-
Mόνο τόση μικρή διαφορά?
εδιτ
Δεν θα επιβαρυνθεί με τον νέο φόρο πολυτελείας 30%, τώρα που η τιμή τσιφ είναι πάνω από το όριο? -
1000 ευρώ πάνω σου φαίνονται λίγα; Τα auris 1.33 είναι πιο φθηνά εδώ.
(με αναγκάζεις σε edit)
φόρο πολυτελείας έχουν τα 350Ζ και οι Μ3 όχι τα Auris! -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
http://www.protothema.gr/car-and-speed/preview/article/?aid=66450έρχεται! με τιμή, επιδόσεις, κατανάλωση, χώρους όλα καλύτερα απο crz ποιό λέτε να πουλήσει;
ετοιμαζονται πολλοι για αγορες στο φορουμ...
-
Θα το φέρει τελικά η τουότα;
-
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
http://www.auris-hybrid.de/#/model23k στην γερμανία που σημαίνει 24Κ εδώ.
23k στη Γερμανία σημαίνει πια 27k εδώ... μην ξεχνάς το φόρο πολυτελείας....
Ας δούμε... αν έρθει με 24k τότε απλά θα είναι κίνηση ματ για την Toyota.
-
Ξεκινώντας από τα 22.700 ευρώ στην πλήρως εξοπλισμένη έκδοση Unique, το Auris HSD αναμένεται στην ελληνική αγορά τον προσεχή Ιούλιο.
απο το link στο in.gr
-
Το είδα αυτό (περί τιμής). Αν έχουν καταφέρει μία τιμή των 18.500 ευρώ με το κέρδος λιανέμπορου και χονδρέμπορου (και κάτω από 15000 CIF) τότε είναι αξιέπαινοι.
-
Δεν μου γέμιζαν ποτέ το μάτι τα υβριδικά, αλλά αυτό είναι το πρώτο που προσφέρει αξιοπρεπείς επιδόσεις σχεδόν 140 ίππων με πραγματική βελτίωση στην κατανάλωση (σίγουρα 2-3 λίτρα κάτω απ το ατμοσφαιρικό 1.6) σε τιμή (αν όντως έρθει στα 23.000) που του επιτρέπει να είναι επιτέλους άμεσα συγκρίσιμο με τον ανταγωνισμό. Αυτό μάλιστα.
-
Λογικά δεν θα έχει και τη θεματάρα του Πρίους με την ηχομόνωση...
Ενδιαφέρον... πολύ ενδιαφέρον...
-
Μάρκο;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.protothema.gr/car-and-speed/preview/article/?aid=66450
έρχεται! με τιμή, επιδόσεις, κατανάλωση, χώρους όλα καλύτερα απο crz ποιό λέτε να πουλήσει;
ετοιμαζονται πολλοι για αγορες στο φορουμ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάρκο;Εγώ δεν σ' έβρισα!
Για τον φάδερ! Γενικά ψιλοψήνεται με κάτι τέτοια υβριδικά... και θέλω να τον πείσω να μην δώσει πολλά λεφτά για το επόμενο αμάξι... καλύτερα να τα φάει σε ταξίδια...
-
Εμ, όποιος έχει λερωμένη την φωλιά του...
Εγώ να πάμε για δοκιμή εννοούσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμ, όποιος έχει λερωμένη την φωλιά του...Εγώ να πάμε για δοκιμή εννοούσα.
Παίρνω τηλέφωνο...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μάρκο;
Εγώ δεν σ' έβρισα!
Για τον φάδερ! Γενικά ψιλοψήνεται με κάτι τέτοια υβριδικά... και θέλω να τον πείσω να μην δώσει πολλά λεφτά για το επόμενο αμάξι... καλύτερα να τα φάει σε ταξίδια...
Και ακόμα λιγότερα να δώσει δεν είναι κακή ιδέα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
23Κ όμως δεν είναι άσχημα, λαμβάνοντας υπόψη το υβριδικό του πράγματος... (ξέρεις, τεχνολογική πρωτοπορία, περιβάλλον, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
23Κ όμως δεν είναι άσχημα, λαμβάνοντας υπόψη το υβριδικό του πράγματος... (ξέρεις, τεχνολογική πρωτοπορία, περιβάλλον, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... )
πεισε τον, γιατι βλεπω να το χρησιμοποιεις εσυ τελικα...
-
Εξαιρετικό απλά στη τιμή αυτή. Η Toyota έκανε τη κίνηση ματ για την Ελληνική αγορά και πρακτικά έδωσε τη δυνατότητα για ένα προσιτό (σε όποιον έχει 23,000 ευρώ να δώσει) υβριδικό όχημα.
-
Οντως τα 23Κ με δεδομενο οτι θα εχει αξιοπρεπεη εξοπλισμο και δεν θα το πιανει φορος πολυτελειας ειναι παρα πολυ καλο deal.
Ολα αυτα φυσικα εφοσον οι ονομαστικες καταναλωσεις δεν ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας.
Auris hybrid