-
Sta giannena korifaies diadromes einai kamposes alla apo autes ksexorizo:
- Giros Limnis - Pambotida (den exei poli kinisi alla opote petixeis kapoion i mourlos tha nanai i tha kanei anastrofi sto pouthena kai esy tha kaneis test sta frena sou)
- Marmara - Pedini
- kati se patimeno xoma --> Ntamari ergostasiou Lefa (o noon noeito)
- Dodoni
- Eurostina (eidiki Rally ELPA)
- Diakofto (paromoios)
- Menidi (kali asfaltos, alla distixos arketi kinisi)
- Kriti diadromi apo Spiti rethimnou se Ag. GAlini eidika to kommati stin kria brisi einai fobero kai me kali oratotita
Auta apo mena!
PREPEI NA KATEBO ELLADAAAAAAAAAA, G....... KSENITIAAAA
-
Ο χρήστης Sikatidaidep έγραψε:
Sta giannena korifaies diadromes einai kamposes alla apo autes ksexorizo:- Giros Limnis - Pambotida (den exei poli kinisi alla opote petixeis kapoion i mourlos tha nanai i tha kanei anastrofi sto pouthena kai esy tha kaneis test sta frena sou)
- Marmara - Pedini
- kati se patimeno xoma --> Ntamari ergostasiou Lefa (o noon noeito)
- Dodoni
- Eurostina (eidiki Rally ELPA)
- Diakofto (paromoios)
- Menidi (kali asfaltos, alla distixos arketi kinisi)
- Kriti diadromi apo Spiti rethimnou se Ag. GAlini eidika to kommati stin kria brisi einai fobero kai me kali oratotita
Auta apo mena!
PREPEI NA KATEBO ELLADAAAAAAAAAA, G....... KSENITIAAAA
ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!!!!!!!!
-
προτείνετε διαδρομές εντος Αττικής για μεταμεσονύκτιες βόλτες
σκοπος,η οδήγηση και κουβεντουλα με κανα κολλητο ή με κανα cool γκομενακι(αν υπάρχει και καμια που αντέχει τετοιες καταστάσεις) ή ακομα και μονοι..
προυπόθεση ειναι:
Να μην συχνάζουν καγκούρια
Να έχει κατι αξιόλογο στο τέλος της διαδρομής (θέα, καμια καντίνα )
Να ειναι ενδιαφερον διαδρομη (φυσιολατρικη,industrial ζωνη,ακομα και downtown κεντρο)
Σε αποσταση max 100κλμ πηγαινε-ελαφχαρστω!
-
Πεντέλη -> Ν.Μάκρη και επιστροφή... αξίζει
-
Η διαδρομή προς το Σούνιο, μέρα, νύχτα (μου αρέσει καλύτερα), με βροχή (ακόμα καλύτερα) ή όχι, με παρέα ή μόνος είναι από τις αγαπημένες μου, δεν την έχω βαρεθεί και την έχω κάνει πάρα πολλές φορές.
Είναι all time classic νομίζω για πολλούς.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πεντέλη -> Ν.Μάκρη και επιστροφή... αξίζειnice!! αυτη την διαδρομή σχεδίαζω εδω και καιρο, αλλα το αναβαλω συνέχεια λογο βαρεμαρας γιατι μενω λιγο πιο νοτια.
Η διαδρομή προς το Σούνιο
αγαπημενη διαδρομη την εχω λιωσει!
-
Εγώ και τις δυο έχω λιώσει
-
Νυχτερινή βόλτα στο κέντρο!!! Βουλιαγμένης, Καλλιρόης, Αμαλίας, Σύνταγμα, Ηρ. Αττικού, Συγγρού και πίσω...
-
Στο λόφο Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη είναι ακόμα ωραία να πας, να δεις την θέα από τα μαγαζιά εκεί αν κάτσεις για ποτάκι, αλλά η διαδρομή εντελώς τυπική είναι.
Πεντέλη, Ντράφι έχει ένα σύμπλεγμα από φαρδύς δρόμους τους οποίους ποτέ δεν εξερεύνησα, καθώς απλά πήγαινα σε έναν φίλο εκεί.
Μια φορά νύχτα έχασα το στενό, συνέχισα μερικά χιλιόμετρα ευθεία και μου βγαίναν αλεπούδες στον δρόμο.
Εκεί κάπου είναι και ένα ωραίο σουβλατζίδικο που βάζει στα ξυλάκια και άσπρο γλυκό κρεμμύδι, έιναι πάνω σε γωνία όποτε το βλέπεις στο δεξί σου χέρι, νομίζω λέγεται Ιορδάνης. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πεντέλη -> Ν.Μάκρη και επιστροφή... αξίζει+1 αλλα με προσοχη..
Και τα λιμανακια βεβαια και μετα προς σουνιο..Επισης τερμα πετρουπολεως στα νταμαρι που ειναι το terra petra..Φοβερη θεα..
Ωραιο θεμα Τζιμη!
-
θεα=παρνηθα
για διαδρομες τωρα εμενα μου αρεσε το ν.μακρη σχοινιας μεσα απο καθε πολη -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θεα=παρνηθα
για διαδρομες τωρα εμενα μου αρεσε το ν.μακρη σχοινιας μεσα απο καθε ποληΣυμφωνώ! Και κάνεις και βόλτα
-
Για επιστροφή μπορείτε να χώσετε κάπου την περιφερειακή Υμηττού, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Είναι πολύ ωραία η εικόνα της νυχτερινής Αθήνας από εκεί, αν και κρατάει λίγο.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θεα=παρνηθαΌντως! Στρίβεις προς Ολυμπιακό χωριό => δεξιά προς βαρυμπόμπη (έτσι θυμάμαι) => και πας μέχρι τη λίμνη. Μετά επιστροφή είτε από τον ίδιο δρόμο, είτε από ΕΟ.
-
Ωραια και η διαδρομή μέχρι λίμνη Μαραθώνα που το βράδυ είναι φωτισμένη εκεί στο φράγμα, ειδικά πριν καεί και η φύση γύρω! Εχει και ωραίες διασκεδαστικές στροφούλες!
Στον Υμηττό επίσης ανέβασμα μέχρι τις κεραίες, από το κόμβο στη Καισαριανή! Εχει απίστευτη θέα! Και υπάρχει και σημείο, πιο χαμηλά, για αραλίκι με παρέα για μπυρόνια!
+1 για Σούνιο!
-
Για βραδινη μοναχικη οδηγηση μου αρεσουν 1) η διαδρομη κηφισιας, δεξια πεντελης (η οδος προς μελισσια) μετα αλλαζει ονομα δεν θυμαμαι πανω απ τα βριλλησια, κλεισθενους μεχρι το σταυρο κ μετα επιστροφη απο μεσογειων 2) κατεχακη μεχρι ηλιουπολη- αργυρουπολη 3) βεϊκου-κυμης-σπυρου λουη κ φυσικα οι προαναφερθεισες (σουνιο, διονυσος κλπ). Ισως ειναι κ αλλες που ξεχναω προς το παρον!
-
heras που μενεις? Τις εχω λιωσει ολες μα ολες αυτες τις διαδρομες μεταμεσονυκτια..
Το κλασσικο που κανω ειναι απο αγια παρασκευη->κατω πατησια-> νεα πεντελη-> ανθουσα..
Γενικα η αδεια μεσογειων ειναι πολυ ωραια ακριβως γιατι ειναι πολυ σπανιο να συμβει αυτο.. Μου εχει τυχει να γυρισω απο καρεα στο Σταυρό και να ειναι ολα πρασινα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
heras που μενεις? Τις εχω λιωσει ολες μα ολες αυτες τις διαδρομες μεταμεσονυκτια..Κυψελη πανω απ τα δικαστηρια
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
heras που μενεις? Τις εχω λιωσει ολες μα ολες αυτες τις διαδρομες μεταμεσονυκτια..
Κυψελη πανω απ τα δικαστηρια
Πιστευα οτι θα ησουν βορειοανατολικα αφου κανουμε πιστα τις ιδιες διαδρομες..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
θεα=παρνηθα
Όντως! Στρίβεις προς Ολυμπιακό χωριό => δεξιά προς βαρυμπόμπη (έτσι θυμάμαι) => και πας μέχρι τη λίμνη. Μετά επιστροφή είτε από τον ίδιο δρόμο, είτε από ΕΟ.
φυσικα οχι μερα με ανεμους και μεγαλη θερμοκρασια
μην πιασει καμια φωτια και τρεχα γυρευε μετα αμα εισαι απο πισω
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ