-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
@mjacob: Αφού δεν είσαι ποιητής και εφόσον 'μία εικόνα χίλιες λέξεις', ανέβασε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίεςjust for you
Δεν είναι αντιπροσωπευτικές, απλώς μερικές που έχω πρόχειρες.
Δυστυχώς από σαπiοPhone οπότε μην περιμένετε πολλά!
jeepneys in manilaκαι φεύγουμε για το πρώτο νησί:
από τη βεράντα του δωματίου, σε ένα από τα ξενοδοχεία που μείναμε
ξεκούραση ανάμεσα στις βουτιές, κάπου στο υπέροχο νησιωτικό σύμπλεγμα!
ηλιοβασιλέματα στον ειρηνικό
ξεκούραση
...
είναι μαγευτικά όντα!
πάντα όμορφα τα 'Νέμο'!
ουφ, βαρεμάρα με τους καρχαρίες
manta passing by
ε, έχει βρωμίσει ο τόπος με δαύτους
next island please!
πριν ανέβει η παλίρροια
off we go
diving gear
LOST!
somewhere
jungle trail
... -
Πραγματικά άλλος κόσμος/πλανήτης! Μπράβο σου που το πήρες απόφαση και πήγες εκεί διακοπές!
-
απλά
-
-
Τη γλύτωσε πάλι ο μγιάκωβος
Εγώ δεν πάω πουθενά, θα περιμένω να γίνει η ελλάδα φιλιππίνες
Βάλε κι άλλες φωτό ρε μάστορα να δούμε
(το iphone αδιάβροχο είναι; ) -
(sorry, με τον Ανθιμο γελαω, το ποστ σου καλο είναι )
+μφωνώ, θέλουμε και άλλες φωτό.
Εγώ έχω κάτι ψιψίνες για τον stavrosg και κάτι ψιψίνες για τον hifi οι οποίες ήρθαν λόγω των πρώτων
-
εγώ έχω 11 ψιψινες σπίτι, τον πάτησα τον Σταύρο
Απ τις άλλες δεν μού ρχονται, εκτός κι αν έρχονται και τις διώχνει η τάσαινα -
ακόμα να την παντρέψεις την τάσαινα ρε μλκ
ετοιμάζω ρεπορτάζ του κώλου από Βελιγράδι, αλλά μάλλον θα το φάει η λογοκρισία των μόδιστρων
-
Oι ψιψίνες (both kinds) κάνουν όργια στο μπαλκόνι μου, αίσχος. Έχω και φωτό+HD video για το 'pics or didn't happen'. Πρέπει να ανοίξω ένα θέμα σαν του Γαβριήλ μου φαίνεται.
@τριφτη: εγώ τι να πω που θα πρέπει να αυτολογοκριθώ;
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τη γλύτωσε πάλι ο μγιάκωβοςΕγώ δεν πάω πουθενά, θα περιμένω να γίνει η ελλάδα φιλιππίνες
Μόνο η πρώτη φώτο είναι Φιλιππίνες... ελπίζω να τα πηγαίνεις καλά με τη ζέστη, την υγρασία και τη βρώμα εντάξει δεν είναι Ινδία, αλλά... προσεγγίζει
Βάλε κι άλλες φωτό ρε μάστορα να δούμε
Έλα μωρέ... φυτά, λάσπες, ζούγκλες, μαγκρόβιες, νησιά... όλο τα ίδια είναι
Άσε που τις περιέχουσες προσωπικά δεδομένα δεν μπορώ να τις ανεβάσωΆντε, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος :
Κι ένα υπέροχο μήνυμα, εκ της διευθύνσεως :
copyleft για κάθε χρήση στο forumΓια τις υποβρύχιες, που έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον, είχαμε ψωνάρες φωτογράφους που δεν τις μοιράζονται πριν τις ξεδιαλέξουν, επεξεργαστούν κλπ
(το iphone αδιάβροχο είναι; )
Αν εννοείς για τις υποβρύχιες, θα δυσκολευόταν το iPhone Πάντως δεν υπάρχουν αδιάβροχες κάμερες (με την έννοια αρκετών μέτρων και όχι 2-3), αλλά κουτιά στα οποία μπαίνουν οι κανονικές. Κάπως έτσι:
[η πρώτη έχει μέσα μια Canon[?], η δεύτερη μια βιντεοκάμερα -
Ορίστε μπίζνα ρε, όλα εγώ θα τα σκέφτομαι;
Θήκη για iphone για υποβρύχια φωτογράφιση, μην το προχωρήσω με τπτ τατσ-σκρινιές, υποβρύχια μπλουτούθια και αδιάβροχα χαντσφρή και τέτοια .
Δεν θα πουλήσει τρελά;Τρελή μαγεία η φάση που έζησες, ρεσπέκτ στις επιλογές σου
-
σκέψου τπτ να κονομηθούμε όλοι ρε μλκ, εγώ θα κανα solar installation να τα φορτίζουμε
-
[Άσε και τη φάση για housing στο iPhone την ψάχνουμε 20 μέρες ]
Πρώτα ο Θεός και του χρόνου λίγο πιο μακριά, κοντά σε κάτι προτάσεις που έπεσαν στο φόρουμ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πρώτα ο Θεός και του χρόνου λίγο πιο μακριά, κοντά σε κάτι προτάσεις που έπεσαν στο φόρουμ
Ασε τα του θεού θα τα ρυθμίσω εγώ, έχω βύσμα όπως βλέπεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σκέψου τπτ να κονομηθούμε όλοι ρε μλκ, εγώ θα κανα solar installation να τα φορτίζουμεΟτι και να φτιάξουμε η μονάδα παραγωγής θα είναι βελιγράδι
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
manta passing byMιγιάκοβε μπράβο για τις φωτό αλλά και για τις διακοπές.
Μια απορία μόνο.
Αυτό στη φωτό το 400άρι είναι; -
η έδρα της επιχείρησης θες να πεις
πότε θα ξαναπάωωωωω
-
Αγαπητέ manosk ως βλέπεις οι κομμουνισταί επιθυμούν ινα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τοπικού ταύτου, ποστάροντας φωτογραφίας από ζούγκλας, καρχαρίας και λοιπά εξωτικά αξιοθέατα. Ως καταλαβαίνεις ο κίνδυνος απώλειας του εθνικού φρονήματος από το τοπικό τούτο είναι άμεσος και ως εκ τούτου κρίνεται επιτακτική η ανάγκη ποσταρίσματος απεικονίσεων που να στηρίζουν αυτό (το φρόνημα).
Εγώ πέραν της γουρνοπούλας ( ) που ετσάκισα στο χωριό μου δεν δύναμαι να ποστάρω κάτι άλλο και άρα το βάρος του αγώνα πέφτει σε σένα άξιε συναγωνιστή.ΥΓ: Στην περίπτωσην που δεν μετακινήθηκες πέραν της Μαλακάσσης θεωρώ άριστη ιδέα ινα ποστάρεις φωτογραφίας από τον γάμο του διαδόχου του θρόνου στας Σπέτσας, κάτι που θα τονώσει αν μη τι άλλο το εθνικό φρόνημα του τοπικού.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αγαπητέ manosk ως βλέπεις οι κομμουνισταί επιθυμούν ινα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τοπικού ταύτου, ποστάροντας φωτογραφίας από ζούγκλας, καρχαρίας και λοιπά εξωτικά αξιοθέατα.
Διακοπες 2010/2011