-
Νίκο...οι φώτο σου είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ φίλε! Είσαι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ! Ταλεντάρα και προσκυνώ!
-
Σκέφτομαι να πάω στη Monza όμως επειδή δεν έχω ξαναπάει σε άλλο GP έχω πελαγώσει.Τα εισιτήρια του αγώνα θα τα κλείσω από το grandprix-tickets που προτείνετε οι περισσότεροι.
Ξενοδοχείο που να ψάξψ στο Μιλάνο ή κάπου αλλού πιο κοντά στη πίστα;Αν έχετε κάποιο να προτείνετε(είτε έχετε κλείσει για φέτος εκεί είτε προηγούμενα χρόνια)καλοδεχούμενες οι προτάσεις.
Τα αεροπορικά μου φάνηκαν κάπως τσιμπημένα στο airtickets ελάχιστο 200 ευρώ με επιστροφή.Εσείς από που κλείνετε αεροπορικά;Αν θυμηθώ κάποια άλλη απορία θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης lendo έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω στη Monza όμως επειδή δεν έχω ξαναπάει σε άλλο GP έχω πελαγώσει.Τα εισιτήρια του αγώνα θα τα κλείσω από το grandprix-tickets που προτείνετε οι περισσότεροι.
Ξενοδοχείο που να ψάξψ στο Μιλάνο ή κάπου αλλού πιο κοντά στη πίστα;Αν έχετε κάποιο να προτείνετε(είτε έχετε κλείσει για φέτος εκεί είτε προηγούμενα χρόνια)καλοδεχούμενες οι προτάσεις.
Τα αεροπορικά μου φάνηκαν κάπως τσιμπημένα στο airtickets ελάχιστο 200 ευρώ με επιστροφή.Εσείς από που κλείνετε αεροπορικά;Αν θυμηθώ κάποια άλλη απορία θα επανέλθω.
Λοιπόν...εγώ έκλεισα σε αυτό: http://www.booking.com/hotel/it/firenze ... _confemail
Μην πας και μείνεις δίπλα στη πίστα γιατί θα το χρυσοπληρώσεις. Εγώ θα μείνω στο παραπάνω και νοίκιασα αμάξι.
Αεροπορικά έκλεισα με Aegean πλήρωσα πολύ λίγα (50 ευρώ) γιατί είχα πόντους από τη VISA μου. Πάντως όσο πιο αργά το κλείσεις, τόσο πιο ακριβό θα το πληρώσεις.
Σε λίγες μέρες θα κλείσω και το kangaroo tv.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λοιπόν...εγώ έκλεισα σε αυτό: http://www.booking.com/hotel/it/firenze ... _confemail
Μην πας και μείνεις δίπλα στη πίστα γιατί θα το χρυσοπληρώσεις. Εγώ θα μείνω στο παραπάνω και νοίκιασα αμάξι.
Αεροπορικά έκλεισα με Aegean πλήρωσα πολύ λίγα (50 ευρώ) γιατί είχα πόντους από τη VISA μου. Πάντως όσο πιο αργά το κλείσεις, τόσο πιο ακριβό θα το πληρώσεις.
Σε λίγες μέρες θα κλείσω και το kangaroo tv.
Ευχαριστώ φίλε,θα ψάξω λίγο τα ξενοδοχεία και ελπίζω σύντομα να έχω κλείσει και εγώ για Monza.
-
Κατέφθασαν τα εισιτήρια για την πίστα των θεών...
Spa 2010 και το F1Grip ετοιμάζει ατελείωτο υλικό... -
τις φωτο τις θελουμε σε μεγαλη αναλυση...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Spa 2010 και το F1Grip ετοιμάζει ατελείωτο υλικό...Τόσο γρήγορα? Εμάς για τη Monza θα μας τα στείλουν 2 εβδομάδες πριν τον αγώνα (grandprix-tickets.com). Από που τα έκλεισες?
-
Ο χρήστης loco έγραψε:
Spa 2010 και το F1Grip ετοιμάζει ατελείωτο υλικό...Τόσο γρήγορα? Εμάς για τη Monza θα μας τα στείλουν 2 εβδομάδες πριν τον αγώνα (grandprix-tickets.com). Από που τα έκλεισες?
Από το ίδιο το site του αγώνα, www.spagrandprix.com. Ούτε κι εγώ το περίμενα τόσο νωρίς. Πρακτικά μια βδομάδα μετά τη κλείσιμό τους ήρθαν.
-
Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται για Monza φέτος και MotoGP San Marino Έχω ένα φίλο με ταξιδιωτικό γραφείο(από Πάτρα)με πολλή καλές τιμές. ρίξτε μια μάτια..
MOTOGP - SAN MARINO - 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 03-07/09/2010
http://www.rosetravel.gr/motogpsanmarino.htmF1 - ΜΟΝΤΣΑ, ΜΙΛΑΝΟ - 6ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 09-14/09/2010
http://www.rosetravel.gr/f1monza.htm -
Φρέσκα:
Δε βρήκα kangaroo tv ρε γμτ...
-
Hate list refresh:
+Nikos120i
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Hate list refresh:+Nikos120i
Θα βγάλω πολλές φώτο και βίντεο.
Καλύτερα τώρα?
-
...θα κάνω δίαιτα (για να χωρέσω στη βαλίτσα σου)
Φίλε ειλικρινά μέσα απ' την ψυχή μου καλά να περάσεις... Είναι στόχος και για μένα η Monza μια μέρα θα βάψω και τα μούτρα μου κόκκινα και θα πάω
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
...θα κάνω δίαιτα (για να χωρέσω στη βαλίτσα σου)Φίλε ειλικρινά μέσα απ' την ψυχή μου καλά να περάσεις... Είναι στόχος και για μένα η Monza μια μέρα θα βάψω και τα μούτρα μου κόκκινα και θα πάω
Είναι η 2η φορά που πάω. Είχα πάει προπερσι...δε κατάφερα πέρσι γιατί έφαγα όλα μου τα λεφτά στο γάμο μου
Πλέον ξέρω όλα τα κατατόπια στη πίστα...οπότε θα είναι ακόμα καλύτερα από το 2008!
-
Πρίν λίγες μέρες μας ήρθαν τα εισητήρια για Monza και χθές κλείσαμε και kangooroo TV
Νίκο θα πας από Πέμπτη? Εμείς φτάνουμε πέμπτη πρωί (11 παρά 10) και θα πάμε απευθείας στη πίστα. Έχουμε κλείσει στην 12 (ascari).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πρίν λίγες μέρες μας ήρθαν τα εισητήρια για Monza και χθές κλείσαμε και kangooroo TVΝίκο θα πας από Πέμπτη? Εμείς φτάνουμε πέμπτη πρωί (11 παρά 10) και θα πάμε απευθείας στη πίστα. Έχουμε κλείσει στην 12 (ascari).
Έκλεισα κι εγώ το kangarooTV.
Ναι...το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τις 12 έχει pitwalk...οπότε θα είμαι εκεί.
Εγώ είμαι στη Roggia, γενική με τους φίλους μου τους τρελοιταλούς
-
IKE...μόλις έλαβα ένα email ότι μου επέστρεψαν τα χρήματα του kangarooTV...εσύ έχεις λάβει παρόμοιο? Τσέκαρα με τη κάρτα μου, δε βλέπω ακόμα επιστροφή.
Λένε επειδή υπήρχε πρόβλημα...αν και εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, μόνο ένα ξεχεστήριο μέιλ τους έστειλα για την απαράδεκτη απόσταση και τοποθεσία του pick-up και drop-off point.
Αν ισχύει...ΜΠΡΑΒΟ τους!
Για τσέκαρε και πες μου.
-
2008 Βαρκελώνη το πακέτο που πήρα κόστιζε 1560 ευρώ με 3 βράδυα(με γρουπ).Το έκλεισα όμως 15-20 μέρες πριν το γκράν πρι.Τσεκάροντας βέβαια τιμές για τα πάντα από νετ ξεχωριστά ,δηλαδή για πτήσεις,διαμονή,εισητήρια μπορώ να πω με σιγουριά ότι αν δεν πήγαινα με πρακτορείο και τα έκλεινα μόνος μου ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή τα ίδια σχεδον θα πλήρωνα.Βρήκα έλληνες στην ίδια κερκίδα που είχαν πληρώσει 1000 ευρώ για 5 βράδυα ,εισητήρια,αεροπλάνο και αυτοκίνητο,χωρίς γκρουπ(από το ίδιο παρκτορείο)και ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την τιμή.Οι άνθρωποι είχαν κλείσει 3 μήνες νωρίτερα βέβαια.Θέλω να πω ότι τα πρακτορεία δεν έχουν και κανάνα τρελό κέρδος.
-
καλησπερά παιδιά, ενδιαφέρομαι να πάω και εγώ στην Μόντσα για το GP του 2011, έχω απορία για τα εισιτήρια αγώνα, που να κλείσω? εξέδρα ή ελεύθερη είσοδο? ευχαριστώ εκ προοιμίου
-
Νικο ακουεις;!
Για πες...
Formula 1 και εκδρομες