-
Αρα πάμε η σε toyota corolla 1.6 η σε mazda 6 ή avensis 1.8 ή ford mondeo...Το audi Α4 1.8t πόσο περίπου καιει?
-
Ο χρήστης billgian έγραψε:
Αρα πάμε η σε toyota corolla 1.6 η σε mazda 6 ή avensis 1.8 ή ford mondeo...Το audi Α4 1.8t πόσο περίπου καιει?η audi ανακοίνώνει 8.2 l/100km μεικτό κύκλο
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Αρα πάμε η σε toyota corolla 1.6 η σε mazda 6 ή avensis 1.8 ή ford mondeo...Το audi Α4 1.8t πόσο περίπου καιει?
η audi ανακοίνώνει 8.2 l/100km μεικτό κύκλο
Αν πατήσεις όμως λίγο γκαζάκι θα αυξηθει τρελά λογω του turbo;
-
το δικό μου, ανακοινώνει 7.3 και πραγματική έχει** 9.2** με τις συνθήκες που το πάω.
-
Δηλαδή το audi A4 1.8t 163ps έχει μικτη κατανάλωση 7.3 και με τις συνθηκες που το πας έχει 9.2;Και επίσης για τι συνθηκες μιλάμε;
-
Τα mazda γενικά πως τα πάνε από αξιοπιστία; Έχουν ακριβα ανταλλακτικά-service; Δεν λέω ωραία αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά...Τα Mazda είναι πιο αξιόπιστα από τα Toyota (γενίκευση είναι βέβαια αυτό αλλα εν πολλοίς ισχύει) ενώ είναι Made in Japan αντίθετα με τα περισσότερα Toyota και Honda.
Mazda 6 1.8 (αναγκαστικά το πρώτης γενιάς σε αυτά τα λεφτά) από μένα. Άριστη οδική συμπεριφορά, ζωντανό μοτέρ, σκυλίσια αξιοπιστία, καλοί χώροι. Κόστος προγραμματισμένως σέρβις νορμάλ, κόστος φανοποιείας και μηχανικών μερών πολύ ακριβό όμως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα mazda γενικά πως τα πάνε από αξιοπιστία; Έχουν ακριβα ανταλλακτικά-service; Δεν λέω ωραία αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Τα Mazda είναι πιο αξιόπιστα από τα Toyota (γενίκευση είναι βέβαια αυτό αλλα εν πολλοίς ισχύει) ενώ είναι Made in Japan αντίθετα με τα περισσότερα Toyota και Honda.
Mazda 6 1.8 (αναγκαστικά το πρώτης γενιάς σε αυτά τα λεφτά) από μένα. Άριστη οδική συμπεριφορά, ζωντανό μοτέρ, σκυλίσια αξιοπιστία, καλοί χώροι. Κόστος προγραμματισμένως σέρβις νορμάλ, κόστος φανοποιείας και μηχανικών μερών πολύ ακριβό όμως.
Εκτός του ότι κυκλοφορούν πολύ λίγα(ούτε για δειγμα δεν έχω δει mazda 6 να κυκλοφορεί) από ότι βλέπω στις αγγελίες πουλιούνται πολλά...Αυτό ίσως να λέει ότι πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι.
-
Τα mazda γενικά πως τα πάνε από αξιοπιστία; Έχουν ακριβα ανταλλακτικά-service; Δεν λέω ωραία αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Τα Mazda είναι πιο αξιόπιστα από τα Toyota (γενίκευση είναι βέβαια αυτό αλλα εν πολλοίς ισχύει) ενώ είναι Made in Japan αντίθετα με τα περισσότερα Toyota και Honda.
Εκτός του ότι κυκλοφορούν πολύ λίγα(ούτε για δειγμα δεν έχω δει mazda 6 να κυκλοφορεί) από ότι βλέπω στις αγγελίες πουλιούνται πολλά...Αυτό ίσως να λέει ότι πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι.
Προφανώς και η μέθοδός σου δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη...
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπάρχει στο κοντινό μου περιβάλλον και ο ιδιοκτήτης του είναι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης το βρήκα πολύ καλό οδηγικά.
ΥΓ: Ας μην πιάσουμε τα επιχειρήματα του στυλ 'δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλά, άρα δεν είναι καλο...'. Όλοι γνωρίζουμε το γνωμικό με τις δισεκατομμύρια μύγες και τα περιττώματα...
-
η mazda σε αναλυσεις αξιοπιστιας παιζει μεταξυ 1 και 2 ης θεσης ανα χρονια με αντιπαλους την toyota ,honda
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπάρχει στο κοντινό μου περιβάλλον και ο ιδιοκτήτης του είναι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης το βρήκα πολύ καλό οδηγικά.
ΥΓ: Ας μην πιάσουμε τα επιχειρήματα του στυλ 'δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλά, άρα δεν είναι καλο...'. Όλοι γνωρίζουμε το γνωμικό με τις δισεκατομμύρια μύγες και τα περιττώματα...
Έλα τώρα, μην στρουθοκαμηλίζεις. Είναι γνωστό τοις πάσοι πως ο λόγος που δεν κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα όμοια με αυτό του άβατάρ σου είναι πως έχουν σοβαρότατο πρόβλημα αξιοπιστίας. Το γεγονός ότι είναι Ιταλικά δεν έχει καμία σχέση φυσικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα τώρα, μην στρουθοκαμηλίζεις. Είναι γνωστό τοις πάσοι πως ο λόγος που δεν κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα όμοια με αυτό του άβατάρ σου είναι πως έχουν σοβαρότατο πρόβλημα αξιοπιστίας. Το γεγονός ότι είναι Ιταλικά δεν έχει καμία σχέση φυσικά.
Άστα να πάνε...Διαλύονται αμέσως...!
-
και συνήθως η αιτία που διαλύονται είναι η φωτιά
-
Ακούστε και αυτό:
Όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ, δε χρειάζεται η παράθεση -
Ναι αλλά καμιά φορά μέχρι να απαντήσουμε κάποιος άλλος έχει γράψει κάτι και έτσι δεν έχουμε το ακριβώς επόμενο πόστ...
Οπότε συνήθως κάνω την παράθεση και μετά αν δεν βαριέμαι την βγάζω... -
ναι όμως μάλλον σε εμένα αναφερόταν και το διόρθωσα
-
Σήμερα έμαθα ότι έχει εντελώς άθλια αντιπροσωπεία η mazda κ' ότι αν χρειαστώ ανταλλακτικό άστα να πάνε. Παρόλο που ψιλοπείστηκα για την αξιοπιστία τους, συν το ότι το mazda 6 προσφέρει αρκετά για τα λεφτά του, τώρα μου τα χαλάει η αντιπροσωπεία...
edit:Τελικά κατέληξα σε τρία: toyota corolla 1.6, toyota avensis 1.8, audi a4 1.8t...Νομίζω ότι για τα λεφτά που διαθέτω ειναι μια καλή επιλογή.
-
-
Σήμερα είδα και το passat 1.6 fsi full extra με κατι cruise, τηλεφωνα, σε καλούτσικη κατάσταση και σε καλή τιμή...Ομολογω ότι μου άρεσε πολύ.Διάβασα όμως ότι καίει πολύ λάδι. Θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα;
-
Απο οτι εχω διαβασει και εγω μαλλον ετσι ειναι οτι καινε πολυ λαδι οι συγκεκριμενοι κινητηρες.Εγω πιστευω καλυτερα να δεις mazda 6 ford mondeo.Βρες τα οδηγησε τα και δες ποιο σου αρεσει παραπανω οδηγικα και ποιο σου αρεσει παραπανω στο ματι.
-
Βασικά σκοπεύω να οδηγήσω όλα όσα μου ταιριάζουν...Έτσι θα έχω μια καλύτερη άποψη για τα αυτοκίνητα αυτά.
Αγορά μεταχειρισμένου οικογενειακού!