-
Όταν βάζεις ορίζοντα δεκαετίας, μοιραίο είναι σε πολλές περιπτώσεις να επωφελούνται τα έσχατα παραδείγματα από τα πρώτα. Αλλά ο προσεκτικός παρατηρητής πρέπει να κρίνει την πρόταση συνολικά στην εποχή της και βε βάση τα τότε κρατούντα. Είναι η λεπτομέρεια που αναδεικνύει το πρωτοποριακό από το απλά καλό ή τον μέσο όρο.
Το 156 είναι, ΙΜΟ, τυπικό παράδειγμα της δεκαετίας και δεν παίζει κανένα ρόλο που εμφανίστηκε το 1997, προς το τέλος της δεκαετίας δηλαδή, διότι η καταγωγή πλατφόρμας έλκει από το προηγούμενο 155, και οι βασικοί κινητήρες οι παλιοί Τουίν σπάρκ, όλα αυτά σε ένα σύγχρονο στάιλιγκ. -
Οσον αφορα παντως τη σχεδιαση μακραν το ωραιοτερο ηταν η 156. Θυμαμαι καπου το 98 ημουν στο δημοτικο ακομα και ειδα μια εξω απο το σχολειο καθως εφευγα. Εμεινα καπως ετσι Μου φαινοταν πολυ μπροστα απο οτιδηποτε αλλο εβλεπα στο δρομο κι οχι αδικα
Το πιο διαχρονικο σχεδιο παντως, οφειλω να ομολογησω πως ειχαν τα αουντι των late 90s κι αυτο το παρατηρω τωρα που τα Α4/ Α6 δε φαινονται σχεδον καθολου γερασμενα (φταιει κ η συντηρητικη σχεδιαση βεβαια, αλλα δεν το πετυχαινουν ολα τα συντηρητικα σχεδια αυτο )
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Ρε φιλε συγνωμη αλλα εισαι .
Τι σχεση εχει ενα αμαξι 2000κυβ τετρακινητο με το τοπικ;Γιατί είμαι το Lanceraki μια χαρά οικογενειακό είναι τι να βάλω το αδιάφορο και σε πληροφορώ εχω δει αρκετούς οικογενειάρχες που έχουνε EVO και WRX
-
Εγω ξερω να πω οτι την δεκαετια του 90' ειχε βρωμησει ο τοπος απο corola,synny και 323 χωρις καποιο απο αυτα να ειναι σε κατι κορυφαιο.....
απλα δεν σπαγανε και δεν χαλαγανε -
... ηταν άνοστα, απλά μεταφορικά μέσα και γιαυτό τα προτίμησαν για ταξί....
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Ρε φιλε συγνωμη αλλα εισαι .
Τι σχεση εχει ενα αμαξι 2000κυβ τετρακινητο με το τοπικ;Γιατί είμαι το Lanceraki μια χαρά οικογενειακό είναι τι να βάλω το αδιάφορο και σε πληροφορώ εχω δει αρκετούς οικογενειάρχες που έχουνε EVO και WRX
δηλαδη θα βαλεις παιδικο καθοσμα στο εβο και θα πας οικογενειακη βολτα μετα?
μισο γυναικα κρατα το παιδι μολις με περασε ενα subaru! -
Εγώ ξέρω έναν τουλάχιστον που το κάνει. Και παλίοτερα το έκανε με Type R
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ ξέρω έναν τουλάχιστον που το κάνει. Και παλίοτερα το έκανε με Type Rε οκ αμα ειχα τα λεφτα θα επερνα μια c63 αλλα το να βαλω το παιδι μου σε τετοιο αμαξι με τιποτα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε οκ αμα ειχα τα λεφτα θα επερνα μια c63 αλλα το να βαλω το παιδι μου σε τετοιο αμαξι με τιποτα
Γιατί ρε μάστορα τι θα πάθει το παιδι δλδ;
-
Κι εγώ ξέρω έναν, που έχει δύο πιτσιρίκια, εννίοτε 3, όταν δέχεται επισκέψεις απ το εξωτερικό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ε οκ αμα ειχα τα λεφτα θα επερνα μια c63 αλλα το να βαλω το παιδι μου σε τετοιο αμαξι με τιποτα
Πρέπει να περάσει πρώτα απο σχολή ασφαλούς συνοδήγησης και εγκράτειας , για να τιμήσει το baby bucket του Evo/Sti/C63.
-
-
Δεν νομιζω να τιθεται θεμα εγκρατειας. Χωρους εχει κατω του μετριου, και η αναρτηση του δεν ειναι οτι καλυτερο για τις ευθραυστες μεσες των μωρων....
...για οπλο ολα τα λεφτα, για οικογενειακο μαλλον οχι. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ειναι σαν να μου λες οτι θα βαλεις το παιδι σε παιδικο καθισμα σε ενα skyline και δεν θα σου περασει απο το μυαλο να κανεις καφριλες..
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι εγώ ξέρω έναν, που έχει δύο πιτσιρίκια, εννίοτε 3, όταν δέχεται επισκέψεις απ το εξωτερικόΘα σου βάλω και παιδικό κάθισμα αν ξανάρθεις
-
Δηλαδή να καταλάβω όποιος έχει οικογένεια να παεί σε νορμάλ αυτοκίνητο δηλαδή κάποιος που γουστάρει τέτοια car δεν πρέπει να τα παίρνει επιδεί έχει παιδία.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Δηλαδή να καταλάβω όποιος έχει οικογένεια να παεί σε νορμάλ αυτοκίνητο δηλαδή κάποιος που γουστάρει τέτοια car δεν πρέπει να τα παίρνει επιδεί έχει παιδία.οχι απλα να μην βαζει σε τετοια αμαξια τα παιδια..και εφοσον εχει λεφτα να συντηρηση του εβο προφανως θα μπορει να αγορασει ενα τιμιο οικογενειακο
-
Δηλαδή να καταλάβω όποιος έχει οικογένεια να παεί σε νορμάλ αυτοκίνητο δηλαδή κάποιος που γουστάρει τέτοια car δεν πρέπει να τα παίρνει επιδεί έχει παιδία.
οχι απλα να μην βαζει σε τετοια αμαξια τα παιδια..και εφοσον εχει λεφτα να συντηρηση του εβο προφανως θα μπορει να αγορασει ενα τιμιο οικογενειακο
ΟΚ αν και διαφωνώ αποψεί σου
-
οχι απλα να μην βαζει σε τετοια αμαξια τα παιδια..και εφοσον εχει λεφτα να συντηρηση του εβο προφανως θα μπορει να αγορασει ενα τιμιο οικογενειακο
Και τι συνιστά τίμιο και οικογενειακό ένα αυτοκίνητο;
Να μην τρέχει και να μην κρατάει και να μην φρενάρει; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Και τι συνιστά τίμιο και οικογενειακό ένα αυτοκίνητο;
Να μην τρέχει και να μην κρατάει και να μην φρενάρει;Και στο τίμιο οικογενειακό μπορεί να σου κάτσει η περίπτωσει μακρία απο μας βέβαια.
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s