-
Γιατί ρε συ; Μπορεί να είναι σαν αυτούς που έχουν ferrari punto (και φιατ φ430 )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πετυχα σημερα ενα απο τα λιγα ford focus RS σε ασπρο χρωμα.Νομιζω μονο 5 στην Ελλαδα.
Αποκλείεται να είναι μόνο πέντε.Τρία λευκά βρίσκονται προς πώληση στον Βροχίδη-Χατζή και δύο λευκά έχουν φίλοι μου......
Εχω ακουσει πως στην Ελλαδα εχουν ερθει 6 ασπρα 9 μπλε και 85 πρασινα.Μπορει να κανω και λαθος δε θυμαμαι ακριβως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
McLaren Mercedes SLK αποκλείεται να είδες...κιόμως , με το ζόρι χώρεσε στην οδό Παντανάσσης για να γίνω συγκεκριμένος , 3 μάρτυρες έχω
-
Μάλλον εννοείς SLR κι όχι SLK
-
Αρα ειδες Mclaren Mercedes SLR
-
όντος , αυτά έχουν τα τυπογραφικά λάθη ...
-

-
πω πω πραγματικα τραγικη εμφανιση
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
πω πω πραγματικα τραγικη εμφανισηόντως ...πολύ χάλια.
-
Εχω πετυχει και εγω δυο τρια παρκαρισμενα.Με την οροφη ανεβασμενη μου φανηκαν αρκετα συμπαθητικα.
-
Ίσως το πιο ασουλούπωτο στην κατηγορία του
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Ίσως το πιο ασουλούπωτο στην κατηγορία του- μικρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- μικρα
Διαγωνισμός ασχήμιας;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
- μικρα
Διαγωνισμός ασχήμιας;
χρυσό σχεδιαστικό βατόμουρο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχω πετυχει και εγω δυο τρια παρκαρισμενα.Με την οροφη ανεβασμενη μου φανηκαν αρκετα συμπαθητικα.Τώρα εξηγούνται πολλά Να το κοιτάξεις
Μπροστά του το μίκρα ψψ φαίνεται ωραίο. Συναγωνίζεται επάξια σε ασχήμια και ατσουμπαλίαση το φόκους ψψ.
-
Η πιτσιρικαροπαρέα πάντως έδειχνε να το απολαμβάνει!
(δεν ξέρω αν αυτό αφορούσε και το αυτοκίνητο βέβαια... ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχω πετυχει και εγω δυο τρια παρκαρισμενα.Με την οροφη ανεβασμενη μου φανηκαν αρκετα συμπαθητικα.
Τώρα εξηγούνται πολλά Να το κοιτάξεις
Μπροστά του το μίκρα ψψ φαίνεται ωραίο. Συναγωνίζεται επάξια σε ασχήμια και ατσουμπαλίαση το φόκους ψψ.
Το φοκους ψψ το λατρευω!

-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχω πετυχει και εγω δυο τρια παρκαρισμενα.Με την οροφη ανεβασμενη μου φανηκαν αρκετα συμπαθητικα.Με κλειστή την οροφή το Colt cc ... απλώς δεν ξέρεις πιο είναι το μπρος και πιο το πίσω!

-
Μπλιάχ!
Carspotting [#7]