Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Goodyear F1 Assymetric - Dunlop Sportmax TT - Nokian ZG2 σε διασταση 225/45/17.
Τα εχει δοκιμασει καποιος ?
Τα 2 πρωτα τα βρισκω γυρω στο 500αρικο, τα Nokian γυρω στα 430 και τα παινευει πολυ ο λαστιχας μου.
Αξιζει το Nokian ή να παω στα 2 πρωτα πιο 'επωνυμα' ελαστικα λογω μικρης διαφορας τιμης ?
Τα Goodyear εχουν σκληροτερη γομα σε σχεση με τα Dunlop ?
Είχα τα Goodyear 4άδα και τώρα τα έχω στον πίσω άξονα. Δεν έχω κάτι κακό να τους προσάψω, έχω... εκθειάσει πολλές φορές και το rim protection τους που είναι πολύ καλό!
Μεταξύ Goodyear και Dunlop, σαφώς τα πρώτα. Τα Nοkian δεν τα γνωρίζω καθόλου.
Τα φοράω σε BMW 120i. Ρώτα και για Pirelli, προσπαθούν να κερδίσουν μερίδιο και κάνουν καλές τιμές.
Ευχαριστω, η αληθεια ειναι οτι κι εγω τα F1 σκεφτομαι, σημερα ρωτησα για χωρα κατασκευης και μου ειπαν Γερμανια.
Απο αντοχη εισαι ευχαριστημενος, σου εβγαλαν αρκετα χλμ ?
Λάστιχο με άψογα κρατήματα που δεν πρόκειται να ξαναφορέσω ποτέ!
Όσο για αντοχή, μάλλον δεν θα φύγει ποτέ το πέλμα τους (πισωκίνητο)! 1,5 χρόνο μετά με 20K χλμ επάνω τους είναι σαν να τα φόρεσα εχθές!
Θεόσκληρα και με πολύ υψηλό θόρυβο κύλισης!
Τώρα που αποφάσισα να τα αλλάξω μιας και το μπροστά αριστερά πέταξε μεμέ και το δεξί έχει ήδη κορδονάκι νόμιζα ότι είχα κάποιο ρουλεμάν αρπαγμένο (μέχρι και διαφορικό κοιτούσα), για τέτοιο θόρυβο μιλάω...
Την παρασκευή μπαίνουν αυτά (SportContact3) --> 
Και επειδή φτάσαμε και τα χιλιόμετρα για τα αμορτισέρια μας, την Τρίτη πάω JamSport για να μπουν αυτά --> 
Άψογο χειμώνα θα κάνω φέτος
Εμένα δεν μου φαίνονται τόσο σκληρά...
Το πρώτο ζευγάρι το φυτίλιασα πολύ γρήγορα, πρέπει να άντεξε καμιά 20Κ χλμ, έβαλα μπροστά τα Pzero και πίσω τα F1 και μετά από 10Κ ήδη βλέπω αρκετή φθορά, λογικά θ' αντέξουν άλλα 10Κ.
Μήπως να το πας με λίγο παραπάνω γκάζι;
Τώρα για τον θόρυβο, δεν ξέρω, θα σου πω όταν βάλω τα Pirelli Pzero και πίσω αν άλλαξε κάτι, αλλά θα έλεγα πως το αυτοκίνητο ήσυχο είναι...