-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μετά τη δουλειά πετάχτηκα για μια βουτιά στο Λιόση στην Άφυτο. Λίγος κόσμος, καθαρή κι ήρεμη θάλασσα, lounge μουσική και 2-3 τοπλες τουρίστριες. Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις.καθαρισαν τη θαλασσα καθολου? απο βραχια κτλ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
5λεπτη διακοπή ρευματος στην Τούμπα!
Ούτε για αστείο με την ζέστη που έχει!!!Θα άνοιξε ο adis τον ανεμιστήρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
σκαλα 2 και δεν κανει δουλεια πολυ...φοβαμαι για 3 γιατι η δεη θα ανεβασει τιμολογια σε μια νυχτα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σκαλα 2 και δεν κανει δουλεια πολυ...φοβαμαι για 3 γιατι η δεη θα ανεβασει τιμολογια σε μια νυχτα
Να επενδύσεις σε κανα αιολικό ή φωτοβολταϊκο πάρκο...Μπορείς να τραβήξεις και κανα καλώδιο απευθείας απο Τσέρνομπιλ
-
Μετά τη δουλειά πετάχτηκα για μια βουτιά στο Λιόση στην Άφυτο. Λίγος κόσμος, καθαρή κι ήρεμη θάλασσα, lounge μουσική και 2-3 τοπλες τουρίστριες. Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις.
καθαρισαν τη θαλασσα καθολου? απο βραχια κτλ?
Περίμενα να ρωτήσεις για τις τουρίστριες
Ωραίο το φαγητό στον όμιλο στην Σοφούλη. Ωραία και η έξοδος με ελάχιστο κόσμο. Καληνύχτα
-
Μετά τη δουλειά πετάχτηκα για μια βουτιά στο Λιόση στην Άφυτο. Λίγος κόσμος, καθαρή κι ήρεμη θάλασσα, lounge μουσική και 2-3 τοπλες τουρίστριες. Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις.
...όπως ήταν...βράχος στο έμπα, αμουδιά κατόπιν.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ωραίο το φαγητό στον όμιλο στην Σοφούλη. Ωραία και η έξοδος με ελάχιστο κόσμο. Καληνύχτα
εννοείς αυτόν δίπλα στο μίνι γκολφ?
δικηγόρε μου, εκεί γίνονται κ πολλοί γάμοι
σε βλέπω, ετοιμάζεσαι? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
καμια γιαπωνεζα θα χε που επινε φραπε χωρις να αραιωσει με νερο παλι...
-
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δικηγόρε μου, εκεί γίνονται κ πολλοί γάμοι
σε βλέπω, ετοιμάζεσαι?Τον έχω ήδη ψήσει εδώ και καιρό... ξέρω καλή κοπέλα απόφοιτο νομικής!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τον έχω ήδη ψήσει εδώ και καιρό... ξέρω καλή κοπέλα απόφοιτο νομικής! -
-
Ποιός άλλος τυχερός έκανε μαζί με μένα την διαδρομή Στροφή Ντ'αμάρ - Έξοδος Νεαπόλεως σε 25 λεπτά και μόνο 1η στο σασμάν λόγω της εξαπλής καραμπόλας;
Είχα όμως δίπλα μου μια μαύρη Panamera 4S... τελικά σε μαυρο είναι πολύ ωραία (δεν φαίνονται πολλά... )!
-
Ευτυχώς μόνο στο ραδιόφωνο άκουσα για τη καραμπόλα.
-
Και έγω το άκουσα από το ραδιόφωνο ευτυχώς και πήγα κέντρο. Και πάλι καλά γιατί οι κάμερες είχαν κολλήσει εκείνη την ώρα και δεν έδειχνα το μποτιλιάρισμα!
Μόνο βρέχει; Πρέπει να έριξε και λίγο χαλάζι. Και φυσικά ο περιφερειακός κατευθείαν μποτιλιαρίστηκε!
-
KonV, I'don't think we're in Tehran anymore... Μάλλον για Bangkok το κόβω...
-
Όλα τα λεφτά η πλημμυρισμένη Μεγάλου Αλεξάνδρου
Το τιμόνι μου η μάτσα από πριν το 'χω τριμάρει Και στους τέσσερις τροχούς η σανίδα μου πλανάρει
-
ανεβενωντας την περιφερειακή στο ύψος πανοράματος πέραν της μαυρίλας παντού είχε ενα σύννεφο 20 μετρα πάνω απο τον δρόμο (που λεει ο λόγος) κατρανι μιλαμε!!! Εννοειτε μολις ξεκίνησε αυτο να ρίχνει ηταν σταγόνα= μισο παμπριζ!!
-
ειχα το μ16 αναποδα κοντα στο ποταμι και στους ορυζωνες περνουσαν βιετκονγκ
- αποσπασμα απο το 'καταιγιδα στη θεσσαλονικη' αδης εκδοσεις Μπουκαπορτα 2010
-
+Band of Cousins και The Thermaikos
Posts προς Θεσσαλονικείς