-
εκει φιλε μου ειναι μπροστα ολη αυτη η εικονα των ππλουσιων κτλ και της χλιδης και απο πισω υπαρχουν ολοι οι παμφτωχοι. Εκει υπαρχουν δυο ταξεις οι παρα πολυ πλουσιοι και οι παρα πολυ φτωχοι
-
Περασαμε την 430 σελιδα και δεν καναμε αναφορα στην F430..... Δεν πειραζει το κανω τωρα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ferrari_F430
Kατα τη γνωμη μου μια απο τις ωραιοτερες (αν οχι η ωραιοτερη) Ferrari και η μοναδικη που εχω παει βολτα (ευχαριστω sv2 )
-
Συμφωνώ
-
Το είχα κι στο μυαλό μου να το κάνω κι εγώ το αφιέρωμα με την σελίδα με φωτογραφίες κλπ, αλλά ξέφυγε και μου διέφυγε..
-
-
-
-
Ωχ... Θα καβάλησε το πεζοδρόμιο...
-
Προφανώς δεν υπολόγισε ότι έχει πλάτος 2 μέτρα και κάθεσαι πολύ μπροστά με τα 'καπούλια της' να προεξέχουν προκλητικά...
-
Πρέπει να βρήκε με το πλάι χαμηλά στο μαρσπιέ. Γι αυτό και η όπισθεν γιατί φαίνεται πως φράκαρε εκεί. Αν είχε βρει με τη ζάντα δεν θα έκανε αυτό τον ήχο και θα ψιλοαναπηδούσε το πίσω μέρος.
-
Εεεε, κάνα 10χιλιαρικάκι ζημιά...
-
συγχωρείται λόγω της μοναδικής του οξφορδιανής προφοράς
στο στύλο του πάρκινγκ κοπάνησε?
-
Kρασπεδο πρεπει να βρηκε.
-
Την αγορασε μετα...?
-
Κριμα ρε συ και την πηγαιεν γαματα την ανοιγε αρκετα...κριμα να τελειωσει ετσι μια μοναδικη εμπειρια πολυ κριμα....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
συγχωρείται λόγω της μοναδικής του οξφορδιανής προφοράςΕίχα λυθεί μιλάμε... αυτός και ο Σημίτης τέτοια αγγλικά...
-
POOT DE KOT DAUN ....SSSLOULI
-
παντως ειναι απο τα λιγα βιντεο που πραγματικα σου δειχνει την ταχυτητα του αμαξιου
-
Όντως φαίνεται πολύ ωραία η τρομερή επιτάχυνση!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kρασπεδο πρεπει να βρηκε.λογικα καμια πισω ροδα?
ο τροπος που λυπαται μετα παντως μου θυμησε φιλο μου οταν μου εκανε τρυπα με τσιγαρο στην οροφη
(σε 2 βδομαδων αυτοκινητο )
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)