-
Μόλις έκλεισα το Mondeo Trend μετρητοίς, με τελική τιμή (κλειδί στο χέρι) λίγο κάτω από τα 17.500 €.
Τα δώρα είναι τα συνηθισμένα (συναγερμός και αισθητήρες παρκαρίσματος).
Πριν λίγο καιρό έψαχνα για μεταχειρισμένο αλλά όταν έμαθα αυτή την τιμή κατάφερα και μάζεψα το ποσό γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμη, εσείς τι λέτε; -
Μόλις έκλεισα το Mondeo Trend μετρητοίς, με τελική τιμή (κλειδί στο χέρι) λίγο κάτω από τα 17.500 €.
Πριν λίγο καιρό έψαχνα για μεταχειρισμένο αλλά όταν έμαθα αυτή την τιμή κατάφερα και μάζεψα το ποσό γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμη, εσείς τι λέτε; -
Κομπλε εισαι καλοταξιδος!
-
Πέρα από με γειά, τί να κρίνουμε; Συνήθως πριν το κλείσεις το αυτοκίνητο ρωτάς .
Χμ, τώρα που το κοίταξα είναι αυτό που έκανε 21.480€; -
Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα!Θυμαμαι που συζηταγαμε το θεμα σου..Παρα πολυ καλη τιμη πραγματικα,απλα λιγο ψοφιο..Αλλα και παλι η τιμη ειναι σκοτωμα..
-
21.480 κανει η Ghia 1.6 μαζι με ολα τα καλουδια.Ο ανθρωπος την Trend πηρε και οντως ειναι προσφορα.
-
Πολύ καλή τιμή για τέτοιο αυτοκίνητο. Θα είναι ελαφρώς αργό το 1.6, αλλά αν ξέρεις τι παίρνεις θα το απολαύσεις. Καμία σχέση η άνεση, η κατασκευή και η κύλησή του με οτιδήποτε αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα καινούριο. Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
21.480 κανει η Ghia 1.6 μαζι με ολα τα καλουδια.Ο ανθρωπος την Trend πηρε και οντως ειναι προσφορα.Η Ford φαίνεται να διαφωνεί.
Το Trend στα 21.480€, το Ghia πάει 23.225€.
Αλλά θα τρέχουν εκπτώσεις σίγουρα. -
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Σωστά πρώτα ρωτάνε και μετά αποφασίζουνε, απλά εδώ έθεσα ρητορικά το ερώτημα ενημερώνοντας και άλλους για την προσφορά. Μου φάνηκα και εμένα πολύ καλή, για αυτό το αυτοκίνητο, οπότε ενέδωσα. Εντάξει θα είναι λίγο ψόφιο αλλά και τα άλλα 1600άρια (avensis, insignia κλπ) περίπου ίδιες επιδόσεις έχουν. Μόνο τα μοντέλα με τους tsi κινητήρες έχουν πραγματικά πολύ καλύτερες επιδόσεις.
Πάντως από τα 1400άρια (Auris, νεο Ceed, κλπ) είναι πιο γρήγορο!!
Ανυπομονώ να το πάρω (είναι το 2ο μου αυτοκίνητο και είμαι 42 ετών...) -
Αυτά τα μετά την αγορά ερωτήματα επιβεβαίωσης πραγματικά με τρελαίνουν (με την καλή έννοια πάντα). Πολύ καλη επιλογή φίλε σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωσες για καινούργιο πάντα. Για το αν θα είναι αργό (που μάλλον θα είναι σε σχέση με τους νέας γενιας τούρμπο ανταγωνιστές του) μόνο μόλις το οδηγήσεις θα δεις.
-
μονο απο τα τετραγωνικα λαμαρινας που αγορασες εκανες διανα
απλα καλοταξιδο και απροβληματιστο -
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Αυτά τα μετά την αγορά ερωτήματα επιβεβαίωσης πραγματικά με τρελαίνουν (με την καλή έννοια πάντα). Πολύ καλη επιλογή φίλε σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωσες για καινούργιο πάντα. Για το αν θα είναι αργό (που μάλλον θα είναι σε σχέση με τους νέας γενιας τούρμπο ανταγωνιστές του) μόνο μόλις το οδηγήσεις θα δεις.Το έκανα test drive και μου φάνηκε λίγο βαρύ, το πρόβλημα όμως είναι ο όγκος του αλλά θα τον συνηθίσω. Εξάλλου κυρίως για ταξίδια το θέλω, έχω της συζύγου μου ένα Honda Jazz για την πολή (πολύ καλό αυτοκίνητο).
-
bakos καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο!!! Πολύ καλό αυτοκίνητο έχουμε το δίλιτρο στην οικογένεια. Αν και o 1.6 είναι λίγος για το βαρύ mondeo το έκλεισες σε καλή τιμή
-
Η προσφορα αυτή ισχύει μόνο για το Trend 1.6, για τα άλλα μοντέλα είναι μείον 2.000 €. Τα έχουν ετοιμοπαράδοτα και σε συγκεκριμένα χρώματα και απότι λένε η προσφορά ισχύει μέχρι 30/6.
-
Η τιμή είναι εξαιρετική αλλά εγώ θα προτιμούσα το mazda 6 με 18,000e , προσφορά κι αυτό.
Στο mondeo με χαλάει που το 1600αρι είναι είτε ειδική παραγγελία για την Ελληνική αγορά είτε τους έχει ξεμείνει από παλιά. Ιταλία και Ισπανία που κοιτούσα , δε διατίθεται με αυτόν τον κινητήρα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Η τιμή είναι εξαιρετική αλλά εγώ θα προτιμούσα του mazda 6 με 18,000e , προσφορά κι αυτό.Στο mondeo με χαλάει που το 1600αρι είναι είτε ειδική παραγγελία για την Ελληνική αγορά είτε τους έχει ξεμείνει από παλιά. Ιταλία και Ισπανία που κοιτούσα , δε διατίθεται με αυτόν τον κινητήρα.
Μου άρεσε και το Mazda 6 αλλά το πεντάθυρο (τέτοιο πήρα) Touring Klima με μεταλλικό χρώμα έρχεται (με την προσφορά) λίγο πάνω από τα 19.000 € με 'το κλειδί στο χέρι'.
Το 1.6 Mondeo κυκλοφορεί και στις άλλες χώρες απλά δεν πουλάει τόσο και είναι λογικό.. -
Από τη στιγμή που το Mondeo σου αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες σου, σε μια δελεαστική τιμή, αυτό μετράει.
Καλοτάξιδο λοιπόν!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από τη στιγμή που το Mondeo σου αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες σου, σε μια δελεαστική τιμή, αυτό μετράει.Καλοτάξιδο λοιπόν!
Γι΄αυτό και το πήρα!! Σε ευχαριστώ.
FORD MONDEO TREND με 17.500 € τελική τιμή