-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Είναι γιορτή των ανθρώπων όμως οι προετοιμασίες είναι ίδιες με αυτές ενός πολέμου.Όπλα,στρατιώτες,αεροπλάνα,πύραυλοι.Όλα για να προστατέψουν τη γιορτή.Εγώ όμως όταν κάνω γιορτή δεν έχω αστυνομικούς να με φυλάνε.Μόνο οι μαφιόζοι κάνουν τέτοιες γιορτές.Καλά, ας μην πηγαίνουμε και στο αντίθετο άκρο. Εγώ δε θα κερδίσω τίποτα αν σου ρίξω βόμβα την ώρα που κάνεις γιορτή, γιατί είσαι ασήμαντος (μην το πάρεις προσωπικά). Από την άλλη, σίγουρα δε μαζεύεις 70.000 + ανθρώπους στο σπίτι σου. Εκτός αυτού, σαφώς δε μαζεύεις τα κανάλια για να σε παρακολουθήσει όλη η υφήλιος.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλά κάνουν και προετοιμάζονται, καθώς είναι μια μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να περάσει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλά, ας μην πηγαίνουμε και στο αντίθετο άκρο. Εγώ δε θα κερδίσω τίποτα αν σου ρίξω βόμβα την ώρα που κάνεις γιορτή, γιατί είσαι ασήμαντος (μην το πάρεις προσωπικά). Από την άλλη, σίγουρα δε μαζεύεις 70.000 + ανθρώπους στο σπίτι σου. Εκτός αυτού, σαφώς δε μαζεύεις τα κανάλια για να σε παρακολουθήσει όλη η υφήλιος.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλά κάνουν και προετοιμάζονται, καθώς είναι μια μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να περάσει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο.
Με τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στη γη κάνουν πολύ καλά που παίρνουν αυτά τα μέτρα!Αν όμως υπήρχε ειρήνη στη γη δε θα υπήρχε κανένας κίνδυνος και τέτοια μέτρα δε θα χρειάζονταν.
Εκεί θέλω να καταλήξω.Πάντως συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για την τελετή έναρξης και το σημαντικότερο ήταν οτι όλα πήγαν καλά και δεν υπήρξε ούτε η παραμικρή λαβή για σχόλια απο τους εχθρούς μας.
-
Αγόρασα εισιτήρια για χαντμπολ ανδρών,θέσεις 5-6 και χάλκινο μετάλλιο μόνο 15 ευρώ τα φτηνά και 25 τα ακριβά,για να δεις ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου και ελπίζω και την εθνική μας μέσα σε αυτές.Υπαρχουν εισιτήρια άφθονα και το άθλημα είναι πολύ θεαματικό,το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Επίσης αύριο πάω τσαμπέ να δω beach volley.Ειναι ντροπή που υπάρχει στους ΟΑ αυτό το άθλημα αλλά τι να κάνουμε,εδώ είναι το βάδην και το μπάντμιγκτον!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τα αρνητικά στοιχεία κυριαρχούν...
Είναι γιορτή των ανθρώπων όμως οι προετοιμασίες είναι ίδιες με αυτές ενός πολέμου.Όπλα,στρατιώτες,αεροπλάνα,πύραυλοι.Όλα για να προστατέψουν τη γιορτή.Εγώ όμως όταν κάνω γιορτή δεν έχω αστυνομικούς να με φυλάνε.Μόνο οι μαφιόζοι κάνουν τέτοιες γιορτές.
..........................................................Όλα λοιπόν είναι μια ουτοπία.Που είναι λοιπόν το αρχαίο Ολύμπιο πνεύμα;Μήπως είναι και αυτό ένα παραμύθι;Φαντασου,επειδη και αυτο ελεχθηκε καποια στιγμη, να καναμε τους αγωνες με τα συνηθη μετρα προστασιας των προηγουμενων αγωνων
και να θεωρειτο ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ να βαρεσει καποιος ενα ανυπερασπιστο στοχο π.χ. να ριξει η να ριχτει μεσα στο ΟΑΚΑ εχθες το βραδυ.
Ποσοι απο οσους 'αγαπουν την διαμαρτυρια' θα ειχαν την παλληκαρια να μη το κανουν ?
Υποχρεωθηκαμε και χρεωθηκαμε λοιπον για να φυλαξουμε τον απαυτο μας.Και νομιζω οτι θα αργησουμε να ξαναβαλουμε υποψηφιοτητα. -
Για ποδόσφαιρο μόνο καθώς το να κατέβω Αθήνα είναι μάλλον δύσκολο λόγω υποχρεώσεων.
Πήγα στο Βραζιλία - Αυστραλία και Ελλάδα - Κορέα την Τετάρτη θα πάω και σήμερα. Αυτό που έχω να πώ ανεξάρτητα κόστους, ιδεών ( ποια σχέση έχουν οι αρχαίοι αγώνες με τους αγώνες των χορηγών του σήμερα ) και ντόπινγκ αξίζει να πάει κανείς έστω και μια φορά για να νοίωσει αυτήν την μαγική ατμόσφαιρα των λαών που έρχονται κοντά μέσω ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος.
Υ.Γ Κόσμημα πραγματικό το ανακαινισμένο Καυταντζόγλειο. -
Χμμ...έχουμε και λέμε: ένα για μπέϊζμπολ (Ελλάδα-Κούβα), δύο για βόλεϊ (Ελλάδα-Πολωνία/Βραζιλία-Ιταλία & Ελλάδα-Γαλλία/Βραζιλία-Ρωσία) και δύο για πόλο (Ιταλία-Ελλάδα/Σερβία-ΗΠΑ & Ημιτελικό). Είχα σκοπό να πάω σε περισσότερα αλλά δεν υπάρχει χρόνος...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επίσης αύριο πάω τσαμπέ να δω beach volley.Ειναι ντροπή που υπάρχει στους ΟΑ αυτό το άθλημα αλλά τι να κάνουμε,εδώ είναι το βάδην και το μπάντμιγκτον!
Γιατι θεωρείς ντροπή το beach volley για τους ολυμπιακούς αγώνες;;; Το beach volley, νομιζω μπηκε το 1996 πρώτη φορά στα ολυμπιακά αθλήματα και από τοτε και μετά έχει σημειώσει μεγάλη ανάπτυξη!!
-
Πολλά από τα αθλήματα δεν έχουν σχέση με το 'αρχαιοελληνικό ιδεώδες' των αγώνων. Σίγουρα όλα τα ομαδικά. Τώρα κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μειωθούν τα αθλήματα των Ολυμπιακών, αλλά κανένας δεν θα αναλάβει το 'πολιτικό κόστος'.
Θυμίζω ότι το 2004 είναι η πρώτη Ολυμπιάδα που δεν προστέθηκε κανένα νέο άθλημα. Κάναμε τα καλά παιδιά, αν και είχαμε δικαίωμα να προτείνουμε ένα νέο αγώνισμα. Πχ θα μπορούσαμε να είχαμε προτείνει την τεχνική κολύμβηση που είχαμε μαζέψει ένα σωρό μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό. Γιατί άλλωστε έβαλαν οι Αμερικάνοι το μπέιζμπλολ, οι Ιάπωνες το τζούντο και οι Κορεάτες τος τάεκβοντό;
-
Δεν διαφωνω με αυτα που λέει ο TGD απλά το γεγονός οτι σημερα έμαθα πως είναι καποια αθλήματα όπως το κρίκετ και το μπαντμιγκτον, το θεωρω ενα από τα συν των Ολυμπιακών Αγώνων!!!
Διαδίδεται η αθλητική κουλτούρα!
-
1 εισιτηριο για το Αργεντινη-Αυστραλία και αυτο τελευταια στιγμη. Για τον Σαβιολα όλα!
Αν μπορουσα να παω και αλλου θα πηγαινε με κλειστα ματια beach volley!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
1 εισιτηριο για το Αργεντινη-Αυστραλία και αυτο τελευταια στιγμη. Για τον Σαβιολα όλα!Αν μπορουσα να παω και αλλου θα πηγαινε με κλειστα ματια beach volley!
Θα πας με κλειστά και θα σου πεταχτούν έξω
-
Καλα βλεπω οχι πολλη παρακολουθηση σε μερικα αθληματα ενοργανης γυμναστικης. Οι επανω θεσεις εχουν κοσμο αλλα οι χαμηλα ειναι σχεδον αδειες.
Ειλικρινα τα σχολια που εχω ακουσει για την εναρκτηρια τελετη ηταν πολυ κολακευτικα. Η τελετη που εχω ηδη γραψει σε DVR ειναι φανταστικη. Τεσσερες φανταστικες ωρες που πρεπει να κανουν καθε Ελληνα περηφανο/η.
Επισης απολαυσα τις ποδηλατοδρομιες μεσα στην Αθηνα. Η κολυμβηση
ειναι επισης πολυ ωραια. Μακαρι να ειχα πιο πολυ καιρο αλλα υπαρχουν 4-5 καναλια που δειχνουν σχεδον ολη της ωρα οποτε τρεχω καιδ εν προλαβαινω.Παντου οπου παω διαφημιζω και παροτρυνω ολους τοπικα να παρακολουθουν. Αν δε πιασουμε την προσοχη του κοσμου τωρα δεν προκειται να την πιασουμε ποτε.
Νικος
-
Εγώ έχω πάρει για τον βραδυνό ημιτελικό μπέϊζμπολ.
Play ball!!!!! -
2 για τελικούς κολύμβησης (δεν μου είπες πιο νωρίς ΒΑΣΙΛΗ ), 2 για βόλει ανδρών της εθνικής μας και 2 για τελικούς στίβου! Δεν αγόρασα κανένα. Όλα από χορηγούς των αγώνων!
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Επισης απολαυσα τις ποδηλατοδρομιες μεσα στην Αθηνα.Ηταν απλα καταπληκτικες! Ετυχε να πεσω πανω σε αυτη τον Ανδρων και εμεινα καγκελο. Οι ανθρωποι πανε φετα, με τρελο ρισκο οπως φαινεται σε καθε πτωση. Πολυ εντυπωσιακο θεαμα που το αδικει ο τηλεοπτικος φακος!
-
Αγόρασα εισιτήρια πριν 1.5 χρόνο για μπάσκετ (Εθνική x 2 και ημιτελικά, δυστυχώς δεν μου έκοψε να πάρω προημιτελικά που θα γίνει σφαγή), βόλει (Εθνική + τελικός ), στίβο (όχι Κεντέρη, αλλά στους άλλους, τους ...καθαρούς 100 μέτρα, μήκος, ύψος) -αλλά βασικά για να δω το νέο ΟΑΚΑ, μπιτς βόλει (ημιτελικούς ανδρών και, φυσικά γυναικών) και ...τραμπολίνο (chersez la femme )
Στην αρχή σκέφτηκα αν πρέπει να ενισχύσω το απίστευτο αυτό πανηγύρι των παντός είδους χορηγών και ντοπαρισμένων, αλλά μετά επικράτησαν ωριμότερες και, ΙΜΗΟ, 'θετικότερες' σκέψεις: αν ήταν σε άλλη χώρα θα τους παρακολουθούσα στην TV, είναι δυνατόν τώρα, που ήρθε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, να τους μποϊκοτάρω ? Και ας μην συμφωνούσα (και εξακολουθώ να μη συμφωνώ) Πόσες φορές στη ζωή του έχει ευκαιρία κανείς να είναι μέρος ενός τέτοιου γεγονότος ? Πως θα εξηγήσει στα παιδιά του πως δεν πήγε ?
-
Μπέρδεψε την αλήθεια με το ψέμα και θα μπερδέψεις τους πάντες!
Αυτοί είναι οι σύγχρονοι 'Ολυμπιακοί Αγώνες'!
Είμαι από αυτούς που διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τον θεσμό των σύγχρονων 'Ολυμπιακών Αγώνων' όπως εκφράζονται σήμερα!
Οι ανάγκες για χορηγίες και όλα τα άλλα δεν είναι παρά ένα τεράστιο ΑΛΛΟΘΙ που εμπνεύστηκαν όλοι οι 'δήθεν αθάνατοι' και οι παρέες τους για να τα κονομάνε είς βάρος του κόσμου! (Και να γλεντάνε με την αφέλειά μας , για δήθεν ...αρχαίο πνεύμα αθάνατο και άλλες μ@μ@κίες)
Άν ποτέ ξαναγίνουν Αγώνες για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και όχι για την ΚΟΝΟΜΑ θα είμαι εκεί για να τους στηρίξω!
Όσο τους ανεχόμαστε και τους στηρίζουμε τόσο θα γεμίζουμε τα πορτοφόλια τους και το παραφουσκωμένο Εγώ τους!
Υ.Γ. Προσωπικά έκανα ένα προσκύνημμα στην κοιτίδα των Ολυμπιακών αγώνων (των μόνων και πραγματικών) στην Ολυμπία για να ζητήσω συγχώρεση από τους προγόνους μας εκ μέρους όλων για την κατάντια και την διαπόμπευση των ιδανικών τους!
-
Δυστιχώς λόγω της δουλειάς μου δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα και έτσι δεν πήρα κανένα. Θα δούμε όμως...
Θα ήθελα οποσδήποτε να δω:- Ορεινή ποδηλασία. Αν και δε μου αρέσει το ποδήλατο, η πίστα είναι φανταστική!
- Τερματισμό Μαραθωνίου. Γιατί με συγκινούν πάντα αυτοί οι αθλητες και η υπερπροσπάθια που κάνουν!
- Μπιτς βόλλεϋ γυναικών. Μην εξηγώ τους λόγους
- Τελικό ποδοσφαίρου. Γιατί το ποδόσφαιρο όπως και να το κάνουμε κυλά στο αίμα μας!
- Κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου στο Καραϊσκάκη. Απλά για να δω από μέσα αυτό το πραγματικά όμορφο γήπεδο, γιατί μετά στο πρωτάθλημα που να πας?
-
A, και κάτι άλλο, μισοαστείο-μισοσοβαρό για τα εισιτήρια: πάρουμε δεν πάρουμε εισιτήρια, το λογαριασμό εμείς θα τον πληρώσουμε Οπότε ας το ευχαριστηθούμε κιόλας
-
17 Αυγ Πολο Ελλαδα - Ισπανια κλπ & Ουγγαρια - Κροατια
18 Αυγ Ποδοσφαιρο Παραγουαη - Ιταλια (να δουμε το Καραισκακη βασικα)
20 Αυγ Τεννις 17:00
22 Aυγ Στιβος απογευμα
24 Αυγ Καταδυσεις μεσημερι & Ποδοσφαιρο ημιτελικος Καραισκακη
27 Αυγ Boxing μεσημερι και ημιτελικοι βολλευ βραδυ
28 Αυγ τελικος ποδοσφαιρου στο ΟΑΚΑ (ΟΟΟΛΛΕΕΕΕΕΕ)
29 Αυγ τελικοι πολο απογευμαοποιος θελει πμ me μπας και βρεθουμε. Αν και μαλλον θα καθομαστε σε αλλα ακρα του γηπεδου.
Πηρατε εισητηρια για τους Ολυμπιακους;