-
Όσο πανε τα ασχημαινουν το κακομοιρο το 207...
-
Ο χρήστης villasg έγραψε:
Παιδες μια ερωτηση :
Ειμαι σχεδον ετοιμος για αγορα του 308 5d 1,4 comfort pack .
Η ερωτηση εχει να κανει με το εαν ο κινητηρας 1,4 95ps ειναι 'αρκετος' για το αμαξωμα αυτο ή πρεπει να κοιταξω και πρως τα 1,6 lt ?Και αυτο τω ρωτάω γιατι μου ειπαν οτι με τον 1,4 θα σερνετε το αμαξι και οτι ο 1,4 ειναι πιο πολυ για το 'μικρο' 207 .
Πειτε μου βρε παιδες ...
αν ειναι νορμαλ φορτωμενο δεν θα σερνετε αν ειναι τερμα γεματο θα σερνετε.
Ειχα αναφερει πως παρα τα πιο πολυ βαρύ αμαξωμα του τουλαχιστον σε ταχυτητες πολης και περιφεριακων δρομων οι ρερπιζ του ειναι κοντα η ''σχεδον κοντα'' σε αυτες του 1,6 207 λογω ελαστικοτητας
Αν μπορεις πας για 1,6 -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Την οθόνη την πήρα από τον προμηθευτή του psclub.gr που είμαι μέλος 160 ευρώ και για την τοποθέτηση μου πήραν στην αντιπροσωπία 20 ευρώ. Στην αντιπροσωπία έχει 300+ απ'ότι θυμάμαι η οθόνη.
300 ευρω ακριβη μου φαινεται.Ισως στο πολυ μελλον το ξανασκεφτω.
Εξαλλου πρωτα λεω να βαλω πενταλ αλουμινιου που πιστευω θα 'ανεβασουν' λιγακι το εσωτερικο. -
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Την οθόνη την πήρα από τον προμηθευτή του psclub.gr που είμαι μέλος 160 ευρώ και για την τοποθέτηση μου πήραν στην αντιπροσωπία 20 ευρώ. Στην αντιπροσωπία έχει 300+ απ'ότι θυμάμαι η οθόνη.
300 ευρω ακριβη μου φαινεται.Ισως στο πολυ μελλον το ξανασκεφτω.
Εξαλλου πρωτα λεω να βαλω πενταλ αλουμινιου που πιστευω θα 'ανεβασουν' λιγακι το εσωτερικο.Μπορείς να βρείς και φθηνότερη. Είχα πάρει τηλέφωνο σε κάποιους με ανταλλακτικά από το car.gr και είχαν από μεταχειρισμένα οθόνη και την έδιναν κάπου στα 160 αν θυμάμαι καλά. Οθόνη είναι δε παθαίνει τίποτα και από μεταχειρισμένο μια χαρά θα είναι..
-
Αγόρασα πριν ένα μήνα το Peugeot 3008 με πανοραμική ηλιοροφή και μου παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα:
Όταν οδηγώ με πάνω από 70-80 χλμ/ώρα με ανοιχτό το παράθυρο του οδηγού κάτι γίνεται με την αεροδυναμική του αυτοκινήτου και κάνει έναν πολύ δυνατό θόρυβο (σαν ελικόπτερο). Όταν κλείνω το παράθυρο αυτός ο θόρυβος εξαφανίζεται τελείως.
Μίλησα με την Peugeot και μου είπαν πως δεν φταίει το δικό μου αυτοκίνητο μόνο αλλά το κάνουν όλα τα Peugeot 3008 με πανοραμική ηλιοροφή και το ξέρουν το πρόβλημα αυτό και το ψάχνουν...
Υπάρχει ρε παιδιά κανείς άλλος που έχει αγοράσει Peugeot 3008 με πανοραμική ηλιοροφή για να ανταλλάξουμε απόψεις αν όντως έχει κ αυτός το ίδιο μ΄εμένα πρόβλημα...?
-
Σε ολα τα peugeot και σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα στην σημερινη εποχη υπαρχει αυτο
Συντονιζεται ο αερας σε καποια ταχυτητα λογω της εντονης κλισης του παρμπριζ και της μπροστινης κολονας και λογω της ''μικρης πορτας'' στα πενταθυρα μοντελα τα οποια δεν αφηνουν πολυ χωρο τον αερα να μπει στο εσωτερικο καθως συναντα αντισταση στην μεσαια κολόνα
Δεν υπαρχει προβλημα -
Ευχαριστώ 106_4_ever!
-
Έχοντας κλείσει μόλις τα 110k, παρατήρησα μια αξιοσημείωτη μείωση της κατανάλωσης, σε ίδιες συνθήκες και με ίδιο ρυθμό: σε ταξίδι με σταθερά τα 150 ενώ πριν έπαιζα γύρω 9,3, τώρα είμαι σχεδόν ένα λίτρο κάτω.
Μάλλον τέλειωσε το στρώσιμο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχοντας κλείσει μόλις τα 110k, παρατήρησα μια αξιοσημείωτη μείωση της κατανάλωσης, σε ίδιες συνθήκες και με ίδιο ρυθμό: σε ταξίδι με σταθερά τα 150 ενώ πριν έπαιζα γύρω 9,3, τώρα είμαι σχεδόν ένα λίτρο κάτω.Μάλλον τέλειωσε το στρώσιμο.
Έχει σαπίσει και έχασε βάρος από τα κομμάτια του πλαισίου που έπεσαν απλά...
-
Δεν είναι φορδ.
Πιο πιθανό να σταμάτησαν να λειτουργούν διάφοροι καταναλωτές.
-
Μήπως έκανες κάποιο εκτεταμένο σέρβις τελευταία;
Εγώ πάντως μόλις τελείωσα και τυπικά το στρώσιμο (240Κ! ) και η κατανάλωση είναι ελαφρά αυξημένη...
-
Ίσα ίσα, το αντίθετο, σιγά σιγά θα ετοιμαστώ για σερβίζζζζζιο.
-
τι να πω, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...Μήπως αποφάσισες να κόψεις την Μουργ-Οιλ και βάζεις σε κανένα πρατήριο της προκοπής;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχοντας κλείσει μόλις τα 110k, παρατήρησα μια αξιοσημείωτη μείωση της κατανάλωσης, σε ίδιες συνθήκες και με ίδιο ρυθμό: σε ταξίδι με σταθερά τα 150 ενώ πριν έπαιζα γύρω 9,3, τώρα είμαι σχεδόν ένα λίτρο κάτω.Μάλλον τέλειωσε το στρώσιμο.
1,6 δεν είναι;;
Μεγάλο νουμερακι... -
Με 33χλμ/1000 rpm στην 5η δεν είναι...
-
Στα ταξίδια μου Αθήνα-Πάτρα τελευταία, είμαι στα 7,4/100 με σταθερά 120χλμ. (Δεν έχω CC).
-
Τι να πω εγώ που παίζω 10.6 με 10.8 ;
-
Θανάση κι εγώ όταν το πήρα, κάτω από 11 δεν έπεφτα στα ταξίδια.
Τώρα κάνω ασκήσεις οικονομίας.
Επίσης αποφεύγω κατα το δυνατόν κίνηση εντός πόλης, πράγμα που υποθέτω δεν μπορείς να κάνεις εσύ λόγω δουλειάς. -
Μετά τον Φεβρουάριο που είχα τα μαθήματα, δεν έχω κάνει πάνω απο 30 χιλίομετρα σε εθνική οδό... αλλά απο την άλλη ,δεν πέφτω συχνά σε τρελή κίνηση...
Εντάξει δεν μπορώ να πω οτι έχω μαλακό πόδι αλλά δεν βάζω και φωτιά στην άσφαλτο...Τι να κάνουμε, δεν θα πεθάνουμε για μερικά λίτρα παραπάνω βενζίνη
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τι να πω εγώ που παίζω 10.6 με 10.8 ;τρομακτική...
Το 1.6 έχει 2 τριπ οπως το rc ;;
PEUGEOT FORUM