-
Αντιγράφω απο το in.gr
Αθήνα
H κυβέρνηση επαναφέρει την ιδέα που είχε διατυπώσει ο Κώστας Καραμανλής όταν η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση, κατά την οποία θα πρέπει να διοργανωθούν αγώνες αυτοκινήτων εναλλακτικής μορφής ενέργειας, που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα από την Ολυμπία σε όποιον τόπο πραγματοποιούνται οι αγώνες κάθε τέσσερα χρόνια, με τη συμμετοχή και τη συνεργασία Πανεπιστημιακών φορέων.
Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος συνεχάρη επίσης τους «πρώτους» Ολυμπιονίκες που ύστερα από 1.611 χρόνια αγωνίσθηκαν και πάλι στον αρχαίο χώρο της Ολυμπίας. «Η Ολυμπία μάς έφερε πιο κοντά στις θεμελιώδεις αξίες της Πολιτείας μας» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος, σημειώνοντας επίσης ότι την Τετάρτη «επέστρεψε η παγκόσμια αθλητική οικογένεια στον τόπο όπου γεννήθηκαν τα ιδεώδη του αθλητισμού».
Είναι προφανές λοιπόν ότι ο Κ.Κ. του περιοδικού δεν είναι ο Κωστας Καβαθάς αλλά ο Κώστας Καραμανλής!!!!
Invation of the body snatchers
-
Αντιγράφω απο το in.gr
Αθήνα
H κυβέρνηση επαναφέρει την ιδέα που είχε διατυπώσει ο Κώστας Καραμανλής όταν η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση, κατά την οποία θα πρέπει να διοργανωθούν αγώνες αυτοκινήτων εναλλακτικής μορφής ενέργειας, που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα από την Ολυμπία σε όποιον τόπο πραγματοποιούνται οι αγώνες κάθε τέσσερα χρόνια, με τη συμμετοχή και τη συνεργασία Πανεπιστημιακών φορέων.
Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος συνεχάρη επίσης τους «πρώτους» Ολυμπιονίκες που ύστερα από 1.611 χρόνια αγωνίσθηκαν και πάλι στον αρχαίο χώρο της Ολυμπίας. «Η Ολυμπία μάς έφερε πιο κοντά στις θεμελιώδεις αξίες της Πολιτείας μας» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος, σημειώνοντας επίσης ότι την Τετάρτη «επέστρεψε η παγκόσμια αθλητική οικογένεια στον τόπο όπου γεννήθηκαν τα ιδεώδη του αθλητισμού».
Είναι προφανές λοιπόν ότι ο Κ.Κ. του περιοδικού δεν είναι ο Κωστας Καβαθάς αλλά ο Κώστας Καραμανλής!!!!
-
Αντιγράφω απο το in.gr
Αθήνα
-
Τα πανηγύρια δεν μας λείπουν,τα κονδύλια και οι επιστήμονες μας λείπουν.
Επισης τα ηλιακά αυτοκίνητα περαν των ειδικών πανηγυριών δεν έχουν άλλο νόημα ύπαρξης. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης τα ηλιακά αυτοκίνητα περαν των ειδικών πανηγυριών δεν έχουν άλλο νόημα ύπαρξης.Μόνο να σε είχε ο ΚΚ μπροστά του... Όχι το μοσχάρι, ο pilot!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης τα ηλιακά αυτοκίνητα περαν των ειδικών πανηγυριών δεν έχουν άλλο νόημα ύπαρξης.Φίλε Τiger κάνεις ένα συμαντικό λάθος εδώ! Τα ηλιακά αυτοκίνητα δεν αποτελούν είδος πανηγυριού! Αποτελούν περιβαλλοντική ανάσα αφού όπως όλοι γνωρίζουμε οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα και τα εργοστάσια είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την μόλυνση της ατμόσφαιρας μας! Όπως καταλαβαίνεις μία εναλλακτική μορφή ενέργειας είτε είναι ηλεκτρική είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής κρίνεται αναγκαία για την προσπάθεια ελάττωσης των ρύπων! Το θέμα όμως είναι πως κάποιοι από κάπου πρέπει να αρχίσουν! Οι σπουδαστές των πανεπιστημίων που έλαβαν μέρος στον αγώνα ηλιακών οχημάτων είναι αναμφισβήτητα μια καλή αρχή αφού οι σπόυδαστές αυτοί δεν αποκλείεται κάποια μέρα να εξελειχθούν σε κοριφαίους επιστήμονες! Και επιστήμονας θα πρέπει να τονίσουμε δεν είναι μόνο όποιος σχετίζεται με την ιατρική και την βιολογία! Είναι γενικά όποιος αφιερώνει την ζωή του για έναν σκοπό,μία ανακάλυψη που θα βελτιώσει την ζωή μας ή ακόμα να την αλλάξει ριζικά(πάντα προς το καλύτερο)! Έτσι λοιπόν ο χώρος των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και οι άνθρωποι που σχετίζονται με αυτούς άμμεσα ή έμεσα που μοναδικό σκοπό έχουν να δώσουν μία περιβαλλοντική ανάσα,δεν είναι για τα πανηγύρια! Είναι άνθρωποι, είναι προσωπικότητες,που προσπαθούν να δώσουν μία λύση για ένα καλύτερο αύριο! Για εμάς και τα παιδιά μας!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης τα ηλιακά αυτοκίνητα περαν των ειδικών πανηγυριών δεν έχουν άλλο νόημα ύπαρξης.Και πως θα δημιουργήσουμε επιστήμονες αφού 'μας λείπουν' αν δεν έχουμε ως στόχο να φτιάξουμε κάτι που να απαιτεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως ένα ηλιακό όχημα????
-
Οι επιστήμονες ΔΕΝ λείπουν.
Οι επενδύσεις λείπουν. -
Α,ξέχασα και το κυριότερο!
Ευτυχώς που το 'ψάρεψε' αυτό ο beachbum για να βλέπουμε την ασχετοσύνη που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ,όπου μερικοί 'δημοσιογράφοι' δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον Καβαθά από τον Καραμανλή...
Τι δουλειά δηλαδή μπορεί να έχει ο Καραμανλής με τα ηλεκτροκίνητα οχήματα,ΗΜΑΡΤΟΝ....!
Και όλα αυτά τα λέω καλοπροαίρετα,γιατί μπορεί να πάει και ο νους μου/μας στο πονηρό!
Ότι δηλαδή επίτηδες είπαν τον Καβαθά αλλίως στα πλαίσια υποβάθμισης του γεγονότος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης τα ηλιακά αυτοκίνητα περαν των ειδικών πανηγυριών δεν έχουν άλλο νόημα ύπαρξης.Ξέρεις σίγουρα φίλε Tiger ότι μας λείπουν κονδύλια και επιστήμονες?? Γιατί εγω απο την προσωπική επαφή με 'επιστήμονες' σε 3 τουλάχιστον ερευνητικά κέντρα τα τελευταία 10 χρόνια ξέρω ότι κονδύλια υπάρχουν.
Το θέμα είναι αν γίνονται 'αμοιβές μελών Δ.Σ.' και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων τη στιγμη που μεταπτυχιακοί φοιτητές ψωμολυσσάνε και δέχονται να μπεί το όνομα τους τελευταίο ( ή να μην μπεί καθόλου) στα papers που γράφονται εξολοκλήρου και αποκλειστικά απο αυτούς.
Για να μην μιλήσουμε για τους επιστήμονες και το πώς εκλέγονται στα ευαγή Ελληνικά ιδρύματα που λέγονται πανεπιστήμια.Δεν έχω τίποτα προσωπικά με κανένα αλλά έχω βαρεθεί την καραμέλα περι ΑΕΙ & ερευνητικών ιδρυμάτων και έλλειψης κονδυλίων. Όποιος έχει τα κότσια βρίσκει τα λεφτά δόξα τω Θεώ. Οι κρατικοδίατοι καθηγητάδες που κανονίζουν να αποκαταστήσουν και το σόι τους είναι συνήθως αυτοί που φωνάζουν.
-
Πες τα βρε beachbum! Μόνον ΕΝΑΝ καθηγητή ξέρω που στα ερευνητικά προγράμματα βάζει στις δημοσιεύσεις πρώτο το όνομα του ΦΟΙΤΗΤΗ, αντί για το δικό του.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πες τα βρε beachbum! Μόνον ΕΝΑΝ καθηγητή ξέρω που στα ερευνητικά προγράμματα βάζει στις δημοσιεύσεις πρώτο το όνομα του ΦΟΙΤΗΤΗ, αντί για το δικό του.Χμμ. Σε αυτή την περίπτωση ξέρεις περισσότερους απο όσους ξέρω εγώ
-
Ο χρήστης Νίκος Νικολάου έγραψε:
Επισης τα ηλιακά αυτοκίνητα περαν των ειδικών πανηγυριών δεν έχουν άλλο νόημα ύπαρξης.Και πως θα δημιουργήσουμε επιστήμονες αφού 'μας λείπουν' αν δεν έχουμε ως στόχο να φτιάξουμε κάτι που να απαιτεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως ένα ηλιακό όχημα????
Τα ηλιακα οχήματα δεν ειναι η τελευταία λέξη αλλά παρωχημένα,γι'αυτό λεω ότι εχουν πανηγυρικό χαρακτήρα.
Ειναι δύσχρηστα,ακριβά και γενικά άχρηστα.Αν θελαμε να κανουμε κατι θα επρεπε να ειναι αυτοκίνητα με κίνηση με υδρογόνο,με τηγανέλαια,με βιοντίζελ κτλ -
Τα ηλιακα οχήματα δεν ειναι η τελευταία λέξη αλλά παρωχημένα,γι'αυτό λεω ότι εχουν πανηγυρικό χαρακτήρα.
Ειναι δύσχρηστα,ακριβά και γενικά άχρηστα.Αν θελαμε να κανουμε κατι θα επρεπε να ειναι αυτοκίνητα με κίνηση με υδρογόνο,με τηγανέλαια,με βιοντίζελ κτλΑυτοκίνητο θέλω οχι φριτέζα!!
-
Ο χρήστης Νίκος Νικολάου έγραψε:
Ευτυχώς που το 'ψάρεψε' αυτό ο beachbum για να βλέπουμε την ασχετοσύνη που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ,όπου μερικοί 'δημοσιογράφοι' δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον Καβαθά από τον Καραμανλή...
Η ασχετοσύνη παίζει πολύ στο λεγόμενο 'e-press', δηλαδή σε αυτούς που γράφουν σε δημοσιογραφικά portals: flash.gr, in.gr, κ.λπ., αλλά και στο enet.gr.
Μάλιστα, ακόμα και σε αντιγραφές από πρακτορεία ειδήσεων, υπάρχει περίπτωση να παιχτούν λάθη, αφού ο 'δημοσιογράφος' μπορεί να κατανοήσει λάθος την αρχική είδηση, και να γράψει άλλα αντί άλλων.
Καμμιά φορά, από αυτά που διαβάζω, ειλικρινά μού βγαίνουν τα ματάκια μου...
Πάντως, νομίζω ότι όσοι εργάζονται σε τέτοια 'portals' (sic), δεν αποτελούν μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας ή/και του αντίστοιχου συνδικαλιστικού φορέα... Ίσως σωστά, αν λάβει κανείς υπόψη τέτοια διαμάντια.!
-
Τα ηλιακα οχήματα δεν ειναι η τελευταία λέξη αλλά παρωχημένα,γι'αυτό λεω ότι εχουν πανηγυρικό χαρακτήρα
Αν είχες δει από κοντά μερικά από τα αυτοκίνητα του Phaethon 2004, ίσως να μην τα έλεγες αυτά...
Εχεις βέβαια και κάποιο δίκιο, στο βαθμό που τα φωτοβολταϊκά έχουν πολύ χαμηλή απόδοση και χρειάζονται τεράστιες επιφάνειες, κάνοντας τα οχήματα αυτά μη ρεαλιστικά για κανονική χρήση. Οχι όμως και παρωχημένα...
-
Αν θυμάμε σωστα ο pilot, είχε ενημερώση όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για το όραμα του, που πιθανον και μακάρι, να πάρει σαρκα και οστά. Ετσι ο Καραμανλής μέσω αυτης της ενημέρωσεις που είχε να δεχτηκε να συμμετάσχη στην όλη προσπάθεια για τη υλοποιήση αυτου του οράματος. Εμένα προσωπικά με ενοχλέι οτι το όνομα του pilot δεν αναφέρεται καθόλου και πουθένα έστω σαν μννεια σε εναν ανθρωπο που έκανε τα αδύνατ δυνατα για να πραγματοποιήση των πρώτο αγώνα στην Ελλαδα, Φαεθον 2004!. Σίγουρα ο pilot, δεν θα επιθυμούσε την διαφήμιση μέσω αυτου του οράματος, αλλα θα πρέπει ο κοινη γνώμη να γνωρίζει τον ανθρωπο που έδωσε το έναυσμα για αυτη τη προσπάθεια.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
........
Πάντως, νομίζω ότι όσοι εργάζονται σε τέτοια 'portals' (sic), δεν αποτελούν μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας ή/και του αντίστοιχου συνδικαλιστικού φορέα... Ίσως σωστά, αν λάβει κανείς υπόψη τέτοια διαμάντια.!Ενώ όλα τα μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας έχουν ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων και είναι σωστοί επαγγελματίες??????
Αν πάρουμε σαν παράδειγμα τα τηλε-παράθυρα με τους γραβατωμένους 'κανίβαλους', που ποτέ μα ποτέ δεν τους 'τράβηξε το αυτάκι η ΕΣΗΕΑ', μάλλον κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον κλάδο και συνολικά με την έννοια δημοσιογραφία στην Ελλάδα σήμερα.Γιάννης
Ποιός είναι ο Κ.Κ. του περιοδικού