-
Το συγκεκριμενo μοντ. ειναι ταξι εχει 164.000 χλμ αυτοματο 1χρονον περιπου ενα ωραιο πρωινο αρχισε να βαραει σαν τρελο η αντιπροσωπεια λεει οτι ειναι μπιελα (μολις το ακουσα φυσικα χτυπησα και εγω ο ιδιος μπιελα ) το μεγαλο προβλημα ειναι οτι μου λενε σε 1 μηνα θα ειναι ετοιμο αντε πειτε μου εσεις εγω πως θα δικαιωθω που θα χασω τοσα μεροκαματα και οχι τιποτα αλλο τα εξοδα και τα δανεια τρεχουν αν καποιος γνωριζει αν υπαρχει τροπος αποζημειωσης ας μου πει να ξερω τι πρεπει να κανω
-
Το συγκεκριμενo μοντ. ειναι ταξι εχει 164.000 χλμ αυτοματο 1χρονον περιπου ενα ωραιο πρωινο αρχισε να βαραει σαν τρελο η αντιπροσωπεια λεει οτι ειναι μπιελα (μολις το ακουσα φυσικα χτυπησα και εγω ο ιδιος μπιελα ) το μεγαλο προβλημα ειναι οτι μου λενε σε 1 μηνα θα ειναι ετοιμο αντε πειτε μου εσεις εγω πως θα δικαιωθω που θα χασω τοσα μεροκαματα και οχι τιποτα αλλο τα εξοδα και τα δανεια τρεχουν αν καποιος γνωριζει αν υπαρχει τροπος αποζημειωσης ας μου πει να ξερω τι πρεπει να κανω
-
-
Εχει εγγυηση;Θα σε καλυψουν;Τωρα για αποζημιωση δυσκολο το βλεπω,εκτος και αν εχουν ταξι αντικαταστασης .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει εγγυηση;Θα σε καλύψουν; ...Μα δεν το καλύπτει η εγγύηση αφού το έχει 1 χρόνο; (αν κατάλαβα καλά)
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Εχει εγγυηση;Θα σε καλύψουν; ...
Μα δεν το καλύπτει η εγγύηση αφού το έχει 1 χρόνο; (αν κατάλαβα καλά)
Δεν ξερω τι ισχυει στα επαγγελματικα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει εγγυηση;Θα σε καλύψουν; ...
Μα δεν το καλύπτει η εγγύηση αφού το έχει 1 χρόνο; (αν κατάλαβα καλά)
Δεν ξερω τι ισχυει στα επαγγελματικα .
Α, πάσο τότε!
-
Ο χρήστης merbas έγραψε:
ενα ωραιο πρωινο αρχισε να βαραει σαν τρελο η αντιπροσωπεια λεει οτι ειναι μπιελαΜπορεί να είναι μπεκ - ακούγεται ολόιδια.
Αν κλείνουν ένα ένα τα μπεκ μπορούν να αποκλείσουν το χαλασμένο μπεκ. -
Απ' ότι κατάλαβα δεν τίθεται θέμα εγγύησης, αλλά το γεγονός ότι θα μείνει το αυτοκίνητο 1 μήνα μέσα και θα χάσει μεροκάματα 1 μήνα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απ' ότι κατάλαβα δεν τίθεται θέμα εγγύησης, αλλά το γεγονός ότι θα μείνει το αυτοκίνητο 1 μήνα μέσα και θα χάσει μεροκάματα 1 μήνα.Για το θέμα αυτό ο συμφορουμίτης που άνοιξε το θέμα καλύτερα να ρωτήσει σε δικηγορικό γραφείο παρά σε φόρουμ!
-
Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει εγγύηση. Όταν στα ΙΧ της η Skoda στα 2 αρχικά ετη + άλλα 2 -επι πληρωμή- επέκταση έχει όριο τα 60.000 χλμ στο συγκεκριμένο Ταξί μάλλον έχει εκπνεύσει (η εγγύηση) προ πολλού!
Ποιος diesel της VAG είναι ο συγκεκριμένος?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει εγγύηση. Όταν στα ΙΧ της η Skoda στα 2 αρχικά ετη + άλλα 2 -επι πληρωμή- επέκταση έχει όριο τα 60.000 χλμ στο συγκεκριμένο Ταξί μάλλον έχει εκπνεύσει (η εγγύηση) προ πολλού!Ποιος diesel της VAG είναι ο συγκεκριμένος?
Το ότι η επέκταση εγγύησης έχει συνολικά 2+2=4 χρόνια ή 60 χιλιάδες χιλιόμετρα ισχύ, δεν σημαίνει τίποτε για τα αρχικά 2 χρόνια της 'βασικής' εγγύησης. Δηλαδή, δεν συνεπάγεται ότι στα 2 πρώτα χρόνια εάν έχεις κάνει (πχ) 100 χιλιάδες χιλιόμετρα δεν ισχύει η εγγύηση. Θέλει να δει κάποιος τι έγραφαν τα αντίστοιχα έγγραφα που πήρε με το αυτοκίνητο του.
-
Συνήθως οι εγγυήσεις είναι τόσο διάστημα ή τόσα χλμ, όποιο έρθει πρώτα. Οπότε μάλλον δεν ισχύει πια η εγγύηση. Εκτός αν στα επαγγελματικά ισχύουν άλλες εγγυήσεις.
Επίσης θα μπορούσε να δοκιμάσει να καλύψει τα χαμένα έξοδα αν έχει κάνει κάποια ασφάλεια πχ υγείας ή επαγγελματική.... -
Οσον αφορά την μπιέλα ,καλό κουράγιο.Οσον αφορά τα μεροκάματα πήγαινε σε γνωστό σου δικηγόρο.Εγω ξερω έναν νέο, ιταλόφιλο και καλό ,χωρίς μεγάλα λόγια.
Η αντιπροσωπεία θα πρέπει να σου δώσει αλλο επαγγελματικό ,ειδικά αν υπάρχει εγγύηση.
Αλλιώς σε δικηγόρο και μάλιστα ξεκινάς με ενα τηλ του προς τον προιστάμενο και μετά......προχωράς ανάλογα. ....Έτσι για αρχή. -
Νομίζω ότι συμφέρει την αντιπροσωπεία να ποιήσει την νήσσαν και να το τραβήξει όσο πάει. Είναι γνωστό ότι οι φίλοι ταξιτζήδες τόσα χρόνια δήλωναν/φορολογούνταν για ένα ελάχιστο (τεκμαρτό) ποσό, νομίζω 16000ευρώ το 2009. Άρα, εκτός κι αν ο άτυχος συμφορουμίτης ήταν η φωτεινή εξαίρεση, δύσκολο να αποδείξει μεγαλύτερα διαφυγόντα κέρδη και στην καλύτερη να μπορέσει να διεκδικήσει 16.000/12 = 1333,33ευρώ για ένα μήνα απραξίας. Αν νομίζει ότι αξίζει τον κόπο, ας το κυνηγήσει...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Συνήθως οι εγγυήσεις είναι τόσο διάστημα ή τόσα χλμ, όποιο έρθει πρώτα. Οπότε μάλλον δεν ισχύει πια η εγγύηση. Εκτός αν στα επαγγελματικά ισχύουν άλλες εγγυήσεις.
Επίσης θα μπορούσε να δοκιμάσει να καλύψει τα χαμένα έξοδα αν έχει κάνει κάποια ασφάλεια πχ υγείας ή επαγγελματική....Αυτο πριν 15 χρονια. Τωρα που υποχρεωτικα απο την νομοθεσια τα οχηματα εχουν μινιμουμ 2 χρονια εγγυηση, δεν παιζει το παραπανω σεναριο.
-
Παρομοιο συμβαν εχει τυχει σε Αιγιωτη ταξιτζη με mercedes c-class.Μονο που αυτος το επαθε στα 60.000χλμ...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Συνήθως οι εγγυήσεις είναι τόσο διάστημα ή τόσα χλμ, όποιο έρθει πρώτα ...Πόσα χιλιόμετρα όμως; Το ότι στην επέκταση εγγύησης είναι 60000 δεν λέει τίποτα για τη 'βασική'. Δεν αποκλείει δηλαδή στη 'βασική' εγγύηση να μην υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων ή να υπάρχει αλλά να είναι περισσότερα από 60000. Θέλει ψάξιμο νομίζω.
-
Δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
Προσφέρεται σε όλα τα καινούργια μοντέλα για τα μηχανικά και τα ηλεκτρικά μέρη,** χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.**http://www.vw.gr/gr/el/service/Volkswag ... nties.html
Και λογικά αυτό ισχύει για όλα τα vw
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
Προσφέρεται σε όλα τα καινούργια μοντέλα για τα μηχανικά και τα ηλεκτρικά μέρη,** χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.**http://www.vw.gr/gr/el/service/Volkswag ... nties.html
Και λογικά αυτό ισχύει για όλα τα vw
To ιδιο ισχυει και στην Σκοντα; Μονο για επεκταση βρισκω που ειναι για +2 χρονια ή 60000χλμ http://www.skoda-auto.gr/company/warranty.php
SUPERB 2009 χτυπησε μπιελα ...