-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Μου αρεσε η διχρωμια αλλιως δεν ειναι κατι εξωφρενικο για εδω κατω.
ε ναι μωρέ . δεν έπρεπε να το βάλεις τζάμπα χώρος στο φόρουμ
αλλη μια λευκη πλαι στο δικο μου... χθες βραδυ.
-
Ο γείτονας στην Χαλκιδική που πέρυσι είχε 430 φέτος μας ήρθε με 599
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο γείτονας στην Χαλκιδική που πέρυσι είχε 430 φέτος μας ήρθε με 599Κρίση κ. Συνήγορε...
-
το νέο tuareg
και ένα τεράστιο pick up της vw
-
Το νέο Tοuareg πρέπει να Cayennίζει αρκετά πλέον... Περιμένω να το επεξεργαστώ από κοντά.
Το Amarok πρέπει να τα σπάει από θέμα δυνατοτήτων για τη χρήση που προορίζεται
-
Και ναι η VW ανακοινωνει το πρωτο αγροτικο με κινητηρα τύπου τίέςάι εκατόν εβδομήντα αλόγων, χιλίων τετρακοσίων κυβικών και με σασμάν διπλού συμπλέκτη ντίέςτζί.Επίσης θα κυκλοφορήσει ένας άλλος κινητήρας χιλίων τετρακοσίων κυβικών με διακόσια πενήντα άλογα και με το νέο σασμάν τύπου ντίέςτζί τριπλού συμπλέκτη....Μπορει να ανταγωνιστει ακομα και το νεο Scioroccο R ακομα και στα στροφιλικια....
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και ναι η VW ανακοινωνει το πρωτο αγροτικο με κινητηρα τύπου τίέςάι εκατόν εβδομήντα αλόγων, χιλίων τετρακοσίων κυβικών και με σασμάν διπλού συμπλέκτη ντίέςτζί.Επίσης θα κυκλοφορήσει ένας άλλος κινητήρας χιλίων τετρακοσίων κυβικών με διακόσια πενήντα άλογα και με το νέο σασμάν τύπου ντίέςτζί τριπλού συμπλέκτη....Μπορει να ανταγωνιστει ακομα και το νεο Scioroccο R ακομα και στα στροφιλικια....As of 2010, the engine range consists of two 2.0L Turbocharged Direct Injection (TDI)common rail diesel engines; the entry diesel produces 90 kW (122 PS; 121 hp) which develops a maximum torque of 340 N·m (250 lb·ft) from 2000 rpm. The top of the line bi-turbo powered diesel produces 120 kW (163 PS; 161 hp) which develops a maximum torque of 400 N·m (300 lb·ft) from 1500 rpm.
Fuel consumption in a combined cycle format is as low as 7.6L per 100 km on the rear wheel drive variant to 8.1 per 100 km on the Permanent 4Motion theoretically giving the Amarok a 1000 km range before filling up for fuel.
-
Και γιατι δε χρησιμοποιησαν 2.5 λιτρα τα τσιγκουνευονται?? Εχουν κοψει καπιστρι εχουν σηκωσει πανιιιιι και να σανιδωνουν τωρα να δινουν....Τουφα το ντουμανι....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κρίση κ. Συνήγορε...
Η πλάκα είναι ότι καθόμουν στον κήπο και ξαφνικά ακούω όμορφο ήχο αλλά δεν μου φάνηκε ίδιος με τον οικείο της 430 Περπατώ λιγάκι και βλέπω το νέο απόκτημα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κρίση κ. Συνήγορε...
Η πλάκα είναι ότι καθόμουν στον κήπο και ξαφνικά ακούω όμορφο ήχο αλλά δεν μου φάνηκε ίδιος με τον οικείο της 430 Περπατώ λιγάκι και βλέπω το νέο απόκτημα
Θεσσαλονικιός; (αν ναι ο SV2 τον ξέρει σίγουρα... ) Χρώμα;
-
Κόκκινη. Ναι συμπολίτης.
Από απόσταση 20 μέτρων την είδα Γιώργο. Είναι πολύ πιθανό να έκανα λάθος
Το επόμενο ΣΚ θα λυθεί η απορία -
-
Τι πινακίδες είχε;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τι πινακίδες είχε;Ελα που δε προσεξα..το ειχα γραψει στην αρχικη δημοσιευση οτι ηταν ξενες..
Νομιζω αλβανικες παντως..Αυτες δεν εχουν ενα πορτοκαλι κουτακι στο ενα ακρο τους..? -
Απλά η φωτογραφία ταιριάζει πολύ στην παρακάτω περιγραφή
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1816888#p1816888Συν το γδάρσιμο-χτύπημα που φαίνεται στο πίσω φτερό...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι πινακίδες είχε;
Ελα που δε προσεξα..το ειχα γραψει στην αρχικη δημοσιευση οτι ηταν ξενες..
Νομιζω αλβανικες παντως..Αυτες δεν εχουν ενα πορτοκαλι κουτακι στο ενα ακρο τους..?Ένα κόκκινο έχουν τέρμα Αριστερά με τον αετό.
-
Jaguar XF(;) 4.2 κολλημένη στην άμμο. Θα γίνω κακός αν πω ότι το ευχαριστήθηκα; Κι εγώ ήθελα να παρκάρω στο σημείο, αλλά είδα ότι είχε πολλή άμμο και δεν το τόλμησα. Προτίμησα να περπατήσω (το πολύ) 100 μέτρα παραπάνω. Μετά από κανά 10λεπτο σκαψίματος με φτυάρι και σπρωξίματος από 3-4 άτομα ξεκόλλησε.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Jaguar XF(;) 4.2 κολλημένη στην άμμο. Θα γίνω κακός αν πω ότι το ευχαριστήθηκα; Κι εγώ ήθελα να παρκάρω στο σημείο, αλλά είδα ότι είχε πολλή άμμο και δεν το τόλμησα. Προτίμησα να περπατήσω (το πολύ) 100 μέτρα παραπάνω. Μετά από κανά 10λεπτο σκαψίματος με φτυάρι και σπρωξίματος από 3-4 άτομα ξεκόλλησε.Xk cabriolet...
-
Τα σπαει.
Carspotting [#7]