-
Τελικά το νούμερο ήταν 125. Προηγούμενο μεν, πρώτο ΒΗΥ δε . Οι συνδυασμοί στα μηχανάκια φεύγουν πολύ γρήγορα, νομίζω πιο γρήγορα από άλλες χρονιές, όχι? λογικό βέβαια, αν και προβλέπεται απ' ότι φαίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρχει πρόβλημα με τους συνδυασμούς και να χρειαστεί να επαναπρογραμματιστεί η αριθμοδότηση για να δούμε
-
ΕΗΤ 505 και ΕΗΤ 520 σε δίκυκλα!
-
Στη Θεσσαλονίκη ΚΤΖ-4662, προφανώς κατανομή που δίνεται στην Πτολεμαϊδα σωστά;
-
Σωστός αν και έχει δοθεί μέχρι 4730 αυτή τη στιγμή
-
Μες την ανομβρια
ΚΟΜ 4834 Corsa
EBM 1676 Polo -
HKT 981* Panda βεβαίως βεβαίως, νοικιάρικο βεβαίως βεβαίως.
-
ΙΟΕ 9087
ΖΑΖ 5525
ΕΜΝ 4204, νέος κλάδος στις Κυκλάδες (πού τελείωναν?)
ΙΖΧ 9425 σε επαγγελματικό
ΤΚΚ 148Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKT 981* Panda βεβαίως βεβαίως, νοικιάρικο βεβαίως βεβαίως.καλορίζικα?
@D1FF ναι, volvo xc90! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω, έστω και κατά περιόδους,
να ασχολούμαι με το κοινό μας περίεργο χόμπι.Εμείς σε ευχαριστούμε φίλε δημήτρη για τις παρατηρήσεις σου και για ότι μας δίνεις. Οι νέες κόκκινες πότε περίπου υπολογίζεται λες να έρθουν?
-
Εκπαιδευτής οδηγών πήρε μηχανή ΒΚΝ 52. Μου είπε ότι την πήρε από την Β΄ Δ/νση συγκοινωνιών του Πειραιά. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά η πινακίδα είναι σίγουρη
-
Είδα σήμερα πινακίδα ΜΗΟ 545* ΜΑΥΡΗ. Εννοώ με μαύρα νούμερα, για πρώτη φορά βλέπω μαύρα νούμερα σε συνδυασμό με ΜΗΟ, οπου ήταν πάντα κοκκινα.
Ξέρει κανείς κάτι; προέλευση; νομός; -
ΜΑλλον θελει να ειναι διακριτικος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΜΑλλον θελει να ειναι διακριτικος.Εννοείς οτι τις έβαψε;
-
( αν οι πινακιδες ειναι κανονικα κοκκινες)
-
ΒΙΜ 8049 Insignia
-
EEE-1007 πλαίσιο Καλαμάτας.
-
ΥΝΡ 3627, ΙΜΡ 1545
-
ΑΗΜ 5925 σε Fiesta
-
Καινουργιο Fiesta με παλιες πινακιδες ZZ*! Αληθεια πως μπορεις να κρατησεις παλιες πινακιδες σε νεο οχημα?
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Καινουργιο Fiesta με παλιες πινακιδες ZZ*! Αληθεια πως μπορεις να κρατησεις παλιες πινακιδες σε νεο οχημα?Μια πιθανοτητα ειναι να του πηραν τις πινακιδες απο το Fiesta και να εβαλε αυτος απο αλλο αυτοκινητο που εχει (Ειναι προφανες οτι ειναι παρανομο)
-
XNI-3477 μτχ almera
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010