει καλα ο κοσμος κινδυνευει για να παει μια βολτα. Παλι καλα ειχε ασφαλεια και ηταν ευγενικοτατος.
Γιατι δεν ειχε ουτε λαστιχα ουτε φρενα..Πρεπει να την πληρωνουν οι προφυλακτηρες καθε φορα? >Γιατί δεν κράτησε απόσταση ασφαλείας
ζωο θα ηταν αν εβαζε την σωματικη σας ακεραιότητα σε κινδυνο , αν εφταιγε και σας εκανε καυγα ΄η δεν εκανε σας δηλωση ή ηταν αγενης , οπως ειπες και εσυ ηταν ευγενικοτατος και σας εκανε δηλωση αμεσως ,οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον λες ζωο μικρο ατυχηματα συμβαινουν .
απο περιεργεια που ξερεις οτι δεν ειχε λαστιχα και φρενα ?Πας να το παιξεις εξυπνος με τη τελευταια σου ερωτηση? Αμα επεφτε απο πισω σου εσυ δε θα το εψαχνες καθολου???
Επισης τον λεω ζωο για τον λογο οτι αν δεν ηταν ταχυτητες πολης και τυχαινε αποτομο φρεναρισμα και ημουν εγω μπροστα του θα ερχοταν ο κολος του αυτοκινητου μου στο παρμπριζ.Σε καλυψα?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
απο περιεργεια που ξερεις οτι δεν ειχε λαστιχα και φρενα ?Πας να το παιξεις εξυπνος με τη τελευταια σου ερωτηση? Αμα επεφτε απο πισω σου εσυ δε θα το εψαχνες καθολου???
Επισης τον λεω ζωο για τον λογο οτι αν δεν ηταν ταχυτητες πολης και τυχαινε αποτομο φρεναρισμα και ημουν εγω μπροστα του θα ερχοταν ο κολος του αυτοκινητου μου στο παρμπριζ.Σε καλυψα?
Οχι δεν με καλυψες παρα λες ανοησιες και δεν μιλας ομορφα , λες εναν ανθρωπο ζωο ο οποιος αναγνωρισε το σφαλμα του , εκανε δηλωση και ηταν ευγενικος και ενω το χτυπημα ηταν με μικρη ταχυτητα και δεν εγινε τιποτα ,καθεσε και φτιαχνεις σεναρια οτι ΑΝ ειχατε μεγαλη ταχυτητα ο κωλος θα ερχοταν στο παρμπριζ. Οτι να'ναι δηλαδη αρκει να γραψουμε κατι...........
Εισαι πιτσιρικας και σε μερικα πραγματα που γραφεις δικαιολογησε λογω ηλικιας , δεν δικαιολογησε ομως να εισαι αγενης και προσβλητικος .Μαθε να εισαι ευγενικος και μετρημενος στα λογια σου
-
Εχει κανα χρονο που πεσαμε με τον θειο μου πανω σε ενα Astra,τα λαστιχα ηταν ξεραμενα και αρκετα παλια επειδη ειχε να κινησει το αυτοκινητο πολυ,καιρο βαλτε και λιγο τον δρομο σαπουνι, δεν μπορουσαμε να το γλιτωσουμε.Το Astra δεν επαθε τιποτα,ουτε καν γδαρσιμο γιατι τον βρηκαμε στην πινακιδα,ο τυπος ηθελε να καταγραφει το ατυχημα για να ναι σιγουρος(φοβηθηκε για τους αισθητηρες) και αν και βιαζομασταν περιμεναμε κανα μισαωρο την τροχαια και αλλο τοσο για να συμπληρωσουμε τα χαρτια.Βεβαια αν και ημασταν ευγενικοι ειμασταν και μεγαλα ζωα που του ακουμπησαμε το αυτοκινητο.
Καποιοι ομως οδηγουν χωρις διπλωμα σε δημοσιους δρομους,αυτους πως τους λεμε???Επισης πολυ δυσκοίλιοι ειστε με τα αυτοκινητα μερικοι.Ενας σπασμενος προφυλακτιρας,ενα γδαρσιμο και το κανετε ολοκληρο θεμα.Τα αγαπαω τα αυτοκινητα αλλα με μια μικροζημια δε θα κατσω να σκασω,γι αυτο υπαρχουν οι φαναρτζηδες.Αν το θελετε στην πενα βαλ τε το σε ενα γκαραζ και απλως πηγενετε να το ξεσκονιζετε.Σε δημοσιο χωρο με εκατονταδες αλλα αυτοκινητα διπλα σας βρισκεστε αν ειναι δυνατον να μην δεχτειτε εστω και ενα μικρο χτυπηματακι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]