-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ έχω δει πολλές φορές μια m5... Αγνοώ αν είναι καθηγητή ή φοιτητή...Σε ποιό πάρκινγκ;
-
Ζ4 και ευθειες ειναι τα ακρως ετερωνυμα!
Ζ4 και στροφες προτιμω καλυτερα... -
Εχουμε και στροφες αλλα εξω απο τα ΤΕΦΑΑ. Ειναι μαλιστα μια ανοιχτη στροφη ειδικα για να πηγαινεις με τις πορτες
Γενικα η παν/πολη μας ειναι λιγο Monza
-
...και με μια φανουροπιτα να φανταστω που εχεις ταξει!
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γενικα η παν/πολη μας ειναι λιγο MonzaTετοια σκηνικα εχουμε?
Youtube Video -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Tετοια σκηνικα εχουμε?
Youtube VideoΠεριπου τετοια ειναι η στροφη εξω απο τα ΤΕΦΑΑ που ελεγα οποτε καταλαβαινεις τι γινεται
Δεν εχω παει ποτε στη σχολη τη νυχτα οποτε δεν ξερω αν παιζει κατι. Μια φορα μοναχα στις 9 το βραδυ που περιμενα το λεωφορειο, προσπαθουσε να τελικιασει ενα Swift
Οταν ανεβασω το αυτοκινητο θα σας βγαλω ενα βιντεο με τους δρομους της παν/πολης μας
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ έχω δει πολλές φορές μια m5... Αγνοώ αν είναι καθηγητή ή φοιτητή...
Σε ποιό πάρκινγκ;
Της αρχιτεκτονικής. Είχε κανονικά σήμα για να μπαίνει στο πανεπιστήμιο, δεν ήταν δηλαδή 'τυχαία'...
-
σαν το TUC-ring δεν εχει.... μονο 2 σαμαρακια και πολλες ωραιες στροφες
-
Πρωτον τι ειναι το Tuc??
Και δευτερον... σαμαρακια εμεις δεν εχουμε κανενα (πλακα κανω ετσι?? ) -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Tετοια σκηνικα εχουμε?
Youtube VideoΠεριπου τετοια ειναι η στροφη εξω απο τα ΤΕΦΑΑ που ελεγα οποτε καταλαβαινεις τι γινεται
Δεν εχω παει ποτε στη σχολη τη νυχτα οποτε δεν ξερω αν παιζει κατι. Μια φορα μοναχα στις 9 το βραδυ που περιμενα το λεωφορειο, προσπαθουσε να τελικιασει ενα Swift
Οταν ανεβασω το αυτοκινητο θα σας βγαλω ενα βιντεο με τους δρομους της παν/πολης μας
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Το SEAT ειναι Αιγιωτη!
-
CRZ σήμερα του κουτιού στο Μαρούσι σε λευκό
-
Σε μαυρο που το είδα δεν μου άρεσε. Σαν κάτι μυτερό με τετράγωνο τελείωμα μου φάνηκε! Χανει όλη τη πρωτοτυπία της σχεδίασης του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε μαυρο που το είδα δεν μου άρεσε. Σαν κάτι μυτερό με τετράγωνο τελείωμα μου φάνηκε! Χανει όλη τη πρωτοτυπία της σχεδίασης του.+1, το λευκό φαίνεται να το αναδεικνύει σχεδιαστικά. Πρώτη φορά το είδα από κοντά και όντως το χρώμα αυτό μάλλον είναι το ιδανικό για αυτό το αμάξι
-
Στην εθνικη Αθηνων-Κορινθου στο Δαφνι στο ρευμα προς Αθηνα ειδα κοκκινη Citroen C8 με αυστριακες πινακιδες και μετα απο 2-3 λεπτα στον ιδιο δρομο αλλα στο αντιθετο ρευμα κοκκινη Citroen Evasion με Ελληνικες πινακιδες ! Παω να παιξω Λοττο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι γαματο οχημα το A8.Ειδικα σαν αυτο της φωτο.
[img...[/img]
Ολοιδιο με αυτο ηταν..
-
Μη μου πεις οτι ηταν και το W12!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!Μια φορα το ειδα αυτο το αμαξι με αυτον τον κινητηρα στα Τιρανα σε χρωμα μαυρο ματ.Μ@υναρα!
-
Mατ μαυρο αρχιζει και διαδιδεται. Ειχα δει μια Cayenne Κεφαλαρι, ενα RangeRover Sport στη Βουλιαγμενης, ενα Smart σημερα Kατεχακη - εχω και φωτογραφιες, αλλα αυριο.
Στη Γλυφαδα ειδα κ ενα λευκο Honda CRZ εν κινησει. Χωρις φωτογραφια γιατι ηταν βραδυ και δεν ειχε κ αναμμενα φωτα.. Πολυ ωραιο φανηκε παντως. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μη μου πεις οτι ηταν και το W12!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!Μια φορα το ειδα αυτο το αμαξι με αυτον τον κινητηρα στα Τιρανα σε χρωμα μαυρο ματ.Μ@υναρα!Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Πριν μερικές εβδομάδες είχα πετύχει μαύρο Audi A8 W12 με ελληνικές πινακίδες. (στο ύψος κατεχάκη προς καισαριανή). Λόγω κίνησης ήμουν από πίσω του αρκετή ώρα.
Εμένα πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο μου φαίνεται η αποθέωση της υπερβολής. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι είχε βάλει στον αριστερό καθρέφτη, δεύτερο καθρεφτάκι (δηλαδή από πάνω του)
-
Αυτο το καθρεπτακι το βαζουν οταν ρυμουκλουν τροχοσπιτο. Ειναι σαν να βλεπεις μια λαμπο με ενα τροχοσπιτο απο πισω.
-
Καμια σχεση,το Α8 ειναι λιμουζινα και ανετα μπορει να συρει κατι απο πισω,οχι οτι η Lambo δεν μπορει βεβεια.
-
Καλα ειναι σαν να βλεπεις audi με κινητηρα lambo και να εχει πισω κοτσαρισμενο ενα τροχοσπιτι,παιδικα καθισματα πισω,πιπιλες,οθονες στα προσκεφαλα να παιζουν micky mouse,playstation,μπλοκακια ζωγραφικης,πανες και οτι αλλο παιδικο κατεβασει ο νους σου.Φυσιολογικο??
Carspotting [#7]