-
sfrag πολύ καλή επιλογή για αυτή την δύναμη είναι και τα Bridgestone Potenza S03 pole position, αλλά αφού ταξιδεύεις συχνά στην εθνική θα προτείνω Michelin Pilot sport (πιο άνετα)
-
Continental Premium Contact 185/60/14 (Golf III)
GoodYear Eagle F1 215/45/17 (Nissan Primera)
Michelin Energy 175/65/14 (Toyota Yaris) για το 65 δεν ειμαι σιγουρος
Bridgestone Potenza S02 205/45/15 (Toyota Cellica 200PS ξαδερφου μου) για το 45 δεν ειμαι σιγουρος
Τα Conti τελεια στη βροχη, τα Goodyear ειχαν μεγαλη διαφορα απο τα μαμισια και τα Bridgestone πολυ καλα, αλλα αργουν να ζεσταθουν, τα Michelin μην τα δοκιμασετε) -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Έβαλα πρόσφατα τα YOKOHAMA Cdrive καινούριο μοντέλο ο αντικαταστάτης του 539 μου είπαν... σε Διάσταση 195/60 R15H
λόγο πίεσης χρόνου... από την μάνα του είχε δείκτη V.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως σε λιώσιμο στις στροφές το λάστιχο υπερθερμαίνεται για πλάκα... μετά από 4-5 στροφές τέζα... το τιμόνι ελαφραίνει πάρα πολύ και στρίβεις με -10κμ/ω απ'ότι συνήθως...
Πιστεύω πως φταίει και το λάστιχο που έχει προσανατολισμό για νορμάλ χρήση αλλά και ο δείκτης Η που προσωπικά δε πιστεύω πως έχει να κάνει με το max speed του αυτοκινήτου αλλά το πόσο εύκολα ζεσταινεται-παραζεσταίνεται.. Γι'αυτό την επόμενη φορά αν δεν βρώ λεφτά για ζάντες πάμε για 195/55 και σίγουρα δείκτη V
ξέχασα να αναφέρω το αυτοκίνητο είναι μια Corolla 1.4lt 2002
Αρα δεν άλλαξε η συμπεριφορά τους σε σχέση με τα Α539... Τα ίδια χάλια είναι κι εκείνα.
-
χαλια τα Α539??????
-
Nαι, τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκίνητο και σε άλλα 3-4 που έχουν γνωστοί μου, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Χίλιες φορές κρίμα που δεν έχω τη δυνατότητα να τα αντικαταστήσω με λάστιχα της προκοπής από τώρα (έχουν 13.000 χλμ) και να θυμηθώ πώς στρίβει το αυτοκίνητο ξανά.
-
Ο χρήστης Papapeters έγραψε:
Bridgestone Re720Πάρα πολύ καλό λάστιχο. Το είχα βάλει στο Rover που είχα σε διάσταση 195/50/15 και κολλούσαν στον δρόμο. Εκείνο που με έκανε όμως να μην τα ξαναβάλω είναι ο θόρυβος που βγάζουν. Μιλάμε για πολύ θόρυβο...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Nαι, τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκίνητο και σε άλλα 3-4 που έχουν γνωστοί μου, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Χίλιες φορές κρίμα που δεν έχω τη δυνατότητα να τα αντικαταστήσω με λάστιχα της προκοπής από τώρα (έχουν 13.000 χλμ) και να θυμηθώ πώς στρίβει το αυτοκίνητο ξανά.Tι να πω εγώ είχα ακούσει καλά λόγια για τα Α539 και αυτά σκόπευα να βάλω... Την επόμενη (σύντομα δηλαδή) θα βάλω TOYO T1-S
-
Σε Alfa 145 Michelin Pilot Exalto 195/55/15
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κώστα, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι αρκετά ικανοποιητικά λάστιχα για ταξίδι με υψηλές ταχύτητες και φορτία, χειμώνα-καλοκαίρι. Αρκετά καλό φρενάρισμα στα πρώτα 5-6.000 χλμ χωρίς να λειτουργεί εύκολα το ABS. Μέτρια σε στροφιλίκια. Τώρα, μετά από 2 χρόνια και 47.000 χλμ, και τους δείκτες φθοράς να κάνουν εμφανή την ύπαρξη τους, δεν έχω απαιτήσεις βέβαια!
Χωρίς να έχω πάει ακόμη σε ικανοποιητικό στροφιλίκι έχω διαπιστώσει ακριβώς τα ίδια. Ελάχιστο ABS και σπινιάρισμα και αθόρυβο και σταθερο σε αυτοκινητόδρομο. Περιμένω το TD να τα δοκιμάσω καλύτερα!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Nαι, τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκίνητο και σε άλλα 3-4 που έχουν γνωστοί μου, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Χίλιες φορές κρίμα που δεν έχω τη δυνατότητα να τα αντικαταστήσω με λάστιχα της προκοπής από τώρα (έχουν 13.000 χλμ) και να θυμηθώ πώς στρίβει το αυτοκίνητο ξανά.
Tι να πω εγώ είχα ακούσει καλά λόγια για τα Α539 και αυτά σκόπευα να βάλω... Την επόμενη (σύντομα δηλαδή) θα βάλω TOYO T1-S
Τελικα διιστανται οι αποψεις για αυτο το λαστιχο. Οσων αφορα εμενα τα βρηκα καλυτερα απο exalto 1, οχι ομως οσο καλα τα περιμενα. Φιλος μου με ραλι που το παει... οσο παει, μου εχει πει τα καλυτερα. Περιμενω εντυπωσεις απο τα ΤΟΥΟ, αν τα βαλεις τελικα, γιατι εχω ακουσει καλα λογια κ επειδη με ενδιαφερουν κ μενα θελω να το διασταυρωσω..
-
Οντως, τα Α539 είναι πολύ παράξενα ελαστικά. Σε κάποια αυτοκίνητα (και χέρια ) είναι καλά, σε κάποια άλλα όχι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οντως, τα Α539 είναι πολύ παράξενα ελαστικά. Σε κάποια αυτοκίνητα (και χέρια ) είναι καλά, σε κάποια άλλα όχι.καπου με βρισκεις συμφωνο
-
Fulda Carat Extremo 215/40 R17
μέτρια στο στεγνό, καλά στο βρεγμένο, γενικά μέτρια αίσθηση...μετά από 33000 χλμ είναι ελάχιστα πάνω από τους δείκτες φθοράς.Πρίν είχα τα yokohama A539 σε 195/60 R15...πολύ καλύτερο κράτημα και αίσθηση από τα fulda αν και στενότερα, τα εμπιστευόμουν περισσότερο στις στροφές. Τα κράτησα για 65000 χλμ χωρίς πρόβλημα...
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Παιδες και ιδιαιτερα Kyan βοήθεια...
Ηρθε η ώρα να αλλαχτουν τα λαστιχα του Α4 tq 215ps διαστάσεων 205-55-16ZR το αυτοκίνητο κινείται κύρια (περίπου 80%) στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο κάνοντας περίπου 35000 χλμ το χρόνο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας...
Y.Γ Τώρα φοράει dunlop sp sport 9000...δεν μπορώ να πώ οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος, αλλά επειδή κινούμαι στην Εθνική με μεγάλες ταχύτητες ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών θα ήθελα αν υπάρχει κάτι καλύτερο....σε ταχυτητες σειρας w. Μεταξύ good year f1, p zero nero, dunlop sp sport maxx, michelin pilot ....τι να βάλω ρε παιδιά και να ζεσταινεται πριν να φτάσω στο Βόλο έτσι ?Φίλε sfrag ένα θου σου πω...
Είχα βάλει κάποια στιγμή το 2000 το F1 το προηγούμενο.. λίγο απότομο στο όριο, μετά ακολουθεί το dunlop sp sport 9000 ως φθηνή λύση (καλό λαστιχάκι) πάει και αυτό...........
και όταν το άλλαξα φόρεσα F1 GSD3 (τέλειο λάστιχο κατά την προσωπική μου γνώμη και απίστευτο στην βροχή) το ευχαριστήθηκα και πριν μια βδομάδα ξανα έβαλα και πάλι F1 GSD3Συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για το ζέσταμα μην ανησυχείς θα χτυπήσεις μια 150άρα θα κάνεις και μερικά ζιγκ ζαγκ αλλά F1 και έφυγες............
-
Michelin Pilot Primacy (Made in Germany παρακαλώ..) 195/60 R15 V σε Astra G 1,4 τα οποία προχθές αντικατέστησαν τα κορυφαία από κάθε άποψη Pilot Exalto..
Πρώτες εντυπώσεις: Πολύ πιο αθόρυβα, πολύ μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης, κακή πληροφόρηση στο τιμόνι το οποίο ελάφρωσε και χαλάρωσε (εκτός αν φταίει το ότι είναι ακόμη καινούρια). Αρκετά μαλακά λάστιχα, ζεσταίνονται εύκολα παρά τον δείκτη V (γι'αυτό τον προτίμησα αντί του H).
Σε συνδυασμό με bilstein sport φαίνεται να είναι καλή επιλογή.
Κρατώ επιφυλάξεις για τη συμπεριφορά σε βρεγμένο γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.. -
suzuki swift sport
εχω 2 σετακια
1)μαμα 17αρια 195/45/17 με good year f1
2)μαμα 16αρια 195/50/16 με το απιστευτο TOYO R888 -
Ο χρήστης med έγραψε:
suzuki swift sport
εχω 2 σετακια
1)μαμα 17αρια 195/45/17 με good year f1
2)μαμα 16αρια 195/50/16 με το απιστευτο TOYO R888αναστήθηκε?
ΥΓ:ωραίο topic though...
-
Σε Fiat Bravo 150 Sport το παρακάτω....
http://eu.goodyear.com/gr_el/tires/repository/Eagle_F1AS/index.jsp
Διαφωνώ με τη βαθμολογία στο βρεγμένο και την Υδρολίσθηση...
Στο στεγνό οδόστρωμα πάρα πολύ καλά. -
Mercedes-Benz W203-C200K
Bridgestone Turanza και πριν την αλλαγη ωπου ειχαν κλεισει 6 χρονια πανω και τωρα μια χαρα λαστιχα ειναι
205-55-R16 -
Insignia Sports Tourer - Sport
Conti SportContact 3 - 245/45/18
Τι λάστιχα φοράει το αυτοκίνητό σας?