-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θέλει πολύ σκέψη ότι θα σε δούνε να κρύβεις τα πράγματα πίσω και θα σπάσουν το αμάξι για να τα πάρουν;Τα πράγματα τα τακτοποιείς όταν ξεκινάς ώστε να μη χρειάζεται να τα βάλεις πίσω όταν φτάσεις.
Αν δεν τα έχεις βάλει πίσω τα παίρνεις μαζί σου. Ιδίως σε πάρκινγκ σουπερμάρκετ.Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Αν σε δουν, πάνε κατευθείαν εκεί για να τα πάρουν. Αν δε σε δουν, δε σπάνε το αυτοκίνητο τυχαία και ψάχνουν πίσω μόνο... ευτυχώς που βρέθηκε άλλος ένας να καταλαβαίνει ότι με παρακολουθούσε από κάποια γωνιά και είδε ότι έβαλα το τσαντάκι πίσω και πήγε εκεί χωρίς 2η σκέψη.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Μπα, δε νομίζω να το κάνεις. Βασικά φοβισμένος είσαι και δεν το ξέρεις. Χρειάζεσαι κι εσύ επιβεβαίωση, να ανήκεις σε ένα σύνολο, έστω και το σύνολο του forum των 4Τροχών.
Αυτο ειναι σοφισμα... Τεσπα δεν αξιζει να ασχολουμαι με Ελληναραδες σαν εσενα... Και πολυ εκταση δοθηκε σε αυτο το θεμα (spam βλεπεις!)...
Chao!
Όπως θέλεις το παίρνεις. Και καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι μαζί μου, που ασχολείσαι δηλαδή. Άκου ελληναράς... Με συγχωρείς Ευρωπαίε πολιτισμένε, έχω να πάω να βομβαρδίσω μία χώρα τώρα... να τους μάθω πολιτισμό...!!!
Ciao...!!!
Ξεκαρφωτο απο την ολη συζητηση αλλα στο γραφει στα Ισπανικα
Δεν συμμετεχω αλλο εβαλα ενα μικρο λιθαρακι στην συζητηση
chao=ισπανικο
ciao=Ιταλικο
Το τσαντακι με το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο και το ποτο που κολλαει? Το εχασα το παιχνιδι -
Με την ανοχή του Bill που μάλλον έχει εκνευριστεί τώρα και με το δίκιο του.
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Όχι τόσο αυθαίρετη...Αυτό λέγεται κοινή λογική...Είμαι 100% σίγουρος...Ζουπάς τη σκέψη σου μέχρι να σου βγει το αποτέλεσμα που έχεις προδιαγράψει. Κουράζεσαι. Κάποιο λόγο θα έχεις βέβαια για να το κάνεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
@ Καβουρας
Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου με τα μουστακια σου
απλά ρε συ ώρες-ώρες διαβάζω απίστευτα πράματα εδώ μέσα.
(δε λέω ότι δεν λέγονται και σωστά αλλά κάποιες φορές το παρα-μαμάμε το θέμα )Κοιτα, το οτι καποιος θεωρει οτι πρεπει να κοψει επειδη εχει νερο στον δρομο, δεν σημαινει οτι ειναι κ ολοι υποχρεωμενοι να το κανουν. Η συμβατικη συμπεριφορα (κ αυτο που θα κανω κ εγω) ειναι οτι αν ειναι πλυμηρισμενος ο δρομος, κοβεις. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κ υποχρεωτικο.
Αν δεν κανει λουτσα πεζους, το οτι θα κοψει ο ενας δεν σημαινει οτι πρεπει να κοψει κ ο αλλος ή να μην προσπερασει. Το οτι σκαει πανω σου το νερο στο αυτοκινητο δεν ειναι δικο του προβλημα. Το νερο ειναι στον δρομο κ πεταγεται.
ΥΓ Οι λασπωτηρες δεν κανουν τιποτα σε λιμναζοντα νερα, τα νερα πεταγονται απο το πλαι.
-
Ο τύπος που προσπερνάει ενώ βλέπει ότι σηκώνει κύματα για surf να κάτσει να σκεφτεί σε ποιό παρμπριζ θα πάνε αυτά τα νερά. Αν δεν μπορεί να το σκεφτεί αυτό, ας μην οδηγεί.
-
@πιπίνος1976
Μήπως στην τελική ήταν κανένας αγανακτισμένος πολίτης που πήγε να περάσει από το πεζοδρόμιο? Φαντάζομαι την αγανάκτηση του αφότου είχε μπουσουλήσει (μεγάλη φθορά στα γόνατα και πιθανόν να λέρωσε παντελόνι κλπ) για να περάσει από τα δέντρα, είχε πηδήξει σαν άλλος Sergei Bubka τα μπάζα από τα σκουπίδια και βλέποντας το opel να έφρηξε . Σου λέει, σήμερα εγώ μπορεί να κέρδισα το στοίχημα αλλά όχι, δεν θα κάνω την χάρη στον pipinos1976, δεν θα με κεράσει το ποτό αλλά θα του σπάσω το αυτοκίνητο. Έτσι για εκδίκηση που εμπόδιζε το τουτού σου είπε αντί να στο χαρακώσει να σου σπάσει το τζάμι ματώνοντας το χέρι του. Το ότι έλειπε το τσαντάκι το στηρίζω στο γεγονός ότι μάλλον θα είχε βγει το πρεζάκι από το σπίτι και θα είδε το τσαντάκι και άδραξε την ευκαιρία. Ή έτσι νόμιζε τουλάχιστον...
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Βρε σεις, τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια σας πείραξαν;Μόλις γύρισα από μία βόλτα ποδαράτη σε Θησείο / Γκάζι κλπ..
Εκεί - στο Γκάζι - έχει καταστρατηγηθεί η έννοια του πεζοδρομίου, αλλά και σε μερικές περιπτώσει και του δρόμου, όχι από αυτοκίνητα, αλλά από τα άπειρα τραπεζάκια από τα διάφορα εστιατόρια/μπαράκια whatever...Αναγκαζόμασταν να κατέβουμε στον δρόμο διότι τα πεζοδρόμια ήταν φίσκα από τα τραπεζάκια.... Αλήθεια, γιατί κάποιος (δήμος? αστυνομία?) δεν κάνει κάνει κάτι ώστε να μπορείς να περπατάς σαν άνθρωπος στο προβλεπόμενο κομμάτι???
Γιατι θα ξεσηκωθούν οι αδερφες....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο τύπος που προσπερνάει ενώ βλέπει ότι σηκώνει κύματα για surf να κάτσει να σκεφτεί σε ποιό παρμπριζ θα πάνε αυτά τα νερά. Αν δεν μπορεί να το σκεφτεί αυτό, ας μην οδηγεί.Περιμενεις να το σκεφτει?? Τωρα προσβαλεις τη νοημοσυνη τους.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΥΓ. Το στοίχημα πάει ή κάνουμε την πάπια; Δημόσια και με βίντεο. Από πίσω θα τραβάω, δε θα φαίνεται πρόσωπο, οπότε κανένα πρόβλημα. Αφού έχεις δίκιο και θα με ξεφτιλίσεις, γιατί δεν το δοκιμάζουμε;
'...κάνουμε την πάπια... στοίχημα ποτάκι...' Ρε Πιπίνε, πόσων χρόνων είσαι;
Ειλικρινά πάντως (και δεν σου κάνω πλάκα), δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να σε ξεφτυλίσω. Δυστυχώς κάνεις εξαιρετική δουλειά από μόνος σου:
...δεν είμαι κατά του να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, μιας και οι συνθήκες αναγκάζουν τους περισσότερους να το κάνουν, είναι κάτι που προσωπικά ΔΕΝ κάνω εκτός και αν:
α) Βρεθώ σε απόγνωση
β) Έχει τρόπο να ανέβω και να κατέβω ομαλά = ράμπα ή πολύ πολύ χαμηλό κράσπεδο
γ) Δεν ενοχλεί σοβαρό αριθμό ατόμωνΔιάβασε και πάλι αυτά που έχεις γράψει. Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι λάθος...
Ελα ρε...
Κ εγω οταν παω στοιχημα βαζω ποτο ως επαθλο, γιατι αν πας στοιχημα λεφτα ειναι τζογος.
Ακομα κλαιω ενα Lagavulin 25αρη που εχασα -
Αλεξ, τα στοιχήματα τα βάζουμε με φίλους, (ή μωρά ). Όχι με τυπάκια που το θεωρούν αμαρτία να παραδεχτούν ότι έκαναν ένα λάθος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο τύπος που προσπερνάει ενώ βλέπει ότι σηκώνει κύματα για surf να κάτσει να σκεφτεί σε ποιό παρμπριζ θα πάνε αυτά τα νερά. Αν δεν μπορεί να το σκεφτεί αυτό, ας μην οδηγεί.Γιατι? Δικο σου προβλημα, ας μην οδηγεις οταν εχει πλημμυρισει ο δρομος.
-
Το πρόβλημα δεν είναι ο πλημμυρισμένος δρόμος οπότε άκυρο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο τύπος που προσπερνάει ενώ βλέπει ότι σηκώνει κύματα για surf να κάτσει να σκεφτεί σε ποιό παρμπριζ θα πάνε αυτά τα νερά. Αν δεν μπορεί να το σκεφτεί αυτό, ας μην οδηγεί.
Γιατι? Δικο σου προβλημα, ας μην οδηγεις οταν εχει πλημμυρισει ο δρομος.
Ώπα Κώστα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Σκέψου και το πλέον συνηθισμένο φαινόμενο. Είσαι σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και βλέπεις μπροστά σου σε κάποια διασταύρωση χείμαρρο. Κόβεις να μην πιτσιλίσεις ούτε τους πεζούς αλλά ούτε και τους αντίθετα διερχόμενους (συν να προστατέψεις και το αυτοκίνητο καθώς δεν ξέρεις το νερό τι κατεβάζει ή αν έχει ανοίξει λακούβα) και έρχεται ο παπάρας από το αντίθετο ρεύμα (με αντίθετη ή ίδια κατεύθυνση δεν έχει διαφορά) και παρόλο που βλέπει ότι κόβεις περνάει αέρα και σας κάνει όλους μούσκεμα. Είναι ή δεν είναι ηλίθιος/ηλίθια;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι? Δικο σου προβλημα, ας μην οδηγεις οταν εχει πλημμυρισει ο δρομος.
ΚΟΚ
*
KEΦAΛAIO Γ' : KANONEΣ OΔΙΚΗΣ ΣYMΠEPIΦOPAΣAρθρo 12 : Γενικές διατάξεις
- Aυτoί πoυ xρησιμoπoιoύν τις oδoύς πρέπει να απoφεύγoυν oπoιαδήπoτε συμπεριφoρά πoυ είναι ενδεxόμενo να εκθέσει σε κίνδυνo ή να παρεμβάλλει εμπόδια στην κυκλoφoρία, να εκθέσει σε κίνδυνo πρόσωπα ή ζώα ή να πρoκαλέσει ζημιές σε δημόσιες ή ιδιωτικές περιoυσίες.*
-
κ ποιος οριζει τι προκαλει κινδυνο? Πιο παπαρια διαταξη δεν υπαρχει, αν ηταν ετσι δεν χρειαζεται ουτε το αρθρο για τα κοκκινα φαναρια, τα πεταμε ολα εκει μεσα κ καθαριζουμε. Ξεχνας οτι υπαρχει μελος εδω μεσα που θεωρει εγκληματικα επικινδυνο το να βαλεις τους υαλοκαθαριστηρες σε λειτουργια στα 140 χαω (πραγμα που εγω θεωρω αστειο, οπως κ πολλοι αλλοι που συμφωνησαν μαζι μου)?
Γενικα το 'να αποφυγει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συμπεριφορα ενδεχεται να προκαλεσει κινδυνο' δεν σημαινει απολυτως τιποτα ουσιαστικο.
vasgti κλποι
Για διαβαστε κ τι εγραψα πιο πανω. Ειπα οτι 'εφ'οσον δεν κανει πεζους λουτσα, το οτι εσυ θεωρεις οτι πρεπει να κοψεις δεν σημαινει οτι συμμεριζεται κ την αποψη σου, οπως επισης κ το οτι το νερο που καταληγει στο παρμπριζ σου δεν ειναι δικο του προβλημα'.
-
Toυς πεζούς με ποιό μέτρο τους ζυγίζεις ως πιο σημαντικούς από τους λοιπούς χρήστες στο δρόμο; Με την ίδια λογική και οι πεζοί ας κάτσουν σπίτι τους γιατί υπάρχουν αυτοί που θα τους κάνουν λούτσα.
-
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει δικαστής που θα δικαιώσει την οδική συμπεριφορά να οδηγάς με ταχύτητα μέσα σε νερά και να σηκώνεις μεγάλα κύματα που καταβρέχουν άλλα αμάξια ή πεζούς.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...υπαρχει μελος εδω μεσα που θεωρει εγκληματικα επικινδυνο το να βαλεις τους υαλοκαθαριστηρες σε λειτουργια στα 140 χαω (πραγμα που εγω θεωρω αστειο, οπως κ πολλοι αλλοι που συμφωνησαν μαζι μου)?Ποιος το έγραψε αυτό;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Με την ανοχή του Bill που μάλλον έχει εκνευριστεί τώρα και με το δίκιο του.Όχι τόσο αυθαίρετη...Αυτό λέγεται κοινή λογική...Είμαι 100% σίγουρος...
Ζουπάς τη σκέψη σου μέχρι να σου βγει το αποτέλεσμα που έχεις προδιαγράψει. Κουράζεσαι. Κάποιο λόγο θα έχεις βέβαια για να το κάνεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Για εξήγησέ μου εσύ τότε. Έχουμε ένα δρόμο σκοτεινό, ένα αυτοκίνητο με μεμβράνες. Ο κλέφτης, άσχετο το πώς και το γιατί, μπαίνει στο αυτοκίνητο για να κλέψει. Πώς φαντάζεται ότι έχω τσαντάκι στο πορτμπαγκάζ; Γιατί δεν κλέβει τα υπόλοιπα που είναι μπροστά του, αλλά σκέφτεται να ρίξει το κάθισμα και να ψάξει πίσω και μάλιστα όταν γυρνάω είναι ΟΛΑ στη θέση τους εκτός από το τσαντάκι;
Και για να γίνω και πιο συγκεκριμένος. Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις ή τι προσπαθείς να υπονοήσεις;
:offtopicviii:
@πιπίνος1976Μήπως στην τελική ήταν κανένας αγανακτισμένος πολίτης που πήγε να περάσει από το πεζοδρόμιο? Φαντάζομαι την αγανάκτηση του αφότου είχε μπουσουλήσει (μεγάλη φθορά στα γόνατα και πιθανόν να λέρωσε παντελόνι κλπ) για να περάσει από τα δέντρα, είχε πηδήξει σαν άλλος Sergei Bubka τα μπάζα από τα σκουπίδια και βλέποντας το opel να έφρηξε . Σου λέει, σήμερα εγώ μπορεί να κέρδισα το στοίχημα αλλά όχι, δεν θα κάνω την χάρη στον pipinos1976, δεν θα με κεράσει το ποτό αλλά θα του σπάσω το αυτοκίνητο. Έτσι για εκδίκηση που εμπόδιζε το τουτού σου είπε αντί να στο χαρακώσει να σου σπάσει το τζάμι ματώνοντας το χέρι του. Το ότι έλειπε το τσαντάκι το στηρίζω στο γεγονός ότι μάλλον θα είχε βγει το πρεζάκι από το σπίτι και θα είδε το τσαντάκι και άδραξε την ευκαιρία. Ή έτσι νόμιζε τουλάχιστον...
Είναι πολύ πιθανόν. Από τα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο, το δικό μου που δεν εμπόδιζε καθόλου το έσπασαν και μετά το πρεζάκι σκέφτεται... να μην έχει ένα τσαντάκι πίσω; Ας ψάξω εκεί να το πάρω...!!!
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...υπαρχει μελος εδω μεσα που θεωρει εγκληματικα επικινδυνο το να βαλεις τους υαλοκαθαριστηρες σε λειτουργια στα 140 χαω (πραγμα που εγω θεωρω αστειο, οπως κ πολλοι αλλοι που συμφωνησαν μαζι μου)?
Ποιος το έγραψε αυτό;
Απίστευτα πράματα διαβάζει κανείς εδώ μέσα τελικά...Αξίζει να μπαίνω πιο συχνά.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]