-
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Got to love her
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ αυτοκίνητο....απορώ πως δίνουν τόσα λεφτά να πάρουν ένα AUDI με αυτήν την μορφή .To μονο που δεν μ αρεσει ειναι το 4ακτινο τιμονι του.Κατα τα αλλα συμπαθητικο.
-
Νομιζω οτι μονο οι κινητηρες ειναι Audi.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Νομιζω οτι μονο οι κινητηρες ειναι Audi.Ναι... αλλά και πάλι όμορφο δεν είναι...
-
-
-
Η δεύτερη φωτογραφία σήμερα που νιώθω ότι μπορώ να την μυρίσω.
-
Το νεο Opel Meriva με αυτοκολλητο στις πλαϊνες πορτες απο περιοδικο αυτοκινητου που το εκανε τεστ .
Δεν μου αρεσε απο κοντα οσο το ειδα σταματημενο στο φαναρι , τα πισω φωτα το χαλανεY.Γ
Ακομα στα μελλοντικα ειναι ? -
Χάλι φαίνεται από πίσω
-
Uploaded with ImageShack.us
Η Maserati ειναι βενζινα -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το νεο Opel Meriva με αυτοκολλητο στις πλαϊνες πορτες απο περιοδικο αυτοκινητου που το εκανε τεστ .
Δεν μου αρεσε απο κοντα οσο το ειδα σταματημενο στο φαναρι , τα πισω φωτα το χαλανεY.Γ
Ακομα στα μελλοντικα ειναι ?Απο το φοντο καταλαβαινω οτι ηταν στη γειτονια μου (Περιστερι)
Παντως το χρωμα αυτο μου αρεσει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η Maserati ειναι βενζιναθα μου φαινόταν πιο λογικό να ήταν η corvette του βενζινά.
'Λάθος αμάξι πήρες' πες του. 'Δεν καίει αρκετά αυτό'. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Η Maserati ειναι βενζινα
θα μου φαινόταν πιο λογικό να ήταν η corvette του βενζινά.
'Λάθος αμάξι πήρες' πες του. 'Δεν καίει αρκετά αυτό'.Ο προηγουμενος βενζινας ειχε μια κορη με ενα MR2. Οποτε ερχοταν στο βενζιναδικο ηταν με μινι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο προηγουμενος βενζινας ειχε μια κορη με ενα MR2. Οποτε ερχοταν στο βενζιναδικο ηταν με μινι
μίνι (φούστα) ή μίνι (κούπερ)?
Επίσης...ωραία η κόρη?Μήπως να μου τη συστήσεις?Σήμερα το πρωί πήγα βόλτα με ένα... DKW με πινακίδες ΕΛΠΑ.
Μετά από αυτή τη βόλτα κατάλαβα πόσα ωραία πράγματα (που θεωρούμε δεδομένα) μας προσφέρει ένα σύγχρονο αμάξι. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ο προηγουμενος βενζινας ειχε μια κορη με ενα MR2. Οποτε ερχοταν στο βενζιναδικο ηταν με μινι
μίνι (φούστα) ή μίνι (κούπερ)?
Επίσης...ωραία η κόρη?Μήπως να μου τη συστήσεις? -
-
Πάει καλά σε πωλήσεις το XF;
-
Εχω δει και εγω κανα δυο φορες το ΤΑΤΑ το αγροτικο.
-
Λευκό Opel insignia opc σε service της opel δρόμων. Πολύ τούμπανο!
Carspotting [#7]