-
τι ζημια τους κανει ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
τι ζημια τους κανει ?Αναξιοπιστίας ειδικά για τον εμπορικό τομέα των καταστημάτων,ταβέρνες κλπ.
Αντε να κάνεις εξαγωγές με τέτοια δεδομένα θα σε πει ο Γάλλος άι παίξε μπάλα σπίτι σου. -
στα ρχιδιαμ τι θα πει ο γαλλος.
-
Ο χρήστης xristaras3 έγραψε:
στα ρχιδιαμ τι θα πει ο γαλλος.Ο Γάλλος να δεις πόσο χεσμένο σε έχει,γι αυτό είμαστε μηδέν σε ανταγωνιστικότητα.
Σφίξε το ζωνάρι ελέω ΔΝΤ τώρα και μη λες πολλά -
Καλα αστο καλυτερα για αλλη φορα που θα εχω φτιαξει και παστιτσιο.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τι ζημια τους κανει ?
Αναξιοπιστίας ειδικά για τον εμπορικό τομέα των καταστημάτων,ταβέρνες κλπ.
Αντε να κάνεις εξαγωγές με τέτοια δεδομένα θα σε πει ο Γάλλος άι παίξε μπάλα σπίτι σου.Είναι εντελώς νέα εταιρεία και ξεκίνησε με συντηρητικές εκτιμήσεις για την αποδοχή της. Και σωστά έκανε πιστεύω. Δεν είναι θέμα αναξιοπιστίας ούτε σκοπεύει να κάνει εξαγωγές. Δεν θα τους έπαιρνε άλλωστε. Θα είναι τεράστια επιτυχία αν πιάσει 10% της Ελληνικής αγοράς όπως είχε κάποτε κατορθώσει η Μύθος και μετά μοσχοπουλήθηκε.
-
Το χεις πιασει το νοημα βλεπω.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
τι ζημια τους κανει ?
Αναξιοπιστίας ειδικά για τον εμπορικό τομέα των καταστημάτων,ταβέρνες κλπ.
Αντε να κάνεις εξαγωγές με τέτοια δεδομένα θα σε πει ο Γάλλος άι παίξε μπάλα σπίτι σου.Είναι εντελώς νέα εταιρεία και ξεκίνησε με συντηρητικές εκτιμήσεις για την αποδοχή της. Και σωστά έκανε πιστεύω. Δεν είναι θέμα αναξιοπιστίας ούτε σκοπεύει να κάνει εξαγωγές. Δεν θα τους έπαιρνε άλλωστε. Θα είναι τεράστια επιτυχία αν πιάσει 10% της Ελληνικής αγοράς όπως είχε κάποτε κατορθώσει η Μύθος και μετά μοσχοπουλήθηκε.
+1
Λάθος θα ήταν να είχαν μεγαλύτερη δυνατότητα παραγωγής από την ζήτηση.
Τώρα απλά ξεπουλάνε, αν συνεχίσει έτσι τότε μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή. -
Υπάρχει και Craft ( ελληνική) που είναι εξαιρετική. Τιμή 1.5e το μισόλιτρο.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Υπάρχει και Craft ( ελληνική) που είναι εξαιρετική. Τιμή 1.5e το μισόλιτρο.Σιγά την Franziskaner που θα την πληρώσουμε τόσο...
-
Κι όμως τα αξίζει ...
-
Υπάρχει μια Craft με γεύση ... καπνιστή...
Σαν να τρως κρεας. Αλκοολικός θα γίνω, το βλέπω! -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σαν να τρως κρεας. Αλκοολικός θα γίνω, το βλέπω!με την συγκεκριμενη εχω παει να κανω εμετο , ενω ενας φιλος μου μολις την δοκιμασε ξετρελαθηκε !
-
Και εγώ ξετρελλάθηκα...
Λέτε να βρώ καμία κάβα σήμερα ανοιχτή γιατί ξέμεινα; -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σαν να τρως κρεας. Αλκοολικός θα γίνω, το βλέπω!την έχω δοκιμάσει κ εγώ. Αν και δεν είμαι του πιοτού αυτή είναι γαμάτη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαν να τρως κρεας. Αλκοολικός θα γίνω, το βλέπω!την έχω δοκιμάσει κ εγώ. Αν και δεν είμαι του πιοτού αυτή είναι γαμάτη!
Craft smoked με συνοδεια απο σφηνακια Jack Daniels......
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
χμμμ.. Πολύ καλό...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
μπα σκετη την προτιμαω, δεν μ αρεσει το ουισκι κ ειδικα το αμερικανικο.
-
Δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη Craft, είναι σαν να άλεσαν μπύρα με πιτσίνια. Καλύτερα χωριστά μια καλή μπύρα με συνοδεία καπνιστού ζαμπόν ή τυριού τύπου μετσοβόνε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπα σκετη την προτιμαω, δεν μ αρεσει το ουισκι κ ειδικα το αμερικανικο.
Το αμερικάνικο δεν είναι ουίσκι . Οι rednecks που πετάνε τις τάπες στα βαρέλια με το καστανοκίτρινο κάτουρο από καλαμπόκι θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί και καταδικαστεί σε δια βίου καταναγκαστική εργασία σε φυτείες ζαχαροκάλαμου._
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;