-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το καλύτερο ;
Μία Ferrari F40 με.......Γιαννιώτικες πινακίδες !ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Γιανιωτικες πινακιδες (ΙΒΑ) βαζουμε στην Αθηνα λογω ελλειψεως Αθηναικων.Αρα η F-40 μπορει να μην ειναι του Αποστολη.Οι πινακίδες ήταν ΙΝΖ, καθαρά Γιαννιώτικες !
Ο Αποστόλης θα μας ενημερώσει καλύτερα πιστεύω... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
kacey, όσο όμορφη κι αν είναι η 3άρα στη υπογραφή σου, είναι τεράστια... Λυπήσου αυτούς με αργή σύνδεση...Ahh crap...
δεν μπορω να κανω (η δεν ξερω) resize σε αυτο το forum, βοηθειαΥΓ
'Ανακοίνωση
Παρακαλείται ο κάτοχος του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας:
ΥΒΧ ΧΙΚΛ ΛΚΜΟ Ο ΛΜ Ν Ν 42 5626 3574427 090 8027
όπως μετακινήσει την πινακίδα του γιατι εμποδιζει.
Ευχαριστώ.'Αυτη ειναι η σωστη ατακα
-
Έφτασε ο Αύγουστος και ήλθαν τα χελιδόνια (βλέπε 'Αθηναίοι' ). Τους αναγνωρίζεις χωρίς να κοιτάξεις πινακίδες, γιατί:
- Οδηγούν, σε δρόμο με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, πάντα αριστερά και αργά.
- Στρίβουν χωρίς φλας.
- Δεν παραχωρούν προτεραιότητα με τίποτα.
- Όταν σε δουν να προβάλεις σε στοπ, γκαζώνουν ώστε να μην προλάβεις να περάσεις.
- Δεν σταματούν ποτέ σε στοπ.
- Είναι πάντα πολύ κουρασμένοι, ξυπνούν κατά τις 11 - 12 και ξανακοιμούνται μετά το φαγητό.
- Θεωρούν ότι με την παρουσία τους κάνουν μεγάλη χάρη στους ιθαγενείς.
- Τρακάρουν μεταξύ τους, ακόμα και μέσα σε χωριά. Αμέσως κατεβαίνουν και βρίζονται.
- Ελέγχουν προσεκτικά το λογαριασμό πριν πληρώσουν. 3 € η χωριάτικη? Σκέτη ληστεία. Το ότι στην Πλάκα η μισή σαλάτα έχει 7,5 € είναι λεπτομέρεια.
Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Αθήνα? Τόσο πολύ επηρεάζει το κλίμα?
-
[quote='ililias']Έφτασε ο Αύγουστος και ήλθαν τα χελιδόνια (βλέπε 'Αθηναίοι' ). Τους αναγνωρίζεις χωρίς να κοιτάξεις πινακίδες, γιατί:
- Οδηγούν, σε δρόμο με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, πάντα αριστερά και αργά.
- Στρίβουν χωρίς φλας.
- Δεν παραχωρούν προτεραιότητα με τίποτα.
- Όταν σε δουν να προβάλεις σε στοπ, γκαζώνουν ώστε να μην προλάβεις να περάσεις.
- Δεν σταματούν ποτέ σε στοπ.
- Είναι πάντα πολύ κουρασμένοι, ξυπνούν κατά τις 11 - 12 και ξανακοιμούνται μετά το φαγητό.
- Θεωρούν ότι με την παρουσία τους κάνουν μεγάλη χάρη στους ιθαγενείς.
- Τρακάρουν μεταξύ τους, ακόμα και μέσα σε χωριά. Αμέσως κατεβαίνουν και βρίζονται.
- Ελέγχουν προσεκτικά το λογαριασμό πριν πληρώσουν. 3
-
ililias,αν ήσουν απο καναν αλλον νομό θα το συζητήσουμε,τώρα τι να πουμε,για τα αγροτικα φορτωμένα με χασίσι και καραμπίνες ή ....ασε μη το κουράζουμε!
-
Kacey, here you go:
http://img33.exs.cx/img33/1626/10_resize.jpg
ililias, όλοι κινούμαστε περίεργα όταν δεν είμαστε στο χώρο μας. Λίγο το ότι δε γνωρίζουμε τους δρόμους, λίγο το ότι χαζεύουμε τα κτίρια/αξιοθέατα γύρω από αυτούς, είναι έως ενός σημείου λογικό να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Αντίστοιχα μπορώ να σου πω για τα αγροτικά που έρχονται στην Αθήνα για δουλειές πώς κινούνται σαν να κάνουν βόλτα στο χωράφι τους.
Καλό είναι να μην αρχίζουμε τέτοιες αντιπαραθέσεις, γιατί όλοι έχουμε δίκιο (και άδικο ταυτόχρονα).
ΥΓ: Τουλάχιστον έρχονται και σας αφήνουν και τα λεφτά τους. Κάτι δεν είναι αυτό?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ililias,αν ήσουν απο καναν αλλον νομό θα το συζητήσουμε,τώρα τι να πουμε,για τα αγροτικα φορτωμένα με χασίσι και καραμπίνες ή ....ασε μη το κουράζουμε!...ενώ στο Greenwich Village ή στην Μονμάρτη, που ζεις ή κατάγεσαι εσύ, όλο με την ποίηση και με τις υπόλοιπες καλές τέχνες ασχολείστε....
τς τς τς... -
Κάτι κουφό που τώρα θυμήθηκα.....
Πριν απο καμία 7-8 χρόνια εχόντας πάει Πελλοπόνησο για διακοπές είχα δει κάπου κόντα στο Ναύπλιο μια άσπρη Posche πρό του 91 που πάνω στην πόρτα έγραφε...Αγροτικόν .
Το έχει πάρει κανείς πρέφα....αν υπάρχει ακόμα αυτό το αμάξι?
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ililias,αν ήσουν απο καναν αλλον νομό θα το συζητήσουμε,τώρα τι να πουμε,για τα αγροτικα φορτωμένα με χασίσι και καραμπίνες ή ....ασε μη το κουράζουμε!
...ενώ στο Greenwich Village ή στην Μονμάρτη, που ζεις ή κατάγεσαι εσύ, όλο με την ποίηση και με τις υπόλοιπες καλές τέχνες ασχολείστε....
τς τς τς...Παντως χασίσι δεν καλλιεργούμε,μόνο καμιά γλαστρούλα για προσωπική χρήση Καραμπίνες δεν έχουμε στα αυτοκίνητα μας,και δίπλωμα οδήγησης έχουμε και όταν δούμε ξένο άνθρωπο δεν τον κοιτάζουμε από πανω μέχρι κάτω για 30 λεπτά χωρίς να βγάλουμε λέξη...
-
Περι οδήγησης στην επαρχία μια που αναφέρθηκε.Γιατί το αυτοκίνητό μου με πινακίδες ΥΧΙ που βρίσκονταν σταθμευμένο στην Παραλία Κατερίνης ανάμεσα σε καμια 30αριά τοπικά οχήματα (ΚΝΒ) ήταν το μοναδικό που πήρε κλήση για παράνομη στάθμευση? ? ?
-
Ε αυτό συμβαίνει παντού. Ήμουν Πάτρα και το μόνο αυτοκίνητο που γράψανε ήταν το δικό μου....... Το ίδιο έχω ακούσει για φίλο ( από Βέροια ) που τον έγραψαν Πύργο Ηλείας.
Να μην συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. Δεν έχει νόημα...... -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Περι οδήγησης στην επαρχία μια που αναφέρθηκε.Γιατί το αυτοκίνητό μου με πινακίδες ΥΧΙ που βρίσκονταν σταθμευμένο στην Παραλία Κατερίνης ανάμεσα σε καμια 30αριά τοπικά οχήματα (ΚΝΒ) ήταν το μοναδικό που πήρε κλήση για παράνομη στάθμευση? ? ?Mα καλά δεν ξέρεις την κουτοπόνηρη υποδοχή των 'ντόπιων' αστυνομικών οργάνων στους πρωτευουσιάνους?
Όπου και να γυρίσεις στην επαρχία, αυτοί λειτουργούν με 2 μέτρα και 2 σταθμά...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Περι οδήγησης στην επαρχία μια που αναφέρθηκε.Γιατί το αυτοκίνητό μου με πινακίδες ΥΧΙ που βρίσκονταν σταθμευμένο στην Παραλία Κατερίνης ανάμεσα σε καμια 30αριά τοπικά οχήματα (ΚΝΒ) ήταν το μοναδικό που πήρε κλήση για παράνομη στάθμευση? ? ?
Mα καλά δεν ξέρεις την κουτοπόνηρη υποδοχή των 'ντόπιων' αστυνομικών οργάνων στους πρωτευουσιάνους?
εγω πραγματικα δεν καταλαβαινω το λογο για τον οποιο γινεται αυτο το φαινομενο.
-
ΧΑΛΛΛΑΡΑΑΑΑΑ
Ο Ηλιας θεωρησε οτι οι εικονες που μας περιεγραψε ειναι 'Ο,τι στραβο εχει δει στους Ελληνικους δρομους'.Μπραβο του και με γεια του.
Ας γραψουμε και μεις για στραβα και αστεια γιατι τα χασισια και οι κουμπουρες δεν ειναι καθολου μα καθολου αστεια και επομενως δεν χρειαζεται να αναφερονται σε αυτo το topic.
Οσον αφορα την συμπεριφορα των ντοπιων οργανων στην πολη τους η μονη λυση ειναι να μην παρανομουμε.Το πιανιιεις ?
-
Εγώ πάντως έχω αποφασίσει να μην ξαναγοράσω αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
...ενώ στο Greenwich Village ή στην Μονμάρτη, που ζεις ή κατάγεσαι εσύ, όλο με την ποίηση και με τις υπόλοιπες καλές τέχνες ασχολείστε....
τς τς τς...Παντως χασίσι δεν καλλιεργούμε,μόνο καμιά γλαστρούλα για προσωπική χρήση Καραμπίνες δεν έχουμε στα αυτοκίνητα μας,και δίπλωμα οδήγησης έχουμε και όταν δούμε ξένο άνθρωπο δεν τον κοιτάζουμε από πανω μέχρι κάτω για 30 λεπτά χωρίς να βγάλουμε λέξη...
..έχετε προοδεύσει πολύ στο Κωσταλέξι. Μπράβο! Ειλικρινά χαίρομαι!
-
Διήγηση του fiestapower...
Είχαν βγει με τον dourou και κάτι άλλους για φαγητό και, στην επιστροφή, τους σταματάνε για αλκοτέστ (οδηγούσε ο fiestapower). Τον βρίσκουν πάνω απ'το όριο...
Στρουμφ: Τι έχεις πιει;
fiestapower: Τρεις τσικουδιές
Στρουμφ: Α καλά, φεύγα, η τσικουδιά είναι φάρμακο!Είπατε τίποτα;
-
Καλημέρα, τι χαμπάρια?
Πλάκα πήγα να κάνω, αδέλφια, χαλαρά - που λέει κι ο DAP.Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Αθήνα? Τόσο πολύ επηρεάζει το κλίμα?
ililas για τα τρακτέρ και τα αγροτικά που πετάγονται στην υποτιθέμενη εθνική τι έχεις να πεις..?
Τα έχω πει χιλιάδες φορές, εδώ κι αλλού. Αλλά τώρα έχουμε gefyra, οπότε τι κι αν δεν έχουμε δρόμο?
Ξέχασες (και δεν κάνω καθόλου πλάκα, τώρα) τα αγροτικά φορτωμένα με εργάτες που κάνουν αναστροφή χωρίς να κοιτάξουν πουθενά, όπως και τους τσιγκάνους που δεν βλέπει η τροχαία, με τα παιδιά να κρέμονται από την καρότσα μαζί με τα χαλιά, ενίοτε δε να πέφτουν κιόλας (τα παιδιά, όχι τα χαλιά).>Mα καλά δεν ξέρεις την κουτοπόνηρη υποδοχή των 'ντόπιων' αστυνομικών οργάνων στους πρωτευουσιάνους?
Με έχουν γράψει στην Πάτρα, μοναδική κλήση ανάμεσα σε 12 αυτοκίνητα. Επίσης στην Αθήνα, το τελευταίο πριν από μερικούς μήνες, ένα χιλιόμετρο παρκαρισμένα μπροστά από το εκθεσιακό κέντρο στην Αθηνών - Λαμίας, πέντε είχαμε κλήση. Όλοι με πινακίδες επαρχίας. Ξέρετε, οι τροχαίοι δεν μένουν στάσιμοι. Σήμερα γράφουν εδώ, αύριο γράφουν αλλού.
**ΥΓ: Τουλάχιστον έρχονται και σας αφήνουν και τα λεφτά τους. Κάτι δεν είναι αυτό? **
Είμαι σίγουρος ότι αυτό **δεν **θέλεις να το συζητήσουμε.
-
Παιδιά, τα στραβά στους ελληνικούς 'δρόμους' δυστυχώς υπάρχουν παντού όχι μόνο στην Ηλεία ή στην Αττική ή στην Θεσσαλονίκη κλπ
-
Νέα λεωφόρος Μαραθώνος: ΑΜΕΣΩΣ μετά από αριστερή στροφή κώνοι έργων στα αριστερά... ήμουν αριστερή λωρίδα και ήταν καθαρά θέμα συγκυριών που δεν τράκαρα
Κατεχάκη: Οι τρεις λωρίδες έγιναν δύο χωρίς προειδοποίηση και μάλιστα η προειδοποίηση στένεψης ήταν ΑΦΟΥ είχε στενέψει ο δρόμος (προφανώς για εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον ότι παρατηρήσαμε ένα τέτοιο φαινόμενο)
Λεωφόρος Κηφισού προς Πειραιά: Αναστροφή (απο αριστερή λωρίδα) προς σταθμό ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, ταμπέλα 30-40 μέτρα πριν.Αυτά θυμήθηκα από την τελευταία εβδομάδα... έτσι για να έχουμε να λέμε!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!