-
Οταν ενας κινητηρας διχρονος στη συγκεκριμενη περιπτωση ξεμενει απο ηλεκτρισμο(δε δινει ρευμα το μπουζι) τι φταιει ξερουμε??
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οταν ενας κινητηρας διχρονος στη συγκεκριμενη περιπτωση ξεμενει απο ηλεκτρισμο(δε δινει ρευμα το μπουζι) τι φταιει ξερουμε??- Check --> Πλεξουδα για αποσυνδεδεμενα-βραχυκυκλωμενα καλωδια
- Πολλαπλασιαστη
- μπουζι
- Πλατινες αν ειναι παλιο και δεν εχει ηλεκτρονικα
-
Βασικα παπι ειναι με ηλεκτρινικη.Παιρνει μπρος και μετα απο καμποσα μετρα σβηνει.Εγω μαλλον ηλεκτρονικη μυριζομαι.Τα εχει ολα στη φορα μπορει να του το εβγαλε και κανενας.
-
Δοκιμαστε μια αλλη ηλεκτρονικη απο καποιο ιδιο
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παιρνει μπρος και μετα απο καμποσα μετρα σβηνειΑνεξαρτητα απο τροπο οδηγησης?
-
Σκασίματα της εξάτμισης σε κρύο αμάξι μόλις το ανάβεις για το πρώτο λεπτό τι σημαίνουν;
-
Ερωτηση: Η βαλβιδα επιστροφης αναθυμιασεων βενζινης μπορει να βουλωθει επιτηδες απο το συνεργειο εαν εχει χαλασει; Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα στο ρεζερβουαρ η στην τροφοδοσια; Ρωταω γιατι μου χαλασε και ο μηχανικος μου ειπε οτι και να την ταπωσουμε δεν υπαρχει προβλημα. Το ανταλλακτικο κοστιζει καμια 60ε, να παω να την αλλαξω να τελειωνουμε ;
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ερωτηση: Η βαλβιδα επιστροφης αναθυμιασεων βενζινης μπορει να βουλωθει επιτηδες απο το συνεργειο εαν εχει χαλασει; Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα στο ρεζερβουαρ η στην τροφοδοσια; Ρωταω γιατι μου χαλασε και ο μηχανικος μου ειπε οτι και να την ταπωσουμε δεν υπαρχει προβλημα. Το ανταλλακτικο κοστιζει καμια 60ε, να παω να την αλλαξω να τελειωνουμε ;Σωστα σου είπε αν οι επιστροφη των αναθυμιασεων συμβάλει σε μια μικρου βαθμου οικονομια αλλα κ για να μην ερχονται δυσαρεστες οσμες από τον χωρο του κινητήρα.
-
Αν κάπου έχει μαγκώσει η ζώνη ασφαλείας και δεν τραβιέται, τι κάνουμε; Να δοκιμάσω να ανοίξω το πλαστικό και να δω τον μηχανισμό ή είναι επικίνδυνο;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αν κάπου έχει μαγκώσει η ζώνη ασφαλείας και δεν τραβιέται, τι κάνουμε; Να δοκιμάσω να ανοίξω το πλαστικό και να δω τον μηχανισμό ή είναι επικίνδυνο;Τελικά το άνοιξα το πλαστικό, φάνηκε ο μηχανισμός, καθάρισμα σκόνη και χνούδια που είχε πολλά(Accent 10ετίας) και τώρα φαίνετια ότι η ζώνη λειτουργεί κανονικά και μπλοκάρει όταν πρέπει. 5 λεπτά υπόθεση...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ερωτηση: Η βαλβιδα επιστροφης αναθυμιασεων βενζινης μπορει να βουλωθει επιτηδες απο το συνεργειο εαν εχει χαλασει; Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα στο ρεζερβουαρ η στην τροφοδοσια; Ρωταω γιατι μου χαλασε και ο μηχανικος μου ειπε οτι και να την ταπωσουμε δεν υπαρχει προβλημα. Το ανταλλακτικο κοστιζει καμια 60ε, να παω να την αλλαξω να τελειωνουμε ;
Σωστα σου είπε αν οι επιστροφη των αναθυμιασεων συμβάλει σε μια μικρου βαθμου οικονομια αλλα κ για να μην ερχονται δυσαρεστες οσμες από τον χωρο του κινητήρα.
Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν αισθητήρες που μετράνε αναθυμιάσεις πιέσεις κλπ οπότε ίσως να μην τους αρέσει και να ανάψει λαμπάκι κινητήρα. Βέβαια δεν χάνεις να το δοκιμάσεις...
-
Την εταπωσε λοιπον και μεχρι τωρα ολα καλα. Αν και απ' οτι βλεπω ειναι κατι πολυ απλο στην αλλαγη, οποτε λεω να ψαξω σε ανταλλακτικα και να την αλλαξω μονος, το 60αρι μου φανηκε λιγο αλμυρο. Θενκς παντως για τις πληροφοριες!
-
Πολλές απορίες παίδες:
Το κάθε πότε θέλει λάδια,service κλπ κάθε αμάξι είναι ψιλοστανταράκι κάθε χ χιλιόμετρα (με μικρά +- σε αυτά τα χιλιόμετρα ανάλογα το αμάξι) ή σε κάθε αμάξι είναι εντελώς διαφορετικό;
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Πολλές απορίες παίδες:Το κάθε πότε θέλει λάδια,service κλπ κάθε αμάξι είναι ψιλοστανταράκι κάθε χ χιλιόμετρα (με μικρά +- σε αυτά τα χιλιόμετρα ανάλογα το αμάξι) ή σε κάθε αμάξι είναι εντελώς διαφορετικό;
Τα γραφει το μανουαλ.
-
....και είναι διαφορετικό για κάθε αμάξι... ακόμα και για ίδιο αμάξι με διαφορετικό κινητήρα ή κιβώτιο μπορεί να έχει διαφορά.
-
Ερώτηση: Βίδα αλουμινίου απο κάρτερ λαδιού αλουμινίου , φαγώθηκε εξωτερικά και δεν 'πιάνεται' με κανένα κλειδί-εργαλείο. Εγινε στρογγυλή!
Στραβοβιδωμένη δεν ειναι σίγουρα, αλλά δεν ξεκίναγε να ξεβιδώνει η ρημάδα με τίποτε!
Τι χαμπάρια μάστορα? Να κλαίμε απο τώρα ή να γελάμε με την πάρτη μας? ....
Πιάνεται ακόμα αλλά με κλειδί, καρυδάκι κλπ, τσού! .....
Τουλάχιστον να πάρει μισή βόλτα και απο Δευτέρα αγοράζουμε καινούρια και τελειώνουμε τη δουλειά. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ερώτηση: Βίδα αλουμινίου απο κάρτερ λαδιού αλουμινίου , φαγώθηκε εξωτερικά και δεν 'πιάνεται' με κανένα κλειδί-εργαλείο. Εγινε στρογγυλή!
Στραβοβιδωμένη δεν ειναι σίγουρα, αλλά δεν ξεκίναγε να ξεβιδώνει η ρημάδα με τίποτε!
Τι χαμπάρια μάστορα? Να κλαίμε απο τώρα ή να γελάμε με την πάρτη μας? ....
Πιάνεται ακόμα αλλά με κλειδί, καρυδάκι κλπ, τσού! .....
Τουλάχιστον να πάρει μισή βόλτα και απο Δευτέρα αγοράζουμε καινούρια και τελειώνουμε τη δουλειά.Με τσιμπιδα/γκαζοταναλια;
-
Δυστυχώς όχι και με τα δύο. Με αυτά που έχω τουλάχιστον εγώ!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Δυστυχώς όχι και με τα δύο. Με αυτά που έχω τουλάχιστον εγώ!Για κατι τετοιο λεω http://www.toolstore.gr/images/tsimpida ... KSIWEB.JPG
Ειναι χωνευτη και δεν εχεις προσβαση στα χειλη της ;
Εδιτ με κατι σαν το http://www.tool-mania.gr/store/Product/ ... 46&cid=119
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με τσιμπιδα/γκαζοταναλια;+1
Παρόμοιο πρόβλημα είχα σε ένα Alfa Romeo. Η τάπα δέν έβγαινε με τίποτα και βάλαμε αερόκλειδο. Ούτε με το αερόκλειδο έβγαινε, μέχρι που στρογγύλεψε. Τελικά το έβγαλα με μεγάλη τσιμπίδα (70cm) υδραυλικού.
Αν ούτε αυτό λειτουργούσε τότε το επόμενο βήμα θα ήταν να κολλήσω ένα παξιμάδι πάνω στην τάπα με ηλεκτροκόληση. Τελικά αυτό έκανα μετά για να την ξαναβιδώσω προσωρινα μέχρι να βρώ καινούρια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δυστυχώς όχι και με τα δύο. Με αυτά που έχω τουλάχιστον εγώ!
Για κατι τετοιο λεω http://www.toolstore.gr/images/tsimpida ... KSIWEB.JPG
Τέτοιο αλλά πιό μεγάλο χρησιμοποίησα εγώ.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........