-
Σήμερα το μεσημέρι στον κόμβο της Λυκόβρυσης πέτυχα τον... ΚΙΤΤ!
-
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Παιζει να ηταν αυτη, αν ηταν λευκη.Πρέπει να είναι οδηγάρα αυτός, που με πάρκινγκ ραντάρ κατάφερε και το έφαγε στην πίσω δεξιά γωνία.
Βεβαια παίζει πάντα και το ενδεχόμενο να τον χτύπησαν.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μόλις έφυγα από τη βάφτιση του Λάντη και πήγαινα σε μια άλλη, είπα να περάσω από το ξενοδοχείο Κατερίνα που ήταν η φωλιά των supercars μπας και τα πετύχω και για καλή μου τύχη τα βρήκα όταν ξεκινούσαν να φύγουν!!Πινακίδες Αθήνας, Κορίνθου, Βουλγαρίας και Γερμανίας.
Τη california την ειδα σήμερα στο ''Αβαντζο'' μαζι με του κτηνοτρόφου απο τα τρίκαλα την 360
Ρε εσυ ποιος ήταν ο Γαμπρος κ μαζέυτηκαν τόσοι γρήγοροι? -
Ασημι Mercedes SLS σημερα το απογευμα στο δρομο Μελισσια-Κεφαλαρι...καταπληκτικη!!!
-
κουκλάρα ferrari f430 spider
λίγο πιο δίπλα μια άσπρη panamera turbo{ }
-
Ειδα 2 μιτσουμπισι Eclipse σημερα.
Eνα τετοιο --> http://mexicali.olx.com.mx/vendo-mitsub ... 14614#pics
και ενα τετοιο --> http://a.imageshack.us/img820/9708/mits ... 200380.jpg -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν μπορούσα να δω αν ήταν ο Μάικλ Νάιτ, τον άφησα πολύ πίσω...
με τέτοιον καρόδρομο κι εγώ θα λυπόμουν να τρέξω το Firebird στις λακούβες, όχι όμως και το Duna που είναι κατσίκι...
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
κουκλάρα ferrari f430 spider
λίγο πιο δίπλα μια άσπρη panamera turbo{ }
Κοκκινη με κοκκινη κουκουλα και κοκκινο εσωτερικο....
Δεν βαζεις και καμια αλλη φωτο να τη δουμε ?? -
Την κουκουλα την προσεξα οτι ειναι (απασια) κοκκινη αλλα τωρα που πες και για εσωτερικο ετσι φαινεται με λιγο μπεζ στο κεντρο του καθισματος.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ετσι φαινεται με λιγο μπεζ στο κεντρο του καθισματος.Ψάθινο κάλυμα είναι με ξύλινες χάντρες
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
ειμαι monaco απο της 14/8... νομιζω πως ειναι περιτο να γραψω τι κυκλοφορει εδω...11/8 ήμουν κι εγώ εκεί, σαν ενδιάμεση στάση διακοπών με αυτοκίνητο...
Ολα τα μοντέλα της Bentley, Rolls Royce, SLR, Carrera GT, 458 Italia, Enzo, 3 Tesla να φορτίζουν στο πάρκινγκ απέναντι από το καζίνο, Murcielago Roadster, Jaguar XF TAXI, Wiessman MF3, μια παλιά τουρμπάτη Ferrari που δεν θυμάμαι το μοντέλο, C63, παντελής έλειψη M3/M5/M6 και άλλα που μπορεί να μην τα θυμάμαι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Την κουκουλα την προσεξα οτι ειναι (απασια) κοκκινη αλλα τωρα που πες και για εσωτερικο ετσι φαινεται με λιγο μπεζ στο κεντρο του καθισματος.- το οτι εχει κοκκινη επενδυση στο τιμονι
-
Σημερα το πρωι πετυχα ενα ford edge.Πολυ ομορφο αμαξι.Σαν να ειχε ερθει απο αλλον πλανητη ηταν.
Επισης
Μια corvette,ενα audi S5,μια mercedes sl65,μια masserati qatroporte και μια mercedes 550 amg κοβωντας βολτες εξω απο το σπιτι μου και να βρυχαται σαν τερας.ΑΑΑ και πετυχα πανω στο ταξιδι ενα ford F-150 ενα πολυ ψηλο που ειχε ξαναποσταριστει μεσα στο φορουμ και ενα ford F-450.Αυτο και ηταν ΤΕΡΑΣ!
-
Ορίστε και μια φώτο από το εσωτερικό της 430 μιας και ζητήθηκε.sorry για την ποιότητα αλλά είναι από το κινητό -
Χάλια.. Δεν μου αρέσει καθόλου το εσωτερικό χρώμα αλλά και η κουκούλα!!
-
Αηδία πια τόσο κόκκινο μέσα....
-
Πολύ φανταχτερός συνδυασμός αλλά με κόκκινη φόρμα, γάντια και κράνος σε πίστα είναι ό,τι πρέπει!
Σημερινό carspotting: Βυσσινί καινούρια ΧΚ8 και καινούριο μαύρο Sti με οδηγό.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Αηδία πια τόσο κόκκινο μέσα....Δεν φαινονται τα αιματα ετσι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αηδία πια τόσο κόκκινο μέσα....
Δεν φαινονται τα αιματα ετσι
Tα εγκαυματα ;
Carspotting [#7]