Ο χρήστης Jacob έγραψε:
migf1,
Αναφέρομαι στο τεύχος Ιουλίου 2004, άρα προφανώς στα νέα Astra και Golf.
Δεν αναφέρομαι στα 100+ άλογα, αλλά στα λιγότερα άλογα και στα περισσότερα κιλά. Εκεί είναι το πρόβλημα. Π.χ. στο εν λόγω άρθρο διαβάζω ότι το 1600άρι Altea έχει 102 άλογα για 1381 κιλά, το 1400άρι Golf έχει 90 άλογα για 1270 κιλά (4Τ Ιουλίου, σελ. 114). Παρόμοια ισχύουν και για αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών, αν έχει κανείς ευαισθησία στα γερμανικά. Γενικά αναφέρομαι σε αυτοκίνητα με φτωχή σχέση κιλών / ίππων.
Έχω αμάξι 90 αλόγων και 1300 κιλών και περνάω σφαίρα οποιαδήποτε νταλίκα ή αργότερο όχημα, έχοντας δίπλα μου συνεπιβάτη, ανοιχτό aircondition και αποσκευές στο πορτ-μπαγκάζ. Το σανίδώνω για να προσπεράσω? Ναι. Κατεβάζω σχέση? Ναί. Είναι επικίνδυνο αυτό? ΌΧΙ !
Αν έχω 4 ενήλικες επιβάτες τα πράγματα ζορίζουν... οπότε πολύ απλά οδηγώ διαφορετικά (π.χ. περιμένω περισσότερο πριν προσπεράσω). Είναι επικίνδυνο αυτό? Όχι.
Δεν πρέπει σώνει και καλά να προσπερνάς με τετάρτη. Και με τρίτη ταχύτητα τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα. Απλά ενδεικτικά ανέφερα την τετάρτη, θα μπορούσα να υποστηρίξω το ίδιο αναφέροντας χρόνο προσπεράσματος για την τρίτη.
Δεν είναι εξίσου δύσκολα με 3η... αντίθετα, με 3η είναι ευκολότερα. Εξίσου δύσκολα μπορεί είναι όταν οδηγείς ένα φορτωμένο 1400άρι και του συμπεριφέρεσαι σα να ήταν άδειο 1800άρι.
Το παράδειγμα με το 1100άρι το αναφέρω για να μη νομίζει κανείς ότι έχω γεννηθεί οδηγώντας γρήγορα αυτοκίνητα και υποτιμώ ή βλέπω αφ΄υψηλού την κατάσταση. Είμαι μέρος αυτού που θεωρώ πρόβλημα.
Σωστός!
Ένα αυτοκίνητο 800-900 κιλών με 100 άλογα είναι ασφαλέστερο εφόσον έχει καλοσχεδιασμένες αναρτήσεις και οδηγό με μυαλό.
κοίτα να δεις τώρα τι παίζει εδώ. Με τη λογική αυτή ισχύει επίσης ότι: ένα αυτοκίνητο 1200-1300 κιλών και 100 άλογα είναι ασφαλέστερο εφόσον έχει καλοσχεδιασμένο κιβώτιο και οδηγό με μυαλό.
Σωστά?
Αναφέρομαι στο μέσο όρο απαιτήσεων ενός οικογενειάρχη ο οποίος θέλει να μετακινήσει με ασφάλεια την οικογένειά του αοό το σημείο Α στο Β.
Κατά την άποψή μου, οι παραπάνω απαιτήσεις πληρούνται ικανοποιητικότατα από οποιοδήποτε σύγχρονο 1400άρι.
Οι δοκιμές των 4Τ δεν υπογράφονται από συντάκτες, αλλά εκφράζουν τη γνώμη του περιοδικού. Έχει μήπως σημασία ποιός το έγραψε;
Jacob
Απλή περιέργεια.