-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι εκανα edit, υπαρχει ομως και στο focus II, το εχει φιλος μου..ειναι λιγο ή μαλλον αρκετα

αμα μαλιστα φορτωθει το αυτοκινητο τελειωσε το θεμα..
οτι πας πας και μαλιστα ειναι οικονομικο, αλλα το tsi 122 ειναι ετη φωτος μπροστα
υπερβολες...
δες ποσο απλο ειναι το προσπερασμα:
- δεν κατεβαζεις - ελαστικοτητα
- χαιδευεις το μαλακο ταμπλο
- πατας γκαζι
- 10'' μετα αφηνεις το γκαζι
- διαπιστωνεις οτι εισαι ξανα πισω απο τον ιδιο
- ξαναχαιδευεις το μαλακο ταμπλο
- συνεχιζεις το ταξιδι μεχρι να φθασεις στην ευθεια της Θηβας
- χαιδευεις το μαλακο ταμπλο
- πατας γκαζι
- 100'' μετα αφηνεις το γκαζι
- επιτελους περασες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι λιγο ή μαλλον αρκετα

Πέρα απο τάφος είναι και.... μασονικό
-
Το μαμήσατε ενδιαφερόμενος και λοιποί το Topic.Τέλος πάντων μετά από το σόου αυτό των 19 σελίδων σου εύχομαι καλορίζικο,καλοτάξιδο και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Πέρα απο τάφος είναι και.... μασονικό
-
Αφού το αποφάσισες καλοτάξιδο!
Κι αν ψάχνεις για αξεσουάρ η αρχή ας γίνει με τα παρακάτω...
+ 
Στα ταξίδια θα σου φανούν χρήσιμα
-
Όλοι όσοι εύχεστε καλορίζικο είστε αφάνταστα είρωνες. Είπαμε ότι δεν πάει το αμάξι, όχι και ότι θα ριζώσει, έλεος.
-
Προς Edward78: Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε την εμπειρία σου από την παραγγελία και από το αυτοκίνητο όταν το παραλάβεις...
Καλοτάξιδο να είναι...
-
Ρε παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο.Του ανθρώπου του απαριθμήσατε τα μειονεκτήματα και του πλεονεκτήματα του μοντέλου.Από εκεί και πέρα κάνει ότι θέλει.Η ειρωνεία δεν βοηθάει σε τίποτα.
-
Έχω την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί ήδη και απλά το θέμα δημιουργήθηκε για να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της αγοράς. Όπως και να έχει εύχομαι να κάνει πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα ο συμφορουμίτης και να χαρεί τις υπόλοιπες αρετές του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλοι όσοι εύχεστε καλορίζικο είστε αφάνταστα είρωνες. Είπαμε ότι δεν πάει το αμάξι, όχι και ότι θα ριζώσει, έλεος. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί ήδη και απλά το θέμα δημιουργήθηκε για να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της αγοράς. Όπως και να έχει εύχομαι να κάνει πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα ο συμφορουμίτης και να χαρεί τις υπόλοιπες αρετές του αυτοκινήτου.και αφου επιβεβαιωθηκε το λαθος της επιλογης, τι θα κανει αραγε?
μα ειναι δυνατον να παρει κανεις αμαξι με τετοιο κλειδι? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί ήδη και απλά το θέμα δημιουργήθηκε για να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της αγοράς. Όπως και να έχει εύχομαι να κάνει πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα ο συμφορουμίτης και να χαρεί τις υπόλοιπες αρετές του αυτοκινήτου.
και αφου επιβεβαιωθηκε το λαθος της επιλογης, τι θα κανει αραγε?
μα ειναι δυνατον να παρει κανεις αμαξι με τετοιο κλειδι?Εγώ νομίζω ότι γούστο είναι το αυτοκίνητο.Μην μου πείτε ότι κοιτάμε όλοι τα εξελιγμένα κιβώτια και τους κινητήρες όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο.Κοιτάμε τι μας αρέσει και τι μας εξυπηρετεί και αναλόγως κάνουμε και τους συμβιβασμούς μας.Με την λογική της τεχνολογίας έπρεπε όλοι να είχαμε Turbaκια.Λόγω του γουστου όμως δεν έχουμε.Αφού λοιπόν του αρέσει καλά θα κάνει να το αγοράσει γιατί έχει και πολύ καλή προσφορά.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
μα ειναι δυνατον να παρει κανεις αμαξι με τετοιο κλειδι?Εγώ νομίζω ότι γούστο είναι το αυτοκίνητο.Μην μου πείτε ότι κοιτάμε όλοι τα εξελιγμένα κιβώτια και τους κινητήρες όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο.Κοιτάμε τι μας αρέσει και τι μας εξυπηρετεί και αναλόγως κάνουμε και τους συμβιβασμούς μας.Με την λογική της τεχνολογίας έπρεπε όλοι να είχαμε Turbaκια.Λόγω του γουστου όμως δεν έχουμε.Αφού λοιπόν του αρέσει καλά θα κάνει να το αγοράσει γιατί έχει και πολύ καλή προσφορά.
Θα πρέπει όμως να είναι άτομο ηθικό και με αρχές γιατί το συγκεκριμένο “μοντέλο” το παντρεύεται και το …διαζύγιο μετά θα του βγει ακριβό. ΠΑΘΩΝ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα ειναι δυνατον να παρει κανεις αμαξι με τετοιο κλειδι?Ανώνυμα πληκτρολόγια ποτέ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα (ειδικά μέσα στα φόρουμς).
Ίσα-ίσα που μπορεί να αποπροσανατολίσουν και να αποτυπώσουν ψευδή στοιχεία.
Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. -
ξέρει κανεις τιποτα για το fiat bravo multijet (πετρελαιο)?????
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ανώνυμα πληκτρολόγια ποτέ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα (ειδικά μέσα στα φόρουμς).Και σας το έχω πει 1000 φορές! Πληκτρολόγιο μόνο επώνυμο να παίρνετε... κατά προτίμηση Microsoft ή Logitech!
-
Και αφου αποφασισε ο φιλος το θεμα του κλειδωνεται,αν εχει κανει να προσθεσει αργοτερα δεχομεθα πμ [mod]
Eρώτηση για Volvo S40 1.6 βενζίνης