-
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!
Πήρα το ALTEA του Αδερφού μου για 3 μέρες, την έκανε για διακοπές και δεν βρήκε εισιτήρια καραβιού για το αυτοκίνητο και εγώ βρήκα ένα ALTEA στο γκαράζ για τις υπόλοιπες 10 μέρες ..J
Έφυγα 3ήμερο και ήρθα τρελαμένος.
Περιμένω να τελειώσω τη δουλειά να ξαναπάρω τα βουνά
Απίστευτη άνεση
Τέλεια κρατήματα
Το ποιο μουράτο στην Εθνική
Ένοιωθα σαν βασιλέας.
Δεν είναι τζιπ, αλλά είσαι ψηλό.
Δεν είναι χαμηλό αλλά είναι σπορ
Δεν είναι κλούβα αλλά χωράει τα πάνταΜοναδικός συνδυασμός πολλών πραγμάτων μαζί.
BRAVO τους
Και για όσους φοβούνται για τη μούρη που θα φιλοξενεί το επόμενο LEON, και όλα τα SEAT από εδώ και πέρα, απλά σας λέω ότι είναι πολύ ΜΟΥΡΑΤΙ.Και αν σας φαίνονται τα λόγια μου μεγάλα, περάστε τις διαχωριστικές γραμμές και κάντε ένα test drive
-
Πήρα το ALTEA του Αδερφού μου για 3 μέρες, την έκανε για διακοπές και δεν βρήκε εισιτήρια καραβιού για το αυτοκίνητο και εγώ βρήκα ένα ALTEA στο γκαράζ για τις υπόλοιπες 10 μέρες ..J
Απίστευτη άνεση
Τέλεια κρατήματα
Ένοιωθα σαν βασιλέας.
Δεν είναι κλούβα αλλά χωράει τα πάνταΜοναδικός συνδυασμός πολλών πραγμάτων μαζί.
BRAVO τους
Και για όσους φοβούνται για τη μούρη που θα φιλοξενεί το επόμενο LEON, και όλα τα SEAT από εδώ και πέρα, απλά σας λέω ότι είναι πολύ ΜΟΥΡΑΤΙ.Και αν σας φαίνονται τα λόγια μου μεγάλα, περάστε τις διαχωριστικές γραμμές και κάντε ένα test drive
-
Απίστευτη άνεση
Τέλεια κρατήματα
Ένοιωθα σαν βασιλέας.
BRAVO τους
-
Να το σχολιάσω; 'Η να το αφήσω;
Άραγε σε πόσα ακόμα forums έγινε παρόμοια δημοσίευση; Λέω τώρα ... -
Δεν μας άφησε και ένα τηλέφωνο το παιδί
-
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Να το σχολιάσω; 'Η να το αφήσω;
Άραγε σε πόσα ακόμα forums έγινε παρόμοια δημοσίευση; Λέω τώρα ...Στη ζωή σου μόνο μια παρέα έχεις;
Εγώ ευχαρηστώ το θέο που έχω πολλές, και μου αρέσει να μοιράζομαι τις όμορφες στιγμές.
-
Χαίρομαι που σ' αυτό το forum έρχονται άτομα που με την ΠΡΩΤΗ θέλουν να μοιραστούν μαζί μας όμορφες στιγμές και να μας προτρέψουν σε ... test drive για να μπορέσουμε να τις χαρούμε και μεις.
-
file gvala malon xriazese merika mathimata ilekronikis dimokratias, giati an ontos pistevis afta pou les tote na anartisis kai ena pinaka pou na anaferete ti dikeouse me to kathe post pou kanis.
-
Βρε, ο netgalileo! Ο ίδιος από το helmug είσαι;
-
Εγώ πάντως που το οδήγησα δεν μου έκανε τις παραπάνω εντυπώσεις.
Καθόμουν ψηλά, με καλούς χώρους, και με τον 1,6 να είναι μην μπορεί να κουνήσει το βαρύ αμάξωμα. -
Ο χρήστης netgalileo έγραψε:
file gvala malon xriazese merika mathimata ilekronikis dimokratias, giati an ontos pistevis afta pou les tote na anartisis kai ena pinaka pou na anaferete ti dikeouse me to kathe post pou kanis.Υπάρχει: Κανονισμός χρήστης 4Τ Forum
-
Βρε παιδιά αμέσως να τον αρπάξετε από το λαιμό τον άνθρωπο....
Αν έχετε δίκιο και ξέρετε κάτι πάω πάσο και δικαιολογώ την ετοιμότητά σας άν και πιο δύσκολα τον τρόπο σας.... Τα λεγόμενά του όμως δεν μοιάζει να είναι διαφήμιση ή έστω εκφράζεται σαν προσωπική εμπειρία η οποία βέβαια είναι σχετική. Αν οδηγούσε πχ σκαθάρι του 1970 ή Fiat 127 ή Golf 1050..... είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα όσα λέει.... Αντίθετα επίσης απόλυτα δικαιολογημένη είναι και η εμπειρία άλλου μετά από Saab! -
Oλοι κάτι ξέρετε που δεν ξέρω εγώ..?
-
Και για όσους φοβούνται για τη μούρη που θα φιλοξενεί το επόμενο LEON, και όλα τα SEAT από εδώ και πέρα, απλά σας λέω ότι είναι πολύ ΜΟΥΡΑΤΙ.
Θα πρέπει να αισθάνεσαι και η πρώτη μουράκλα αν οδηγάς τέτοιο αμάξι:P
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και για όσους φοβούνται για τη μούρη που θα φιλοξενεί το επόμενο LEON, και όλα τα SEAT από εδώ και πέρα, απλά σας λέω ότι είναι πολύ ΜΟΥΡΑΤΙ.
Θα πρέπει να αισθάνεσαι και η πρώτη μουράκλα αν οδηγάς τέτοιο αμάξι:P
Εγώ θα πρότεινα να διαγραφεί το ποστ, διότι αντίκειται στον αντικαπνιστικό νόμο, διαφημίζοντας απροκάλυπτα μάρκα τσιγάρων. Όσοι έχουν SEAT δηλαδή θα καπνίζουν και μουράτι;
-
Δεν ξέρω τί λέτε, πάντως το Αltea είναι πολύ...μούρη !
-
Ναι, το Altea είναι πολύ μούρη το εμπεδώσαμε.
-
Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί αλλά ξαφνικά σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του.
-
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί αλλά ξαφνικά σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του.Τώρα μας λείπει ένας 'χρονομέτρης' να μας πει τους χρόνους του Altea σε πίστα! φαντάζομαι θα είναι ανταγωνιστικοί του Type R!
1000 ME TO ALTEA