-
Με το καφε 404 του Μετσοβιτη τι εγινε;
-
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να το βάλω εδώ...
Uploaded with ImageShack.us
URL=http://img818.imageshack.us/i/1004815.jpg/][/URL]
Ξέρει κανείς τί μπορεί να είναι αυτό? (Reliant/MEBEA Fox δεν είναι, σωστά?) Για Alfa Romeo 1.3 δε με πείθει πάντως
-
Να ρωτήσω αυτό το μέρος με τα βατράχια που είναι?
Όσο για το Edsel δυστυχώς για μένα πάντα είναι συνόνυμο της αποτυχίας.. -
Ο χρήστης typeA έγραψε:
.Αντε να τα σωσουμε
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ξέρει κανείς τί μπορεί να είναι αυτό? (Reliant/MEBEA Fox δεν είναι, σωστά?) Για Alfa Romeo 1.3 δε με πείθει πάντωςΕλληνικης κατασκευης δεν ειναι αυτα; Αλφα δεν νομιζω να ειναι, αν και τα μηχανικα του ειναι νομιζω δανεισμενα απο Fiat.
Εσυ Βαγγελη, μην ακουσεις για βατραχο, ε;
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
.Αντε να τα σωσουμε
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Ξέρει κανείς τί μπορεί να είναι αυτό? (Reliant/MEBEA Fox δεν είναι, σωστά?) Για Alfa Romeo 1.3 δε με πείθει πάντως
Ελληνικης κατασκευης δεν ειναι αυτα; Αλφα δεν νομιζω να ειναι, αν και τα μηχανικα του ειναι νομιζω δανεισμενα απο Fiat.
Εσυ Βαγγελη, μην ακουσεις για βατραχο, ε;
Kαι ομως ειναι ΜΕΒΕΑ Fox που εχει υποστει καποια 'αισθητικη παρεμβαση'....( ) στο πισω μερος αλλα και στο πανω μερος απο τις πορτες . Το λεω με σιγουρια ,γιατι ειχαμε στην οικογενεια μου ενα Fox ( ναι ,...και δεν θελω γελια!!! ) την δεκαετια του εννενηντα , το οποιο και μου το κλεψαν 8 το πρωι απο μεσα απο τον κηπο μιας παλιας μονοκατοικιας που εμενα στη Γλυφαδα και ενω διπλα του ηταν η Elan 2+2 ...προφανως οι κλεφτες δεν θελαν προβληματα!!
Το Foxάκι ηταν φτιαγμενο απο εξαρτηματα Reliant , ειχε εκπληκτικη ακτινα στροφης και μεγαλη πλακα στην οδηγηση , ειδικα μεσα στη πολη οπου λογω μικρου βαρους ειχε αξιοπρεπεστατη επιταχυνση παρα τα 850cc. Bεβαια οι οροι 'παθητικη' και 'ενεργητικη' ασφαλεια ηταν αγνωστοι , επιπεδου 1960.
Κοιτωντας καλυτερα τις φωτο ,βλεπω και κατι εξτρα στρογγυλες τρυπες στην ποδια που δεν τις θυμαμαι ,οποτε προφανως εχει γινει και αλλαγη μοτερ με αλλο ισως ψυγειο . Αν βρω καμμια φωτο απο τοτε ,θα την ανεβασω. -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Kαι ομως ειναι ΜΕΒΕΑ Fox που εχει υποστει καποια 'αισθητικη παρεμβαση'....( ) στο πισω μερος αλλα και στο πανω μερος απο τις πορτες .
Κοιτωντας καλυτερα τις φωτο ,βλεπω και κατι εξτρα στρογγυλες τρυπες στην ποδια που δεν τις θυμαμαι ,οποτε προφανως εχει γινει και αλλαγη μοτερ με αλλο ισως ψυγειο . Αν βρω καμμια φωτο απο τοτε ,θα την ανεβασω.Αν και μου ανοιγει πληρως μονο η πρωτη φωτο,συμφωνω απολυτα.
Το χερουλι ισως να ειναι απο fiat.
Φωτο απο το διαδυκτιο που φαινεται η κανονικη ποδια: -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Xθες σε μια μαντρα στην Ε.Ο Θεσ/νικης-Εδεσσης Ford Edsel σαν κι αυτο
Εντυπωσιακα ασχημο!!!
Δεύτερον, τι χρώμα ήταν. ....ίσως κάποια επικοινωνία με την μάντρα, θα το εκτιμούσα.
Τα παρακατω βρισκονται στην ιδια μαντρα (μαντρα ανακυκλωσης ειναι) με το edsel που ανεφερε ο φιλος . Δυστηχως κατα λαθος εσβησα την φωτο που φαινεται και αυτο . Το χρωμα ειναι προς ροζ . Θα κοιταξω να ξαναπερασω για φωτο και τηλεφωνο .
-
Για κοιτάξτε όμως προσεκτικά, πώς είναι το καπώ της μηχανής στο Μεβέα και πώς σε αυτό που φωτογράφισα... όπως επίσης και το ρολ-μπαρ που φαίνεται ως ενιαίο με το αμάξωμα. Σε καμία φωτογραφία του Μεβέα δεν φαίνεται να είναι έτσι.
Επίσης και η μάσκα είναι διαφορετική...παίζει τελικά να υπήρχαν 2 γενιές Φόξ ? (ΜΚΙ και ΜΚΙΙ ) -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Για κοιτάξτε όμως προσεκτικά, πώς είναι το καπώ της μηχανής .......
...παίζει τελικά να υπήρχαν 2 γενιές Φόξ ? (ΜΚΙ και ΜΚΙΙ )Εβγαινε και Abarth( Kamatero fabrica) κα Gordini ( Usine Liosia) ......
-
Τα παρακατω βρισκονται στην ιδια μαντρα (μαντρα ανακυκλωσης ειναι) με το edsel που ανεφερε ο φιλος . Δυστηχως κατα λαθος εσβησα την φωτο που φαινεται και αυτο . **Το χρωμα ειναι προς ροζ **. Θα κοιταξω να ξαναπερασω για φωτο και τηλεφωνο .
Ωχ , εχε γουστο να ειναι ενα ροζ σαλονικιώτικο ροζ σε μέτρια κατάσταση που ειχα δει εν κινήσει το 2001 στη Θεσσαλονίκη Δεν το πουλούσε τότε και είναι εξαιρετικά σπάνια τα Edsel...και αυτό στην ανακύκλωση??
-
Ο χρήστης madein έγραψε:
Τα παρακατω βρισκονται στην ιδια μαντρα (μαντρα ανακυκλωσης ειναι) με το edsel που ανεφερε ο φιλος . Δυστηχως κατα λαθος εσβησα την φωτο που φαινεται και αυτο . Το χρωμα ειναι προς ροζ . Θα κοιταξω να ξαναπερασω για φωτο και τηλεφωνο .
Αυτά που φαίνονται στη φωτό είναι μια Mercedes 170 (μεταπολεμική λογικά αν κρίνω από τα μπροστά φτερά, άρα S, Sb, D κτλ), μια Lancia Flavia (Η γωνία της φωτογραφίας δε βοηθάει, αλλά νομίζω ότι μιλάμε για coupe) και μάλλον μια Citroen Traction Avant.
Kαι τώρα αναρωτιέμαι ποιος $%$#^^&$%&$% πέταξε αυτά τα αμάξια σε μια μάντρα ανακύκλωσης, και γιατί ο μαντράς δεν τα προστατεύει μπας και τα πάρει κάποιος να τα φτιάξει (Έχω δει πολύ χειρότερες 170 να αναστένονται...).
Τα παρακατω βρισκονται στην ιδια μαντρα (μαντρα ανακυκλωσης ειναι) με το edsel που ανεφερε ο φιλος . Δυστηχως κατα λαθος εσβησα την φωτο που φαινεται και αυτο . **Το χρωμα ειναι προς ροζ **. Θα κοιταξω να ξαναπερασω για φωτο και τηλεφωνο .
Ωχ , εχε γουστο να ειναι ενα ροζ σαλονικιώτικο ροζ σε μέτρια κατάσταση που ειχα δει εν κινήσει το 2001 στη Θεσσαλονίκη Δεν το πουλούσε τότε και είναι εξαιρετικά σπάνια τα Edsel...και αυτό στην ανακύκλωση??
Και εγώ αυτό φοβάμαι μην είναι. Και από όσο γνωρίζω δεν το πουλούσε (γιατί το έφτιαχνε) και το φύλαγε σε κλειστό γκαράζ. Βέβαια μιλάω για ένα 4door hardtop χρώμματος λευκού, με πολύ ανοικτό μωβ(ροζ) ουρανό και πίσω μέρος. Και μάλιστα μιλάμε για αρκετά καλό πρότζεκτ και 'ολόκληρο'.
-
Ναι και εμενα Traction Avant Μου κανει το δευτερο.
Μια τετοια μαυρη Merc 170 (μαλλον ή παρομοιο μοντελο της Merc) με χνουδωτο σαλονι λες και ειναι προβατο , πισω φωτα απο σκαραβαιο, και σχετικα σαπιο αλλα κινουνταν υπηρχε μια περιοδο σε εναν ηλεκτρολογο στην Πατρα και κατι του εφτιαχνε. Δεν ξερω ομως τι εγινε το θεμα... -
Ποιος ειχε βαλει εδω βρε παιδια ενα 2cv camionette που αρχικα ηθελε βαψιμο και μετα κακοβαφτηκε..? Ειναι βαμμενο στα χρωματα του charleston..
Αν μπορει ας το ξαναποσταρει..Στην κλεισθενους μετα το παρκινγκ της avis ανεβαινοντας προς πεντελη υπαρχει μια παροδος διπλα σε ενα ψιλικατζιδικο που καταληγει σε ενα χωραφακι..Εκει διπλα το ενα στο αλλο υπαρχει ενα peugeot 204 πληρες αλλα ταλαιπωρημενο, μια bmw 2000cs ή 3000cs γδυμενη ,σα project που σταματησε μισοσκεπασμενη με μουσαμαδες και μια mercedes w110-111 αν δε κανω λαθος..Γενικα εχω ενα κενο μνημης σχετικα με το τριτο της παρεας..
Εχει σκυλο και απο μακρια δεν εβγαινε και τιποτα.. -
Την φωτό του 2CV την είχα βάλει εγώ, και το αμάξι βρίσκονταν στο Φάληρο κοντά στο σταθμό του τρένου.
Κάνε μια αναζήτηση με τις λέξεις 2CV, Φάληρο, pro_crossaro και λογικά θα στο βγάλει. Είναι από την πρώτη χρονιά που μπήκα αν θυμάμαι καλά.Η BMW αν είναι μπορντώ, πρέπει να είναι μια 3.0 CS που θυμάμαι μόνιμα παρκαρισμένη στο Χαλάνδρι, και την έβλεπα σχεδόν καθημερινά όταν ήταν να δώσω για δίπλωμα, γιατί έκανα μάθημα στην περιοχή που θα εξεταζόμουν.
Η περιοχή παλιότερα είχε μπόλικα 'κλασικά'. Θυμάμαι μια 2000 με τα μεγάλα φανάρια σε ένα οικόπεδο, θυμάμαι ένα ακόμα οικόπεδο (νομίζω απέναντι από το προηγούμενο με δύο 303 αν θυμάμαι καλά), θυμάμαι ένα 124 spider σε μια αυλή, που πλέον έχει αντικατασταθεί από μια Giulia coupe, θυμάμαι ένα αγνώστου ταυτότητας κάμπριο αυτοκίνητο μάλλον του '50 και μάλλον Αγγλικό σε μορφή 'project'. Αν κάτσω να σκεφτώ θα θυμηθώ και άλλα από τότε.
-
Ελλάδα
άγνωστο
[/quote]
Αυτο που το βρηκαμε????
-
Στη Μιχαλακοπούλου, αλλά εν λειτουργία, δεν είναι ακινητοποιημένο, ούτε συχνά εκεί.
-
Περιέργως υπάρχουν αρκετές στην Ελλάδα. Στον Άγιο Δημήτριο θυμάμαι δύο μαζί, και τώρα τελευταία πέτυχα μία νεώτερη στο Παλαιό Ηράκλειο.
Στη γειτονιά μου ήταν μία, και όταν πρότεινα να την αγοράσω και ενώ το συζητάγαμε, μου ζήτησαν 2000Ε. Και μιλάμε για βαμμένη με το πινέλο και για αλλαγμένο μοτέρ. Δεν τα έδωσα, και αφού διαλύθηκε λίγο ακόμα κατέληξε στην πρέσα μάλλον.
-
Ο χρήστης madein έγραψε:
Kαι γω εχω την εντυπωση πως ηταν ροζ και σε πολυ καλη κατασταση.
Classic Safari