-
Φίλε OSFP καλορίζικη, και να είσαι σύγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις. Είναι αρίστη επιλογή. Βέβαια λίγο υπερτιμημένη, αλλά στο πάτω της γραφής εσύ θα την χαρείς. Μην την πάρεις μαύρη γιατί θα πρέπει να είσαι με ένα πανί στο χέρι. Ετσι την έπαθα και εγώ που άκουσα τη γυναίκα μου και την αγόρασα σε μαύρο χρώμα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές οι γυναίκες πως μπλέκουν το χρώμα των εσωρούχων τους με το χρώμα των αυτοκινήτων. Ισως τα θέλουν να είναι όλα ασορτί που λένε και οι φίλοι μας οι Κινέζοι
Απο εκεί και μετά οι υπόλοιπες αρνητικές κρίσεις που θα ακούσεις και θα διαβάσεις δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την πραγματικότητα. Τις πραγματικές αρετές όπως επίσης και τα αρνητικά του εν λόγω αυτοκινήτου, αλλά και γενικά του κάθε αυτοκινήτου θα τα ανακαλύψεις μόνος σου και όχι αμέσως. Θα περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για αυτό. Βέβαια βλέπεις υπάρχουν και ειδήμονες και άλλοι που με μιά μισάωρη βόλτα στην παραλιακή καταλαβαίνουν αμέσως και είναι σε θέση να εγκρίνουν ή να απορρίψουν κάποιο μοντέλο.
Και πάλι καλορίζικη και καλοτάξιδη.Τάκης!
-
Κλινω προς το κοκκινο, κυριως λογω χρονου παραδοσης...γιατι με καινε αυτοι οι μηνες...
Λοιπον ο καθενας εχει τις αποψεις του, τα αρνητικα της corolla πανω κατω τα ξερω....και ειναι η αναρτηση της που επρεπε να ειναι πολλαπλων συνδεσμων οπως στα focus και mazda, αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο η toyota επιμενει να την υποβαθμιζει για αγνωστο λογο (δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι λογος το κοστος σε ενα αυτοκινητο των 25.000 ευρω...)
Ωστοσο λενε οτι στο facelift εχει βελτιωθει αρκετα και αυτη...
Τα υπολοιπα θα τα μαθω οπως λες πισω απο το τιμονι...
Η αποφαση δεν αλλαζει σε καθε περιπτωση και μαλλον παμε για Κοκκινο και τον Σεπτεμβριο πριν αρχισουν τα ζορια... -
Φίλε OSFP κατ' αρχήν χαίρομαι που ανακάμψατε γρήγορα από τη φάση με το ατύχημα και προχωρήσατε στην αγορά. Καλορίζικο καλοτάξιδο και τυχερό να είναι. Θα τα πούμε και με την παραλαβή!
Το χρώμα τώρα... Μου αρέσει πολύ το μαύρο (το δικό μου σε μαύρο το ήθελα αλλά άσκησε βέτο η σύζηγος) αλλά είναι αλήθεια ότι πρέπει να είσαι με μια μάνικα στο χέρι (ή το πορτοφόλι) και να πλένεις! Επίσης το καλοκαίρι με τη ζέστη η διαφορά στην εσωτερική θερμοκρασία σε σχέση με ένα πιο ανοιχτό χρώμα είναι μεγάλη (περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι) και αυτό έχει αντίκτυπο και στην απόδοση του κλιματιστικού. Από την άλλη το κόκκινο προσωπικά δε με ενθουσιάζει ( αν σου αρέσει ok!!! ) αλλά για την αντοχή του θα ανησυχούσα λίγο αν και έχω εμπιστοσύνη στην Toyota. Είναι τελική απόφαση η απόριψη των γκρι, ασημί; Εγώ εκεί θα πήγαινα... -
Οπως προανεφερα σου προτεινω κοκκινο!!!
Νομίζω οτι ταιριαζει περισσοτερο με το σπορ χαρακτηρα του αυτοκινητου,
Εχω δει type-R κοκκινο και ηταν κουκλα!!!... και δεν εκανε 120,000ε
Οσον αφορά την ποιοτητα,τα ξεθωριαζματα γινονταν σε αυτοκινητα πριν 10+ χρόνια, σημερα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.Εξαλλου δες λεπτομερειες για το χρωμα και θα εντυπωσιαστης , τριπλη στρωση ....και αρα εισαι ενταξη , αν ξεθωριαζουν και τα toyota κατι fiat τι να πουν που στα 2 χρονια το χρωμα σε αποχαιρατά!!! -
Τα κόκκινα είναι ευχάριστα στην όψη αν είναι Ferrari, Alfa Romeo (147 και όχι πιο μεγάλο μοντέλο) και σε αυτοκίνητα πόλης όπως Fiat Panda και κάτω σε μέγεθος. Υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!
Μεσαία και μεγάλα αυτοκίνητα σε κόκκινο είναι αστεία ή γελοία....(Προσωπική γνώμη χωρίς διάθεση προσβολής κανενός, περί γούστου κολοκυθόπιτα.... άλλοι βλέποντας μαύρο κάνουν το σταυρό τους....)
-
Εγώ πάντως προτείνω μαύρο. Το έχω δει μερικές φορές είναι όμορφο. Ειδικά με την αντίθεση που κάνει το λογότυπο TS πίσω...
Η δικιά μου Corolla (@ 1400 cc) ειναι χρώματος μπλε και φυσικά όταν το πλένω μετα από 5 λεπτά πάλι η σκόνη φαινεται. Το έχω συνηθίσει πάντως και δεν με πειραζει !. Το ίδιο θα έχεις και εσυ με το μαύρο.
Α ελπίζω να βάλατε ηλιοροφή !Καλορίζικο πάντως !
-
Τελικα το αλλαξαμε σε Μαυρο, αφου δεν ηθελαν οι γονεις μου να ρισκαρουν για 2 μηνες παραπανω αναμονης σε κατι που θα κρατησουμε για χρονια...
Οποτε εληξε, μαυρο και παραδοση τον Νοεμβριο με μια μικρη πιθανοτητα να ερθει μια φουρνια τον οκτωβριο...
Οποτε αρχιζει η πολυπαθη αναμονη και ο θεος βοηθος...
Ηλιοροφη δεν βαλαμε γιατι δεν ενδιεφερε κανεναν μας (προσωπικα αν δεν ειναι καμπριο το αμαξι, υποκαταστατα σαν την ηλιοροφη δεν τα παω...)
και ηταν και 1000 παραπανω ευρω στο ηδη υψηλο (για τα δεδομενα μας) κοστος του αυτοκινητου... -
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Τελικα το αλλαξαμε σε Μαυρο, αφου δεν ηθελαν οι γονεις μου να ρισκαρουν για 2 μηνες παραπανω αναμονης σε κατι που θα κρατησουμε για χρονια...Οποτε εληξε, μαυρο και παραδοση τον Νοεμβριο με μια μικρη πιθανοτητα να ερθει μια φουρνια τον οκτωβριο...
Οποτε αρχιζει η πολυπαθη αναμονη και ο θεος βοηθος...
Ηλιοροφη δεν βαλαμε γιατι δεν ενδιεφερε κανεναν μας (προσωπικα αν δεν ειναι καμπριο το αμαξι, υποκαταστατα σαν την ηλιοροφη δεν τα παω...)
και ηταν και 1000 παραπανω ευρω στο ηδη υψηλο (για τα δεδομενα μας) κοστος του αυτοκινητου...Το μόνο κακό με παράδοση Νοέμβριο είναι ότι για δύο μήνες το αυτοκίνητό σου θα είναι μοντ'04 και όχι '05! Αυτό μετράει όταν είναι να το πουλήσεις. Το πόσο, συζητιέται πολύ!
Διαφωνώ με το θέμα της ηλιοροφής - εάν σε χωράει και εάν είναι 'μοντέρνας σχεδίασης' (δηλ. με σκιάδιο), τότε γιατί όχι? Είχε το 'πατρικό' μου αυτοκίνητο και μικρός τρελαινόμουν να χαζεύω τον ουρανό. Και το χειμώνα είναι μαγεία... Θέμα γουστου βέβαια...
-
όλα καλά αλλά η ηλιοροφή είναι μια διαφορετική ιστορία, εκφράζει μια άλλη φιλοσοφία..δεν έχει σχέση με το cabrio..δεν είναι ημίμετρο ή υποκατάστατο
-
Ας το θεσω διαφορετικα τοτε...
Πολλες φορες βλεπω καμπριο αυτοκινητα στο δρομο, και ειδικα τα βραδυα το καλοκαιρακι τα ζηλευω...
Η ηλιοροφη ειναι κατι που ποτε δεν ενιωσα οτι μου ελειψε ουτε ενιωσα ποτε αυτην την ζηλεια (με την καλη εννοια) προς τα αυτοκινητα που την ειχαν...Αρα περιττο κοστος τα 1000 ευρω για εμενα που δεν με συγκινει...
Σχετικα με το οτι για 1 μηνα θα ειναι μοντελο 2004 και οχι 2005, ισχυει, καθως επισης θα πληρωσουμε και τελη κυκλοφοριας 2004 μονο για 1-2 μηνες χρησης (αλλωστε μας προτειναν απο την Toyota να το φροντισουν ωστε να ταξινομηθει αρχες Ιανουαριου αν θελαμε)...αλλα το εχουμε πολλη αναγκη το αυτοκινητο και δεν μπορουμε να περιμενουμε μεχρι τον Ιανουαριο...
Σχετικα με την μεταπωλητικη αξια παντως δεν μας ενδιαφερει αφου δεν πουλαμε τα αυτοκινητα μας σε λιγοτερο απο 10 χρονια....και συνηθως δεν τα πουλαμε καν, απλα τα δινουμε για ανταλλαγη για να παρουμε το επομενο... -
Δεν εχει στανταρ την ηλιοροφη? Η 'παλια' την ειχε.
Και εγω προτιμω μαυρο, αν και θελει συχνα πλυσιμο.
-
Στο Facelift δεν ειναι standard η ηλιοροφη λεφος, το ξερω οτι το προ-facelift την ειχε standard...δεν με πειραζει προσωπικα παντως.
-
Φίλε μου ψηφίζω μαύρο με τα 1000.
Και τα 2 μου αυτοκίνητα είναι clio III μαύρο μεταλικό και bmw e46 μπλέ σκούρο λόγω το ότιτο αγόρασα μεταχειρισμένο.
Ασε τα σκόυρα δείχνουν πιο πολύ αλλά είναι εφιάλτης με τη σκόνη.
Πάντος πάλι σκούρα θα έπερνα -
παντως με το μαύρο αυτοκίνητο θα καείς.anyway,καλορίζικο και να μας πεις τις εντυπώσεις σου
-
Εγώ θα πρότεινα κόκκινο χρώμα 3 άτομα με 1 αυτοκίνητο; Δε λέει καθόλου.
Εξάλου μια χαρά είναι η Corolla με κόκκινο χρώμα...
Α! και γιατί να το κάνεις μεταλικό το χρώμα όταν ξεθωριάσει μετά από κάποια χρόνια το βάφεις και μαύρο αμα τελικά δεν σε συγκινεί το κόκκινο
Παραγγελια Corolla T-Sport και ΧΡΩΜΑ!