-
αντί να ντραπείς και να ρίξεις το κεφάλι και να παραδεχθείς την ήττα τη λες κιόλας από πάνω. δεν είσαι υπόδειγμα φιλάθλου εσύ αλλά φανατικός οπαδός κι έτσι δε πάμε μπροστά
όχι σκουπίδια στις παραλίες
απολύομαι ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kι απ τις μεγαλες;
Παναιτωλικος. Join us θα παρουμε πρωταθλημα φετος. χοχοχο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αντί να ντραπείς και να ρίξεις το κεφάλι και να παραδεχθείς την ήττα τη λες κιόλας από πάνω. δεν είσαι υπόδειγμα φιλάθλου εσύ αλλά φανατικός οπαδός κι έτσι δε πάμε μπροστάόχι σκουπίδια στις παραλίες
Εχει νευρακια ακομα..θα στρωσει..
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Nεο συνθημα για το ετος 2010-2011...Εισαι στο μυαλοοοοο κατι κωμικοοοο.....Και νεα φανελα για την ιδια χρονια....
Την ειδα κι εγω το πρωι στην εφημεριδα
-
Ειναι παλια η φωτο..Χρονια την εχω στο pc..Χρονια τωρα ο γαυρος την ιδια ιστορια..
-
Μας χαλασε και το αλλο το ρητο που ελεγε τι σχεση εχουν με τα χελιδονια που και τα δυο φευγουν τον σεπτεμβρη τωρα εφυγαν μαζι με τα τρυγωνια
-
Το ακουσαμε και το αλλο σημερα...Toyota Avensis T25 1.6 βαραει 0-100 σε 10.5 δευτερα και τελικη 220+ χιλιομετρα.Αξιοπιστη πηγη το youtube.
-
Ψεμματα λεν, 10.4 εχει.Στην τελικη ταχυτητα σωστοι ειναι....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ψεμματα λεν, 10.4 εχει.Στην τελικη ταχυτητα σωστοι ειναι....Οχι το καινουριο το προηγουμενο με τα 110 αλογα.
-
Το Τ25 τι είναι;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οχι το καινουριο το προηγουμενο με τα 110 αλογα.
και αυτο με ελαφρο τυφωνα απο πισω ισως και τα πιανει
-
Toτε μαλακιες λεν
Καπου στα 11+ εχει αν θυμαμαι καλα.
-
12 Πρεπει να ειχε.Και τελικη 190χλμ με το ζορι.Καθαρα παντα οχι σε γκρεμο.
-
Ξενυχταω για την παναθα μας...
Ενα εχω να πω....η τετραδα νινης-γκοβου-λετο-σισσε εχει για πλακα 80 γκολακια φετος στην κοπρολιγκα -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ενα εχω να πω....η τετραδα νινης-γκοβου-λετο-σισσε εχει για πλακα 80 γκολακια φετος στην κοπρολιγκαΔεν ξενυχτησες άδικα...
Καταπληκτικός αγώνας! Κάλύτερος και από τον προηγούμενο.
0-0 με ένα δοκάρι, ένα χώρίς λόγο ακυρωθεν γκολ του Γκοβού( αμυντικος των αντιπάλων απέκρουσε εμφανώς μέσα απ την γραμμή) και πάρα πολυ καλές φάσεις. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Kι απ τις μεγαλες;
Παναιτωλικος. Join us θα παρουμε πρωταθλημα φετος. χοχοχο
Εσυ εισαι δικος μου
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το Τ25 τι είναι;Το Τ25 ειναι το μοντελο.
και αυτο με ελαφρο τυφωνα απο πισω ισως και τα πιανει
Μαλλον ναι.Αφου ελεγε εμεις οταν παμε Αλβανια το αμαξι δε πεφτει κατω απο τα 180.Και τη παλιοβουνα με 180 την ανεβαινε ο πατερας σου του κανω???Ναι μου ελεγε.
-
Μαλλον ναι.Αφου ελεγε εμεις οταν παμε Αλβανια το αμαξι δε πεφτει κατω απο τα 180.Και τη παλιοβουνα με 180 την ανεβαινε ο πατερας σου του κανω???Ναι μου ελεγε.
Λογικό, σε λίγο καιρό όσοι φεύγουν απ την Ελλάδα με πάνω απο 200 θα φεύγουν
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Ενα εχω να πω....η τετραδα νινης-γκοβου-λετο-σισσε εχει για πλακα 80 γκολακια φετος στην κοπρολιγκαΔεν ξενυχτησες άδικα...
Καταπληκτικός αγώνας! Κάλύτερος και από τον προηγούμενο.
0-0 με ένα δοκάρι, ένα χώρίς λόγο ακυρωθεν γκολ του Γκοβού( αμυντικος των αντιπάλων απέκρουσε εμφανώς μέσα απ την γραμμή) και πάρα πολυ καλές φάσεις.To ειδε για οφσαιντ
http://www.youtube.com/watch?v=G7Fk-ylZ ... r_embedded
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]