-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κλείσε 1.500 για μένα.Λεωνίδα θα φέρω τις μπύρες
-
-
να δείτε που λόγω σκανδάλων θα βγει στις επόμενες η Ντούβλη με Τζούλια και χωρίς υποσχέσεις....
-
Μακάρι να εξελιχθούν σε φιάσκο αυτές οι εκλογές για τον φασίστα. Πολλοί λένε ότι μάλλον θα τις πάρει ένα σοσιαλιστικό κόμμα (Κοέν λένε τον αρχηγό του?) Θυμάμαι είχα διαβάσει καλούτσικα λόγια για αυτόν..
-
http://www.europa.steiermark.at/cms/dok ... chsene.pdf
-
EDIT:
Το πιο πιθανό είναι να είναι αβλεψία του γραφίστα πάντως και όχι εσκεμμένο, μη βλέπουμε θεωρίες συνωμοσίας παντού. -
Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole the deepest blue hole in the world filmed entirely on breath hold by the french champion Julie Gautier.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole the deepest blue hole in the world filmed entirely on breath hold by the french champion Julie Gautier. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
EDIT:
Το πιο πιθανό είναι να είναι αβλεψία του γραφίστα πάντως και όχι εσκεμμένο, μη βλέπουμε θεωρίες συνωμοσίας παντού.Ενταξει μας εδωσαν την ιμβρο κατι ειναι και αυτο
(παντως σε ολο τον υπλοιπο χαρτη ειναι σωστος ο γραφιστας)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole the deepest blue hole in the world filmed entirely on breath hold by the french champion Julie Gautier.Υποννοείς κάτι με αυτό το βίντεο;
-
Από που και ως που BASE jumping?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από που και ως που BASE jumping?Προφανως δεν εννοεί από γκρεμό με αλεξίπτωτο (και γω αυτο νόμισα στην αρχή) θα χρησιμοποιείται σαν όρος και στην ελεύθερη κατάδυση σε τέτοιες τρύπες που μοιαζουν με υποβρύχιο 'γκρεμό' και πραγματικά μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη ελεύθερη πτώση.
Παντως στο wikipedia λεει ότι είναι 200 μέτρα βαθος η συγκεκριμενη.
Δε νομίζω να έφτασε κατω.. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από που και ως που BASE jumping?και καλά base jumping.... 'χορογραφία' base jumping κάτω από το νερό σε μια τρύπα που μοιάζει με τους γνωστούς τρυπογκρεμούς που κάνουν base jumping.
Όχι δεν χρησιμοποιείται σαν όρος στις καταδύσεις, απ' όσο ξέρω, ούτε οι κινήσεις του σώματος είναι τέτοιες.
Όντως αποκλείεται να έφτασε στα 200m !
Θέλει άλλου είδους κινήσεις και αυτοσυγκέντρωση για τέτοια βάθη (άσε που το 200μ με σταθερά βάρη, χωρίς πτερύγια θα ήταν νέο παγκόσμιο!). -
Ο χρήστης madox έγραψε:
EDIT:
Το πιο πιθανό είναι να είναι αβλεψία του γραφίστα πάντως και όχι εσκεμμένο, μη βλέπουμε θεωρίες συνωμοσίας παντού.Ενταξει μας εδωσαν την ιμβρο κατι ειναι και αυτο
(παντως **σε ολο τον υπλοιπο χαρτη ειναι σωστος **ο γραφιστας)
Και στο MAZEDONIAN?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Από που και ως που BASE jumping?
και καλά base jumping.... 'χορογραφία' base jumping κάτω από το νερό σε μια τρύπα που μοιάζει με τους γνωστούς τρυπογκρεμούς που κάνουν base jumping.
Όχι δεν χρησιμοποιείται σαν όρος στις καταδύσεις, απ' όσο ξέρω, ούτε οι κινήσεις του σώματος είναι τέτοιες.
Όντως αποκλείεται να έφτασε στα 200m !
Θέλει άλλου είδους κινήσεις και αυτοσυγκέντρωση για τέτοια βάθη (άσε που το 200μ με σταθερά βάρη, χωρίς πτερύγια θα ήταν νέο παγκόσμιο!).Α οκ... νόμισα ότι συνηθίζεται...
Παρτε και τον οριτζιναλ:
Youtube VideoΠρωτοπορος...
Μια βιντεοκασετα του καποτε την ειχα λιώσει κυριολεκτικα.
-
Στην ίδια τρύπα, ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης (μη υποβοηθούμενης, με σταθερά βάρη, χωρίς πέδιλα) στα 88μ
http://www.youtube.com/watch?v=vF4PN8-2YSk
[κάπου γράφει ότι έχει ήδη ξανασπάσει το ρεκόρ με 95μ)Και ένα άλλο ρεκόρ (μη υποβοηθούμενη, σταθερά βάρη, μονοπέδιλο) από τον Guillaume Nery στα 113μ [το σημερινό παίζει να είναι στα 122]
Youtube VideoΝομίζω προφανείς οι διαφορές στις κινήσεις για να πετύχουν τέτοια βάθη
No limits free diving (υποβοηθούμενη δλδ) record στα... 214m [έγινε στην Ελλάδα]
Youtube VideoΆντε άλλο ένα, ρεκόρ SCUBA κατάδυσης από την επιφάνεια στα... 318,25 m
Youtube VideoΟ χρήστης tasosdev έγραψε:
Υποννοείς κάτι με αυτό το βίντεο;Στην Ελλάδα μας βλέπω για no limits χωρίς επιστροφή
-
απίστευτο βίντεο
είναι πορωμένος ο μγάκοβος με τις καταδύσεις
@παθος: αν λες το SP δεν παίζει να πάρει εκλογές με τπτ
ούτε καν στον συνασπισμό δε μπαίνει.είχε μια γυναίκα για πρόεδρο, αλλά γενικά έχουν γίνει λίγο μαντάρα στο κόμμα.
Το άρθρο που διάβαζες στα ελληνικά κάπου το είχα πετύχει κι εγωεδιτ: μήπως διάβαζες άρδην για ένα αφιέρωμα στην μετανάστευση?
η agnes kant ήταν πρόεδρος και παραιτήθηκε απ όσο ξέρω -
Ιταλία: Πρωτοφανής απόφαση για τις υιοθεσίες
2/6/2010 9:51:35 πμΖευγάρια που αρνούνται να υιοθετήσουν 'έγχρωμα' παιδιά δεν θα έχουν καθόλου το δικαίωμα να υιοθετούν. Αυτό αποφάσισε το Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλίας, μετά την προσφυγή στη δικαιοσύνη οργάνωσης προστασίας των παιδιών κατά ζεύγους Σικελών που επιθυμούσε να υιοθετήσει παιδί με Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε δηλώσει προς το δικαστήριο ανηλίκων της Κατάνιας ότι 'είναι διατεθειμένο να υιοθετήσει μέχρι δύο παιδιά, όχι μεγαλύτερα των 5 ετών, χωρίς διάκριση φύλου ή θρησκείας, όμως δεν είναι διατεθειμένο να υιοθετήσει παιδιά με σκούρο δέρμα, που να διαφέρουν από τα τυπικά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ή που να πάσχουν από νοητική στέρηση'.
Η απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου υποχρεώνει στο εξής τα δικαστήρια ανηλίκων, αρμόδια επί προσφυγών για υιοθεσία, να αποκλείουν τη νομιμότητα των περιορισμών σχετικά με την εθνικότητα των παιδιών που τίθενται από όσους κάνουν αίτηση υιοθεσίας'.
Την απόφαση χαιρέτησε με δήλωσή του ο πρόεδρος της επιτροπής για τις διεθνείς υιοθεσίες, Κάρλο Τζιοβανάρντι.Επειδή δεν έχω άποψη επί του θέματος, τι ισχύει στην Ελλάδα; Εγώ είχα πάντα την εντύπωση ότι το ζευγάρι διαλέγει το παιδί που θα υιοθετήσει. Στην Ιταλία, δηλαδή, τα ζευγάρια δίνουν 'προδιαγραφές' (π.χ. ηλικία) και το δικαστήριο αποφασίζει ποιο παιδί; Με το ζόρι να υιοθετήσει αυτό αλλιώς τίποτα;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στην ίδια τρύπα, ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης (μη υποβοηθούμενης, με σταθερά βάρη, χωρίς πέδιλα) στα 88μ
http://www.youtube.com/watch?v=vF4PN8-2YSk
[κάπου γράφει ότι έχει ήδη ξανασπάσει το ρεκόρ με 95μ)Και ένα άλλο ρεκόρ (μη υποβοηθούμενη, σταθερά βάρη, μονοπέδιλο) από τον Guillaume Nery στα 113μ [το σημερινό παίζει να είναι στα 122]
Youtube VideoΝομίζω προφανείς οι διαφορές στις κινήσεις για να πετύχουν τέτοια βάθη
No limits free diving (υποβοηθούμενη δλδ) record στα... 214m [έγινε στην Ελλάδα]
Youtube VideoΆντε άλλο ένα, ρεκόρ SCUBA κατάδυσης από την επιφάνεια στα... 318,25 m
Youtube VideoΥποννοείς κάτι με αυτό το βίντεο;
Στην Ελλάδα μας βλέπω για no limits χωρίς επιστροφή
Εχω φιλο που κανε τετοιες καταδυσεις.Συμμετεχει και σε αγωνες.
-
μολις μου εστειλε ενας φιλος (BILL 33)το λινκ και το ειδα.
μιλαω για το λινκ με τις βουτιες.
φοβερες εικονες ε?
παρτε μια φωτο δικια μου απο το περσινο αγωνα της aida στο λουτρακι.
η βουτια ειναι για τα 45 μετρα,αλλα λογω εξισωσης την εκοψα στα 41.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]