-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Sorry ρε παιδιά, αλλά ποιός τρελός βγάζει τα πρόβατα βραδιάτικα; Συνήθως αργά το απόγευμα έχει στρούγγα (άρμεγμα, κτλ) και μετά κλεισμένα στο μαντρί. Ποιός ανώμαλος τα έβγαλε βράδυ να βοσκήσουν;Αργα το απογευμα επιστρεφουν στο μαντρι.Υπαρχουν ομως και οι αγελαδες που τις αφηνουν να βοσκουν ελευθερα ημερα βραδυ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...Υπαρχουν ομως και οι αγελαδες που τις αφηνουν να βοσκουν ελευθερα ημερα βραδυ.Επιβεβαιώνω. Σε πρόσφατη εκδρομή μου στη λίμνη Πλαστήρα από την πρώτη κιόλας μέρα συνάντησα στους θεοσκότεινους δρόμους της κατά σειρά, ένα κοπάδι πρόβατα το απογευματάκι, άλογα που 11 και μισή το βράδυ έκαναν τη βόλτα τους και στα 2 ρεύματα και μετά από όλα αυτά μερικές αγελάδες που με κοίταζαν ξαπλωμένες στη μέση του δρόμου!
Το σινιάλο με τα φώτα το έγραψαν κανονικά κοιτώντας με περιφρονητικά και μασουλώντας, το πλησίασμα του αυτοκινήτου αφ'ενός δε φάνηκε να τις επηρεάζει και πολύ αφ'ετέρου τα κέρατά τους κέρδιζαν τη λαμαρίνα στο χαλαρό, αλλά περιέργως η κόρνα έπεισε μια δυο να σηκωθούν και να περάσω. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι ήμουν αμέσως μετά από κλειστή στροφή και μια κοιτούσα τις φίλες της milka να με αγνοούν και μια τον καθρέφτη μήπως έρθει κάποιος και με στείλει πάνω τους....
Τις επόμενες ημέρες ήμουν απλά ψιλιασμένος... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για την ακρίβεια, προσβάλλεις την ερμηνεία του νόμου από το δικαστήριο που δίκασε σε τελευταίο βαθμό την υπόθεση. Και αναλόγως, είτε επικυρώνεται η ερμηνεία του νόμου, άρα ισχύει η απόφαση του δικαστηρίου τελεσίδικα και αμετάκλητα, είτε ο νόμος ερμηνεύεται με διαφορετικό τρόπο, οπότε η απόφαση ακυρώνεται και η υπόθεση επανεκδικάζεται από το ίδιο δικαστήριο με την ορθή (σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο) ερμηνεία του νόμου.
zorz
Απλά +1 για την απάντηση στο δικό μου post.
Έχουμε γίνει δυστυχώς παρτάκηδες. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δηλαδή, αφού σε κοίταξε εξ αρχής το ηθικό και δίκαιο θα ήταν να κατέβει επιτόπου, να έρθει και να σκύψει όλο χάρη στο παράθυρο σου προτάσωντας το αβυσαλέο ντεκολτέ της, να σου δώσει το τηλέφωνο της, κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...Μεταξύ του κοιτάω και του πηδιέμαι, υπάρχουν άλλες 1.000 διαφορετικές διαβαθμίσεις. Απλά, όταν κοιτάω 1ος, μετά δεν το παίζω υπεράνω και, όταν το παίζω υπεράνω, δεν ζητάω χάρη γιατί πολύ απλά είμαι υπεράνω. Πώς γίνεται υπέρανω και ζητάω χάρη;
Και φυσικά το γεγωνός ότι έστρεψε το βλέμμα της μπροστά (δεν ήσουν του γούστου της δηλαδή) την κατατάσει αυτόματα στις ξεπεσμένες πρώην όμορφότερες γυναίκες του κόσμου (δικά σου λόγια) και σου δίνει το δικαίωμα στην πρώτη ευκαιρεία να την «τιμωρήσεις» παραδειγματικά και να την αναφέρεις στο παρόν νήμα σαν ΖΩΟ που ήταν..
Κάνεις λάθος. Δικά σου λόγια είναι αυτά. Αυτό που ανέφερα είναι πολύ απλό: Πώς έγιναν οι γυναίκες σήμερα; Από τη μία υπεράνω και από την άλλη να ζητάνε την παρανομία για χάρη τους. Δεν ανέφερα πουθενά για ξεπεσμένες και πρώην ομορφότερες γυναίκες. Μην βγάζεις από το μυαλό σου δικά σου συμπεράσματα. Ούτε, λοιπόν, την τιμώρησα, ούτε της έκανα κακό, ούτε τίποτε. Απλά, δεν την άφησα να κάνει την παρανομία της. ΚΑΙ αυτό είναι κακό; Όταν τόσο καιρό γράφω ότι αφήνω ακόμα και τον παράνομο, οι περισσότεροι λένε να μην τον αφήνεις. Τώρα που δεν τον άφησα, λες να τον αφήσω... Έλεος δηλαδή.
Για επαλήθευση, δες τι έχω γράψει και δες προσεκτικά τους χρόνους που χρησιμοποιώ. Έχουν σημασία για να καταλάβεις γιατί δεν θεωρώ τις ελληνίδες ΠΡΩΗΝ, αλλά ΝΥΝ ομορφότερες γυναίκες (δεν αναφέρομαι μόνο σε εμφάνιση γιατί εκεί Τσέχες κτλ δεν παίζονται απλά).
Γυρνάει το κεφάλι επιδεικτικά, δήθεν ότι δεν κοίταγε (Κοιτάς γιατί σου αρέσω ή γιατί είμαι σκατόφατσα; Υποθέτω το χειρότερο. Δεν παύεις όμως να κοιτάς και αυτό δεν αλλάζει με αλλαγή του βλέματος). Έλα όμως που έχει λάθος λωρίδα και 200 m πιο κάτω με παρακαλάει να μπει για να στρίψει. Μου κάνει σήμα, κατεβάζει και το παράθυρο. Τότε, ανεβάζω κι εγώ το παράθυρο (το φιμέ δίνει μια πιο απαξιωτική νότα), γυρνάω επιδεικτικά και αλλάζω σταθμό στο ραδιόφωνο.
1-1 η μαγκιά σήμερα...Πφφφφ, Ελληνίδες του 2010. Πώς κατάντησαν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου; Κρίμα δεν είναι;
Το πιθανότερο είναι ότι μόλις κατάλαβε πως κοιτάς και εσύ εισέπραξε την επιβεβαίωση που ήθελε και το έπαιξε υπεράνω (κοινή γυναικία πρακτική).
Με τα καμώματα σου όμως απλά εσύ ρίχνεις το επίπεδο σου στο δικό της ύψος.Δε διαφωνώ στο συμπέρασμα. Αυτό άλλωστε έγραψα κι εγώ, απλά όχι ξεκάθαρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι το εξής και δεν ισχύει μόνο στις γυναίκες: Η γυναίκα θα κοιτάξει και μετά θα το παίξει υπεράνω, αλλά όταν χρειαστεί, μπορεί πολύ εύκολα να σου πάρει και... για να κάνει τη δουλειά της. Ο τύπος, θα σε κοιτάει με μισό μάτι όταν είναι πόρτα στο club και όταν σε δει σε θέση ισχύος (ακόμα και ταμίας στη ΔΕΗ πχ) θα θυμηθεί ότι σε ξέρει από το σχολείο ή από τη γειτονιά ή από το γήπεδο που είχαμε παίξει 31 στα 16 μας*. Ε αυτή η συμπεριφορά είναι προβληματική και αυτή τη συμπεριφορά καυτηριάζω όχι μόνο σε αυτό το post αλλά και γενικότερα.
- Πριν 1 ώρα που έπινα μπύρες με ένα φίλο, λέγαμε για ένα περιστατικό. Ένας τύπος με κοιτάει σε μπαράκι και τον κοιτάω κι εγώ. Γνωρίζω ότι είναι μαθητής μου, αλλά αυτός όχι, αν και ξέρει ότι κάπου με έχει ξαναδεί. Έρχεται με τσαμπουκά και μου λέει:
- Φίλε, πού σε ξέρω και με κοιτάς έτσι;
- Εσύ να ψάξεις. Εγώ ξέρω που σε ξέρω.
- Δε θυμάμαι. Στο στρατό μήπως;
- Σκέψου καλύτερα.
- Μήπως ..... και περιγράφει κάτι σκηνικά.
- Δε σκέφτεσαι μήπως είμαι καθηγητής σου .... εκεί;
- Δάάάάσκαλεεεεε.... φέρε σφηνάκια στο δάσκαλο...!!!
Πηγαίνεις να πλακωθείς με κάποιον και αυτός τελικά βγαίνει κάτι που μέσα σου σέβεσαι και εκτιμάς και αλλάζεις συμπεριφορά. Μα ρε φίλε, μου ήρθε να του πω, πριν 2 min θα παίζαμε μπουνιές γιατί σε κοιτάω, τώρα κερνάς σφήνες; Έλεος. Συνεπής στάση ζωής. Αυτό είναι που ζητάω και γράφω κύριοι και αυτό και τηρώ. Θα τιμωρήσω (τρόπος του λέγειν), αυτόν που κάνει κακό και μάλιστα όταν είμαι ίσος ή από κάτω και όχι από πάνω. Δε συνεχίζω άλλο αυτό το θέμα. Είναι ήδη offtopic σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί.
Ευχαριστώ.
-
Σαφεστατα το να επιταχυνεις οταν ο προπορευομενος οδηγος εκδηλωσει (με φλας η εκταση του βραχιονα) την προθεση του να αλλαξει λωριδα, ωστε να μην του το επιτρεψεις, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚ. ΔΕΝ 'ειναι δικαιωμα του'.
Αντιστοιχα τα λεωφορεια ωφειλουν να ακολουθουν ακριβως τους ιδιους κανονες προτεραιοτητας με ολα τα αλλα τροχοφορα οχηματα. Αμα μου δειξετε καπου που να γραφει κατι διαφορετικο, τοτε θα παω πασσο.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Συνεπής στάση ζωής. Αυτό είναι που ζητάω ... Θα τιμωρήσω (τρόπος του λέγειν), αυτόν που κάνει κακό...Μου θυμίζεις έντονα τον Τσαρλς Μπρόνσον στον 'Τιμωρό'. Αλλά εκείνο ήταν ταινία. Btw στη φάση που περιέγραψες με τη γυναίκα που ακολούθησες, διέκρινα ορισμένες αντιφάσεις στο λόγο σου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σαφεστατα το να επιταχυνεις οταν ο προπορευομενος οδηγος εκδηλωσει (με φλας η εκταση του βραχιονα) την προθεση του να αλλαξει λωριδα, ωστε να μην του το επιτρεψεις, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚ. ΔΕΝ 'ειναι δικαιωμα του'.+1
Άρθρο 17 παρ. 7
'Oδηγός πoυ αντιλαμβάνεται ότι άλλoς oδηγός πρoτίθεται να τoν πρoσπεράσει, υπoχρεoύται να κινείται πλησίoν τoυ δεξιoύ άκρoυ τoυ oδoστρώματoς και να μην επιταχύνει την κίνησή τoυ.'. -
Αλλου ειναι αυτο που λεω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αλλου ειναι αυτο που λεω.Που;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οσο δεν Σεβεστε τα λεωφορεια Τοσο Δεν θα σας σεβαστουν και αυτοι! (Γενικο το σχολιο δεν πηγαινει συγκεκριμμενα) οταν βγαινει απο την λωριδα του το λεωφορειο γιατι βγαινει? Γιατι θα εχει καποιο εμποδιο και θα το αποφυγει ή θα μπει σε ολοκληρη την λωριδα ή θα πιασει ενα κομματι για να προσπερασει με ασφαλεια. Οταν εχεται ενα λεωφορειο διπλα σας δεν μπορειτε να δειτε τι εχει στη δεξια πλευρα του δρομου λογω ορατοτητας! Και μην ξεχνατε πως αυτοι κανουν την δουλεια τους, γιατι ειτε θα εχουν καθυστερησει για το επομενο δρομολογιο οποτε λογικο ειναι να τρεξουν (πρεπει να δειτε τα καρτελακια με τους χρονους διαδρομης ) γιατι συνηθως φτανουν καθυστερημενοι στα τερματα/αφετηριες.σκηνικό εχθές:
φανάρι Λ. Αμφιθέας για αριστερά προς Αγ. Βαρβάρας. κλασσικά σχηματίζεται (παράνομη) δεύτερη σειρά. εγώ πρώτος κανονικά (αριστερά αριστερά) μπροστά είχαν χωθεί κάτι τρόμπες και δεξιά μου δεύτερη σειρά λεωφορείο. ανάβει το φανάρι ξεκινάνε οι χωμένοι ξεκινάει το λεωφορείο ξεκινάω και γω. προχωράω ακάθεκτος ενώ ξέρω ότι το λεωφορείο πρόκεται να συνεχίσει ευθεία αριστερά (αρκετά ΙΧ στρίβουν αμέσως δεξιά) αλλά πάει να με κλείσει κ του τσιμπάω λίγο την κόρνα και περνάω.Το λεωφορείο μπορεί να στρίψει ανετότατα αν ήταν στην νόμιμη λωρίδα του επί της Αμφιθέας στο φανάρι, απλώς έπιασε την διπλή σειρά γιατί ΒΑΡΙΟΤΑΝ/ΒΙΑΖΟΤΑΝ. δε μπορείς μετά να μου πεις ότι βρέθηκα μπροστά του και του έκλεισα τον δρόμο
στον π...ο μου αν βιάζεται ο άλλος ή αν έχει αργήσει σε ραντεβού. απαιτώ να είναι σωστός όπως είμαι κι εγώ σωστός ακόμα κι όταν βιάζομαι, αλλά δεν κάνω τέτοιες καφρίλες ούτε χώνομαι στα φανάρια, την έχουν δει όλοι νταβατζήδες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σκηνικό εχθές:
φανάρι Λ. Αμφιθέας για αριστερά προς Αγ. Βαρβάρας. κλασσικά σχηματίζεται (παράνομη) δεύτερη σειρά. εγώ πρώτος κανονικά (αριστερά αριστερά) μπροστά είχαν χωθεί κάτι τρόμπες και δεξιά μου δεύτερη σειρά λεωφορείο. ανάβει το φανάρι ξεκινάνε οι χωμένοι ξεκινάει το λεωφορείο ξεκινάω και γω. προχωράω ακάθεκτος ενώ ξέρω ότι το λεωφορείο πρόκεται να συνεχίσει ευθεία αριστερά (αρκετά ΙΧ στρίβουν αμέσως δεξιά) αλλά πάει να με κλείσει κ του τσιμπάω λίγο την κόρνα και περνάω.Το λεωφορείο μπορεί να στρίψει ανετότατα αν ήταν στην νόμιμη λωρίδα του επί της Αμφιθέας στο φανάρι, απλώς έπιασε την διπλή σειρά γιατί ΒΑΡΙΟΤΑΝ/ΒΙΑΖΟΤΑΝ. δε μπορείς μετά να μου πεις ότι βρέθηκα μπροστά του και του έκλεισα τον δρόμο
στον π...ο μου αν βιάζεται ο άλλος ή αν έχει αργήσει σε ραντεβού. απαιτώ να είναι σωστός όπως είμαι κι εγώ σωστός ακόμα κι όταν βιάζομαι, αλλά δεν κάνω τέτοιες καφρίλες ούτε χώνομαι στα φανάρια, την έχουν δει όλοι νταβατζήδες
Έχω δει και 3η σειρά εκεί, που κλείνει την αριστερή όσων πάμε ευθεία.
Προσωπικά όταν είναι να βγώ Αγίας Βαρβάρας από Αμφιθέας, βγαίνω έτσι (με κάποιες παραλλαγές στο τέλος ανάλογα το ύψος που θέλω να πέσω):
-
Ζωο σημερα ο παππους που πηγαινε γρηγορα και το φαναρι ηταν πρασινο και σταματησε ακαριαια λες και ηταν κοκκινο. Παλι καλα δεν πεσαμε απανω στο μ@λ@κ@.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ζώο μία γκόμενα με παπάκι (ή μάλλον...μονοκύτταρος οργανισμός ή αμοιβάδα για να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο) που σταμάτησε σχεδόν καταμεσίς σε στενάκι για να μιλήσει σε μία φίλη(?) της που συνάντησε-είδε τυχαία στο πεζοδρόμιο.
Χαλαρός εγώ περιμένω 10-15sec και αφού βλέπω ότι με έχει γραμμένο στις...ωοθήκες της κάνω ένα στιγμιαίο μπιπ με την κόρνα (ας πούμε ευγενικό κορνάρισμα) και γυρίζει και μου λέει εκνευρισμένη:- χωράς!πέρνα!
- το αμάξι δεν είναι οδοντογλυφίδα.Κάνε 1m μπροστά που έχει χώρο ή βάλε πιο άκρη το μηχανάκι σου να περάσουμε σαν άνθρωποι και πείτε τα με την ησυχία σας.
Κάνει το παπάκι ΟΥΤΕ 10cm δεξιά και πέρασα πραγματικά οριακά (χωρίς υπερβολές - έκλεισα τους καθρέφτες για να περάσω και να μην την χτυπήσω ).Όταν πέρασα μου φώναξε κιόλας (εκνευρισμένα):
-είδες που χώραγες μ@λ@κ@ εξυπνάκια?Σταματάω απότομα (κοκκαλώνω το φρένο - βλέποντας ότι ο πίσω είναι σε μεγάλη απόσταση), την κοιτάζω από τον δεξί καθρέφτη, βλέπω ότι με βλέπει και...το επικό:
-τι κοιτάς ρε μλκ τον κώλο μου.Εντάξει...έβγαλα το χέρι από το παράθυρο κάνοντας αυτό-> και έφυγα.Δεν αξίζει...ντάξει...
Μα πραγματικά όμως...Αν κατέβαινα και της έριχνα ένα σκαμπίλι θα έφταιγα εγώ μετά?
Ε-ΛΕ-ΟΣ...
Ορισμένες φορές δεν ξέρω πώς κρατιέμαι.Πραγματικά...Τι μου θυμισες τωρα...
Πριν χρονια στη διαρκεια της θητειας μου. Στον κεντρικο του Πολυκαστρου δυο θειτσες συνομιλουν μεταξυ τους στη μεση του δρομου, απο πισω τους εγω με βενζινοκινητο ΡΕΟ. Θα με δουνε λεω, θα φυγουν. Αμ, δε... Κορνα δεν υπαρχει (στη μαχη ειναι αχρηστη) οποτε το ψιλομαρσαρω, παλι δεν δινουν σημασια. Κοφτη βαθια γκαζια λοιπον, κλεισιμο και ανοιγμα του διακοπτη, ακομα πρεπει να τρεχουνε...
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Καραζώο το μαμημένο ρωσάκι(και μάλλον πιωμένο η ναρκωμένο) σήμερα, που σε κεντρικό δρόμο των αμπελοκήπων στην θεσσαλονίκη πήγα να βγω απο το παρκαρισμένο αμάξι μου(περίμενα να περάσουν τα αμάξια για να πάω απέναντι) και λίγο έλειψε να με κάνει αλειφή πάνω στο αμάξι μου. Στην δε μούντζα που του έριξα θεώρησε ότι προσεβλήθει και σταμάτησε για να μου ζητήσει τα ρέστα.
Είπες τίποτα μου λεει;;;
Οχι απλά σε μούντζωσα απάντησα και συνέχισα το δρόμο μου.
Είναι και επικίνδυνοι αυτοί πανάθεμά τους. Μια φορά που ήθελα και εγώ μια ομάδα Δίας κοντά μου άφαντοι.
Ολες τις άλλες φορές τους βρίσκεις πάντα μπροστά σου.Παρε το 100 και δωσε τις πινακιδες του, δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us ΖΩΟ ο εν λογω τυπος που εγραφε επιδειχτηκα το λεωφορειο ενω ηθελε να παρκαρει στην αφετηρια του στο Συνταγμα!
+1
htanso21, ελα να μου το πεις προσωπικα αν ειμαι ζωο ή οχι...
-
Κατεβαινωντας απο Ανω Καστριτσι σημερα το απογευμα εξω απο τη Πατρα κοντεψα να χτυπησω πολλα ζωα μαζι... Πρεπει να ηταν καμια 100στη προβατα.. Και ενω το κοπαδι ηταν μες τη μεση του δρομου πεταγωνταν στη σειρα κι αλλα απο το χαντακι..το τελευταιο στο τσακ τη γλιτωσε..Και μετα λενε για φαναρια στο μπροστινο και το τελευταιο ζωντανο και αλλες τετοιες γελοιοτητες..Δε γινονται αυτα..
Προλαβα φρεναρα, αναψα και τα αλαρμ και ο απο πισω συρθηκε στα τελευταια μετρα και το περιμενα το μπαμ...Παλι καλα..
Κι εσυ παντως ζωο εισαι..και πανω μου πηγες να πεσεις και κολλαγες προφυλακτηρες κατεβαινωντας..Φυσικα στην ευθεια μετα τη μαγουλα μου εδειξες ποσο γαματο ειναι το 'εργκαλειο' (s coupe αρχων '90 turbo με σκαστρα και χωρις μπροστινο προφυλακτηρα.. )..
Σε 2 στροφες,πραγματικα 2, μπηκα πατημενος πανω και χαθηκε απο το καθρεφτη μου.. Ζωο κι εγω που ασχοληθηκα μαζι του,αλλα τρελαινομαι οταν βλεπω τον αλλον 1 μετρο απο τον πισω προφυλακτηρα μου να κολλαει.. Να τον αφησω να περασει ηθελα αλλα οποιος ξερει το δρομο απο πανεπιστημιο προς Ανω Καστριτσι ξερει οτι αυτο δε γινεται..Μιλαμε για πολυ στενο στροφιλικι..τιγκα φουρκετα..
Ημαρτον τις τελευταιες μερες..
-
Σήμερα μια αχαρακτήριστη μουλάρα παραλίγο να μου προκαλέσει εγκεφαλικό απ τα νεύρα μου
Ενώ βιάζομαι γιατί έχω να δώσω μάθημα σε 10 λεπτά, έχω μπλέξει πίσω από ένα ξανθό βόδι με λευκό punto πρώτης γενιάς το οποίο ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Σταδιακά καταλαβαίνω (δεν επιτάχυνε ποτέ και ίσα που τσούλαγε, ενώ φρέναρε πολύ απότομα προφανώς γιατί τράβαγε χειρόφρενο) ότι το αμάξι πάει με σβηστό τον κινητήρα εδώ και τουλάχιστον 200 μέτρα. Κατηφορική ελαφρώς διαδρομή, και η ******** ( ) το πάει τσουλώντας έχοντας δημιουργήσει ουρά 7-8 ή και παραπάνω αυτοκινήτων πίσω της ενώ ο δρόμος ευθεία είναι άδειος. Πράσινο φανάρι μπροστά και σαλιγκάρι αυτή, κόρνες μπινελίκια, ενώ μας πηγαίνει με 10χλμ. Γίνεται πορτοκαλί το φανάρι (το συγκεκριμένο κρατάει κι ένα σεβαστό ~3λεπτο), βλέπει ότι δε θα προλάβει να το περάσει έτσι όπως έρπεται (καλά αν μας έπιανε φανάρι ΣΤΑΝΤΑΡ είχα κατέβει κάτω να την αρχίσω στα γαλλικά), ανάβει τη μηχανή και φεύγει αφήνοντάς μας με κόκκινοΑααααααααααααααααααααργκ #$%*(@#$($%
-
Mμμ, καλή ιδέα για οικονομία όταν η επιστροφή είναι κατηφορική.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σήμερα μια αχαρακτήριστη μουλάρα παραλίγο να μου προκαλέσει εγκεφαλικό απ τα νεύρα μου
Ενώ βιάζομαι γιατί έχω να δώσω μάθημα σε 10 λεπτά, έχω μπλέξει πίσω από ένα ξανθό βόδι με λευκό punto πρώτης γενιάς το οποίο ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Σταδιακά καταλαβαίνω (δεν επιτάχυνε ποτέ και ίσα που τσούλαγε, ενώ φρέναρε πολύ απότομα προφανώς γιατί τράβαγε χειρόφρενο) ότι το αμάξι πάει με σβηστό τον κινητήρα εδώ και τουλάχιστον 200 μέτρα. Κατηφορική ελαφρώς διαδρομή, και η ******** ( ) το πάει τσουλώντας έχοντας δημιουργήσει ουρά 7-8 ή και παραπάνω αυτοκινήτων πίσω της ενώ ο δρόμος ευθεία είναι άδειος. Πράσινο φανάρι μπροστά και σαλιγκάρι αυτή, κόρνες μπινελίκια, ενώ μας πηγαίνει με 10χλμ. Γίνεται πορτοκαλί το φανάρι (το συγκεκριμένο κρατάει κι ένα σεβαστό ~3λεπτο), βλέπει ότι δε θα προλάβει να το περάσει έτσι όπως έρπεται (καλά αν μας έπιανε φανάρι ΣΤΑΝΤΑΡ είχα κατέβει κάτω να την αρχίσω στα γαλλικά), ανάβει τη μηχανή και φεύγει αφήνοντάς μας με κόκκινοΑααααααααααααααααααααργκ #$%*(@#$($%
-
Σπύρου Μερκούρη - Παγκράτι, εχθές το απόγευμα.
Διπλός δρόμος με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, σχετικά φαρδύς με διπλή διαχωριστική σε όλο το μήκος του.Δεύτερος εγώ στο φανάρι, ο πρώτος έχει ανάψει φλάς για να στρήψει αριστερά, περιμένουμε να περάσει ένας αντίθετα κινούμενος.
Στο διάστημα αυτό (μερικά δεύτερα δηλαδή) ο πρώτος μάλλον έστριψε ελαφρά το τιμόνι του και έσβησε το φλάς αλλά βρισκόταν ήδη λοξά στη μέση του δρόμου.Μόλις ελευθερώνεται το ρεύμα και πάει να περάσει, παπακουλας/κούριερ ο οποίος πήγαινε καμαρωτά πάνω στην διπλη διαχωριστική αρχίζει τα καντίλια για το φλάς και τις κόρνες.
Τον φτάνω λίγο παρακάτω, κατεβάζω παράθυρο:
«Μεγάλε, και φλάς είχε ο άνθρωπος και εσύ δεν είχες δουλειά να μας περάσεις από εκεί, διπλή διαχωριστική έχει κάτω».
«#$^%&& &**&& Ι& ^^%&%& $^&&%%» η απάντηση του παπάκουλα ο οποίος είχε ήδη αρχίσει να απομακρύνεται.
Τον έβλεπα που πήγε ολόκληρο τον δρόμο καμαρωτά πάνω στην διπλή διαχωριστική...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]