-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
συνέλληνες, ερχόμενος από πάνω πού στρίβω για να κατέβω αθήνα?http://maps.google.nl/maps?hl=nl&ie=UTF ... 03998&z=11
πάω για χαλάστρα?
'Εχει παντού τεράστιες ταμπέλες ΑΘΗΝΑ. Μη φοβάσαι, δεν χάνεσαι.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
συνέλληνες, ερχόμενος από πάνω πού στρίβω για να κατέβω αθήνα?http://maps.google.nl/maps?hl=nl&ie=UTF ... 03998&z=11
πάω για χαλάστρα?
ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Αν παρ'ελπίδα στρίψεις για Χαλάστρα, θέλω να βάλεις την κάμερα να δουλεύει και να μας δείξεις πού και για πόση ώρα χάθηκες. Φρόντισε να έχεις μπαταρία άφθονη... -
Και ξηρά τροφή και μια χημική τουαλέτα στην ΕΥΑ.
-
Αφήστε βρε τον άνθρωπο να στρίψει από Χαλάστρα !!!!
Θα γλιτώσει και τα διόδια ...
Υπάρχει εξάλλου και βίντεο αποφυγης διοδίων από τον Πιπίνο
και μετά ...
και έφτασε !!!!
-
Ρε κλάμπανε, δεν θα σταματήσεις για κανα καφέ;
-
Άμαξα με άλογο που έκανε βόλτα στην παραλία έπεσε στη θάλασσα μπροστά στον λευκό πύργο. Πνίγηκε το άλογο
-
Το είδα κ εγω στην ετ3!! Τρόμαξε το άλογο απο τα αερόστατα εκδήλωσης!!
-
Είχε εκδήλωση η εμποροπανύγηρις Φαρσάλων πάλι ???? Την έχουν κάνει την παραλία ...
Βγαίνεις μια βόλτα και πρέπει να αντιμετωπίσεις συνήθως ...
- 10άδες μικροπωλητές νόμιμους και παράνομους
- Το τρενάκι
- Τα Παϊτόνια
- Τον Ποδηλατόδρομο ακριβώς στη μέση (γιατί ????)
- Την Χορωδία του ΚΑΠΗ Κωλοπετινίτσας που τραγουδάει παράφωνα !!!
- Αερόστατα
- Αυτοκίνητα που ανεβαίνουν στα κάθετα στενά στον Αλέκο για να παρκάρουν
- Αυτοκίνητα που παρκάρουν πάνω στην παραλία μπαίνοντας από τα στενα του Μακεδονία Παλλάς
- Αυτοκίνητα αντιπροσωπειών που τα διαφημίζουν
- Αγώνες ποδηλασίας (!!!!)
- Γιορτή μπύρας, κρασιού, των Μυρμιδόνων, των Μακεδονομάχων και των ορδών του Ψωμιάδη με τις ασπίδες με τα Λ
Έλεος ΔΩΣΤΕ την παραλία μας ΠΙΣΩ !!!!!
-
Αυτή είναι η παραλία που θέλουμε!
Youtube Video -
στις θητείες του Ατσαλάκωτου η πόλη μας κατάφερε να είναι πρώτη στην Ευρώπη σε ρύπανση αέρα, πρώτη σε κυκλοφοριακό πρόβλημα, πρώτη σε ηχορύπανση και μικροσωματίδια...σίγουρα θα είναι σύντομα πρώτη και στο παρεμπόριο...
-
Και αυτή!
-
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 82871&ct=1
-
Κατέπλευσε στη Θεσσαλονίκη το εντυπωσιακό «Γεράκι της Μάλτας»
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/07/2010_345503 -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
στις θητείες του Ατσαλάκωτου η πόλη μας κατάφερε να είναι πρώτη στην Ευρώπη σε ρύπανση αέρα, πρώτη σε κυκλοφοριακό πρόβλημα, πρώτη σε ηχορύπανση και μικροσωματίδια...σίγουρα θα είναι σύντομα πρώτη και στο παρεμπόριο...ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα δεν έχει ο δήμαρχος με το κυκλοφοριακό....
-
Έχει όμως πάμπολλες αρμοδιότητες που επηρεάζουν άμεσα και καίρια το κυκλοφοριακό
-
Πες μου σε παρακαλώ μερικές.
-
Το έχω πετύχει στη Μύκονο το συγκεκριμένο και
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πες μου σε παρακαλώ μερικές.Από http://el.wikipedia.org/wiki/Δημοτικός_και_Κοινοτικός_Κώδικας
Οι Δήμοι και οι Κοινότητες ασκούν μια σειρά (ή ένα πλήθος) από αρμοδιότητες που και μόνον η απαρίθμησή υπερβαίνει τα όρια ενός εγκυκλοπαιδικού λήμματος. Οι αρμοδιότητες αυτές σχετίζονται με την ανάπτυξη, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, την απασχόληση, την κοινωνική μέριμνα και φτάνουν έως την οργάνωση της πολιτικής προστασίας. Από την άλλη , οι Δήμοι και οι Κοινότητες , αποτελούν γνωμοδοτικά όργανα σε μια σειρά από θέματα όπως η επέκταση του σχεδίου πόλεως και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διακρίνουμε τις αρμοδιότητες σε δοτές ή κατ΄ανάθεση (είναι αυτές που ασκούνται για λογαριασμό της κεντρικής διοίκησης όπως π.χ. η τήρηση του δημοτολογίου για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών και στη περίπτωση αυτή ο Δήμαρχος λειτουργεί ως υπάλληλος του Κράτους) και σε αποκλειστικές (εκείνες δηλαδή που ανήκουν και ασκούνται αποκλειστικά από τους Δήμους και τις Κοινότητες, όπως η κατασκευή και συντήρηση του οδικού δικτύου).
Εκτός απο το ' αποτελούν γνωμοδοτικά όργανα σε μια σειρά από θέματα όπως η επέκταση του σχεδίου πόλεως και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.' Δεν βρίσκω ούτε μία αρμοδιότητα που να **μην **επηρεάζει άμεσα η έμμεσα το κυκλοφοριακό ...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
5.30 ωρες ειναι περιπου.Απο την Εγνατια θα κινηθεις προς Βεροια και απο κει η Εδεσσα ειναι κατι λιγοτερο απο 50χλμ.Με 140 θα έλεγα 5 ώρες Πάνο.
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Για να δούμε τι θα πει και το ταξιδάκι
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ξερει κανεις πως πας να παιξεις τενις στα γηπεδακια της παραλιας ή της ΧΑΝΘ? δηλαδη πρεπει να κλεισεις? τι τιμες παιζουν? επισης εχετε να προτεινετε πουθενα αλλου?
ΕΛΑ ΡΕ ΦΊΛΕ!
περιμένω και απο τον arrowsf1 να πάμε για τέννις.
στην παραλία είναι ελεύθερα. πας κ παίζεις, αρκεί να υπάρχει κατανόηση. έτσι έχω ακούσει, αλλά δεν έχω πάει ο ίδιος. ποσειδώνιο κλείνεις αυθημερόν, συνηθως το πρωί.
kempinski είναι πάντοτε πιασμένα.
στη μίκρα είναι αρκετα καλά.
πολύ καλά χωμάτινα έχει στο αεροδρόμιο, κοστίζουν όμως 20€/ώρα κ 23€ με το φως. Έχω παίξει κ είναι πολύ τρομερά. Σαλόνικα επίσης το ίδιο. Έχει κ στο Βυζάντιο χωμάτινα, όμως εκεί πρέπει να είσαι μέλος νομίζω. Καλά γηπεδάκια έχει κ στη σοφούλη. Παλαιότερα κόστιζαν 14€/ώρα. Στον Απόλλωνα δεν ξέρω αν νοικιάζονται.εγώ πάντως σου απάντησα.
δεν ξέρω αν το είδες ή αν δε σου αρκεί.
Posts προς Θεσσαλονικείς