-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Για να γίνω σαφέστερος και ο Διαμαντόπουλος και ο Πανικίδης βάζουν και τα δύο αλλά μου έιπαν ότι για το δικό μου που είναι 101 ίπποι είναι τζάμπα λεφτά να βάλεις 5ης γενιάς.
Ποιο σύστημα 5ης γενιάς βάζουν;
Συνεργάζονται με την Υγραεριοκίνηση (Icom jtg) ή με τον Βρεττό (vialle LPi);Μπορεις να δεις το site του Πανικίδη : http://www.panikidis.com όπου το 5ης γενιάς είναι της Vialle ,παρ΄'ολα αυτά δεν μου το συνέστησε στο δικό μου το opel vectra 1600cc των 101 ίππων. Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι με τη κοινή λογική και την ανταλλαγή πληροφοριών εδώ μέσα μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για το τι εκπροσωπεί και τι επιδιώκει ο κάθε εγκαταστάτης
-
Παιδια οσοι εχετε ψαχτει με το θεμα, εχετε ρωτησει με ποιο τροπο θα τρυπησουν την πολλαπλη για να μπουν τα μπεκ χωρις να πεσουν γρεζια μεσα? Ειναι απορίας αξιο τρυπωντας το αλουμινιο με το τρυπανι που θα πανε τα γρεζια...ολοι μου λενε οτι δεν πεφτει τιποτα μεσα...πως ομως?
-
Εννοείται οτι πρέπει να λυθεί εντελώς η πολλαπλή από το μπλοκ του κινητήρα και να τρυπηθεί στις προβλεπόμενες θέσεις (και όχι τυχαία). Δε νομίζω οτι κανείς σοβαρός εγκαταστάτης θα τρυπήσει την πολλαπλή και δεν θα τον νοιάξει που θα πέσουν τα γρέζια...
Βέβαια, εκεί που λένε οτι η μετατροπή ολοκληρώνεται αυθημερόν, τέτοιες μαϊμουδιές να τις φοβάσαι πολύ... -
Ποιος βγαζει πολλαπλη σημερα? Πειτε μου ονομαστικα.
-
Εμένα μου το είχε πει τόσο ο Μπίρμπος όσο και ο Βρεττός και γι αυτό η μετατροπή τους παίρνει 3-4 ημέρες.
Καλό είναι λοιπόν με την παρουσία μας κατά τη διάρκεια της μετατροπής να βεβαιωθούμε οτι δεν γίνεται δουλειά άρπα-κόλλα... -
Θα τρυπήσω κάτι λαμαρίνες μεθαύριο και θα κοιτάξω πόσο γρέζι πέφτει από τη πίσω πλευρά.
Σίγουρα δεν βγάζει κανένας πολλαπλή εισαγωγής, το γρέζι το ρουφάει η μηχανή, δεν πειράζει πολύ. -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ HONDA HRV (VTEC 125) TOY 12/2005 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ; ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΚΙΑ ΣΤΑ FORUM ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ HONDA... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΜΕ ΕΠΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LOVATO; http://www.sime.gr/index2.php?opt=products&cat=16 . ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα τρυπήσω κάτι λαμαρίνες μεθαύριο και θα κοιτάξω πόσο γρέζι πέφτει από τη πίσω πλευρά.
Σίγουρα δεν βγάζει κανένας πολλαπλή εισαγωγής, το γρέζι το ρουφάει η μηχανή, δεν πειράζει πολύ.Eτσι χυμα το τρυπανε? Δεν υπαρχει καμια μεθοδος να μην πεφτει το πολυ πραμα μεσα? Τι ρουφαει η μηχανη? Το μεταλλικο γρεζι μεσα στον κυλινδρο?????
-
Ο χρήστης chris -honda hrv έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ HONDA HRV (VTEC 125) TOY 12/2005 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ; ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΚΙΑ ΣΤΑ FORUM ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ HONDA... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΜΕ ΕΠΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LOVATO; http://www.sime.gr/index2.php?opt=products&cat=16 . ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΣε προηγούμενο post, κάποιος είχε αναφέρει για μια 'black list' αυτοκινήτων, που παρουσιάζουν προβλήματα με υγραεριοκίνηση.
Η λίστα είναι αυτή:
http://www.autogastanken24.de/documents ... t_Juli.pdfκαι όπως θα δεις περιλαμβάνει όλα τα Honda απο 2003 και μετά.
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ HONDA HRV (VTEC 125) TOY 12/2005 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ; ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΚΙΑ ΣΤΑ FORUM ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ HONDA... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΜΕ ΕΠΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LOVATO; http://www.sime.gr/index2.php?opt=products&cat=16 . ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΣε προηγούμενο post, κάποιος είχε αναφέρει για μια 'black list' αυτοκινήτων, που παρουσιάζουν προβλήματα με υγραεριοκίνηση.
Η λίστα είναι αυτή:
http://www.autogastanken24.de/documents ... t_Juli.pdfκαι όπως θα δεις περιλαμβάνει όλα τα Honda απο 2003 και μετά.
Το σύμβολο 2003> σημαίνει ότι αναφέρεται σε μοντέλα **πριν **το 2003 ( το > ή < είναι μαθηματικό σύμβολο) .Αν ήθελαν να αναφερθούν σε μοντέλα μετά το 2003 θα το έγραφαν 2003< ή 2003 - ( έχει αντίστοιχη περίπτωση η λίστα)
-
Ο χρήστης dlag έγραψε:
Το σύμβολο 2003> σημαίνει ότι αναφέρεται σε μοντέλα **πριν **το 2003 ( το > ή < είναι μαθηματικό σύμβολο) .Αν ήθελαν να αναφερθούν σε μοντέλα μετά το 2003 θα το έγραφαν 2003< ή 2003 - ( έχει αντίστοιχη περίπτωση η λίστα)
Μάλλον έχεις δίκιο, απλά με μπέρδεψε λίγο το ότι έβαλαν το > δεξιά του αριθμού, ενώ συνηθέστερο είναι να βάζουμε το < αριστερά ενός αριθμού όταν θέλουμε να ορίσουμε μικρότερο διάστημα.
Πχ στο ίδιο κείμενο για να πουν 'σε χιλιόμετρα λιγότερα απο 100.000' έχουν γράψει -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
Η λίστα είναι αυτή:
ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... ΟΝΕΙΡΟ..ΗΤΑΝ...ΑΠΑΤΗΛΟ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ.. ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ...ΝΑ ΠΩ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ; Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ..ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥ (10-12 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ!), ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ** ΣΥΣΤΗΝΕΙ 4ης ΓΕΝΕΙΑΣ ** ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η 5η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΧΜ). ΑΥΤΑ ...
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ...Για την ενημερωση σας τα παρακατω μου τα επιβεβαιωσε και ο Βρετος VIALLE....
Re: Υγραεριοκίνηση!
Δημοσίευσηαπό agbgng » 18/05/10 10:09
Καλημερα, εχω το honda crv του 2000 ρωτωντας σχεδον ολους που βαζουν υγραεριοκινηση μου ελεγαν οτι ολα ειναι οκ και οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Τυχαια αποτανθηκα σε ενα συνεργειο στην Δραμα. Μου ζητησε πρωτα τον αριθμο κινητηρα του αυτοκινητου μου για να μου απαντησει.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΧΙ!!! Μου εξηγησε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρουσιαστει βλαβη στον κινητηρα μετα απο καποιο χρονο. Μου ειπε συγκεκριμενα 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ' εισαστε στην λιστα!! Εχετε ακουσει κατι παρομοιο; Θα ηθελα τα φωτα σας. -
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ* ΓΕΝΕΙΑΣ* ....ΓΕΝΙΑΣ
-
Ο χρήστης agbgng έγραψε:
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ* ΓΕΝΕΙΑΣ* ....ΓΕΝΙΑΣΓραφε με μικρα σε παρακαλω γιατι τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζεις [mod]
-
H viale ειναι μαλλον η μοναδικη εταιρια που οπως ειδα εχει ασχοληθει με συγκεκριμενες μαρκες και μοντελα,και τα εξαρτηματα ερχονται απο Ολλανδια αποκλειστικα για καθε μοντελο,
στα Honda δεν συνιστα την τοποθετηση υγραεριου, παρα μονο με ευθυνη του πελατη,
επισης υπαρχουν και αλλα μοντελα τα οποια χαρακτηριζει μετριας επικινδυνοτητας. -
ΠΙΘΑΝΩΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΤΟΝΙΖΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
H viale ειναι μαλλον η μοναδικη εταιρια που οπως ειδα εχει ασχοληθει με συγκεκριμενες μαρκες και μοντελα,και τα εξαρτηματα ερχονται απο Ολλανδια αποκλειστικα για καθε μοντελο,
στα Honda δεν συνιστα την τοποθετηση υγραεριου, παρα μονο με ευθυνη του πελατη,
επισης υπαρχουν και αλλα μοντελα τα οποια χαρακτηριζει μετριας επικινδυνοτητας.Συμφωνώ με την διαπίστωση σου, ο Βρεττός μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
-
Ο χρήστης agbgng έγραψε:
ΠΙΘΑΝΩΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΤΟΝΙΖΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΔεν σου ζητησα να τις τονιζεις ή να μην κανεις ορθογραφικα λαθη αλλα να γραφεις με πεζους χαρακτηρες ,τα κεφαλαια δηλωνουν οτι ο συγγραφεας φωναζει http://en.wikipedia.org/wiki/All_caps#Internet .[mod]
-
Γεια σας παιδια
Σχετικα με την black list και την διευκρινηση με το >, < εχει Mercedes B-class 2005> all engines
οπως αναφερθηκε πιο πριν αυτο σημαινει οτι εχουν προβλημα τα B-Class ΠΡΙΝ του 2005. Σωστά?
Ναι αλλα το B-Class παρουσιαστηκε στην Γενευη το 2005. Δλδ ΠΡΙν το 2005 ΔΕΝ υπηρχε. Αρα μηπως το 2005> σημαινει μετα το 2005? Αρα μηπως ετσι ειναι για ολα τα αυτοκινητα η λιστα αυτη? -
δεν εχεις άδικο φίλε, γιατι με αυτα που διαβαζω εδω θα ξεχασω κ αυτα που ξερω.
το < σημαίνει πρίν. Το > σημαίνει μετα.
Οπως πχ ο Arcady που έγραψε οτι το και απλα μπερδέυεται το μάτι.
Δεν μπερδέυεται το μάτι, γιατι ειναι 2 διαφορετικα πράγματα. Το ένα σημαίνει ΠΡΙΝ τα 100.000χλμ και το άλλο ΜΕΤΑ τα 100.000
Υγραεριοκίνηση!