-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τώρα κολλάμε στη ρυμούλκα.
Τραβάει το Λέξους?Αστειεύεσαι; Με το ηλεκτρικό μοτέρ πίσω, τραβάει ό,τι θες!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τώρα κολλάμε στη ρυμούλκα.
Τραβάει το Λέξους?Σου θυμίζω αγαπητέ, κάτι που είχε γράψει ένας κάτοχος του υβρίδιου
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=18269&p=1201266&hilit=lexus+gs#p1346168 -
H ψηφος μου πάει στο βενζινοκίνητο.
Αυτή την περίοδο γουστάρω πολύ το S4 και την E class είτε V6 σε 350 είτε V8 σε 550 με τετρακίνηση! Αν σε φτάνουν τα λεφτά Ε63
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
H ψηφος μου πάει στο βενζινοκίνητο.Αυτή την περίοδο γουστάρω πολύ το S4 και την E class είτε V6 σε 350 είτε V8 σε 550 με τετρακίνηση! Αν σε φτάνουν τα λεφτά Ε63
Τέλος από την εμπειρία μου σε πολλά τέτοια ταξίδια σε ΕΟ και επαρχίες όσο πιο low profile είσαι τόσο το καλύτερο!
ότι πάρεις μην βάλεις σηματάκια και ας είναι και RS6! Άσε να ξέρεις τι είναι μόνο εσύ και οι λίγοι ψαγμένοι που ξέρουν τις λεπτομέριες. -
Roger.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αυτή την περίοδο γουστάρω πολύ το S4 και την E class είτε V6 σε 350 είτε V8 σε 550 με τετρακίνηση! Αν σε φτάνουν τα λεφτά Ε63
Τέλος από την εμπειρία μου σε πολλά τέτοια ταξίδια σε ΕΟ και επαρχίες όσο πιο low profile είσαι τόσο το καλύτερο!
ότι πάρεις μην βάλεις σηματάκια και ας είναι και RS6! Άσε να ξέρεις τι είναι μόνο εσύ και οι λίγοι ψαγμένοι που ξέρουν τις λεπτομέριες.γιατι να βγαλεις τα σηματακια?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ότι πάρεις μην βάλεις σηματάκια και ας είναι και RS6! Άσε να ξέρεις τι είναι μόνο εσύ και οι λίγοι ψαγμένοι που ξέρουν τις λεπτομέριες.γιατι να βγαλεις τα σηματακια?
για να είσαι ταπεινός και όχι δακτυλοδεικτούμενος!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Προσωπικά θα έπαιρνα πετρέλαιο γιατί όλο και κανένα σκάφος θα ήθελα να δέσω πίσω...τι σκ@τ@ θα είχα 90.000€ για αυτοκίνητο και δεν θα είχα έστω ένα μεγάλο φουσκωτό;Διαφωνώ! Θα είχα 90.000€ αυτοκίνητο και θα είχα μια οξυγονοκολλημένη κοτσαδούρα πίσω να σέρνω ένα σιδερένιο τρέιλερ με 90 max χλμ/ώρα?
Με πολύ λιγότερα θα έπαιρνα ένα Navara να μπαινωβγαίνει και ολοκληρο στη θάλασσα ή πιο απλά ... εκεί που συντηρώ το μεγάλο φουσκωτό έχουν κάτι μεγάλα αμερικάνικα pickups που μου τη ρίχνουν την βάρκα όπου θέλω! -
Ένα μεγάλο φουσκωτό έχει πολύ παραπάνω από 90000 ευρώ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά θα έπαιρνα πετρέλαιο γιατί όλο και κανένα σκάφος θα ήθελα να δέσω πίσω...τι σκ@τ@ θα είχα 90.000€ για αυτοκίνητο και δεν θα είχα έστω ένα μεγάλο φουσκωτό;
Διαφωνώ! Θα είχα 90.000€ αυτοκίνητο και θα είχα μια οξυγονοκολλημένη κοτσαδούρα πίσω να σέρνω ένα σιδερένιο τρέιλερ με 90 max χλμ/ώρα?
Με πολύ λιγότερα θα έπαιρνα ένα Navara να μπαινωβγαίνει και ολοκληρο στη θάλασσα ή πιο απλά ... εκεί που συντηρώ το μεγάλο φουσκωτό έχουν κάτι μεγάλα αμερικάνικα pickups που μου τη ρίχνουν την βάρκα όπου θέλω!Φαντάζομαι ο dimik έκανε humour. Αν έχεις 90 χιλίαρικα για αυτοκίνητο και έχεις και μεγάλο φουσκωτό (εγώ θα έπαιρνα πολυεστερικό πάντως αντί για φουσκωτό), έχεις και ένα Navara ή Pathfinder για τα χαμαλίκια!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
για να είσαι ταπεινός και όχι δακτυλοδεικτούμενος!
τα σηματακια θεωρω οτι τα βγαζουν κατι κωλοφτιαγμενα που δε θελουν να δινουν στοχο οταν βγαινουν για κοντρες
ή οι τυποι που εχουν παρει 316, αλλα θελουν να υπονοησουν οτι εχουν κατι πιο γαμιστεροτο σημα ειναι κομματι του αυτοκινητου, δε πιστευω οτι πρεπει να το πειραζουμε
-
βγαλε και το αλογο απο τη ferrari αν τολμας
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το έχω κάνει και αυτό......
Περνούσε για Fiat Coupe μετά;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα σηματακια θεωρω οτι τα βγαζουν κατι κωλοφτιαγμενα που δε θελουν να δινουν στοχο οταν βγαινουν για κοντρες
ή οι τυποι που εχουν παρει 316, αλλα θελουν να υπονοησουν οτι εχουν κατι πιο γαμιστεροτο σημα ειναι κομματι του αυτοκινητου, δε πιστευω οτι πρεπει να το πειραζουμε
πως φαίνεσαι ότι έχεις S3 ...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το έχω κάνει και αυτό......
-
**Εναλλακτικά ... **
Lexus RX450h . 300hp , 0-100 7,8 , άπειρη ροπή , αερανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης + - 3 εκατοστά ( 6 από το ελάχιστο στο μέγιστο ) , χώροι , απαράμιλλη άνεση , ρύποι μόλις 148 γραμμάρια , εκπληκτικό κιβώτιο όπου καμία αλλαγή δεν γίνεται αντιληπτή , εγγύηση , αξιολόγηση εταιρείας μεταξύ των κορυφαίων 3η , τέλη κυκλοφορίας στο 1/2 των κυβικών , φθηνό service , πραγματική κατανάλωση στα 8,5 - 9 λίτρα .
Lexus GS450h . 345hp , 0-100 σε 5,9 , ( πύραυλος σε όλα τα ρεπρίζ ) , άπειρη ροπή , χώροι και άνεση άνεση στο εσωτερικό , ρύποι μόλις 179 γραμμάρια , εκπληκτικό κιβώτιο όπου καμία αλλαγή δεν γίνεται αντιληπτή , ( μικρός χώρος αποσκευών ) , εγγύηση , αξιολόγηση εταιρείας μεταξύ των κορυφαίων 3η , τέλη κυκλοφορίας στο 1/2 των κυβικών , φθηνό service , πραγματική κατανάλωση στα 10 λίτρα.
Για 15.000 χιλιόμετρα το χρόνο δεν υπάρχει λόγος να πας σε πετρέλαιο . να ήταν 30-40.000 να πω ΟΚ θα δεις κάποια διαφορά .
Στα + ότι Τα φέρνεις από Γερμανία με 1- 1,5 χρόνια καμιά 30,000 euro κάτω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ειδικά το δεν πρέπει να τα πειράζουμε.., πολύ χαριτωμένο.
Εγώ το αγαπάω το XF, αλλά αν έχεις αποφασίσει σε audi, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. ( Σαν επιβάτης σε ταξίδι 200km.. , δεν το έχω οδηγήσει)
Τα έχεις οδηγήσει φανταζομαι τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας, ε;
To Jaguar το οδήγησες; Πως σου φάνηκε; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πώς φαινομαι δηλαδη?
δε μου αρεσει να παρεμβαινω στην εργοστασιακη εμφανιση των αυτοκινητων , σε κανενα ποτε και για κανενα λογο, αυτο ειναι ολο
το γιατι να βγει το οποιο σημα ακομα δεν καταλαβα δεν μπορω να διανοηθω το λογο
το να μη δινεις στοχο , ειπα, μου κανει για ατακα καγκουρα που βγαινει για κοντρες και τουλαχιστον σε αυτοκινητα σαν το δικο μου , μονο τετοιοι βγαζουν τα διακριτικα (που και παλι φαινεται τι ειναι, αρα ανουσιο)να μη δινεις στοχο πού? δηλαδη αν δει καποιος ενα Α6 θα πει : 'α δε προκαλει που εχει Α6 γιατι εχει το 2λιτρο και οχι το 3λιτρο'
-
Για ποιό λόγο ; Για εμένα ένας βασικός, ο αισθητικός. Καθαρή επιφάνεια χωρίς λαμακίες.
Πάντα αφήνω μόνο το λογότυπο της εταιρείας και τίποτα άλλο.
-
εμενα μου τη σπανε οταν βγαζουν τα σηματα.. θελω να ξερω τι εχω μπροστα μου , ωστε να πραξω αναλογως
Υπαρκτό δίλημμα στα 90.000+ ευρώ