-
Kάποιο μαγαζί που να έχει φτηνές μπαρατίες για το αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Kάποιο μαγαζί που να έχει φτηνές μπαρατίες για το αυτοκίνητο;τι εννοεις φθηνο;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Μου ρθε ενα ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ αλλα γραφει παραλαβη απο το καταστημα Παπαναστασιου 37.Εχουν εκει καταστημα,γιατι ουτε εχω προσεξει κατι ουτε στο site τους το βγαζει.
Δεν είναι κατάστημα, είναι κέντρο διαλογής απέναντι από το Iπποκράτειο.
Μα τι ,σε αποσταση καποιων μετρων απ το σπιτι μου υπαρχει ταχυδρομιο και αυτοι το πηγαν εκει???
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Kάποιο μαγαζί που να έχει φτηνές μπαρατίες για το αυτοκίνητο;Θα σου φανεί αστείο αλλά μιλάω σοβαρά... Carrefour.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Kάποιο μαγαζί που να έχει φτηνές μπαρατίες για το αυτοκίνητο;
τι εννοεις φθηνο;
Eννοώ να μην μου πιάσουν τον κώλο.
Το σκέφτηκα και γω για Carrefour αλλά θα ήθελα και μια εναλλακτική για μια επώνυμη. -
απο το καρφουρ πιο φθηνό ειναι το alex pak, αλλα θέλει να πας στο κεντρικό στα διαβατά για να βρεις σιγουρα, που εχει κ μεγάλη ποικιλία διαφόρων ποιοτήτων!
Επώνυμες (bosch) έχει το praktiker αλλα ειναι λιγο τσιμπημένες οι τιμες!
-
Τι εγινε ρε παιδια? Γιατι μου φαινεται η περιφερειακη τεραστια λεωφόρος?
Με 1.50 Ευρω το λιτρο κοπηκανε οι εξορμησεις της περιφερειας για ψυλλου πηδημα?
Αντε και στα 2 με το καλο.... -
Σήμερα τρομερό μποτιλιάρισμα σε Βασ. Όλγας και Τσιμισκή από το πρωϊ μέχρι τώρα. Είχα καιρό να δω τέτοιο πράγμα
-
Σήμερα και στην Καραμανλή και παντού.
-
Εψές στις 12.30 το μεσημέρι άλλαζαν τα φανάρια στην Αγ. Δημητρίου, στην Στ. Κυριακίδη κ στη Γ' Σεπτεμβρίου που είχαν σπάσει οι βάνδαλοι. Σήμερα το πρωί τα είχαν ξανασπάσει
-
Eγνατία προς δυτικα τι λεει τωρα;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εψές στις 12.30 το μεσημέρι άλλαζαν τα φανάρια στην Αγ. Δημητρίου, στην Στ. Κυριακίδη κ στη Γ' Σεπτεμβρίου που είχαν σπάσει οι βάνδαλοι. Σήμερα το πρωί τα είχαν ξανασπάσειΧθες την ώρα της πορείας ήμουν στην παλιά παραλία με το μηχανάκι δικάβαλος. Είχα τον πατέρα μου. Ξαφνικά κάποιος νοήμων οπαδός ομάδας μου πέταξε ένα μπουκάλι μπύρα που έσκασε στο δρόμο και μετά στο δεξί μου πόδι. Άλλος ένας λόγος να κυκλοφορείς πάντα με κράνος. Αδέλφια προσοχή όλη μέρα κάθε μέρα γεμίσαμε μπαμπουϊνους.
-
@famas
Ώσπου να βγει η απόφαση ότι θα μείνει ο ΗΡΑ στην α'εθνική τα φανάρια θα σπάζονται
Τρελό σκηνικό σε λεωφορείο σήμερα που μου περιέγραψαν.
Περιμένει η φίλη μου το αστικό της στην καμάρα αλλά αυτό αργεί πάρα πολύ, λογικά λόγω κίνησης στους δρόμους. Κλασσικά έρχεται γεμάτο και πάνε να κατέβουν οι επιβάτες που ήταν η στάση τους. Ακούγεται όμως ένα 'κλέφτης, κλείσε τις πόρτες' και εμφανίζεται ένα πόδι μέσα από το πλήθος. Ξάφνου, βλέπει η φίλη μου έναν ψηλό να ρίχνει μπουκέτα σε έναν κοντό και να του λέει 'δώσε πίσω τα λεφτά μου ΤΩΡΑ'. Τίποτα αυτός (ο κοντός ήταν ο κλέφτης) και να προσπαθεί ναα βγει από το αστικό. Κάποιοι που θέλανε να ανέβουν σπρώχνουν το πόδι του αλλουνού ώστε να μην βγει από το αστικό. Ο ψηλός τελικά πιάνει τον κλέφτη με κεφαλοκλείδωμα, τον τραβάει μέσα, ο οδηγός κλείνει τις πόρτες και ξεκινάει. Πρέπει να του έδωσε τα λεφτά πίσω ο κοντός και να τον άφησε να φύγει γιατί μετά τον είδε να βγαίνει από το παράθυρο (!!!) και να τρέχει... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγνατία προς δυτικα τι λεει τωρα;αδεια ηταν τωρα!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Το σκέφτηκα και γω για Carrefour αλλά θα ήθελα και μια εναλλακτική για μια επώνυμη.Στη Καραολή & Δημητρίου, καθώς και στα τριγύρω στενά πάνω από το Βαρδάρη έχει αρκετά μαγαζιά με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Από εκεί πήραμε Varta σε λογική τιμή. Επίσης υπάρχει και η Ιαπωνική ΑΕ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το σκέφτηκα και γω για Carrefour αλλά θα ήθελα και μια εναλλακτική για μια επώνυμη.
Στη Καραολή & Δημητρίου, καθώς και στα τριγύρω στενά πάνω από το Βαρδάρη έχει αρκετά μαγαζιά με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Από εκεί πήραμε Varta σε λογική τιμή. Επίσης υπάρχει και η Ιαπωνική ΑΕ.
Μοναστηρίου 96 STANDARD δύο φορές που έβαλα από εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα και κράτησαν όσο οι μανίσιες με διαφορά τιμής.
-
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, το Νοέμβριο, θα ανακοινώσει, σε 10 λεπτά, σε ειδική συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος ...
Θεσσαλονίκης, Βασ. Παπαγεωργόπουλος.το καλυτερο νεο της ημερας!!! ΜΑΚΡΑΝ!!!
-
Αν αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο για σένα και πανηγυρίζεις έτσι, δεν δυσκολεύομαι καθόλου πλέον να καταλάβω γιατί οδηγάς φόκους...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο για σένα και πανηγυρίζεις έτσι, δεν δυσκολεύομαι καθόλου πλέον να καταλάβω γιατί οδηγάς φόκους... -
Λες και έχουμε φασισμό και μας τον έχουν επιβάλλει με το ζόρι τον Παπαγεωργόπουλο και πρέπει να πανυγηρίζουμε όταν πια ΑΥΤΟΣ δεν θέλει να κατέβει σε εκλογές.
ΑΜΑ δεν τον θέλετε, μην τον ψηφίζετε.
ΑΛΛΑ επειδή κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν, θα έρθει νέος Παπαγεωργόπουλος σύντομα.
Posts προς Θεσσαλονικείς