-
Choose one!
-
Choose one!
-
Choose one!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πρήζω τους υπόλοιπους φορουμάδεςΤο πιάσαμε το υποννοούμενο!
-
Δεν ψηφισα καμια απο τις επιλογες γιατι πολυ απλα δεν με εκφρασουν(ειδικα η επιλογη ''τα ξερω ολα'') .Οταν ερχεται η ωρα για αγορα ψαχνω κατι που θα ικανοποιησει
τις απαιτησεις μου χωρις να βασιζομαι σε αποψεις τριτων.Προτιμω να κανω ενα τεστ-ντραιβ και αν αυτο δεν ειναι εφικτο,μπορει να νοικιασω το συγκεκριμενο οχημα. -
Ψάχνω στο ιντερνετ, πηγαίνω στις αντιπροσωπείες (ακόμα και σε περισσότερες της μίας για κάθε εταιρεία) και ανοίγω/πειράζω ο,τιδήποτε δεν είναι βιδωμένο ή κολλημένο, αγοράζω περιοδικά, οδηγώ αυτά που μ'ενδιαφέρουν, ρωτάω στο φόρουμ.
Μετά τα ξανακάνω όλα. -
Δεν κάνω κανένα απο τα παραπάνω... Απλώς πάω στην αντιπροσωπεία της SAAB ή της VOLVO και διαλέγω μοντέλο και χρώμα που μου αρέσει! (μπορεί να φαινεται αστείο αλλά αυτό κάνω!)
-
Μόνο εμένα φυσικά :lol
Είμαι και κωλόφαρδος βέβαια γιατί έχω κολλητό δημοσιογράφο κι έχω οδηγήσει ουκ ολίγα, άρα πριν αγοράσω οδηγώ, χωρίς πωλητή δίπλα, αλλά όπως θέλω εγώ
Και χωρίς να ενδιαφέρομαι για αγορά, μία βόλτα έστω και συνοδηγός με νέο μοντέλο δεν έβλαψε ποτέ
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεν κάνω κανένα απο τα παραπάνω... Απλώς πάω στην αντιπροσωπεία της SAAB ή της VOLVO και διαλέγω μοντέλο και χρώμα που μου αρέσει! (μπορεί να φαινεται αστείο αλλά αυτό κάνω!)Η απλοποιηση του ευχαριστημενου πελατη απο το προιον!!!!!
Παντως, ασχετα αν συμφωνω η όχι, γλιτωνεις απο μεγαλη φασαρία και σπαζοκεφαλιές!!!
-
Ως γνήσιος Ελληνας κρυφοκοιτώ το garage του γείτονα.....
Βρίσκω αξία αγοράς προσθέτω 15% πανω σε αξία ανοίγω το περιοδικό με τις τιμές και τρέχω στην αντιπροσωπεία -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ως γνήσιος Ελληνας κρυφοκοιτώ το garage του γείτονα.....
Βρίσκω αξία αγοράς προσθέτω 15% πανω σε αξία ανοίγω το περιοδικό με τις τιμές και τρέχω στην αντιπροσωπείαΤην καλύτερη δουλειά κάνεις. Και βέβαια, προσέχεις το καπό του αυτοκινήτου σου να φέρει έλικα, αστέρι, τέσσερις κύκλους, όρθιο αλογάκι...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και βέβαια, προσέχεις το καπό του αυτοκινήτου σου να φέρει έλικα, αστέρι, τέσσερις κύκλους, όρθιο αλογάκι...άντε και καμιά τρίαινα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και βέβαια, προσέχεις το καπό του αυτοκινήτου σου να φέρει έλικα, αστέρι, τέσσερις κύκλους, όρθιο αλογάκι...
άντε και καμιά τρίαινα
Και 'Fairlady' να λέει πίσω δεν με χαλάει...
-
..ούτε κανένα μαινόμενο ταυράκι....
-
Είναι ένας συνδυσμός από ενημέρωση μέσω περιοδικών, επίσκεψη σε αντιπροσωπείες, test drive και βέβαια συμβουλές μέσω του forum
-
Δεν θα υποστήριζα ποτέ ότι τα ξέρω όλα, αλλά θέλω να επωμιστώ μόνο εγώ τις συνέπειες ή τα ωφέλη των αποφάσεων/πράξεών μου...
-
πρωτα τον πατερα μου που ασχολειται , μετα τον εαυτο μου και μετα το φορουμ
κανεναν αλλον! -
Rotas tous katoxous tou autokinitou h paromoiwn autokinitwn me auto pou 8eleis na pareis.
Den rotas pote ton antiprosopo afou autoi einai ikanoi na sou poun xilia psemata gia na poulisoun ena autokinito.
Koitas kanena periodiko alla me prosoxi ka8ws syni8ws den mporoun na se katatopisoun sto kostos xrisis kai ta pi8ana problimata pou mporei na parousiasei to autokinito.
-
Συνδυασμός: αυτών που ξέρω, περιοδικά, συμβουλές από φίλους, test drive κτλ...
Ουσιαστικά τίποτα μεμονωμένο από τα παραπάνω
-
Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι μια σημαντική μερίδα ανθρώπων (3%) ρωτάει την γιαγιά του ή τον παππού του.
Επιρροή για επιλογή αυτοκινήτου :-)