-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:ysterical: >>Όσες Mito έχω δει στο δρόμο και σε εμπορίες, το κενό μεταξύ ελαστικών και θόλων είναι ιδιαίτερα μεγάλο και κάπως αντιαισθητικό στο μάτι.Το παραπάνω Mito είναι χαμηλωμένο;
Είναι η QV , οπότε λογικά είναι πιο χαμηλωμένη από το εργοστάσιο.
δεν είναι πιο χαμηλομενη...
Τα ίδια ελατηρια με την 155αρα φοράει ....
Η συγκεκριμένη φοράει τους έξτρα 18αριδες τροχούς που γεμίζουν καλύτερα τους θολους και ξεγελαν το μάτι...πολυ σωστος ωραιες οι 18αρες αλλα υπερβολικες ειδικα για αμαξι 170 αλογα...ασε τα γκαπα γκουμπα μεσα στην αθηνα, με τους ευρωπαικους δρομους
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
διακρινω μια ειρωνια η κανω λαθος;λάθος κάνεις...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
διακρινω μια ειρωνια η κανω λαθος;
λάθος κάνεις...
εκανα την ερωτηση επειδη εδω καθε απαντηση πρεπει να συνοδευεται απο το αντιστοιχο εικονιδιο καθως οι παρεξηγησεις ειναι ευκολες.
τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει. -
φταιει ο γραπτός λόγος που κόβει την αμεσότητα του διαλόγου αλλά ας μην συνεχίσουμε με
-
Σημερα εκτος του Honda CR-Z που ειδα απο κοντα και παρεμπιπτόντως μου αρεσε παρα πολυ , περασα απο μια αντιπροσωπεια της Citroen και μπηκα μεσα στο DS3 , βιαζωμουν και το ειδα στα πεταχτα. πραγματικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος κανανε καλη και προσεγμενη δουλεια
Θα παω απο την ερχομενη εβδομαδα να το κανω test drive , απο την πρωτη επαφη παντως εμεινα ευχαριστημενος και εμφανισιακα και ποιοτικα -
Εχει η εδω αντιπροσωπεια μια λευκη με γαλαζιο ουρανο.Την πετυχα στο δρομο μεσημερι και μου εκανε εντυπωση ποσο δυνατα ειναι τα led ημερας .
-
-
Ακριβως ετσι.
Δεν ξερω αν χτυπαγε ετσι το φως ή οτιδηποτε αλλα μου φανηκαν πολυ δυνατα.Ελπιζω να την ξαναδω για να το επιβεβαιώσω.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σημερα εκτος του Honda CR-Z που ειδα απο κοντα και παρεμπιπτόντως μου αρεσε παρα πολυ , περασα απο μια αντιπροσωπεια της Citroen και μπηκα μεσα στο DS3 , βιαζωμουν και το ειδα στα πεταχτα. πραγματικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος κανανε καλη και προσεγμενη δουλεια
Θα παω απο την ερχομενη εβδομαδα να το κανω test drive , απο την πρωτη επαφη παντως εμεινα ευχαριστημενος και εμφανισιακα και ποιοτικαΠερασα και εγω μια βολτα απο εκθεση της Honda, για το 'μικρο', και πραγματι,
απο κοντα κερδιζει ποντους η εμφανιση του μεσα-εξω με την φουτουριστικη σχεδιαση που εχει.
Τα υλικα παντως σε ταμπλω-ταπετσαριες, δεν ηταν πια και τοσο 'ποιοτικα'
που με θαυμασμο καποιοι εχουν αναφερει. Ειδικα λαμβανοντας υποψιν την τιμη εκκινησης (22.900ευρω), προσωπικα 'αισθανθηκα' λιγο καλυτερα μεσα στο DS3 THP...
Nομιζω οτι αυτη την στιγμη η DS3, και με την πρασινη Bonus εκπτωση που προσφερει, ειναι μια πολυ καλη, value for money, και ολοκληρωμενη προταση στα γρηγορα supermini... -
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Citroen DS3 1.6 VTi 125hp (17900 €) με τα πακέτα Pack MyWay Hi-Fi Confort (1400 €) + Pack Cuir - Δερμάτινο σαλόνι (1360 €) + Μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 16' (100 €) και σκέφτομαι να το πάρω με δόσεις! Πήγα σε μια αντιπροσωπεία και μου είπανε ότι η Citroen κάνει μόνο 300 € έκπτωση για αυτό το αυτοκίνητο.. Με αυτά τα έξτρα που κοστίζουν συνολικά 2860 € δεν είναι λογικό να μου κάνουν μια μεγαλύτερη έκπτωση,αν σκεφτείτε ότι υπάρχει μεγάλη πτώση στις πωλήσεις τους και κάπως πρέπει να προσελκύσουν πελάτες!
-
θα δωσεις 1,360 ευρω για δερματινο σαλονι σε μικρο αυτοκινητο ΚΑΙ θα το παρεις και με δοσεις....
μαλιστα, μαλιστα....
-
Παίρνεις την 1.6t που τα έχει όλα αυτά εκτός από δερμάτινο σαλόνι (έχει ημιδερμάτινο ) και κερδίζεις την παρπάνω δύναμη που μετράει στο δρόμο .
-
Έχω καταλήξει στην έκδοση που θέλω να το πάρω..την ειρωνεία με το δερμάτινο σαλόνι δεν την καταλαβαίνω...ναι θα το πάρω με δόσεις γιατί είμαι 21 χρονών και δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ κυριολεκτικά και γιατί όχι να πάρω με δερμάτινο σαλόνι που θα το ευχαριστηθώ, θα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα πάθει κάτι και επιπλέον αν αποφασίσω κάποια στιγμή αργότερα να το πουλήσω το δερμάτινο σαλόνι με τα θερμαινόμενα καθίσματα δίνει σημαντικό κύρος στο αυτοκίνητο και αυξάνει την μεταπωλητική του αξία..Εγώ άνοιξα αυτό το θέμα για άλλο λόγο και όχι για να με ειρωνευτεί κάποιος..αν δεν γνωρίζει ή δεν είναι ικανός να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσα καλύτερα ας μην απαντήσει!
-
Ο χρήστης haritos έγραψε:
Έχω καταλήξει στην έκδοση που θέλω να το πάρω..την ειρωνεία με το δερμάτινο σαλόνι δεν την καταλαβαίνω...ναι θα το πάρω με δόσεις γιατί είμαι 21 χρονών και δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ κυριολεκτικά και γιατί όχι να πάρω με δερμάτινο σαλόνι που θα το ευχαριστηθώ, θα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα πάθει κάτι και επιπλέον αν αποφασίσω κάποια στιγμή αργότερα να το πουλήσω το δερμάτινο σαλόνι με τα θερμαινόμενα καθίσματα δίνει σημαντικό κύρος στο αυτοκίνητο και αυξάνει την μεταπωλητική του αξία..Εγώ άνοιξα αυτό το θέμα για άλλο λόγο και όχι για να με ειρωνευτεί κάποιος..αν δεν γνωρίζει ή δεν είναι ικανός να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσα καλύτερα ας μην απαντήσει!από ότι κατάλαβα δεν στο λέει ειρωνικά, απλά έχει ιδιαίτερο χιούμορ...
σου λέει οτι οι καιροί είναι δύσκολοι ...
αν είσαι 21 και δουλεύεις σαν σκυλί μάλλον δεν έχεις πτυχίο από ανώτατο ίδρυμα , άρα πολύ πιθανόν η εργασία σου να είναι εφήμερη...
κρίμα δεν είναι να χρεωθείς ως τον λαιμό σε τέτοια ηλικία?
όπως και να το κάνεις αυτή η κατηγορία αυτοκινήτων είναι πια πολυτέλεια στη χώρα μας...
το δερμάτινο σαλόνι ακούγεται κάπως την στιγμή που θα βάλεις δόσεις...και όχι δεν θα μετρήσει στην μεταπώληση...η μάλλον θα μετρήσει ελάχιστα σε σχέση με τα λεφτά που κατέβαλες για να το αποκτήσεις...τελείως φιλικά...
-
Ο χρήστης haritos έγραψε:
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Citroen DS3 1.6 VTi 125hp (17900 €) με τα πακέτα Pack MyWay Hi-Fi Confort (1400 €) + Pack Cuir - Δερμάτινο σαλόνι (1360 €) + Μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 16' (100 €) και σκέφτομαι να το πάρω με δόσεις! Πήγα σε μια αντιπροσωπεία και μου είπανε ότι η Citroen κάνει μόνο 300 € έκπτωση για αυτό το αυτοκίνητο.. Με αυτά τα έξτρα που κοστίζουν συνολικά 2860 € δεν είναι λογικό να μου κάνουν μια μεγαλύτερη έκπτωση,αν σκεφτείτε ότι υπάρχει μεγάλη πτώση στις πωλήσεις τους και κάπως πρέπει να προσελκύσουν πελάτες!και για απαντήσω στην ερωτησή σου...
χωρίς cash μην περιμένεις εκπτώσεις... -
Εδω εχω μετρητο ζεστο και υπαρχουν στιγμες που το σκεφτομαι αν τελικα θα αλλαξω αμαξι με αυτο που βλεπω γυρω μου..Δε θα μπορουσα να το διαννοηθω να βαλω δοσεις μιας και εχουμε και την ιδια ηλικια για αμαξι και τετοια εποχη μαλιστα..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν είσαι 21 και δουλεύεις σαν σκυλί μάλλον δεν έχεις πτυχίο από ανώτατο ίδρυμα , άρα πολύ πιθανόν η εργασία σου να είναι εφήμερη...Tι εννοείς με αυτό ...
Δηλαδή αν το παιδί είναι υδραυλικός , η εργασία του είναι εφήμερη ενώ αν είχε πτυχίο θα είχε σταθερή δουλειά ? -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
αν είσαι 21 και δουλεύεις σαν σκυλί μάλλον δεν έχεις πτυχίο από ανώτατο ίδρυμα , άρα πολύ πιθανόν η εργασία σου να είναι εφήμερη...
Tι εννοείς με αυτό ...
Δηλαδή αν το παιδί είναι υδραυλικός , η εργασία του είναι εφήμερη ενώ αν είχε πτυχίο θα είχε σταθερή δουλειά ?Μια εικασία έκανε, με το σκεπτικό ότι πολλά άτομα στην ηλικία αυτή κάνουν μια χ εφήμερη δουλειά προκειμένου να έχουν το χαρτζηλίκι τους = τη μερική ανεξαρτησία τους. Φυσικά ο φίλος μας μπορεί να είναι υδραυλικός (όπως είπες), ψυκτικός, τεχνίτης στο συνεργείο/ξυλουργείο/φανοποιείο/χ εργασία του πατέρα/θείου/νονού του κλπ κλπ κλπ.
Αυτό που τέθηκε προς εξέταση είναι το κατά πόσον είναι εύκολο για το φίλο μας να υπερχρεωθεί σε τέτοια μικρή ηλικία. Τώρα σε ό,τι αφορά τα δερμάτινα καθίσματα, η προσωπική μου γνώμη είναι πως το αυτοκίνητο είναι πιο ιδιαίτερο, τραβάει το customisation του και αν ήταν να το πάρω θα κοιτούσα κι εγώ το ενδεχόμενο του δέρματος (όπως πχ το κοιτάζω και στη MiTo, όχι όμως και στο Punto Evo ή το Polo).
-
Παιδιά σόρρυ αλλά η ερώτηση ήταν για το αμάξι και όχι για την μόρφωση / επαγγελματική εξασφάλιση του παιδιού. Κουμάντο ας κάνει ο καθένας σπίτι του.
Στα του αυτοκινήτου θα σου πρότεινα να αφήσεις κατά μέρος τα δέρματα κτλ και να δώσεις προτεραιότητα στα άλογα. Σχεδόν σίγουρα στο μέλλον θα σου λείψουν ενώ κάποιο έξτρα εξοπλισμό μπορείς να τον προσθέσεις και αργότερα. Η παραπάνω αποψη είναι καθαρά προσωπική βάσει της δική μου εμπειρίας.
-
Δεν έχουν άδικο όσοι λένε για τις δόσεις .... ας μην χαϊδεύουμε αυτιά . Καλό είναι ο ΝΕΟΣ να τα ακούσει και ας μην τα λάβει υπόψη .
Εγώ συμφωνώ 100% . ΟΧΙ στις Δόσεις .
Και για να βοηθήσω φίλε μου θα σου γράψω 2 στοιχεία .
-
(α) Ο extra εξοπλισμός με το πέρασμα του χρόνου τείνει γίνει βασικός άρα όσα και να ρίξεις σήμερα ελάχιστα θα αλλάξουν την τιμή μεταπώλησης .
-
(β) τα δερμάτινα το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν είναι και ότι καλύτερο . Ιδρώνεις σαν .... και η πλάτη σου είναι μέσα στον ιδρώτα . Καλύτερα ένα σπορ ύφασμα .
-(γ) το ίδιο ισχύει για τα θερμαινόμενα . Αν δεν είναι ψυχωμένα άστα καλύτερα .
**
-(δ) Και ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ . σκέψου να κάνεις την αγορά όπως την θέλεις και σε ας πούμε 2-3 μήνες η Χώρα κηρύσσει πτώχευση . Το υπόλοιπο που έχεις σε δόσεις 3πλασιάζετε και το επιτόκιο πάει στο 10%.
Ξαφνικά έχεις αγοράσει Citroen και εξοφλείς Mercedes **Τι κάνεις τότε ........ ? ....... το βάφεις μπλε και το αφήνεις να τσουλήσει σε κατηφόρα παραλίας ?
-
Citroen DS3